Array ( [type] => 2 [message] => mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100337 Library:30121 [file] => /home/viablog/public_html/blog/tag.php [line] => 43 )  دسر دسر

مجله آشپزی دلتا

سرو هندوانه با پنير پارمزان

سرو هندوانه با پنير پارمزان شيوه‌اي جديد براي سرو اين ميوه به عنوان دسر است.

يك بشقاب هندوانه قرمز و شيرين را مي‌توانيد به‌ عنوان يك دسر كنار غذا سرو كنيد؛ مانند گذشته‌ها كه هندوانه و خربزه، هميشه جزيي از سفره ناهار يا شام بودند. همچنين اين بشقاب هندوانه مناسب ميان وعده براي دورهمي‌ها و مهماني‌هاي عصرانه است. با مجله دلتا همراه باشيد تا با سرو هندوانه به شيوه‌اي خاص و مجلسي آشنا شويد.

مواد لازم سرو هندوانه با پنير پارمزان :
هندوانه كوچك: يك عدد
پوست ليموي رنده شده: يك قاشق غذاخوري
آبليموي تازه: يك‌ چهارم فنجان
نمك: يك قاشق چاي‌خوري
پودر چيلي: يك قاشق چاي‌خوري
پنير پارمزان به ميزان لازم
گشنيز خرد شده: نصف فنجان
فلفل تازه به ميزان لازم

طرز تهيه سرو هندوانه با پنير پارمزان :
هندوانه را پوست گرفته، تخم آن را درآوريد؛ سپس آن را در قطعات مكعبي خرد كنيد. براي اين كار حتماً از تخته و چاقوي تيز استفاده كنيد تا هم تكه‌‌هاي آن اندازه هم باشند و هم آب هندوانه در نيايد. براي اينكه دسر ظاهر بهتري داشته باشد، هندوانه‌ها را مانند هم خرد كنيد.

تكه‌هاي هندوانه را در ظرفي ريخته، روي آن سلفون بكشيد و در يخچال بگذاريد تا نرم نشوند.

در كاسه‌اي پوست ليموي رنده شده، آبليموي تازه، نمك و پودر چيلي را با هم مخلوط كنيد.

 

از مخلوط روي هندوانه‌ها بريزيد و به آرامي شروع به هم زدن كنيد تا مزه‌دار شوند؛ سپس روي آن‌ها پنير پارمزان بپاشيد. در آخر، مقداري فلفل تازه روي مواد بريزيد و آن‌ها را در بشقاب مناسبي بكشيد. مقداري پنير پارمزان و گشنيز خرد شده روي دسر بريزيد و آن را سرو كنيد.

بهتر است اين دسر را به اندازه مصرف‌ آماده كنيد و داخل يخچال نگه نداريد، چون اگر بماند طعم خود را از دست مي‌دهد و بيات مي‌شود.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يك دسر شيك و مجلسي “طرز تهيه دسر سوهان” را مطالعه كنيد.


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/11/28 ساعت: ۱۵ توسط:deltafood :

طرز تهيه دسر سوهان

دسر سوهان بافت نرم و لطيفي دارد و ظاهر آن تقريبا شبيه كاچي است.

دسر سوهان يكي از خوشمزه‌ترين دسرهاي سنتي ايران است. البته اين دسر با سوهاني كه در قم و اصفهان است، تفاوت دارد و مانند آنها سفت نيست. دسر سوهان كالري بالايي دارد و غلظت آن مانند كاچي است. براي آشنايي با طرز تهيه اين دسر خوشمزه با مجله دلتا همراه باشيد.

مواد لازم تهيه دسر سوهان :
زرده تخم‌مرغ: ۳ عدد
آرد سفيد: ۱۰۰ گرم
آرد جوانه گندم: ۳۰ گرم
آب: ۲ پيمانه
زعفران دم كرده: يك سوم استكان
پودر قند: ۳۰۰ گرم
كره آب شده: ۱۰۰ گرم
پودر هل: نصف قاشق چاي‌خوري
پودر پسته و پودر بادام براي تزيين

طرز تهيه دسر سوهان :
آرد سفيد و آرد جوانه گندم را دو بار الك كرده آن‌ها را در كاسه‌اي ريخته و با آب مخلوط كنيد؛ سپس ۲۰ دقيقه روي شعله ملايم بگذاريد و مدام هم بزنيد تا غليظ شود و رنگ آن تغيير كند. آرد اين دسر نياز به تفت دادن ندارد.

اگر پس از ۲۰ دقيقه رنگ آرد تغيير نكرد، زمان پخت را بيشتر كنيد تا رنگ آن تيره شود.

به جاي كره مي‌توانيد از روغن حيواني استفاده كنيد.

در قابلمه‌اي زرده‌هاي تخم‌مرغ را با پودر قند مخلوط كنيد. كره آب شده را به مواد افزوده و خوب هم بزنيد تا مايه يكدست شود.

اگر پودر قند نداريد، مي‌توانيد از شكر آسياب شده استفاده كنيد.

 

همه مواد را با هم مخلوط كرده، روي شعله ملايم بگذاريد و مدام هم بزنيد. در آخر زعفران آب كرده و پودر هل را به آن‌ها بيفزاييد تا رنگ و طعم خوبي به سوهان بدهد. پس از چند دقيقه كه مواد به غلظت مناسب رسيدند، شعله را خاموش كنيد.

دسر سوهان آماده است، آن را پس از خنك شدن در ظرف سرو بريزيد.

روي دسر را با پودر پسته و پودر بادام تزيين و با چاي سرو كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد

 


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/11/28 ساعت: ۱۵ توسط:deltafood :

كرم بروله، دسر فرانسوي

كرم بروله يك دسر فرانسوي خوشمزه است كه روكش كاراملي دارد.

مواد اوليه اصلي كرم بروله خامه و زرده تخم‌مرغ است. بافت داخلي اين دسر، نرم و كرم مانند و ويژگي اصلي آن، حالت كاراملي سوخته روي آن است. تهيه اين دسر زمان زيادي مي‌خواهد؛ اما به مزه خوب آن مي‌ارزد.

مواد لازم تهيه كرم بروله :
خامه: ۲ پيمانه
زرده تخم‌مرغ: ۴ عدد
شكر: ۱۰ قاشق غذاخوري
وانيل: يك و نيم قاشق چاي‌خوري
نمك: يك چهارم قاشق چاي‌خوري
شكر براي روي دسر: ۴ قاشق غذاخوري

طرز تهيه كرم بروله :
خامه را با ۴ قاشق شكر، وانيل و نمك در قابلمه كوچكي بريزيد و روي شعله ملايم بگذاريد تا داغ شود. وقتي حباب‌هاي كوچكي روي خامه ظاهر شد، شعله را خاموش كرده و اجازه دهيد خنك شود.

