دسر سوهان بافت نرم و لطیفی دارد و ظاهر آن تقریبا شبیه کاچی است.

دسر سوهان یکی از خوشمزهترین دسرهای سنتی ایران است. البته این دسر با سوهانی که در قم و اصفهان است، تفاوت دارد و مانند آنها سفت نیست. دسر سوهان کالری بالایی دارد و غلظت آن مانند کاچی است. برای آشنایی با طرز تهیه این دسر خوشمزه با مجله دلتا همراه باشید.
مواد لازم تهیه دسر سوهان :
زرده تخممرغ: ۳ عدد
آرد سفید: ۱۰۰ گرم
آرد جوانه گندم: ۳۰ گرم
آب: ۲ پیمانه
زعفران دم کرده: یک سوم استکان
پودر قند: ۳۰۰ گرم
کره آب شده: ۱۰۰ گرم
پودر هل: نصف قاشق چایخوری
پودر پسته و پودر بادام برای تزیین
طرز تهیه دسر سوهان :
آرد سفید و آرد جوانه گندم را دو بار الک کرده آنها را در کاسهای ریخته و با آب مخلوط کنید؛ سپس ۲۰ دقیقه روی شعله ملایم بگذارید و مدام هم بزنید تا غلیظ شود و رنگ آن تغییر کند. آرد این دسر نیاز به تفت دادن ندارد.
اگر پس از ۲۰ دقیقه رنگ آرد تغییر نکرد، زمان پخت را بیشتر کنید تا رنگ آن تیره شود.
به جای کره میتوانید از روغن حیوانی استفاده کنید.
در قابلمهای زردههای تخممرغ را با پودر قند مخلوط کنید. کره آب شده را به مواد افزوده و خوب هم بزنید تا مایه یکدست شود.
اگر پودر قند ندارید، میتوانید از شکر آسیاب شده استفاده کنید.
همه مواد را با هم مخلوط کرده، روی شعله ملایم بگذارید و مدام هم بزنید. در آخر زعفران آب کرده و پودر هل را به آنها بیفزایید تا رنگ و طعم خوبی به سوهان بدهد. پس از چند دقیقه که مواد به غلظت مناسب رسیدند، شعله را خاموش کنید.
دسر سوهان آماده است، آن را پس از خنک شدن در ظرف سرو بریزید.
روی دسر را با پودر پسته و پودر بادام تزیین و با چای سرو کنید.
برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی، مجله دلتا را بخوانید
برچسب:
آموزش آشپزی،
دسر،
شیرینی،
مجله دلتا،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۸ بهمن ۱۳۹۸ساعت:
۰۲:۵۲:۳۳ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع:
نظرات (0)
دونات اسپاگتی فینگر فودی است که با ماکارونی رشتهای در قالب دونات درست میشود.
اگر در فکر یک ایده غذایی جالب برای مهمانی هستید، دونات اسپاگتی پیشنهاد خوبی است. این غذای خوشمزه و جالب را کمتر کسی درست میکند و فینگر فود خاصی برای سرو در جشنها و مهمانیها است. برای آشنایی با دونات اسپاگتی که یکی از غذاهای جدید است، با مجله دلتا همراه باشید.
مواد لازم تهیه دونات اسپاگتی :
اسپاگتی: ۲۰۰ گرم
تخممرغ: ۳ عدد
آرد سفید: یک قاشق غذاخوری
گوشت چرخکرده: ۱۰۰ گرم
پیاز: یک عدد
روغن مایع به میزان لازم
رب گوجهفرنگی: یک قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا به میزان لازم
نمک، فلفل، زردچوبه،آویشن و پاپریکا به میزان لازم
سس کچاپ و چیلی به میزان لازم
طرز تهیه دونات اسپاگتی :
پیاز را نگینی خرد و با کمی روغن سرخ کنید. گوشت و رب را با پیازداغ تفت دهید و مایه ماکارونی را کنار بگذارید.
اسپاگتی را سه تکه کرده و داخل آب جوش و نمک بریزید. وقتی اسپاگتی نرم شد، آن را آبکش کنید و کنار بگذارید تا خنک شود.
تخممرغها را با چنگال هم زده و با تمام ادویهها و سسها مخلوط کرده تا یکدست شود؛ سپس آرد و روغن را به مواد افزوده و با هم مخلوط کنید.
در آخر اسپاگتی سردشده را به مواد اضافه کنید.

