بک لینک -
سايت پیش بینی
وان ایکس بت
سایت شرط بندی انفجار
سایت شرط بندی
سایت بازی انفجار
سایت شرط بندی فوتبال
سایت enfejar
بت فوروارد
جت بت
سایت پیش بینی فوتبال
sibbet90
وان ایکس بت
سایت بازی انفجار
پوکر آنلاین
بت بال 90
انفجار آنلاین
جت بت
بازی انفجار
سایت بازی انفجار
 مجله آشپزی دلتا مجله آشپزی دلتا .

مجله آشپزی دلتا

سوپ دال عدس قرمز

سوپ دال عدس یکی از پیش غذا های خوشمزه و مفید است.

سوپ دال عدس یا سوپ عدس قرمز با نوع خاصی از عدس به همین نام درست می‌شود. این سوپ که طعم خوبی دارد، یک پیش غذای عالی برای دور همی های دوستانه در فصل های سرد سال است. دال عدس بیشتر در جنوب کشور پخته می‌شود.

مواد لازم تهیه دال عدس :
آب مرغ: ۶ لیوان
پیاز: یک عدد
آرد: ۲ قاشق غذاخوری
کره: ۵۰ گرم
عدس قرمز: یک فنجان
هویج: یک عدد
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
ادویه به میزان لازم

طرز تهیه دال عدس :
سوپ دال عدس یکی از سوپ‌ هایی است که حتماً باید ادویه داشته باشد. البته در صورت تمایل می‌توانید ادویه را حذف کنید که در این صورت طعم واقعی دال عدس را نخواهید داشت.

عدس قرمز را چند ساعت در آب خیس کنید تا نفخ آن از بین برود و خوب پخته شود.

پیاز را ریز خرد کرده و با کره تفت دهید تا سبک و نرم شود.

وقتی پیاز طلایی شد، آرد را به آن بیفزایید و خوب تفت دهید تا خامی آن از بین برود. مراقب باشید آرد نسوزد و قهوه ای نشود.

وقتی بوی آرد بلند شد، آب مرغ را کم کم به سوپ اضافه کنید و مرتب آن را هم بزنید تا آرد گلوله نشود. اگر آب مرغ ندارید، می‌توانید از عصاره مرغ استفاده کنید. ولی سعی کنید از آب خالی استفاده نکنید، چون طعم لذیذ سوپ از بین می‌رود.

نمک، ادویه و عدس را در سوپ ریخته، حرارت را کم کنید تا عدس ها بپزند.

هویج را ریز رنده کنید و وقتی عدس پخت، آن را با رب گوجه فرنگی در سوپ بریزید. بگذارید سوپ کمی روی شعله ملایم بماند تا جا بیفتد.

در صورت تمایل می‌توانید وقتی سوپ آماده شد، آن را میکس کنید.

دال عدس را با آبلیمو سرو کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله  آشپزی ، مجله دلتا را بخوانید.


برچسب: آشپزی ایرانی، خورشت، غذاهای ایرانی، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۱ آذر ۱۳۹۸ساعت: ۱۲:۴۰:۲۰ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

کوفته انار ، ویژه شب یلدا

کوفته انار یکی از غذاهای ایرانی و ویژه شب یلدا است.

کوفته انار یک کوفته بسیار خوشمزه است که طعم ملسی دارد. طرز تهیه کوفته ها تقریباً شبیه هم است و کوفته انار هم به سادگی تهیه می‌شود. این کوفته یکی از غذا هایی است که بیشتر در شب یلدا درست می‌شود.

مواد لازم تهیه کوفته انار :
گوشت چرخ کرده: ۴۰۰ گرم
پیاز : ۲ عدد
گردوی آسیاب شده: ۳ قاشق غذاخوری
تخم مرغ: یک عدد
آرد سوخاری: یک قاشق غذاخوری
رب انار: یک قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
نعناع خشک به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
دانه انار برای تزیین

طرز تهیه کوفته انار :
یکی از پیاز ها را ریز رنده کرده و آب آن را بگیرید.