در كاسه‌اي زرده‌ها را خوب هم بزنيد؛ سپس ۶ قاشق شكر افزوده، دوباره هم بزنيد تا شكر در تخم‌مرغ حل شود. پس از آن، مخلوط خامه را به مخلوط زرده و شكر بيفزاييد.

مايه دسر را در كاسه‌هاي سراميكي يا پيركس ريخته و حدود سه چهارم هر كاسه را پر كنيد. كاسه‌ها را در سيني فر گذاشته و مقداري آب جوش در سيني بريزيد.

حدود ۴۰ دقيقه طول مي‌كشد تا دسر آماده شود. زماني پخت كامل مي‌شود كه كرم حالت فنري داشته و رنگ روي آن يكدست باشد. اگر دسر مانند ژله سفت شده باشد، يعني بيش از حد پخته است. پس از آماده شدن كرم، آن را ۴ ساعت در يخچال بگذاريد. اين دسر را تا ۴ روز مي‌توانيد در يخچال نگه داريد.

 

براي سرو، دسر را از يخچال بيرون آورده و روي هر كاسه يك قاشق چاي‌خوري شكر بپاشيد. فندك مخصوص را به طور چرخشي با چند سانت فاصله روي سطح دسر حركت دهيد تا حالت كاراملي و سوخته بگيرد. اگر فندك مخصوص نداريد، كاسه‌ها را در سيني فر گذاشته و شعله بالاي فر را روشن كنيد. وقتي روي دسرها حالت سوخته پيدا كرد، آن‌ها را بيرون آورده و پس از خنك شدن سرو كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.

 


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/11/16 ساعت: ۱۳ توسط:deltafood :

طرز تهيه كيك شكلاتي نوتلا

كيك شكلاتي نوتلا نوعي كيك ساده است كه با نوتلا درست مي‌شود و طعم بي‌نظيري دارد.

كيك شكلاتي يكي از كيك‌هاي خوشمزه و پرطرفدار است؛ به‌خصوص اگر با نوتلا درست شود. كيك شكلاتي نوتلا با يك نوشيدني گرم، ميان وعده‌اي مطلوب براي روزهاي سرد است.

مواد لازم تهيه كيك شكلاتي نوتلا :
آرد سفيد: ۲ پيمانه
تخم مرغ: ۵ عدد
بيكينگ پودر: يك قاشق غذاخوري
پودر كاكائو: ۲ قاشق سوپ‌خوري
نوتلا: ۲ قاشق سوپ‌خوري
شير: يك پيمانه
شكر: يك پيمانه
روغن مايع: سه چهارم پيمانه
وانيل: نصف قاشق چاي‌خوري

طرز تهيه كيك شكلاتي نوتلا :
شير، نوتلا و پودر كاكائو را با هم مخلوط كرده، روي شعله ملايم بگذاريد تا خوب حل شوند؛ سپس براي يكنواخت شدن از صافي رد كنيد.

زرده و سفيده تخم مرغ‌ها را از هم جدا كنيد. با دور تند همزن، سفيده را با نيمي از شكر مخلوط كنيد تا حجم آن چند برابر شود و كاملا پف كند؛ طوري كه وقتي ظرف را برعكس كنيد از ظرف نريزد. زرده‌ها را با بقيه شكر و وانيل مخلوط كنيد تا غليظ، كشدار و كرم رنگ شوند.

مخلوط شير، نوتلا و پودر كاكائو را با مخلوط زرده تركيب كرده و با همزن بزنيد؛ سپس روغن، آرد و بيكينگ پودر را به مواد بيفزاييد. در آخر سفيده پف كرده را به مايه كيك افزوده و با ليسك تمام مواد را با هم مخلوط كنيد.

 

داخل قالب كيك را چرب و آردپاشي كنيد. مايه را در قالب ريخته و آن را ۵۰ دقيقه در فر بگذاريد تا كيك آماده شود. براي اطمينان از پختن كيك، چنگال يا خلال دندان در آن فرو كنيد؛ اگر از مايه به آن‌ها نچسبيد، كيك آماده است. آن را در ظرف سرو برگردانيد و با انواع ميوه و شكلات تزيين كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/11/16 ساعت: ۱۳ توسط:deltafood :

ديگچه مشهدي، دسر خراساني

ديگچه مشهدي دسر معروف استان خراسان است كه بيشتر به عنوان نذري درست مي‌شود. اين دسر را به راحتي مي‌توان در لبنيات فروشي‌هاي استان خراسان پيدا كرد.

ديگچه مشهدي كمي شبيه شير برنج است؛ ولي از آن خيلي غليظ‌تر و جا افتاده‌تر است. اين دسر بايد خوب پخته شود تا جا بيفتد و مانند برنج دم بكشد. ديگچه را بنا به سليقه مي‌توان با زعفران يا به صورت دو رنگ تهيه كرد.

مواد لازم تهيه ديگچه مشهدي :
برنج: يك پيمانه
شير پرچرب: ۲ ليتر
شكر: يك و نيم پيمانه
آب: ۲ پيمانه
گلاب: نصف پيمانه
هل: نصف قاشق چاي‌خوري
كره: ۵۰ گرم
زعفران دم كرده در صورت تمايل
دارچين، پودر پسته، خلال بادام و گل محمدي براي تزيين

طرز تهيه ديگچه مشهدي :
برنج را از چند ساعت قبل خيس كرده و آن را با دو پيمانه آب در قابلمه بريزيد. قابلمه را روي شعله متوسط بگذاريد تا آب برنج كشيده شود؛ سپس شير را اضافه كنيد. حتما شير بايد پرچرب باشد؛ اگر شير كم چرب بود، دو قاشق خامه در آن بريزيد.

وقتي ديگچه خوب پخت و كمي غليظ شد، شكر را بيفزاييد؛ پس از اينكه شكر حل شد، كره، هل، گلاب و در صورت تمايل زعفران دم كرده را اضافه كرده و دوباره هم بزنيد.

در آخر، ديگچه را مانند برنج ۲۰ دقيقه روي شعله كم دم كنيد؛ سپس آن را در ظرف مناسب يا قالب دلخواه بريزيد.

دسر را چند ساعت در جاي خنك بگذاريد تا خودش را بگيرد. روي ديگچه را با دارچين، پودر پسته، خلال بادام و گل محمدي به شكل دلخواه تزيين كنيد. پس از خنك شدن مي‌توانيد دسر را برش بزنيد.


