اشکنه از غذاهای قدیمی ایرانی است که در گذشته در روزهای سرد سال یا زمانهایی که غذای بدون گوشت مقوی میخواستند، طبخ میشد.

اشکنه در واقع نوعی خوراک است که انواع گوناگونی دارد و در هر شهری به یک شکل تهیه میشود؛ البته نوع رایج این غذا اشکنه پیاز است که با سیبزمینی و تخممرغ درست میشود.
مواد لازم تهیه اشکنه :
پیاز: ۲ عدد
سیبزمینی: ۲ عدد
تخممرغ: ۲ عدد
شنبلیله خشک: ۲ قاشق غذاخوری
آرد گندم: یک قاشق سوپخوری
رب گوجهفرنگی: یک قاشق غذاخوری
کره: ۱۰۰ گرم
نمک و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه اشکنه :
پیاز را خرد کرده و با کره سرخ کنید تا طلایی شود؛ سپس شنبلیله خشک را که از قبل در آب خیس کردهاید، به پیاز داغ افزوده و با آن تفت دهید.
در کاسهای آرد را با مقداری آب حل کنید تا رقیق و یکدست شود. مراقب باشید آرد گوله گوله نشود. آرد رقیق شده را با نمک، زردچوبه و رب گوجهفرنگی به پیاز و شنبلیله بیفزایید.
سیبزمینیها را پس از پوست گرفتن، نگینی خرد کرده و با مقداری آب به مواد اضافه کنید. در قابلمه را ببندید تا سیبزمینیها با شعله ملایم بپزند. وقتی غذا آماده شد، دو عدد تخممرغ را در کاسهای شکسته و با چنگال هم بزنید تا حالت چسبندگی آنها از بین برود و خوب رقیق شود. بعد همین طور که مواد در قابلمه در حال جوشیدن هستند، تخممرغها را افزوده و سریع هم بزنید تا کاملا یکدست شوند. پس از ۵ دقیقه زیر شعله را خاموش کنید.
در صورت تمایل میتوانید تخممرغها را در قابلمه بشکنید. در این صورت اصلا مواد را هم نزنید تا تخممرغها درسته پخته شوند.
اشکنه را در کاسه مناسبی بریزید و با نان سنگک، سبزی خوردن و ترشی سرو کنید.
برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی، مجله دلتا را بخوانید.
برچسب:
آشپزی ایرانی،
آموزش آشپزی،
غذاهای ایرانی،
مجله دلتا،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۱۶ بهمن ۱۳۹۸ساعت:
۱۲:۴۳:۵۹ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع:
نظرات (0)
کیک شکلاتی نوتلا نوعی کیک ساده است که با نوتلا درست میشود و طعم بینظیری دارد.

کیک شکلاتی یکی از کیکهای خوشمزه و پرطرفدار است؛ بهخصوص اگر با نوتلا درست شود. کیک شکلاتی نوتلا با یک نوشیدنی گرم، میان وعدهای مطلوب برای روزهای سرد است.
مواد لازم تهیه کیک شکلاتی نوتلا :
آرد سفید: ۲ پیمانه
تخم مرغ: ۵ عدد
بیکینگ پودر: یک قاشق غذاخوری
پودر کاکائو: ۲ قاشق سوپخوری
نوتلا: ۲ قاشق سوپخوری
شیر: یک پیمانه
شکر: یک پیمانه
روغن مایع: سه چهارم پیمانه
وانیل: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک شکلاتی نوتلا :
شیر، نوتلا و پودر کاکائو را با هم مخلوط کرده، روی شعله ملایم بگذارید تا خوب حل شوند؛ سپس برای یکنواخت شدن از صافی رد کنید.
زرده و سفیده تخم مرغها را از هم جدا کنید. با دور تند همزن، سفیده را با نیمی از شکر مخلوط کنید تا حجم آن چند برابر شود و کاملا پف کند؛ طوری که وقتی ظرف را برعکس کنید از ظرف نریزد. زردهها را با بقیه شکر و وانیل مخلوط کنید تا غلیظ، کشدار و کرم رنگ شوند.
مخلوط شیر، نوتلا و پودر کاکائو را با مخلوط زرده ترکیب کرده و با همزن بزنید؛ سپس روغن، آرد و بیکینگ پودر را به مواد بیفزایید. در آخر سفیده پف کرده را به مایه کیک افزوده و با لیسک تمام مواد را با هم مخلوط کنید.