سپس آن را با گوشت چرخ کرده، گردوی آسیاب شده، تخم مرغ، آرد سوخاری، نعناع خشک، نمک و فلفل خوب مخلوط کنید و ورز دهید.

از مواد به اندازه یک گردو برداشته و کوفته ها را آماده کنید. آن ها را یک ساعت در یخچال بگذارید و روی آن ها را با کیسه فریزر بپوشانید تا خودشان را بگیرند.

در تابه ای مقداری روغن سرخ کردنی بریزید و روی شعله بگذارید تا داغ شود. سپس کوفته ها را در آن سرخ کنید تا طلایی شوند.

پیاز دیگر را درشت رنده کرده و در روغن تفت دهید تا نرم و سبک شود. سپس به آن دو قاشق غذاخوری رب انار و یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی بیفزایید و خوب تفت دهید. دو لیوان آب و مقداری نمک و فلفل به مواد اضافه کنید.

وقتی آب به جوش آمد، سس آماده است. کوفته ها را در سس بگذارید تا بپزند و طعم رب انار به خورد آن ها برود. برای پختن کوفته ها ۴۰ دقیقه زمان نیاز است.

پس از آماده شدن کوفته ها، آن ها را با دانه های انار تزیین و سرو کنید.

برای دیدن مطالب بیشتردر مجله  آشپزی مجله دلتا را بخوانید.


برچسب: آشپزی ایرانی، آموزش آشپزی، غذاهای ایرانی، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۱ آذر ۱۳۹۸ساعت: ۱۲:۲۹:۰۹ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

خورشت سیب ؛ غذای سنتی ایرانی

خورشت سیب و آلو یکی از خورشت های سنتی و خوشمزه ایرانی است که اتفاقاً دستور پخت ساده ای دارد. در مجله آشپزی این مقاله شما را با این خوراک خوشمزه ایرانی بیشتر آشنا می کنیم.

خورشت سیب و آلو یکی از انواع خورشت و از غذاهای ایرانی است که طعم خوب و ملسی دارد. این خورشت را می‌توان با انواع آلو درست کرد، ولی اگر با آلو قیسی تهیه شود، بهتر است. برای آشنایی با طرز تهیه خورشت سیب با مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم تهیه خورشت سیب :
گوشت خورشتی: ۲۰۰ گرم
سیب: ۳ عدد
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
آلو قیسی: یک لیوان
آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری
آرد سفید: ۲ قاشق غذاخوری
دارچین: یک قاشق چای خوری
شکر: ۲ قاشق غذاخوری
پیاز: یک عدد
سیر: ۲ حبه
پودر هل: یک سوم قاشق چای خوری
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه خورشت سیب :
در قابلمه مقداری روغن بریزید و روی شعله متوسط بگذارید تا گرم شود. پیاز و سیر را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شوند. سپس گوشت خرد شده را با مقداری نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد، رب گوجه فرنگی، پودر هل و چند لیوان آب بیفزایید. حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید. در قابلمه را بگذارید و دو ساعت زمان بدهید تا گوشت بپزد و نرم شود.

سیب ها را پوست کنده و به اندازه دلخواه خرد کنید. در تابه ای کمی روغن بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا داغ شود. سیب خرد شده و پودر دارچین را در تابه بریزید و تفت دهید تا سیب ها طلایی و نرم شوند. سپس آرد را افزوده و پس از کمی تفت دادن از روی حرارت بردارید.

پس از اینکه گوشت پخته شد، سیب های تفت خورده، آلو قیسی، شکر و آبلیمو را به خورشت بیفزایید و مخلوط کنید. در قابلمه را بگذارید تا خورشت ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم جا بیفتد.

وقتی خورشت آماده شد، آن را با برنج و انواع مخلفات سرو کنید.