طرز تهيه ديگچه مشهدي به شيوه ديگر :
ديگچه را حدود ۴۰ دقيقه بگذاريد دم بكشد تا ته ديگ آن طلايي شود. شعله را خيلي كم كنيد تا ته آن نسوزد. سپس بگذاريد ديگچه خنك شود. بعد آن را مانند ته چين در ديس برگردانيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.

 


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/11/16 ساعت: ۱۲ توسط:deltafood :

پنكيك كدو حلوايي ، ميان وعده پر انرژي

طرز تهيه پنكيك كدو حلوايي را در مجله دلتا بخوانيد.

پنكيك كدو حلوايي نوعي پنكيك ساده و مقوي است كه براي فصل سرما خوب است. اين پنكيك كه مواد مغذي و گرمي دارد، مناسب صبحانه يا يك ميان وعده كامل، به خصوص براي كودكان و نوجوانان است.

مواد لازم تهيه پنكيك كدو حلوايي :
پوره كدو حلوايي: يك ليوان
آرد: ۲ ليوان
شير ولرم: يك و نيم ليوان
تخم مرغ: يك عدد
بيكينگ پودر: ۲ قاشق چاي‌خوري
دارچين: يك قاشق چاي‌خوري
روغن مايع: ۲ قاشق غذاخوري
زنجبيل: نصف قاشق چاي‌خوري
شكر: ۳ قاشق غذاخوري
سركه سفيد: ۲ قاشق غذاخوري
نمك: نوك قاشق چاي‌خوري

طرز تهيه پنكيك كدو حلوايي :
ابتدا كدو حلوايي را آبپز كنيد. سپس آن را با مخلوط‌كن يا گوشت كوب برقي له كرده و به صورت پوره درآوريد.

پوره كدو حلوايي را با شير، تخم مرغ، روغن مايع و سركه در كاسه‌اي ريخته و مخلوط كنيد.

آرد را دو يا سه بار الك كنيد. سپس آن را با بيكينگ پودر، زنجبيل، دارچين، شكر و نمك مخلوط كرده و كم كم به مواد بيفزاييد تا مايه پنكيك يكدست شود.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يك پنكيك خوشمزه ” پنكيك قاشقي يا ميني پنكيك؟ “ را مطالعه كنيد.

داخل تابه‌اي را چرب كنيد و پس از اينكه داغ شد، با قاشق از مايه پنكيك برداريد و در قابلمه بريزيد. سپس با قاشق پنكيك را پهن كنيد. پس از اينكه سطح پنكيك شروع به حباب زدن كرد، آن را برگردانيد تا طرف ديگر آن هم بپزد.

 

مي‌توانيد مايه پنكيك را روي سيني فر ريخته و آن را در فر درست كنيد.

پنكيك‌ها را پس از اينكه آماده و طلايي شدند، در بشقاب بگذاريد و با مقداري كره و عسل سرو كنيد. البته پنكيك كدو حلوايي را مي‌توانيد با شيره خرما، شيره انگور، شكلات آب شده و … هم سرو كنيد.

در صورت تمايل مي‌توانيد روي اين پنكيك مقداري مرباي كدو حلوايي بريزيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.

 


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/11/6 ساعت: ۱۵ توسط:deltafood :

پاناكوتا وانيلي ، دسر مناسب مهماني ها

پاناكوتا دسري ايتاليايي است كه انواع گوناگوني دارد.

پاناكوتا وانيلي يكي از انواع دسر پاناكوتا است كه تهيه آن بسيار ساده و مناسب مهماني ها است. طرز تهيه اين دسر خوشمزه را در مجله دلتا بخوانيد.

مواد لازم تهيه پاناكوتا وانيلي :
شير: ۳ ليوان
شكر: ۶ قاشق غذاخوري
ژلاتين: ۳ قاشق غذاخوري
خامه: ۲۰۰ گرم
آب: نصف ليوان
وانيل: يك دوم قاشق چاي‌خوري

طرز تهيه پاناكوتا وانيلي :
در ظرفي شير و شكر را با هم مخلوط كنيد. ظرف را روي شعله ملايم بگذاريد تا گرم شود. مراقب باشيد شير نجوشد، چون دسر را خراب مي‌كند.

خامه را با كمي شير رقيق كرده و با چنگال بزنيد تا يكدست شود.

وقتي شكر كاملاً در شير حل شد، خامه را به مواد افزوده و هم بزنيد.

دقت كنيد حرارت خيلي كم باشد تا شير نجوشد.
وقتي همه مواد خوب با هم مخلوط شدند، وانيل را اضافه كرده و هم بزنيد. سپس ظرف را از روي شعله برداريد.

ژلاتين را به روش بن ماري (حرارت غيرمستقيم) با نصف ليوان آب، روي بخار كتري حل كنيد. در صورت تمايل مي‌توانيد از شير به جاي آب استفاده كنيد.

ژلاتين را پس از حل شدن، به مواد افزوده و خوب هم بزنيد تا كاملاً مخلوط شوند. سپس مايه را در قالب موردنظر بريزيد تا پاناكوتا وانيلي قالبي آماده شود.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يكي ديگر از انواع پاناكوتا ” پاناكوتا شكلاتي، نمي‌توان آن را رد كرد “ را مطالعه كنيد.

قالب را حدود ۴ ساعت در يخچال بگذاريد تا دسر خودش را بگيرد.

 

پس از گذشت اين مدت، پاناكوتا را از قالب بيرون آورده و در ظرف سرو بگذاريد. پاناكوتا چون خامه دارد، خيلي راحت از قالب جدا مي‌شود.

پاناكوتا وانيلي را با هر خوراكي و ميوه‌اي كه دوست داريد، تزيين كنيد.

در صورت تمايل مي‌توانيد اين دسر را به صورت تك نفره هم سرو كنيد.

پاناكوتا وانيلي با ژله توت فرنگي هم گزينه خوبي براي يك دسر مجلسي است.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/11/1 ساعت: ۱۶ توسط:deltafood :

كاسترد ، دسر ساده و فوق العاده

كاسترد نوعي دسر خوشمزه است كه با انواع ميوه‌ها و طعم‌ها درست مي‌شود.

كاسترد دسري است كه مي‌توان آن را با يك يا چند ژله مختلف و رنگي درست كرد. اين دسر بسيار ساده و شيك و مناسب سرو در مهماني‌ها و مجالس است. دسر كاسترد را هم به صورت قالبي و هم به صورت تك نفره مي‌توان سرو كرد. طرز تهيه كاسترد قالبي را در مجله دلتا بخوانيد.