داخل قالب مخصوص دونات را چرب کنید. به ترتیب از مواد اسپاگتی، مایه ماکارونی، پنیر پیتزا و دوباره از مواد اسپاگتی در قالب بریزید.
روی قالب فویل بکشید و آن را ۴۰ دقیقه در فر بگذارید تا پخته و طلایی شود. اگر پس از این مدت رنگ آن تغییر نکرده بود، چند دقیقه گریل را روشن کنید تا دونات اسپاگتی خوشرنگ و طلایی شود.
وقتی قالب را از فر بیرون آوردید، بگذارید خنک شود؛ سپس آن را در ظرف سرو برگردانید و با مواد دلخواه تزیین کنید.
برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی، مجله دلتا را بخوانید.
برچسب:
پیش غذا،
فینگر فود،
مجله دلتا،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۸ بهمن ۱۳۹۸ساعت:
۰۲:۴۶:۱۷ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع:
نظرات (0)
بادمجان قالبی نوعی غذا با بادمجان و گوشت است که مانند کیک در قالب تهیه میشود و شیک و مجلسی است.

بادمجان قالبی غذایی بسیار خوشمزه است که طعم آن کمی شبیه خورشت بادمجان است. این غذا ظاهر خوبی دارد و ازاینرو مناسب سرو در مهمانیها است. برای آشنایی با طرز تهیه بادمجان قالبی با مجله دلتا همراه باشید.
مواد لازم تهیه بادمجان قالبی :
بادمجان قلمی: یک کیلو
برنج: ۲ پیمانه
پیاز: ۲ عدد
گوشت چرخکرده: ۲۰۰ گرم
رب گوجهفرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده به میزان لازم
قارچ: ۲۰۰ گرم
کره: ۵۰ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه بادمجان قالبی :
برای تهیه این غذا بهتر است بادمجانها با پوست باشند؛ ازاینرو سعی کنید از بادمجانهای قلمی استفاده کنید.
بادمجانها را با پوست شسته و برشهای طولی دهید؛ سپس به آنها نمک زده و سرخ کنید.
پیازها را نگینی خرد کرده و با مقداری روغن تفت دهید تا سرخ شود. گوشت چرخکرده، رب، زعفران دم کرده، نمک و فلفل را به پیاز داغ افزوده و با هم تفت دهید.
به جای گوشت چرخکرده میتوانید از مرغ خرد شده استفاده کنید.
قارچها را ورقهای خرد کرده، روی شعله ملایم بگذارید تا آب آن کشیده شود؛ سپس با کره تفت دهید و کنار بگذارید.
برنج خیس خورده در آب و نمک را روی شعله ملایم بگذارید تا آب آن کشیده و نرم شود.
بادمجانهای سرخ شده را داخل قالب موردنظر بچینید؛ طوری که روی هم باشند و مواد داخل آنها ریخته شود.
چون بادمجانها چرب هستند، نیازی به چرب کردن قالب نیست.
نصف برنج را روی بادمجانها ریخته و با پشت قاشق صاف کنید. قارچ و مواد گوشتی را روی برنج بریزید و بقیه آن را به مواد بیفزایید.
لبه بادمجانها را روی مواد بیاورید؛ سپس روی قالب فویل کشیده و آن را در فر که از قبل گرم کردهاید، بگذارید.
پس از ۴۵ دقیقه قالب را از فر بیرون بیاورید و وقتی کمی خنک شد، آن را در ظرف سرو برگردانید.
بادمجان قالبی را با گوجه و انواع سبزیجات تزیین و با ماست و سبزی خوردن سرو کنید.
برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی، مجله دلتا را بخوانید.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با نوعی غذا با بادمجان “خوراک رول بادمجان؛ پیشنهاد ویژه برای شام” را مطالعه کنید.
برچسب:
آموزش آشپزی،
غذاهای جدید،
مجله دلتا،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۸ بهمن ۱۳۹۸ساعت:
۰۲:۳۸:۰۱ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع:
نظرات (0)
مربای زنجبیل با زنجبیل تازه درست میشود و خواص زیادی دارد.

مربای زنجبیل یکی از انواع مربا است که طبع گرمی دارد. تهیه این مربا کمی وقتگیر است، ولی به طعم خوب آن میارزد. مربای زنجبیل با نان و کره، صبحانهای دلچسب برای روزهای سرد است. این مربا را علاوه بر صبحانه، بهعنوان دسر هم میتوان سرو کرد. طرز تهیه مربای زنجبیل را در مجله دلتا بخوانید.