برچسب: آشپزی ایرانی، خورشت، غذاهای ایرانی، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۱ آذر ۱۳۹۸ساعت: ۱۲:۲۲:۲۹ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

شله قلمکار ، آش پر و پیمون ایرانی

برای آشنایی با طرز تهیه آش شله قلمکار با مجله دلتا همراه باشید.

آش شله قلمکار یکی از آش های بسیار خوشمزه و لذیذ ایرانی است که علاوه بر سبزی آش و حبوبات، گوشت هم دارد. تهیه آش شله قلمکار ساده است ولی نسبت به آش های دیگر زمان بیشتری می‌برد. به دلیل موادی که در شله قلمکار به کار رفته است، این آش یک وعده غذایی کامل است.

مواد لازم تهیه آش شله قلمکار :
گردن گوسفند: یک عدد
پیاز: یک عدد
لوبیا سفید: یک پیمانه
عدس: یک پیمانه
لوبیا چیتی: نصف پیمانه
نخود: نصف پیمانه
برنج نیم‌ دانه: نصف پیمانه
سبزی‌ آش: یک کیلو
روغن مایع: ۴ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل قرمز و زردچوبه به میزان لازم
 

طرز تهیه آش شله قلمکار :
تمام حبوبات را از روز گذشته یا چند ساعت قبل در آب خیس کنید. سپس آن ها را دو ساعت با ۳ لیتر آب و نصف قاشق چای‌ خوری نمک بپزید تا نرم و مغز پخت شوند.

در قابلمه ای روغن را داغ کنید. پیاز را چهار قاچ کرده و با تکه های گردن در روغن تفت دهید. مقداری فلفل و زردچوبه به آن افزوده و با ۴ پیمانه آب روی حرارت ملایم بگذارید تا گوشت بپزد و کاملاً نرم شود.

به جای گردن از گوشت سردست و قلوه‌ گاه گوسفند هم می‌توان استفاده کرد، اما بافت گوشت گردن لطیف‌ تر است.

پس از گذشت یک ساعت، برنج خیس خورده را با یک پیمانه دیگر آب به گوشت بیفزایید.

پس از پخته شدن حبوبات، آن ها را آبکش کنید، اما آب آن را نگه دارید. دو سوم حبوبات را با گوشت‌کوب بکوبید تا له شوند. بقیه آن ها را هم نیم کوب کرده و با آب حبوبات و سبزی آش در قابلمه دیگری بریزید و نیم‌ ساعت زمان بدهید تا با حرارت ملایم بپزند.

گردن پخته شده و پیاز را از قابلمه بیرون آورید. گوشت را از استخوان جدا کرده و با پیاز بکوبید تا له شود.

آب گوشت، حبوبات کوبیده شده و گوشت را به قابلمه سبزی افزوده، نیم ساعت روی شعله ملایم بگذارید تا مواد با هم مخلوط شده و به اصطلاح به هم دست دهند.

در آخر نمک‌ آش را اندازه کرده و یک قاشق غذا خوری فلفل قرمز به آن بزنید. آش شله قلمکار باید تند باشد.

در طول زمان پخت، آش را مدام هم بزنید و اگر خیلی سفت بود، کمی آب جوش به آن بیفزایید.

برای تزیین آش از پیاز داغ و نعناع داغ استفاده کنید.

برای دیدن مطالب بیشتربه مجله  آشپزی  مجله دلتا را بخوانید.


برچسب: آشپزی ایرانی، آموزش آشپزی، غذاهای ایرانی، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۱ آذر ۱۳۹۸ساعت: ۱۲:۱۴:۰۳ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

مربای انار ، مربای خوش رنگ پاییزی

مربای انار یکی از انواع مربا های پاییزی است.

مربای انار یکی از مربا های خوش رنگ و خوش طعم پاییزی است. طرز تهیه مربا های گوناگون تقریباً شبیه هم است و از این رو مربای انار را به راحتی می‌توانید درست کنید. این مربا به خاطر ظاهر خوبی که دارد، مناسب سرو در مهمانی ها به عنوان دسر هم است.