مواد لازم تهيه كاسترد :
پودر كاسترد: ۲ قاشق غذاخوري
بستني وانيلي: ۲ قاشق غذاخوري
شكر: ۲ قاشق غذاخوري
پودر ژلاتين: يك قاشق غذاخوري
شير سرد: ۲ ليوان
وانيل: نوك قاشق چاي‌خوري
ژله دلخواه: نصف بسته

طرز تهيه كاسترد :
يك بسته ژله دلخواه را با نصف ليوان آب جوش روي حرارت غير مستقيم حل كرده، بگذاريد با دماي محيط خنك شود.

دو قاشق بستني وانيلي ساده را از فريزر بيرون بگذاريد تا نرم شود.

سپس آن را به ژله حل شده افزوده و هم بزنيد.

قالب موردنظر را با روغن مايع كمي چرب كنيد. مخلوط را در آن ريخته و قالب را در يخچال بگذاريد تا ژله نيم بند شود.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يك دسر ساده و خوشمزه با پخت آسان، مطلب كيك سيب برگردان را مطالعه كنيد.

در اين فاصله، پودر كاسترد، شكر و پودر ژلاتين را با هم مخلوط كرده، شير را كم كم به آن اضافه كنيد.

ظرف را روي شعله گذاشته و مدام هم بزنيد تا بجوشد و غليظ شود. در آخر وانيل را بيفزاييد.

 

وقتي مخلوط به غلظت موردنظر رسيد، از روي شعله برداشته و كنار بگذاريد تا كمي خنك شود.

سپس آن را در قالب روي ژله نيم بند بريزيد و ۶ تا ۷ ساعت در يخچال بگذاريد تا كاسترد كاملاً ببندد و آماده شود.

وقتي دسر آماده شد، قالب را در ظرف سرو برگردانيد و آن را تزيين كنيد.

دسر كاسترد را مي‌توانيد در ليوان‌هاي تك نفره درست كرده و با آن سرو كنيد.

در تهيه كاسترد شكلاتي از پودر كاكائو به جاي ژله استفاده كنيد.

روي دسر را مي‌توانيد با خامه و انواع ميوه تزيين كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/10/28 ساعت: ۱۳ توسط:deltafood :

كيك سيب برگردان

طرز تهيه كيك سيب برگردان را در مجله دلتا بخوانيد.

كيك سيب برگردان نوعي كيك ساده است كه با سيب درست مي‌شود. اين كيك بسيار خوشمزه و لطيف و مناسب عصرانه يا ميان وعده است. پيشنهاد مي‌شود اين كيك را درست كنيد و در كنار چاي يا قهوه از آن لذت ببريد.

مواد لازم براي تهيه كيك سيب :
آرد سفيد: ۳۰۰ گرم
كره: ۲۰۰ گرم
پودر قند: ۲۰۰ گرم
وانيل: به ميزان لازم
تخم‌ مرغ: ۴ عدد
شير: نصف پيمانه
بيكينگ پودر: يك قاشق چاي‌ خوري
نشاسته ذرت: ۴ قاشق غذاخوري
سيب: ۳ عدد
شكر: ۴ قاشق غذاخوري
دارچين: به ميزان لازم

طرز تهيه كيك سيب :
كره را از يخچال بيرون بگذاريد تا در دماي محيط نرم شود.

حدود يك پنجم كره را با ۴ قاشق غذاخوري شكر در قابلمه‌اي ريخته و روي شعله ملايم بگذاريد. مراقب باشيد شكر نسوزد و سياه نشود.

وقتي مخلوط كاراملي شد، آن را در قالبي كه مي‌خواهيد كيك را در آن بپزيد، بريزيد.

سيب‌ها را ورقه‌اي برش زده و روي مايه كاراملي بچينيد.

قالب را حدود ۲۰ دقيقه در فر بگذاريد. در اين مدت مايه كيك را آماده كنيد.


طرز تهيه مايه كيك :
كره نرم شده را با پودر قند و وانيل مخلوط كرده و خوب هم بزنيد تا يكدست شود.

زرده و سفيده تخم‌ مرغ‌ ها را از هم جدا كنيد.

زرده‌ ها را به مخلوط كره و پودر قند افزوده، خوب هم بزنيد تا حالت كرمي بگيرد و پفكي شود.

پيشنهاد مطالعه: اگر به انواع كيك سيب علاقه داريد، مطلب كيك سيب و دارچين ؛ عصرانه اي گرم براي روزهاي سرد را مطالعه كنيد.

آرد را الك كنيد و با بيكينگ پودر، نشاسته ذرت و شير به مواد بيفزاييد.

سفيده‌ هاي تخم‌ مرغ را به قدري بزنيد كه تيره شوند؛ سپس به مواد اضافه كنيد. مايه كيك آماده است.

قالب را از فر بيرون بياوريد. روي سيب‌ ها مقداري دارچين و شكر بپاشيد. سپس مايه كيك را در قالب بريزيد و حدود ۵۰ دقيقه در فر بگذاريد تا كيك آماده شود.

پس از آماده شدن كيك، آن را در ظرف سرو برگردانيد و با پودر قند يا خامه تزيين كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/10/24 ساعت: ۱۵ توسط:deltafood :

كيك بستني ، دسر فوري و مجلسي

اگر مي‌خواهيد يك دسر ساده و سريع درست كنيد، كيك بستني پيشنهاد خوبي است.

كيك بستني نوعي دسر خوشمزه است كه فوري آماده مي‌شود و در عين حال شيك و مجلسي است. اين دسر خوشمزه كه طرز تهيه آساني دارد، مناسب سرو در مهماني ها و جشن ها است. تهيه كيك بستني نياز به فر ندارد و كافي است مواد را در فريزر بگذاريد تا يك دسر عالي و خوش طعم داشته باشيد.

مواد لازم تهيه كيك بستني مجلسي :
بيسكويت پتي بور: يك بسته
بستني وانيلي: نيم ليتر
بستني شكلاتي: نيم ليتر
شكلات مكعبي: ۴ عدد
كره: ۱۰۰ گرم
روغن مايع: يك قاشق غذاخوري
پودر پسته و ترافل براي تزيين

طرز تهيه كيك بستني مجلسي :
بستني وانيلي را از فريزر بيرون بگذاريد تا در دماي محيط كمي نرم شود.

مراقب باشيد بستني خيلي نرم و شل نشود، چون دسر را خراب مي‌كند.
در يك كاسه يا قالب نيم دايره سلفون بكشيد.

با چاقو بستني را برش دهيد و در قالب كنار هم بچينيد. روي آن ها را با قاشق صاف كرده و پودر پسته بپاشيد. سپس در فريزر بگذاريد تا بستني سفت شود.

پس از نيم ساعت بستني كاكائويي را از فريزر بيرون بياوريد و بگذاريد در دماي محيط نرم شود.