مواد لازم تهیه مربای زنجبیل :
زنجبیل تازه: ۲۰۰ گرم
شکر: ۲۰۰ گرم
آب: یک و نیم لیوان
آبلیمو: یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه مربای زنجبیل :
زنجبیل را پوست گرفته و به صورت خلالی یا نگینی خرد یا با پوست، ورقهای کنید.
زنجبیل خرد شده را ۱۵ دقیقه در آب بجوشانید؛ سپس آن را آبکش کرده، در صافی بریزید و آب سرد روی آن بگیرید.
زنجبیل را دوباره در آب بجوشانید و آبکش کرده و این کار را ۴ تا ۵ بار تکرار کنید تا تلخی زنجبیل از بین برود. البته اگر تندی زنجبیل را دوست دارید، میتوانید این کار را کمتر انجام دهید.
پس از اینکه تلخی زنجبیل از بین رفت، آن را چند ساعت در کاسه آب سرد بگذارید و در این مدت چند بار آب آن را عوض کنید.
شکر و آب را در قابلمهای بریزید و آن را روی شعله متوسط بگذارید تا بجوشد؛ سپس زنجبیل را به مخلوط شکر و آب افزوده، بگذارید شهد مربا قوام بیاید.
اگر شهد مربا زیاد بود، میتوانید در مرباهایی مانند مربای هویج از آن استفاده کنید.
به خاطر طعم قوی زنجبیل، این مربا نیازی به افزودن وانیل و گلاب ندارد.
در اواخر پخت مربا، آبلیمو را به آن اضافه کرده، قابلمه را از روی شعله بردارید تا مربا سرد شود.
مربای خنک شده را در ظرف شیشهای بریزید و در یخچال نگه دارید.
برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی، مجله دلتا را بخوانید.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با یک مربای خوشمزه “مربای کدو حلوایی، ترد و مجلسی” را مطالعه کنید.
برچسب:
آشپزی ایرانی،
مربا،
مجله دلتا،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ بهمن ۱۳۹۸ساعت:
۰۳:۵۹:۱۶ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع:
نظرات (0)
سالاد ایتالیایی با پاستا، نوعی سالاد خوشمزه است که مواد متنوعی دارد.

اگر میخواهید یک وعده غذایی خوشمزه و خنک میل کنید، پیشنهاد ما سالاد ایتالیایی با پاستا است. این سالاد خوشطعم که با پاستا درست میشود، ارزش غذایی بالایی دارد و مناسب کودکان و نوجوانان است. طرز تهیه سالاد ایتالیایی را در مجله دلتا بخوانید.
مواد لازم تهیه سالاد ایتالیایی :
پاستا فرمی: ۲۵۰ گرم
سینه مرغ: یک عدد
پیاز: یک عدد
ذرت پخته شده: نصف پیمانه
خیارشور: نصف پیمانه
هویج: ۳ عدد
جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
شوید خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
نعناع خشک به میزان لازم
ژامبون: ۱۰۰ گرم
فلفلدلمهای رنگی: یک عدد
سس مایونز: ۳ قاشق غذاخوری
لیموترش: یک عدد
پودر پاپریکا: یک قاشق چایخوری
پودر آویشن: یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه سالاد ایتالیایی :
پیاز را خلالی و مرغ را خرد کرده و در کمی روغن با هم تفت دهید. مقداری نمک و فلفل به آن افزوده، با کمی آب بگذارید بپزد.
پاستا فرمی را به هر شکلی که دوست دارید، در آب جوش و نمک بریزید تا بپزد و نرم شود؛ سپس آن را آبکش کنید.
خیارشور، هویج و فلفلدلمهای را خرد کرده و کنار بگذارید.
در کاسهای آب لیموترش را بگیرید و با سس مایونز مخلوط کنید. پودر آویشن، پودر پاپریکا، نمک و فلفل را به مواد بیفزایید و هم بزنید تا سس آماده شود. برای خوشمزهتر شدن سس میتوانید مقدار سس مایونز را بنا به سلیقه بیشتر کنید.
در ظرفی پاستای آبکش شده را ریخته، مواد خرد شده، ذرت، جعفری، شوید، نعناع خشک و ژامبون خرد شده را به آن اضافه کنید. سس را روی سالاد بریزید و با مواد خوب مخلوط کنید تا به خورد آن برود.