مواد لازم تهیه مربای انار :
آب انار: سه و نیم پیمانه
دانه انار: یک پیمانه
شکر: ۳ پیمانه
آبلیمو به میزان لازم

طرز تهیه مربای انار :
ابتدا برای تعیین غلظت نهایی مربا، یک بشقاب را در جای خنکی مثل یخچال بگذارید.

با تعدادی انار به اندازه سه و نیم پیمانه آب انار بگیرید. می‌توانید از آب انار آماده هم استفاده کنید، ولی بهتر است آب انار تازه باشد تا طعم مربا بهتر شود. برای تهیه این مربا به هیچ وجه از شربت انار به جای آب انار استفاده نکنید. چون طعم مربا را خراب می‌کند و باعث می‌شود رنگ مربا کدر شود.

انار را به اندازه یک پیمانه، دانه دانه کنید.

در قابلمه نسبتاً بزرگی، آب انار و شکر را با هم مخلوط کرده و نیم ساعت روی حرارت متوسط بگذارید تا بجوشد. اگر انار ترش است، از مقدار شکر بیشتری استفاده کنید.

پس از گذشت این مدت، دانه‌ های انار و آبلیمو را در قابلمه بریزید و نیم ساعت دیگر زمان بدهید تا دانه‌های انار بپزند و مواد به خورد هم بروند.

برای اینکه غلظت مربا را بسنجید، با قاشق، یک قطره از مربای آماده شده را روی بشقاب سرد شده بچکانید و ظرف را سرازیر کنید. اگر مربا به سختی روان شد، یعنی آماده است.

اما اگر مربا به غلظت مناسب نرسیده بود، دوباره بگذارید بجوشد تا غلیظ شود.

پس از اینکه مربا آماده شد، آن را در ظرف ریخته و در یخچال نگهداری کنید. برای نگهداری مربا بهتر است از ظرف های شیشه ای استفاده کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی دلتا را بخوانید.


برچسب: آشپزی ایرانی، مربا، غذاهای ایرانی، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۸ آذر ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۰۸:۴۹ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

شنیسل ماهی ، غذای خوش طعم دریایی

طرز تهیه ماهی به صورت شنیسل را در مجله دلتا بخوانید.

شنیسل ماهی نوعی غذای دریایی بسیار خوش طعم است که با فیله ماهی درست می‌شود. پخت ماهی انواع گوناگونی دارد که شنیسل کردن آن یکی از این شیوه ها است. بهتر است این غذا را با فیله قزل آلا درست کنید، ولی در صورت تمایل می‌توانید از ماهی های دیگر هم استفاده کنید.

مواد لازم تهیه شنیسل ماهی :
ماهی قزل آلا: ۲ عدد
تخم مرغ: ۲ عدد
آرد سفید به میزان لازم
پودر سوخاری به میزان لازم
ورقه بادام: ۱۰۰ گرم
زعفران دم کرده: یک قاشق چای خوری
پودر سیر: یک قاشق مربا خوری
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن سرخ کردنی به میزان لازم

طرز تهیه شنیسل ماهی :
آبشش های ماهی قزل آلا را بیرون آورده و شکم آن را برش دهید. سپس آن را تمیز کرده و خوب بشویید. پس از شستن در آبکش بگذارید تا آب آن خارج و خشک شود. پس از خشک شدن، تیغ آن را یک تکه خارج کنید.

زعفران دم کرده، پودر سیر و کمی نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده، با یک قلم مو به تمامی قسمت های ماهی بمالید.

تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و با چنگال خوب هم بزنید تا یکدست شود.

آرد سفید و پودر سوخاری را در ظرف های جداگانه بریزید. فیله های ماهی را ابتدا در آرد سفید و سپس در تخم مرغ و پودر سوخاری بغلطانید.

مقداری روغن سرخ کردنی در تابه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید. وقتی روغن داغ شد، ماهی ها را در آن سرخ کنید. وقتی یک طرف ماهی سرخ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر سرخ شود. در این مرحله ورقه‌های بادام را اضافه کنید تا ماهی طلایی شود.