پس از اينكه لايه اول بستني خودش را گرفت، بستني كاكائويي را در قالب بريزيد.

پيشنهاد مطالعه: اگر دوست داريد يك دسر خوشمزه محلي درست كنيد، مطلب رشته خوشكار ، شيريني گيلاني را مطالعه كنيد.

بيسكويت را پودر كنيد.

كره را با ۴ مكعب شكلات و يك قاشق روغن مايع در ظرفي بريزيد تا كره و شكلات به روش بن ماري (حرارت غير مستقيم) ذوب شوند.

سپس آن را در بيسكويت پودر شده بريزيد و كاملاً مخلوط كنيد.


مرحله آخر كيك بستني فوري :
وقتي بستني كاكائويي سفت شد و خودش را در قالب گرفت، مخلوط بيسكويت و شكلات را روي آن ريخته و صاف كنيد. قالب را دوباره در فريزر بگذاريد.

كمي زمان دهيد تا دسر خودش را بگيرد و كيك بستني آماده شود. سپس آن را از فريزر بيرون بياوريد و در آب گرم بگذاريد تا راحت از قالب جدا شود.

قالب را در ظرف سرو برگردانيد و سلفون را از روي دسر جدا كنيد.

كيك بستني را با پودر پسته و ترافل و انواع ميوه تزيين كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/10/19 ساعت: ۱۲ توسط:deltafood :

فطير ، نان خوش طعم محلي

طرز تهيه نان فطير خانگي را در مجله دلتا بخوانيد.

فطير نوعي نان محلي است كه در برخي شهر هاي ايران به شيوه هاي گوناگون درست مي‌شود. اين نان بسيار پر خاصيت، مناسب صبحانه و ميان وعده است و به آساني مي‌توان آن را در منزل تهيه كرد.

مواد لازم تهيه فطير :
آب گرم: نصف پيمانه
آرد: ۴ پيمانه
آب ولرم: ۲ پيمانه
نمك: يك قاشق چاي خوري
شكر: يك و نيم قاشق چاي خوري
پودر خمير ترش: ۲ قاشق چاي خوري
روغن مايع: يك قاشق سوپ خوري
گردو خرد شده : يك پيمانه
دارچين: ۲ قاشق سوپ خوري
شكر: نصف پيمانه
كنجد براي تزيين

طرز تهيه فطير :
آب گرم، پودر خمير ترش و يك قاشق چاي خوري شكر را در ظرفي بريزيد و با هم مخلوط كنيد.

ظرف را ۵ تا ۱۰ دقيقه در جاي نسبتاً گرمي بگذاريد تا مايه پف كند.

شكر، نمك و آب ولرم را با يك پيمانه آرد مخلوط و به مايه اضافه كنيد. پس از ۱۰ دقيقه استراحت، روغن مايع را بيفزاييد.

بقيه آرد را به خمير افزوده و خوب ورز دهيد تا خمير به دست نچسبد.

توجه داشته باشيد اگر خمير به دست چسبيد، كمي آرد و روغن مايع مازاد بر پيمانه هاي داده شده، اضافه كنيد تا چسبندگي از بين برود.
خمير را دو ساعت در جاي گرمي گذاشته و روي آن را با پارچه تميزي بپوشانيد تا حجم آن دو برابر شود.

فر را از قبل روشن كنيد تا گرم شود.

پيشنهاد مطالعه: اگر به نان هاي خانگي مقوي علاقه مند هستيد، مطلب نان خرمايي كرمانشاهي را مطالعه كنيد.

روي سطح صافي مقداري آرد بپاشيد. از خمير به اندازه يك نارنگي برداشته و آن را با وردنه روي سطح آردپاشي شده باز كنيد.

گردو، دارچين و شكر را با هم مخلوط كرده و وسط نان فطير بگذاريد. لبه هاي نان را روي مخلوط بياوريد و بعد پهن كنيد.

افزودن گردو و دارچين كاملاً اختياري است و مي‌توان آن ها را حذف كرد.
خمير ها را روي سيني فر چرب شده بگذاريد. روي آن ها روغن و كنجد بريزيد.

سيني را حدود نيم ساعت در طبقه وسط فر بگذاريد تا فطير ها پخته شوند.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي  دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/10/11 ساعت: ۱۵ توسط:deltafood :

كيك خيس شكلاتي ، كاكائويي هيجان انگيز

براي آشنايي با طرز تهيه كيك خيس شكلاتي با مجله دلتا همراه باشيد.

كيك خيس شكلاتي نوعي كيك شكلاتي است كه كاملاً نرم و منسجم است و طعم خوبي دارد. براي تهيه اين دسر بايد يك كيك كاكائويي ساده درست كرد و آن را با لايه هاي زيادي از كرم كاكائو پوشاند. كيك خيس شكلاتي را براي عصرانه تهيه كرده و با چاي يا قهوه ميل كنيد.

مواد لازم تهيه كيك خيس شكلاتي :
آرد سفيد: ۲ پيمانه
كاكائو: سه چهارم پيمانه
تخم مرغ: ۲ عدد
شير: يك پيمانه
شكر: ۲ پيمانه
روغن مايع: نصف پيمانه
آب جوش: يك پيمانه
نمك: يك قاشق چاي خوري
جوش شيرين: يك ونيم قاشق چاي خوري
بيكينگ پودر: يك و نيم قاشق چاي خوري
وانيل: يك قاشق چاي خوري
مواد لازم كرم كاكائو :
شير: دو سوم پيمانه
پودر قند: ۲ پيمانه
پودر كاكائو: يك و نيم پيمانه
كره: يك پيمانه
وانيل: نصف قاشق چاي خوري

طرز تهيه كيك خيس شكلاتي :
فر را از قبل روشن كنيد تا گرم شود.

آرد را الك كرده سپس شكر، كاكائو، جوش شيرين، بيكينگ پودر، وانيل و نمك را به آن افزوده و با هم مخلوط كنيد.

تخم مرغ ها، شير و روغن را به مواد اضافه كنيد. آن ها را با همزن برقي بزنيد و آب جوش را كم كم در مخلوط بريزيد.

كف قالب مورد نظر را با كره چرب كرده و كمي آرد بپاشيد.

مايه كيك را در قالب بريزيد. توجه داشته باشيد مايه بايد كمتر از نصف قالب را پر كند تا جاي پف كردن داشته باشد.

قالب را ۳۰ دقيقه در فر بگذاريد تا كيك پخته شود. در اين مدت كرم كاكائو را درست كنيد.
كره نرم شده را در كاسه اي بريزيد و يكي دو دقيقه با سرعت بالاي همزن بزنيد تا حالت كرم مانند پيدا كند. وانيل، پودر قند، پودر كاكائو و شير را به مواد افزوده و به هم زدن ادامه دهيد تا كرم يكدست شود.