داخل قالب کیک را چرب و آردپاشی کنید. مایه را در قالب ریخته و آن را ۵۰ دقیقه در فر بگذارید تا کیک آماده شود. برای اطمینان از پختن کیک، چنگال یا خلال دندان در آن فرو کنید؛ اگر از مایه به آنها نچسبید، کیک آماده است. آن را در ظرف سرو برگردانید و با انواع میوه و شکلات تزیین کنید.
برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی، مجله دلتا را بخوانید.
برچسب:
دسر،
کیک،
میان وعده،
مجله دلتا،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۱۶ بهمن ۱۳۹۸ساعت:
۱۲:۳۰:۴۶ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع:
نظرات (0)
کوکوی مرغ و پنیر نوعی فست فود خوشمزه و مناسب سرو در مهمانیها است.

کوکوی مرغ و پنیر غذایی سبک است که به راحتی تهیه میشود و پیشنهاد خوبی برای برنامه غذایی کودکان و نوجوانان است. این کوکو به دلیل استفاده از سبزیجات معطر در آن، عطر خوبی دارد و بسیار خوشطعم است.
مواد لازم تهیه کوکوی مرغ و پنیر :
مرغ چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
تخم مرغ: ۲ عدد
آرد سفید: یک پیمانه
پنیر پیتزا: یک پیمانه
پیازچه خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه کوکوی مرغ و پنیر :
در کاسهای مرغ چرخ کرده را با آرد سفید مخلوط کنید. تخم مرغ، پنیر پیتزا، پیازچه و جعفری خرد شده را به مخلوط افزوده و خوب ورز دهید؛ سپس پودر سیر، نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه و زردچوبه را به ترکیب اضافه کنید تا مواد طعم بگیرند. مایه کوکو را نیم ساعت در یخچال بگذارید تا مواد به خورد هم بروند.
در تابهای مقداری روغن ریخته و روی شعله ملایم بگذارید تا داغ شود. دست را خیس یا چرب کرده، از مایه کوکو برداشته و شکل دهید. این کوکو را به هر شکلی که دوست دارید، میتوانید در دست فرم دهید و درست کنید؛ حتی میتوانید تمام مایه را در تابه بریزید تا قالبی درست شود. کوکوها را در روغن با شعله ملایم سرخ کنید تا دو طرف آنها برشته و طلایی شوند. در صورت تمایل میتوانید این کوکو را به صورت توپک شکل دهید و به عنوان فینگر فود سرو کنید.
این کوکو را میتوان با انواع پوره، سبزیجات و سیب زمینی سرخ کرده سرو کرد.
برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی، مجله دلتا را بخوانید.
برچسب:
فست فود،
فینگر فود،
مجله دلتا،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۱۶ بهمن ۱۳۹۸ساعت:
۱۱:۵۳:۰۵ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع:
نظرات (0)
دیگچه مشهدی دسر معروف استان خراسان است که بیشتر به عنوان نذری درست میشود. این دسر را به راحتی میتوان در لبنیات فروشیهای استان خراسان پیدا کرد.

دیگچه مشهدی کمی شبیه شیر برنج است؛ ولی از آن خیلی غلیظتر و جا افتادهتر است. این دسر باید خوب پخته شود تا جا بیفتد و مانند برنج دم بکشد. دیگچه را بنا به سلیقه میتوان با زعفران یا به صورت دو رنگ تهیه کرد.
مواد لازم تهیه دیگچه مشهدی :
برنج: یک پیمانه
شیر پرچرب: ۲ لیتر
شکر: یک و نیم پیمانه
آب: ۲ پیمانه
گلاب: نصف پیمانه
هل: نصف قاشق چایخوری
کره: ۵۰ گرم
زعفران دم کرده در صورت تمایل
دارچین، پودر پسته، خلال بادام و گل محمدی برای تزیین
طرز تهیه دیگچه مشهدی :
برنج را از چند ساعت قبل خیس کرده و آن را با دو پیمانه آب در قابلمه بریزید. قابلمه را روی شعله متوسط بگذارید تا آب برنج کشیده شود؛ سپس شیر را اضافه کنید. حتما شیر باید پرچرب باشد؛ اگر شیر کم چرب بود، دو قاشق خامه در آن بریزید.