سالاد را یک ساعت در یخچال بگذارید تا آماده شود.
در صورت تمایل میتوانید گوجه گیلاسی یا زیتون سیاه به مواد سالاد ایتالیایی اضافه کنید.
برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی، مجله دلتا را بخوانید.
برچسب:
آموزش آشپزی،
غذاهای ملل،
مجله دلتا،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ بهمن ۱۳۹۸ساعت:
۰۳:۵۳:۴۲ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع:
نظرات (0)
مرغ ناردونی نوعی خورشت گیلانی است که طعم ترشی دارد.

مرغ ناردونی از غذاهای معروف شمالی است که بیشتر به عنوان خورشت و با کته سرو میشود. این غذا که در آن از رب و دانههای انار استفاده شده، بسیار خوشمزه است و طعم ترش و لذیذی دارد. با مجله دلتا همراه باشید تا با طرز تهیه مرغ ناردونی آشنا شوید.
مواد لازم تهیه مرغ ناردونی :
تکههای مرغ به تعداد لازم
رب انار: ۳ قاشق غذاخوری
پیاز: یک عدد
زعفران دم کرده به میزان لازم
دانه انار: یک پیمانه
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه مرغ ناردونی :
در تابهای تکههای مرغ را سرخ کنید تا طلایی شوند. بهتر است در تهیه این غذا از ران مرغ استفاده کنید.
پیاز را نگینی خرد کرده و در کمی روغن تفت دهید تا سبک و نرم شود؛ سپس فلفل و زردچوبه را به آن افزوده و با هم تفت دهید. چون رب انار نمک دارد، در این مرحله نمک نریزید تا غذا شور نشود. بهتر است از ادویه دیگری استفاده نکنید تا طعم اصلی غذا حفظ شود.
پس از اینکه بوی خامی زردچوبه گرفته شد، ۳ قاشق غذاخوری رب انار به مواد افزوده و تفت دهید. یک لیوان آب جوش در خورشت ریخته و نمک آن را اندازه کنید.
مرغهای سرخ شده را در سس بگذارید و روی آنها مقداری زعفران دم کرده بریزید. در تابه را ببندید تا مرغها نیمپز شوند؛ سپس یک پیمانه انار دون شده را به خورشت افزوده، در تابه را ببندید تا انار و مرغ با هم پخته شوند. بهتر است از انار شیرین با دانههای قرمز استفاده کنید تا طعم و ظاهر غذا خوب شود.
خورشت ناردون آماده است؛ آن را با دانههای انار تزیین کرده و با کته و مخلفات شمالی مانند زیتون پرورده و سیر ترشی سرو کنید.
برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی، مجله دلتا را بخوانید.
برچسب:
آشپزی ایرانی،
خورشت،
غذاهای ایرانی،
مجله دلتا،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ بهمن ۱۳۹۸ساعت:
۰۳:۴۸:۴۷ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع:
نظرات (0)
کباب بناب یا کباب ساطوری از کبابهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی و متعلق به شهرستان بناب است که با نام کباب آذربایجانی هم شناخته میشود.

کباب بناب از گوشت تازه و چربیدار گوسفند، در اندازهای بزرگتر از کباب کوبیده تهیه میشود و هر پرس آن بر خلاف کباب کوبیده معمولاً یک سیخ است. تفاوت کباب بناب با کوبیده در اندازه، نحوه خرد کردن پیاز و استفاده از سبزیجات معطر در آن است.
مواد لازم تهیه کباب بناب :
گوشت گوسفند: نیم کیلو
پیاز: ۲ عدد
پیازچه: ۳ عدد
جعفری ساطوری: یک پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه کباب بناب :
پیازها را ساطوری خرد کنید؛ فقط مراقب باشید آب آنها درنیاید. مهمترین تفاوت کباب بناب با کوبیده در ساطوری کردن پیاز است.
پیازچه و جعفری را هم ساطوری خرد کرده و کنار بگذارید.
گوشت را دو بار چرخ کرده، در کاسهای بزرگ بریزید و کم کم پیاز، سبزیجات، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. گوشت را با مواد خوب ورز دهید تا به خورد هم بروند و یکدست شوند. روی کاسه سلفون یا پلاستیک کشیده و یک ساعت زمان دهید تا گوشت استراحت کند.
سپس دست خود را در آب گرم بزنید و به اندازه یک کوفته از گوشت برداشته، در دست حالت دهید و آن را وارد سیخ کنید.