وقتي كيك آماده شد، آن را از فر بيرون بياوريد تا خنك شود. سپس از قالب خارج كرده و از وسط برش بزنيد تا ۴ لايه كيك داشته باشيد.

بين هر كدام از لايه ها كرم كاكائو بماليد و آن ها روي هم بگذاريد. در آخر دور تا دور كيك و روي سطح آن كرم كاكائو بماليد و با ليسك صاف كنيد.

مي‌توانيد بقيه كرم را در قيف بريزيد و دور تا دور كيك شكوفه بزنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/10/9 ساعت: ۱۵ توسط:deltafood :

نان خرمايي كرمانشاهي

نان خرمايي كرمانشاهي صبحانه اي مفيد براي شروع يك روز پر انرژي است.

نان خرمايي يكي از انواع نان هاي محلي و متعلق به كرمانشاه است. اين نان به دليل داشتن خرما و گردو، بسيار مقوي است و گزينه خوبي براي صبحانه به ويژه در روز هاي سرد است. همچنين نان خرمايي ميان وعده اي مناسب براي كودكان و دانش آموزان است.

مواد لازم تهيه نان خرمايي :
آرد گندم: ۳ ليوان
ماست: ۲ قاشق غذاخوري
كره: ۲۲۰ گرم
بيكينگ پودر: يك قاشق چاي خوري
گلاب: ۵ قاشق غذاخوري
خرما: ۳۰۰ گرم
مغز گردو: ۱۵۰ گرم
زرده تخم مرغ براي تزيين

طرز تهيه نان خرمايي :
كره را به روش بن ماري (حرارت غير مستقيم) روي بخار بگذاريد تا آب شود.

بيكينگ پودر و ماست را مخلوط و به كره آب شده اضافه كنيد. آرد را كم كم به مواد بيفزاييد تا گوله نشود.

مواد را تا حدي كه خمير يكدست شود، ورز دهيد. سپس آن را در كيسه گذاشته و حدود دو ساعت كنار بگذاريد تا استراحت كند.

در اين فاصله پوست و هسته خرما را جدا كرده و با مغز گردو و گلاب مخلوط و چرخ كنيد.

در صورت تمايل مي‌توانيد يك قاشق چاي خوري پودر دارچين يا رازيانه در مخلوط خرما و گردو بريزيد.

پس از دو ساعت كه خمير آماده شد، تكه هايي از آن برداريد و كف دست پهن كنيد. داخل آن از مخلوط خرما و گردو بگذاريد و از اطراف جمع كنيد. بنا به سليقه مي‌توانيد انواع مدل هاي اين نان را آماده كنيد.

نان ها را در سيني فر بچينيد و روي آن ها با برس زرده تخم مرغ بماليد.

سيني را حدود ۲۰ دقيقه در فر كه از قبل گرم گرده‌ايد، بگذاريد تا روي نان ها طلايي شود.

نان خرمايي را پس از سرد شدن در ظرف بچينيد. اين نان بسيار ترد و شكننده است و بايد هنگام چيدن خوب سرد شده باشد.

در صورت تمايل مي‌توانيد قبل از گذاشتن نان در فر، يك گردو روي آن بگذاريد يا زرده تخم مرغ را با مقداري زعفران دم كرده مخلوط و روي نان بزنيد تا رنگ طلايي تري داشته باشد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/10/3 ساعت: ۱۵ توسط:deltafood :

شيريني ناپلئوني ، سبك و خوشمزه

شيريني ناپلئوني يكي از انواع شيريني هاي خوشمزه و پر طرفدار است.

شيريني ناپلئوني شيريني سبك و خوش طعمي است كه دوستداران زيادي دارد. طرز تهيه اين شيريني بسيار ساده است و به راحتي مي‌توانيد يك شيريني ناپلئوني خانگي درست كنيد و از آن لذت ببريد.

مواد لازم تهيه شيريني ناپلئوني :
خمير هزارلا: يك بسته
خامه قنادي: ۲۰۰ گرم
خرده هاي خمير به ميزان لازم
پودرقند به ميزان لازم
پودر پسته به ميزان لازم براي تزيين

طرز تهيه شيريني ناپلئوني :
يك بسته خمير هزار لا را در دماي محيط بگذاريد تا يخ آن آب شود. به هيچ وجه از مايكروويو براي باز شدن خمير استفاده نكنيد.

وقتي خمير باز شد، كمي با وردنه روي آن بكشيد تا بافت آن منسجم شود. سپس به شكل دلخواه برش بزنيد.

در سيني فر كاغذ روغني بگذاريد و خمير هاي برش خورده را روي آن بچينيد.

سيني را در فر كه از قبل روشن و گرم كرده‌ايد، بگذاريد.

بين ۲۰ تا ۳۰ دقيقه زمان دهيد تا شيريني ها پخته شوند.

پس از گذشت اين مدت آن ها را از فر بيرون بياوريد تا كاملاً خنك شوند.

در طول اين مدت خامه قنادي را ۵ دقيقه با چنگال بزنيد تا فرم بگيرد.

وقتي شيريني ها خنك شدند، آن ها را با چاقو اره اي از هم باز كنيد تا لايه لايه شوند. سپس بين آن ها خامه بزنيد.

اضافه هاي خمير را هم پودر كرده و روي شيريني ها بپاشيد. روي آن ها كمي خامه بماليد تا خرده هاي خمير به شيريني بچسبند.

پودر قند را الك كنيد و روي شيريني بپاشيد.

سپس آن ها را چند ساعت در يخچال بگذاريد تا رطوبت خامه بين لايه ها پخش شود.

در صورت تمايل مي‌توانيد براي تزيين روي شيريني ها پودر پسته بپاشيد.

 

براي ديدن مطالب بيشت مجله  آشپزي مجله دلتا را بخوانيد


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/9/30 ساعت: ۱۴ توسط:deltafood :

كاپ كيك هندوانه ، خاص و ساده

براي آشنايي با طرز تهيه كاپ كيك هندوانه با مجله دلتا همراه باشيد.

كاپ كيك هندوانه يكي از كيك هاي خوشمزه و مناسب سرو در شب يلدا است. كاپ كيك هندوانه يك كاپ كيك ساده است كه به راحتي تهيه مي‌شود و با كمي سليقه و دقت، يك دسر بي نظير خواهيد داشت.