شنیسل ماهی آماده است. می‌توانید آن را با سیب زمینی سرخ کرده یا پوره سیب زمینی و انواع سبزیجات سرو کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی  دلتا را بخوانید.

 


برچسب: آشپزی ایرانی، آموزش آشپزی، غذاهای ایرانی، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۸ آذر ۱۳۹۸ساعت: ۰۱:۵۳:۳۵ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

مرنگ ، شیرینی ترد و ساده

مرنگ یا پوکا نوعی شیرینی ساده است که طرز تهیه آسانی دارد.

مرنگ نوعی شیرینی است که اولین بار در سوییس درست شد. امروزه این شیرینی که بافت ترد و ساده ای دارد، در همه کشور ها با طعم ها و اسانس های گوناگون آماده می‌شود. طرز تهیه شیرینی مرنگ ساده است و وقت زیادی نمی‌خواهد.

برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی مجله دلتا را بخوانید.

مواد لازم تهیه مرنگ :
پودر شکر یا شکر: یک لیوان
سفیده تخم مرغ: ۳ عدد
وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری
آبلیمو: یک چهارم قاشق چای خوری
هل آسیاب شده به میزان لازم

طرز تهیه مرنگ :
فر را از قبل روشن کنید تا گرم شود.

برای داشتن مرنگ با کیفیت بهتر است تخم مرغ ها را یک ساعت قبل از استفاده، از یخچال بیرون بیاورید تا با محیط هم دما شوند. سفیده و زرده ۳ عدد تخم مرغ را جدا کرده، زرده ها را در یخچال بگذارید تا برای غذای دیگری مانند ته چین از آن استفاده کنید.

سفیده ها را با وانیل و آبلیمو مخلوط کرده و با همزن خوب بزنید تا یکدست شوند.

پودر شکر یا شکر را کم کم به مخلوط بیفزایید و همزن را روی دور تند بگذارید. اگر از شکر به جای پودر شکر استفاده می‌کنید، زمان هم زدن شیرینی بیشتر می‌شود. مخلوط را به قدری بزنید که با کج کردن ظرف، سفیده ها بیرون نریزند.

سپس هل آسیاب شده و در صورت تمایل مقداری رنگ خوراکی یا زعفران به آن اضافه کنید.

کف سینی فر را با کمی روغن چرب کنید. به جای چرب کردن سینی می‌توانید از کاغذ روغنی هم استفاده کنید. مواد مرنگ را داخل قیف ریخته و روی سینی فر شکوفه یا هر شکلی که دوست دارید، بزنید. سینی را در طبقه وسط فر که از قبل گرم کرده اید، بگذارید. ۲۰ دقیقه زمان دهید تا شیرینی ها پخته شوند.

پس از گذشت این مدت، فر را خاموش کنید، ولی بگذارید شیرینی ها یک ساعت در فر بمانند. سپس آن ها را بیرون بیاورید و دو ساعت در یخچال بگذارید. مرنگ آماده است، آن را در ظرف دلخواه بچینید و سرو کنید.

برای مشاهده مطالب بیشتراز مجله  آشپزی دلتا دیدن فرمایید.


برچسب: آموزش آشپزی، دسر، شیرینی، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۸ آذر ۱۳۹۸ساعت: ۰۱:۱۲:۲۳ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

مرغ بریان بدون فر

مرغ بریان یک غذای خوشمزه و لذیذ است که بدون فر هم می‌توان آن را آماده کرد.

مرغ بریان یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و لذیذ است که به سادگی آماده می‌شود. مرغ بریان را هم در فر و هم بدون فر می‌توان آماده کرد. برای آشنایی با طرز تهیه مرغ بریان خانگی بدون فر، با مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم تهیه مرغ بریان :
مرغ: یک عدد
پیاز: یک عدد
فلفل دلمه ای: یک عدد
سیب زمینی به میزان لازم
پوره گوجه فرنگی: نصف لیوان
پودر سیر: ۲ قاشق مرباخوری
آبلیمو: ۵ قاشق غذاخوری
کره به میزان لازم
زعفران دم کرده به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
ادویه دلخواه به میزان لازم
 

طرز تهیه مرغ بریان :
مرغ درسته را خوب بشویید ولی پوست آن را جدا نکنید. سپس روی سطح مرغ و داخل آن کره بمالید.