گوشت را آرام آرام در سیخ پخش و پهن کنید. در آخر با دو انگشت با فاصله شیارهایی در گوشت ایجاد کنید.
برای آماده کردن منقل، زغالها را به صورت مساوی در آن پخش کنید. در ابتدا که سیخها را روی منقل میگذارید، آتش باید در بالاترین درجه حرارت باشد. پس از چند دقیقه که سیخها را روی آتش گذاشتید، وقتی کباب تغییر رنگ داد، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم درست شود.
کباب بناب را با نان یا چلو و گوجهفرنگی کبابی سرو کنید.
برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی، مجله دلتا را بخوانید.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با کباب مخصوص اصفهان “بریانی، کباب معروف اصفهانی” را مطالعه کنید.
برچسب:
آشپزی ایرانی،
کباب،
غذاهای ایرانی،
مجله دلتا،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۳ بهمن ۱۳۹۸ساعت:
۰۲:۱۱:۰۴ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع:
نظرات (0)
فیله سوخاری نوعی فست فود خوشمزه و پرطرفدار است که معمولا با سیبزمینی سرخ کرده سرو میشود.

فیله سوخاری یکی از محبوبترین انواع مرغ سوخاری است که با مواد گوناگون و شیوههای مختلفی درست میشود. در این مطلب با مجله دلتا همراه باشید تا با طرز تهیه فیله سوخاری به شیوهای خاص آشنا شوید که در آن برای سوخاری کردن از تخممرغ استفاده نشده است.
مواد لازم تهیه فیله سوخاری :
فیله مرغ: ۵۰۰ گرم
آرد سفید به میزان لازم
پودر سیر: ۲ قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل: یک قاشق چایخوری
پودر پیاز: یک قاشق چایخوری
ادویه کاری: یک قاشق غذاخوری
عصاره مرغ: یک بسته
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه فیله سوخاری :
پودر سیر، نمک، فلفل، پودر زنجبیل، پودر پیاز و ادویه کاری را در کاسهای ریخته و با نصف لیوان آب مخلوط کنید تا یکدست شود.
فیلهها را به مواد آغشته کرده، حداقل ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا مزهدار شوند.
در کاسهای مقدار زیادی آرد سفید ریخته و کمی نمک، پودر سیر و عصاره مرغ به آن بیفزایید و با هم مخلوط کنید. در صورت تمایل میتوانید عصاره را حذف کنید.
فیلهها را یکی یکی از مواد درآورده، ابتدا در آرد بغلتانید و بلافاصله در آب یخ بیندازید و سپس با کفگیر دو لب از آب در آورده و دوباره در آرد بغلتانید. این عمل را دو بار تکرار کنید.
پس از این کار، فیلهها را با حجم زیادی آرد در دست به صورت دورانی بمالید تا مخلوط آب و آرد به صورت پولک درآید؛ سپس ۴ دقیقه در روغن داغ شناور سرخ کنید. روغن باید کاملا داغ و شعله ملایم باشد تا فیلهها مغزپخت شوند. دقت کنید که فیلهها را بیشتر از دوبار در آب و آرد نزنید و بیشتر از ۵ دقیقه هم در روغن سرخ نکنید تا کاملا ترد و برشته شوند.
فیله مرغ سوخاری را با سیبزمینی سرخ کرده و سالاد کلم سرو کنید.
برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی، مجله دلتا را بخوانید.
برچسب:
آموزش آشپزی،
غذاهای ملل،
مجله دلتا،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۳ بهمن ۱۳۹۸ساعت:
۰۲:۰۲:۴۶ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع:
نظرات (0)
شیرینی برنجی یکی از شیرینیهای محلی و متعلق به کرمانشاه است.

شیرینی برنجی یا نان برنجی کرمانشاهی بسیار خوشمزه و ترد است و به راحتی میتوان آن را در منزل تهیه کرد. برای درست کردن نان برنجی حتما از روغن حیوانی استفاده کنید تا طعم اصیل و واقعی آن حفظ شود.
مواد لازم تهیه شیرینی برنجی :
آرد برنج: ۳ لیوان
روغن حیوانی: یک لیوان
پودر قند: یک لیوان
زرده تخممرغ: ۲ عدد
سفیده تخممرغ: یک عدد
پودر هل: ۲ قاشق چایخوری
گلاب: ۴ قاشق غذاخوری
تخم خرفه یا سیاه دانه به میزان لازم
طرز تهیه شیرینی برنجی :
روغن حیوانی را در ظرفی ریخته و روی شعله ملایم بگذارید تا آب شود.