مواد لازم تهيه كاپ كيك هندوانه :
آب: يك پيمانه
شير خشك: ۳ قاشق غذاخوري
پودر ژله هندوانه: يك بسته
تخم مرغ: ۳ عدد
آرد سفيد: يك و يك چهارم پيمانه
بيكينگ پودر: يك قاشق چاي خوري
روغن: سه چهارم پيمانه
شكر: سه چهارم پيمانه
وانيل: نوك قاشق چاي خوري
خامه قنادي به ميزان لازم
رنگ سبز خوراكي به ميزان لازم
رنگ قرمز خوراكي: نوك قاشق چاي خوري

طرز تهيه كاپ كيك هندوانه :
آب، شير خشك، پودر ژله هندوانه، روغن، شكر، وانيل و رنگ قرمز خوراكي را با هم مخلوط كرده و حدود ۵ دقيقه با همزن مي‌زنيم.

سپس ۳ عدد تخم مرغ به مواد افزوده و دوباره با همزن مخلوط مي‌كنيم.

آرد و بيكينگ پودر را با هم مخلوط كرده و ۳ بار الك مي‌كنيم. اين كار براي آن است كه هوا بين آن ها برود و كيك خوب پف كند. سپس به مواد كاپ كيك مي‌افزاييم. مواد را با ليسك هم مي‌زنيم. مواد را در قالب كاپ كيك ريخته و در فر كه از قبل گرم كرده‌ايم، مي‌گذاريم.

پس از گذشت نيم ساعت كاپ كيك ها آماده هستند. آن ها را از فر بيرون مي‌آوريم تا خنك شوند. سپس از قالب جدا مي‌كنيم.

در فاصله اي كه كاپ كيك ها آماده مي‌شوند، خامه قنادي را فرم مي‌دهيم. براي اين كار خامه را آن قدر با چنگال مي‌زنيم كه حالت كرمي بگيرد. كمي از رنگ سبز خوراكي به خامه فرم گرفته اضافه كرده و با قيف روي كاپ كيك ها مي‌ريزيم. در صورت تمايل مي‌توانيد از كاكائو هاي خيلي ريز به عنوان هسته هندوانه استفاده كرده و روي خامه بگذاريد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي  را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/9/27 ساعت: ۱۴ توسط:deltafood :

با بستني انار به استقبال يلدا برويد

بستني انار يك دسر ايراني خوشمزه ويژه شب يلدا است.

اين روز ها با نزديك شدن به شب يلدا، بازار خوراكي ها و غذا هاي يلدايي داغ داغ است. بستني انار يكي از دسر هاي ويژه اين شب است كه طعم خوب و ملسي دارد. اين بستني خانگي را زودتر آماده كرده و در فريزر نگهداري كنيد. براي آشنايي با طرز تهيه بستني انار با مجله دلتا همراه باشيد.

مواد لازم تهيه بستني انار :
خامه پر چرب: ۳۵۰ گرم
شير پر چرب: نصف فنجان
شكر: ۱۷۰ گرم
آرد ذرت: يك و نيم قاشق غذاخوري
نمك: يك هشتم قاشق چاي خوري
آب انار: يك و يك چهارم فنجان
آبليمو: يك قاشق چاي خوري


طرز تهيه بستني انار :
با اين مقدار مواد اوليه حدود يك ليتر بستني خواهيد داشت.

شير و خامه حتماً بايد پر چرب باشند تا طعم بستني بهتر شود.

آرد ذرت را دو بار الك كرده و كنار بگذاريد.

در قابلمه اي بزرگ و گود، خامه، شير، شكر و آرد ذرت الك شده را با هم مخلوط كنيد. قابلمه را روي حرارت ملايم بگذاريد تا به جوش بيايد. توجه كنيد زير قابلمه زياد نباشد تا مواد ته نگيرند و بوي سوختگي ندهند.

پس از جوش آمدن، مواد را آرام هم بزنيد. پس از گذشت دو دقيقه، قابلمه را از روي حرارت برداريد. نمك، آب انار و آبليمو را به مواد افزوده، آن ها را با هم مخلوط كنيد.

مواد بستني را در كاسه اي ريخته و در يخچال بگذاريد تا خنك شود. پس از خنك شدن از يخچال بيرون آورده و در دستگاه بستني ساز بريزيد.

بستني را در يك ظرف در دار محكم ريخته و در فريزر بگذاريد. براي اينكه بستني انار خوب خودش را بگيرد و آماده شود، بايد حداقل دو ساعت در فريزر بماند.

بيست دقيقه قبل از سرو كردن بستني انار، آن را از فريزر بيرون آورده و در يخچال بگذاريد.

بستني انار را با دانه هاي انار تزيين و سرو كنيد.


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/9/24 ساعت: ۱۵ توسط:deltafood :

مرنگ ، شيريني ترد و ساده

مرنگ يا پوكا نوعي شيريني ساده است كه طرز تهيه آساني دارد.

مرنگ نوعي شيريني است كه اولين بار در سوييس درست شد. امروزه اين شيريني كه بافت ترد و ساده اي دارد، در همه كشور ها با طعم ها و اسانس هاي گوناگون آماده مي‌شود. طرز تهيه شيريني مرنگ ساده است و وقت زيادي نمي‌خواهد.

براي ديدن مطالب بيشتر آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.

مواد لازم تهيه مرنگ :
پودر شكر يا شكر: يك ليوان
سفيده تخم مرغ: ۳ عدد
وانيل: يك چهارم قاشق چاي خوري
آبليمو: يك چهارم قاشق چاي خوري
هل آسياب شده به ميزان لازم

طرز تهيه مرنگ :
فر را از قبل روشن كنيد تا گرم شود.

براي داشتن مرنگ با كيفيت بهتر است تخم مرغ ها را يك ساعت قبل از استفاده، از يخچال بيرون بياوريد تا با محيط هم دما شوند. سفيده و زرده ۳ عدد تخم مرغ را جدا كرده، زرده ها را در يخچال بگذاريد تا براي غذاي ديگري مانند ته چين از آن استفاده كنيد.

سفيده ها را با وانيل و آبليمو مخلوط كرده و با همزن خوب بزنيد تا يكدست شوند.

پودر شكر يا شكر را كم كم به مخلوط بيفزاييد و همزن را روي دور تند بگذاريد. اگر از شكر به جاي پودر شكر استفاده مي‌كنيد، زمان هم زدن شيريني بيشتر مي‌شود. مخلوط را به قدري بزنيد كه با كج كردن ظرف، سفيده ها بيرون نريزند.

سپس هل آسياب شده و در صورت تمايل مقداري رنگ خوراكي يا زعفران به آن اضافه كنيد.