زعفران دم کرده، آبلیمو، نمک، فلفل و ادویه های دلخواه را با هم مخلوط کرده و با قلم مو به همه قسمت‌های مرغ بمالید تا کاملاً مزه دار شود.

پیاز و فلفل دلمه ای را خرد کرده و در شکم مرغ بگذارید. سپس آن را در ظرف دربسته گذاشته و به مدت ۸ تا۱۱ ساعت در یخچال بگذارید.

کف قابلمه ای را با فویل بپوشانید. روی فویل مقدار زیادی نمک بریزید و آن را صاف کنید.

مرغ را از یخچال بیرون آورده و مواد داخل شکم را خارج کنید. پاهای مرغ را با نخ به یکدیگر ببندید و آن را در فویل بپیچید.

چند عدد سیب زمینی را خوب بشویید و با پوست در فویل بپیچید.

مرغ و سیب زمینی ها را در قابلمه روی نمک بگذارید و مقداری نمک هم روی آن ها بریزید.

روی قابلمه دمکنی بگذارید و مرغ را ۱۵ دقیقه با حرارت بالا و بعد به مدت یک و نیم تا ۲ ساعت با حرارت متوسط بپزید.

پس از پخت فویل را بردارید. مقداری کره آب شده، زعفران دم کرده و آبلیمو را با هم مخلوط کرده و روی مرغ بمالید.

مواد داخل شکم مرغ را که قبلاً بیرون آوردید، سرخ کرده و با مقداری زعفران، آبلیمو، کره و پوره گوجه فرنگی مخلوط کنید و به عنوان سس روی مرغ بریزید.

برای مشاهده موارد بیشتر به مجله آشپزی دلتا مراجعه نمایید.

 


برچسب: آموزش آشپزی، غذاهای ملل، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۸ آذر ۱۳۹۸ساعت: ۱۲:۵۹:۱۵ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

اردور مرغ و قارچ ، پیش غذای مدرن

گر می‌خواهید یک غذای خوشمزه با مرغ درست کنید، اردور مرغ و قارچ پیشنهاد خوبی است.

اردور مرغ و قارچ یکی از انواع غذا با مرغ است که به عنوان پیش غذا در مهمانی ها سرو می‌شود. اردور پیش غذایی است که با وعده اصلی همخوانی دارد و معمولاً برای جشن ها و تولد تهیه می‌شود. این غذای ساده با مرغ به راحتی آماده می‌شود و می‌توان آن را به عنوان یک میان وعده کامل هم مصرف کرد.

مواد لازم تهیه اردور مرغ و قارچ :
سینه مرغ: یک عدد
قارچ: ۱۰ عدد
فلفل دلمه ای: یک عدد
پیازچه: یک عدد
سس مایونز: ۴ قاشق غذاخوری
خیارشور: ۱۰ عدد
جعفری ساطوری: ۲ قاشق غذاخوری
ذرت: نصف لیوان
برگ بو: ۳ عدد
پیاز: یک عدد
سیر: ۲ حبه
کره به میزان لازم
آبلیمو به میزان لازم
نان تست به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه اردور مرغ و قارچ :
سینه مرغ را با کره تفت دهید و با پیاز، سیر، برگ بو و کمی نمک و فلفل خوب بپزید. پس از پخت آن را ریش ریش کنید.

یک عدد فلفل دلمه ای کوچک را نگینی خرد کنید. در تابه ای مقداری کره یا روغن بریزید و فلفل دلمه ای را در آن تفت دهید.

قارچ را ریز خرد کرده و با فلفل دلمه ای تفت دهید. مقداری آبلیمو به آن بزنید تا قارچ سیاه نشود. مراقب باشید قارچ زیاد آب نیندازد.