وقتی دیگچه خوب پخت و کمی غلیظ شد، شکر را بیفزایید؛ پس از اینکه شکر حل شد، کره، هل، گلاب و در صورت تمایل زعفران دم کرده را اضافه کرده و دوباره هم بزنید.
در آخر، دیگچه را مانند برنج ۲۰ دقیقه روی شعله کم دم کنید؛ سپس آن را در ظرف مناسب یا قالب دلخواه بریزید.
دسر را چند ساعت در جای خنک بگذارید تا خودش را بگیرد. روی دیگچه را با دارچین، پودر پسته، خلال بادام و گل محمدی به شکل دلخواه تزیین کنید. پس از خنک شدن میتوانید دسر را برش بزنید.
طرز تهیه دیگچه مشهدی به شیوه دیگر :
دیگچه را حدود ۴۰ دقیقه بگذارید دم بکشد تا ته دیگ آن طلایی شود. شعله را خیلی کم کنید تا ته آن نسوزد. سپس بگذارید دیگچه خنک شود. بعد آن را مانند ته چین در دیس برگردانید.
برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی، مجله دلتا را بخوانید.
برچسب:
آموزش آشپزی،
دسر،
شیرینی،
مجله دلتا،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۱۶ بهمن ۱۳۹۸ساعت:
۱۱:۴۶:۲۵ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع:
نظرات (0)
خرما پلو یک غذای اصیل اهوازی است که به دلیل داشتن خرما، بسیار مقوی است و با گوشت چرخ کرده یا مرغ درست میشود.

خرما پلو یک غذای شیرین و مجلسی جنوبی و مناسب کسانی است که به غذاهای شیرین علاقه دارند. اگر برای اولین بار است که اسم این غذا را میشنوید، با مجله دلتا همراه باشید تا با طرز تهیه خرما پلو آشنا شوید.
مواد لازم تهیه خرما پلو :
برنج: ۴ پیمانه
سینه مرغ: ۵۰۰ گرم
پیاز: یک عدد
خرما: ۲۰۰ گرم
زعفران دم کرده به میزان لازم
نمک، فلفل و ادویه به میزان لازم
کره: ۱۰۰ گرم
کشمش پلویی، زرشک، خلال پسته و خلال بادام برای تزیین
طرز تهیه خرما پلو :
خرماها را برش زده و هسته آنها را جدا کنید. در تابهای مقداری کره ریخته و خرماها را در آن تفت دهید تا سرخ شوند.
برنج را چند ساعت در آب و نمک خیس کنید؛ سپس در آب در حال جوش بریزید و وقتی برنج کمی نرم شد، آن را آبکش کنید. برنج را روی شعله ملایم بگذارید تا دم بکشد و آماده شود. بهتر است از سیب زمینی برای تهدیگ استفاده کنید.
پیاز را خرد کرده و با روغن تفت دهید تا سرخ شود. تکههای مرغ را با نمک، فلفل و ادویههای دلخواه به آن افزوده، تفت دهید تا مرغ طعم بگیرد و سرخ شود.
پس از سرخ شدن، شعله را کم کنید و در تابه را ببندید تا مرغ مغزپخت شود. زمان دقیق پخت بستگی به سایز تکههای مرغ دارد.
برنج را پس از دم کشیدن و آماده شدن، در دیس بکشید و خرما و مرغ سرخ شده را لابهلای آن بریزید. در آخر روی غذا را با کشمش پلویی، زرشک، خلال پسته و خلال بادام تزیین کنید.
برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی، مجله دلتا را بخوانید.
برچسب:
آشپزی ایرانی،
آموزش آشپزی،
غذاهای ایرانی،
مجله دلتا،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۱۶ بهمن ۱۳۹۸ساعت:
۱۱:۴۰:۴۲ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع:
نظرات (0)
نان دارچینی از نانهای خوشمزه خانگی است.

نان دارچینی از نانهای مقوی و خوشمزهای است که در وعده های صبحانه و عصرانه مصرف میشود. این نان طبع گرمی دارد و مناسب روزهای سرد سال است. نان دارچینی با مایه خمیر درست شده و ماندگاری زیادی دارد.