كف سيني فر را با كمي روغن چرب كنيد. به جاي چرب كردن سيني مي‌توانيد از كاغذ روغني هم استفاده كنيد. مواد مرنگ را داخل قيف ريخته و روي سيني فر شكوفه يا هر شكلي كه دوست داريد، بزنيد. سيني را در طبقه وسط فر كه از قبل گرم كرده ايد، بگذاريد. ۲۰ دقيقه زمان دهيد تا شيريني ها پخته شوند.

پس از گذشت اين مدت، فر را خاموش كنيد، ولي بگذاريد شيريني ها يك ساعت در فر بمانند. سپس آن ها را بيرون بياوريد و دو ساعت در يخچال بگذاريد. مرنگ آماده است، آن را در ظرف دلخواه بچينيد و سرو كنيد.

براي مشاهده مطالب بيشتراز مجله  آشپزي دلتا ديدن فرماييد.


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/9/18 ساعت: ۱۳ توسط:deltafood :

كاپ كيك انار يلدايي

براي آشنايي با طرز تهيه كاپ كيك انار با مجله دلتا همراه باشيد.

كاپ كيك يا كيك فنجاني انواع مختلفي دارد و با ميوه هاي گوناگوني مي‌توان آن را درست كرد. كاپ كيك انار نوعي از اين كيك است كه مناسب يلدا است و مي‌توانيد آن را در شب يلدا آماده كنيد و از آن لذت ببريد. طرز تهيه كاپ كيك انار آسان است و زمان زيادي نمي‌خواهد.

مواد لازم تهيه كاپ كيك انار :
آرد: يك ليوان
شكر: يك ليوان
پودر كاكائو: يك سوم ليوان
تخم مرغ: ۳ عدد
بيكينگ پودر: ۲ قاشق چاي خوري
كره: ۱۰۰ گرم
آب انار: سه چهارم ليوان
وانيل: يك سوم قاشق چاي خوري
نمك: نوك قاشق چاي خوري
شكلات چيپسي: يك سوم ليوان
دانه انار: نصف ليوان

طرز تهيه كاپ كيك انار :
فر را از قبل روشن كنيد تا گرم شود. قالب هاي مافين را هم آماده كنيد.

آرد و بيكينگ پودر را با هم مخلوط كرده و ۳ بار الك كنيد. اين كار به خوب پف كردن كيك كمك مي‌كند.

پس از الك كردن، آرد، شكر، كاكائو، بيكينگ پودر و نمك را در ظرفي با هم مخلوط كنيد.

زرده و سفيده تخم مرغ ها را از هم جدا كرده و كنار بگذاريد.

سفيده را با همزن خوب بزنيد تا كاملاً پف كند و سفت شود.

زرده را با كره، وانيل و آب انار مخلوط كنيد. مخلوط آرد و مواد خشك را به آن بيفزاييد. سپس سفيده را به مواد افزوده و آرام آرام هم بزنيد.

در آخردانه هاي انار و شكلات چيپسي را اضافه كنيد.

 

مواد را در قالب ها بريزيد و ۲۰ دقيقه در طبقه وسط فر بگذاريد. براي اينكه مطمئن شويد كاپ كيك ها آماده است، يك خلال دندان در آن فرو كنيد. اگر از مواد كيك به آن نچسبيد، يعني آماده است.

اگر به فر دسترسي نداريد، مي‌توانيد مواد را داخل فنجان هاي كوچك بريزيد. سپس آن ها را در قابلمه بگذاريد و تا وسط فنجان ها آب بريزيد. قابلمه را روي حرارت ملايم بگذاريد. پس از يك ساعت كاپ كيك آماده است.

مي‌توانيد روي كاپ كيك را با دانه هاي انار تزيين كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/9/14 ساعت: ۱۲ توسط:deltafood :

شيريني لطيفه ، لطيف ترين شيريني ايراني

براي آشنايي با طرز تهيه شيريني لطيفه، يكي از اصيل ترين انواع شيريني ايراني با مجله دلتا همراه باشيد.

شيريني لطيفه يكي از اصيل ترين شيريني هاي ايراني و متعلق به شهر تبريز است. اين شيريني خوشمزه بافتي نرم دارد و بسيار ترد است. طرز تهيه اين شيريني در منزل خيلي آسان نيست، ولي به امتحان كردنش مي‌ارزد.

مواد لازم تهيه شيريني لطيفه :
آرد: يك ليوان
تخم مرغ: ۴ عدد
شكر: يك ليوان
وانيل: يك چهارم قاشق چاي خوري
بيكينگ پودر: نصف قاشق چاي خوري
پودر قند و خامه براي تزيين

طرز تهيه شيريني لطيفه :
زرده و سفيده تخم مرغ ها را از هم جدا و دقت كنيد كوچكترين اثري از زرده در سفيده ها نباشد. سفيده ها را چند دقيقه با همزن برقي بزنيد تا سفت شود و وقتي ظرف را بر مي‌گردانيد، نريزد.

نصف شكر را به سفيده هاي زده شده بيفزاييد. شكر را بايد آرام آرام اضافه كنيد تا سفيده آب نيندازد.

زرده ها را با بقيه شكر و وانيل در كاسه اي ريخته و چند دقيقه با همزن بزنيد تا رنگ آن كرم شود. سپس آن را با سفيده هاي زده شده مخلوط كنيد. دقت شود كه هم زدن بسيار آرام و در يك جهت باشد.

آرد و بيكينگ پودر را با هم مخلوط كرده و ۳ بار الك كنيد. سپس آن ها را به آرامي به مخلوط زرده ها و سفيده ها افزوده و در همان جهتي كه سفيده ها را مخلوط كرديد، شروع به هم زدن كنيد تا مواد يكدست شوند.

در سيني فر كاغذ روغني بيندازيد. مايه شيريني لطيفه را در قيف بريزيد و با فاصله مناسب روي كاغذ دايره بزنيد. روي شيريني ها كمي پودر قند بپاشيد. سيني را در طبقه وسط فر بگذاريد تا شيريني ها بپزند. در زمان پخت شيريني در فر را باز و بسته نكنيد.

پس از گذشت ۲۰ تا ۳۰ دقيقه، سيني را از فر بيرون بياوريد تا شيريني ها خنك شوند. سپس آن ها را از كاغذ روغني جدا كرده، ميان دو شيريني كمي خامه بريزيد و روي آن ها پودر پسته بپاشيد.

براي ديدن مطالب بيشتر آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.

 

همچنين بخوانيد:
رازهاي طلايي شدن حلواي مجلسي

نون خامه اي ؛ خانگي اما به شيوه قنادي ها(+ويدئو)

بفرماييد مسقطي شيرازي


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/9/14 ساعت: ۱۱ توسط:deltafood :