روغن و آب اضافه مخلوط قارچ و فلفل دلمه ای را بگیرید و سپس با بقیه مواد مخلوط کنید.

کناره های تیره رنگ نان تست را با چاقو جدا کنید. روی هر تکه نان مقداری کره آب شده بریزید و مایه اردور را روی آن بگذارید. سپس نان بعدی را روی مواد گذاشته و به همین صورت نان ها را آماده کنید. روی نان ها را با نایلون بپوشانید و یک ساعت در یخچال بگذارید تا سرد شود. سپس آن ها را از یخچال بیرون بیاورید و به شکل مثلث برش بزنید.

در صورت تمایل می‌توانید از مقداری پنیر خامه ای به جای سس مایونز استفاده کنید.

برای مشاهده مطالب بیشتراز مجله آشپزی دلتا دیدن نمایید.

 


برچسب: پیش غذا، سالاد، فینگر فود، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۸ آذر ۱۳۹۸ساعت: ۱۲:۴۶:۴۳ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

ماکارونی سبزیجات ، ساده و سالم

برای آشنایی با طرز تهیه ماکارونی سبزیجات با مجله دلتا همراه باشید.

ماکارونی سبزیجات یکی از انواع ماکارونی است که به دلیل استفاده سبزیجات در آن، غذایی سالم و پر از ویتامین است. در طرز تهیه ماکارونی سبزیجات از انواع ادویه ها و سبزیجات مختلف استفاده شده که طعم خوبی به آن می‌دهد. این ماکارونی خوشمزه را درست کنید و از آن لذت ببرید.

مواد لازم تهیه ماکارونی سبزیجات :
هویج: یک عدد
سیر: ۲ حبه
فلفل دلمه ای سبز و قرمز: یک عدد
بادمجان: یک عدد
کدو: یک عدد
قارچ: ۳۰۰ گرم
ماکارونی: ۲۵۰ گرم
نخود فرنگی: نصف پیمانه
رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
عصاره سبزیجات: یک عدد
شوید خشک: یک قاشق غذاخوری
زیره، پاپریکا، زردچوبه و ادویه خورشتی به میزان لازم
آبلیمو به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه ماکارونی سبزیجات :
هویج، سیر، فلفل دلمه ای سبز و قرمز، بادمجان و کدو را خلالی خرد کرده و در روغن تفت دهید.

قارچ را هم ورقه ای خرد کرده و با کمی آبلیمو تفت دهید تا آب آن کشیده شود. سپس آن را با سبزیجات مخلوط کنید.

نخود فرنگی پخته شده را با مواد مخلوط کرده و با یک قاشق غذاخوری رب تفت دهید. مراقب باشید مقدار رب بیشتر نشود، چون این ماکارونی نباید قرمز باشد.

سپس همه ادویه ها را با عصاره سبزیجات، شوید خشک و مقداری آبلیمو مخلوط کرده و به مواد بیفزایید.

ماکارونی را در آب جوش و نمک بریزید و وقتی کمی نرم شد، آن را آبکش کنید.

کف قابلمه کمی روغن بریزید و نان یا سیب زمینی برای ته دیگ بگذارید. سپس ماکارونی و مخلوط سبزیجات را لایه لایه در آن بریزید. پس از اینکه غذا بخار کرد، دمکنی بگذارید و ۴۰ دقیقه تا یک ساعت زمان دهید تا ماکارونی آماده شود.

ماکارونی سبزیجات را پس از آماده شدن با سس دلخواه سرو کنید. می‌توانید از کلم بروکلی یا برگ ریحان برای تزیین این ماکارونی خوشمزه استفاده کنید.

برای مشاهده مطالب بیشتر از مجله  آشپزی  دلتا دیدن نمایید.


برچسب: آموزش آشپزی، غذاهای ملل، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۸ آذر ۱۳۹۸ساعت: ۱۲:۳۶:۵۳ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)