مواد لازم تهیه نان دارچینی :
مایه خمیر: یک قاشق غذاخوری
شیر ولرم: نصف پیمانه
شکر: ۶۰ گرم
آرد: ۳۵۰ گرم
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
کره: ۱۰۰ گرم
زرده تخم مرغ: ۲ عدد
مواد لازم تهیه لایه میانی :
کره: ۷۰ گرم
دارچین: یک قاشق سوپخوری
شکر: ۵ قاشق سوپخوری
کره برای رومال کردن به میزان لازم
طرز تهیه نان دارچینی :
مایه خمیر را با شیر ولرم و یک قاشق از شکر خوب مخلوط کنید؛ سپس آن را ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا عمل بیاید.
آرد را دو بار الک کرده و با نمک و بقیه شکر مخلوط کنید.
کره و زرده تخم مرغ را با همزن ترکیب کرده و با مایه خمیر عمل آمده به مخلوط آرد بیفزایید.
خمیر را خوب ورز دهید تا منسجم و یکدست شود؛ سپس آن را یک ساعت و نیم کنار بگذارید تا استراحت کند.
برای مواد میانی، کره، شکر و دارچین را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.
خمیر نان را باز کرده و روی آن کره آب شده بمالید؛ سپس از مواد میانی روی تمام سطح آن بریزید. و از جهت عرض آن به صورت نوارهای دو سانتی برش بزنید و از دو سر نوار خمیر را رول کنید.
رولهای نان را ۲۰ دقیقه در فر بگذارید تا آماده شوند؛ پس از پخت، آنها را از فر بیرون آورده و با برس روی رولها کره آب شده بمالید.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با یک نان خانگی خوشمزه دیگر ” نان شیرمال خانگی “ را مطالعه کنید.
برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی، مجله دلتا را بخوانید.
برچسب:
آموزش آشپزی،
نان،
مجله دلتا،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۱۶ بهمن ۱۳۹۸ساعت:
۱۱:۲۸:۲۰ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع:
نظرات (0)
طرز تهیه لازانیا بدون فر را در مجله دلتا بخوانید.

لازانیا یکی از خوشمزهترین غذاهای دنیاست و کمتر کسی آن را دوست ندارد. این غذا به روشهای مختلفی تهیه میشود؛ لازانیا داخل فر، لازانیا داخل ماکروویو و لازانیا بدون فر. لازانیا بدون فر مناسب زمانی است که به اجاق گاز فردار دسترسی ندارید. در این صورت میتوانید لازانیا را داخل تابه و روی شعله ملایم گاز بپزید. طرز تهیه لازانیا بدون فر ساده است، اما ریزهکاریهایی دارد که با رعایت آنها، یک لازانیای خوشمزه خواهید داشت.
مواد لازم تهیه لازانیا بدون فر :
گوشت چرخکرده: ۳۰۰ گرم
پیاز: یک عدد
فلفل دلمهای: یک عدد
قارچ: ۲۰۰ گرم
پنیر پیتزا به میزان لازم
لازانیا: یک بسته
رب، نمک و فلفل به میزان لازم
سیب زمینی به میزان لازم
مواد لازم تهیه سس بشامل :
آرد سفید: ۲ قاشق غذاخوری
شیر: یک و نیم لیوان
کره: ۳۰ گرم
طرز تهیه لازانیا بدون فر :
ابتدا سس بشامل را درست کرده و آن را کنار بگذارید. برای این کار، آرد را با کره کمی تفت داده و در آن نمک و فلفل بریزید. شیر گرم را در مواد ریخته، مدام هم بزنید تا مثل ماست غلیظ شود.
در تهیه لازانیا حتما از سس بشامل استفاده کنید، چوت بافت غذا را نرم میکند.
پیاز را نگینی خرد کرده و با روغن کمی تفت دهید تا نرم و طلایی شود.
فلفل دلمهای را هم نگینی خرد کرده و با گوشت به پیاز سرخ شده افزوده و تفت دهید.
قارچ را ورقهای خرد کرده و با نمک، فلفل، ادویه و رب به مواد بیفزایید.
در قابلمه آب را جوش آورده و در آن نمک و روغن بریزید. ورقههای لازانیا را در آب جوش بیندازید و پس از ۱۰ دقیقه با آب سرد آبکش کنید.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با یک لازانیای خوشمزه دیگر ” لازانیا اسفناج و پنیر، طعمی خاص و متفاوت “ را مطالعه کنید.
کف تابه دوطرفه را چرب کرده و سیب زمینی حلقه شده در آن بچینید.