پودر قند را الک و وقتی روغن خنک شد، با آن مخلوط کنید. زرده، سفیده، پودر هل و گلاب را به مواد افزوده و خوب هم بزنید.
آرد برنج را الک کرده، آرام آرام تا وقتی که خمیر به دست نچسبد، به مواد اضافه کنید. آرد زیاد باعث ترک خوردن و سفت شدن شیرینی میشود.
خمیر را در کیسه فریزر گذاشته، بگذارید یک شب در جای خنکی خارج از یخچال بماند.
از خمیر به اندازه یک گردو برداشته و در دست گرد کنید؛ سپس به هر شکلی که دوست دارید، روی آن مهر بزنید و تخم خرفه یا سیاه دانه بپاشید.
شیرینیها را در سینی چیده، در فر بگذارید تا پخته شوند. معمولا ۲۰ دقیقه برای آماده شدن نان برنجی کافی است.
اگر میخواهید شیرینی برنجی را بدون فر درست کنید، یک الک در قابلمه گذاشته، آن را روی شعله ملایم گرم کنید. ظرفی که شیرینیها روی آن چیده شدهاند، روی الک بگذارید و در قابلمه را با دمکنی ببندید. پس از نیم ساعت وقتی شیرینی بوی خامی نداد، آماده است.
روی نان برنجی تخم خرفه یا سیاه دانه پاشیده، آن را سرو کنید.
برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی، مجله دلتا را بخوانید
برچسب:
آموزش آشپزی،
شیرینی،
مجله دلتا،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۳ بهمن ۱۳۹۸ساعت:
۰۱:۴۴:۱۳ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع:
نظرات (0)
سوپ مرغ یکی از سوپهای خوشمزه و مفید است که بیشتر بهعنوان پیشغذا از آن استفاده میشود.

سوپ مرغ ساده و مقوی است و با مواد مختلفی میتوان آن را تهیه کرد. با مجله دلتا همراه باشید تا با طرز تهیه سوپ مرغ مجلسی آشنا شوید.
مواد لازم تهیه سوپ مرغ مجلسی :
سیبزمینی: ۲ عدد
هویج: ۲ عدد
قارچ: ۳۰۰ گرم
سینه مرغ: یک عدد
پیاز: یک عدد
سیر: یک حبه
لیموترش: یک عدد
جعفری خرد شده: یک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه سوپ مرغ مجلسی :
سینه مرغ را نیمپز کرده و به صورت دلخواه خرد یا ریش ریش کنید.
پیاز و سیر را ریز خرد کرده، با کمی روغن تفت دهید تا نرم شوند؛ سپس به آن نمک، فلفل و زردچوبه بیفزایید.
مرغ خرد شده را به مواد افزوده و تفت دهید. ۴ لیوان آب جوش در قابلمه بریزید و ۲۰ دقیقه زمان دهید تا مرغ بپزد.
هویج و سیبزمینی را نگینی و قارچ را ورقهای خرد کنید. وقتی مرغ پخت، هویج خرد شده را به مواد اضافه کنید. یک ربع پس از افزودن هویج، قارچ و سیبزمینی را در سوپ بریزید.
دلیل افزودن قارچ و سیبزمینی دیرتر از هویج، این است که آنها زود میپزند و اگر با هویج در سوپ بریزید، ممکن است له شوند.
وقتی تمام مواد پخته شد و سوپ به غلظت مناسب رسید، جعفری خرد شده را افزوده و نمک و فلفل سوپ را اندازه کنید.
اگر سوپ مرغ آبکی بود، میتوانید مقدار کمی آرد در آن بریزید.
در صورت تمایل برای لعاب بیشتر میتوانید مقداری رشته سوپی یا برنج نیم دانه به سوپ اضافه کنید که در آن صورت دیگر مجلسی نیست.
وقتی سوپ آماده شد، آن را با جعفری خرد شده تزیین و با لیموترش سرو کنید.
برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی، مجله دلتا را بخوانید.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با نوعی سوپ مرغ “سوپ مرغ تند به روش مکزیکی” را مطالعه کنید
برچسب:
پیش غذا،
سوپ،
مجله دلتا،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۳ بهمن ۱۳۹۸ساعت:
۰۱:۲۹:۲۶ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع:
نظرات (0)