سیب زمینیها برای این است که لازانیا به کف تابه نچسبد.
روی سیب زمینیها ورقههای لازانیا بگذارید. سس بشامل، پنیر پیتزا و مواد گوشتی را روی لازانیا ریخته و به همین ترتیب لایهها را پر کنید.
سس بشامل را روی اولین و آخرین لایه هم بریزید. این کار برای خشک نشدن لازانیا است. روی آخرین لایه پس از سس بشامل، پنیر پیتزا بریزید.
تابه را روی شعله ملایم بگذارید؛ پس از نیم ساعت لازانیا آماده است.
اگر خواستید این لازانیا را در تابه معمولی که دو طرفه نیست درست کنید، حتماً دمکنی بگذارید.
برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.
برچسب:
آموزش آشپزی،
غذاهای ملل،
مجله دلتا،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۶ بهمن ۱۳۹۸ساعت:
۰۳:۳۱:۴۸ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع:
نظرات (0)
طرز تهیه قلیه میگو جنوبی را در مجله دلتا بخوانید.

قلیه میگو یکی از خورشتهای لذیذ و محبوب جنوبی است که در خوزستان، بوشهر، فارس، هرمزگان و … درست میشود. طبخ این خورشت شبیه قلیه ماهی و مانند آن ترش و تند است. قلیه میگو هم با نان و هم با برنج سرو میشود.
مواد لازم تهیه قلیه میگو :
میگو: یک کیلو
پیاز: یک عدد
سیر: ۳ حبه
تمر هندی: یک بسته
رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
گشنیز: ۲۰۰ گرم
شنبلیله: ۸۰۰ گرم
آرد: یک قاشق مرباخوری
فلفل قرمز، پودر گشنیز، زردچوبه و ادویه کاری به میزان لازم
طرز تهیه قلیه میگو :
یک بسته تمر هندی را در دو لیوان آب حل و سپس از صافی رد کنید.
سیر و پیاز را نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید تا سرخ شوند؛ سپس فلفل قرمز، پودر گشنیز، زردچوبه و ادویه کاری را به آن بیفزایید.
این غذا به نمک نیازی ندارد، چون تمر هندی به اندازه کافی شور است.
سبزی را ریز خرد کرده و جداگانه سرخ کنید؛ سپس آن را با یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و تمر هندی صاف شده، به مواد اضافه کنید.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با یک غذای تند و تیز ” پلو مکزیکی، غذای تند و رنگین “ را مطالعه کنید.
یک قاشق مرباخوری آرد را با مقدار کمی آب سرد حل کرده و با دو لیوان آب جوش به خورشت بیفزایید.
پس از اینکه خورشت جا افتاد و غلیظ شد، میگوها را در آن بریزید. پس از نیم ساعت قلیه میگو آماده است. برخی میگو را جداگانه تفت میدهند و بعد به خورشت اضافه میکنند. این کار باعث سفت شدن میگو میشود و نباید انجام داد.
این غذا را با رب انار هم میتوان درست کرد. برای تهیه قلیه میگو با رب انار ، به جای تمر هندی از رب انار استفاده کنید.
برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.
برچسب:
آشپزی آسان،
آموزش آشپزی،
غذاهای دریایی،
مجله دلتا،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۶ بهمن ۱۳۹۸ساعت:
۰۳:۲۲:۵۲ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع:
نظرات (0)
طرز تهیه نان شیرمال خانگی را در مجله دلتا بخوانید.

نان شیرمال یکی از نانهای خوشمزه و مقوی سنتی است که طرفداران زیادی دارد. طرز تهیه این نان آسان است و به راحتی میتوان آن را در خانه درست کرد.
مواد لازم تهیه نان شیرمال :
آرد سفید: ۴۰۰ گرم
خمیرمایه: یک قاشق غذاخوری
شکر: نصف پیمانه
شیر ولرم: سه چهارم پیمانه
کره: ۵۰ گرم
زرده تخم مرغ: یک عدد
نمک: نوک قاشق چایخوری
مواد لازم تهیه رومال :
زرده تخم مرغ: یک عدد
کره: ۲۵ گرم
عسل گرم شده به میزان لازم
کنجد به میزان لازم
طرز تهیه نان شیرمال :
آرد را ۳ بار الک کنید و کنار بگذارید.
خمیرمایه، یک قاشق مرباخوری از شکر و شیر ولرم را با هم مخلوط کرده، روی ظرف را ۵ تا ۷ ساعت بپوشانید تا خمیرمایه عمل بیاید.
در ظرف دیگری کره نرم شده، نمک، بقیه شکر و زرده تخم مرغ را مخلوط کرده و خمیر مایه عمل آمده را به آن اضافه کنید.
آرد را کم کم به مواد بیفزایید تا قابل ورز دادن شوند.
آرد زیاد باعث سفت شدن خمیر و مانع پف کردن نان میشود.
روی سطح کار را آردپاشی و روی خمیر را به صورت مستطیل باز کنید.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با یک نان لطیف و خوشمزه ” نان پنجره ای، شیرینی خاطره انگیز “ را مطالعه کنید.
مقداری کره آب شده روی خمیر مالیده و روی آن برشهای اریب بدهید. سپس خمیر را لوله و گرد کنید.
در قالب گرد ۲۵ سانت کاغذ روغنی بیندازید و آن را چرب کنید. خمیر را در آن گذاشته و بپوشانید؛ سپس ۳۰ دقیقه در جای گرم بگذارید تا پف کند.
پس از اینکه خمیر پف کرد، مواد رومال را به جز کنجد با هم مخلوط کرده و با قلم مو روی خمیر بمالید؛ سپس روی آنها کنجد بپاشید و در فر بگذارید تا پخته و طلایی شوند.
برای جلوگیری از خشک شدن نان، کف فر یک ظرف آب جوش بگذارید.
برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.
برچسب:
آموزش آشپزی،
نان،
مجله دلتا،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۶ بهمن ۱۳۹۸ساعت:
۰۳:۱۶:۵۲ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع:
نظرات (0)
نودل قالبی با سبزیجات یک غذای جدید و فوری است.

آموزش آشپزی , غذاهای ملل , مجله دلتا یک غذای ابتکاری جدید و خوشمزه و مناسب مهمانیها و دورهمیهای دوستانه است. اگر خواهان غذای جدید و سالمی هستید و دوست دارید به برنامه غذایی خود تنوع بدهید، نودل قالبی انتخاب خوبی است. در این غذا میتوانید از هر نوع سبزیجاتی که دوست دارید، استفاده کنید.
مواد لازم تهیه نودل قالبی :
نودل: ۲ بسته
قارچ: ۲۰۰ گرم
فلفل دلمهای: یک عدد
کدو سبز: ۲ عدد
هویج: یک عدد
تخم مرغ: ۴ عدد
پنیر موزارلای رنده شده به میزان لازم
طرز تهیه نودل قالبی :
فر را از قبل روشن کنید تا گرم شود.
کدو، هویج و فلفل دلمهای را نگینی و قارچ را ورقهای خرد کنید.
در صورت تمایل میتوانید از سبزیجات دیگری مانند نخود فرنگی و ذرت هم استفاده کنید.
نودل را ۳ دقیقه در آب در حال جوش بریزید تا بپزد. نودل لطیف است و خیلی زود میپزد؛ سپس آن را آبکش کنید.
از هر طعم نودلی که دوست دارید میتوانید استفاده کنید، ولی طعم نودل مرغ از بقیه بهتر است.
مواد خرد شده را با تخم مرغها و مقداری پنیر موزارلای رنده شده مخلوط کنید.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با یک غذای سبک و ساده ” تهیه دلمه سیب زمینی در ۳۰ دقیقه “ را مطالعه کنید.
کف قالب مناسبی را کمی چرب کنید. مواد مخلوط شده را در قالب بریزید؛ سپس نودل آبکش شده را روی مواد ریخته و مقداری پنیر موزارلا روی آنها بپاشید.
به جای پنیر موزارلا از پنیر چدار هم میتوانید استفاده کنید.
قالب را ۳۰ دقیقه در فر بگذارید تا غذا طلایی رنگ شود.
چون در این غذا از تخم مرغ استفاده شده، برخی به آن کوکوی نودل هم میگویند.
نودل قالبی را با سس دلخواه و انواع سالاد سرو کنید.
برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.
برچسب:
آموزش آشپزی،
غذاهای ملل،
مجله دلتا،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۶ بهمن ۱۳۹۸ساعت:
۰۳:۰۹:۰۷ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع:
نظرات (0)