مجله آشپزی دلتا مجله آشپزی دلتا .

مجله آشپزی دلتا

نان شیرمال خانگی

طرز تهیه نان شیرمال خانگی را در مجله دلتا بخوانید.

نان شیرمال یکی از نان‌های خوشمزه و مقوی سنتی است که طرفداران زیادی دارد. طرز تهیه این نان آسان است و به راحتی می‌توان آن را در خانه درست کرد.

مواد لازم تهیه نان شیرمال :
آرد سفید: ۴۰۰ گرم
خمیرمایه: یک قاشق غذاخوری
شکر: نصف پیمانه
شیر ولرم: سه چهارم پیمانه
کره: ۵۰ گرم
زرده تخم مرغ: یک عدد
نمک: نوک قاشق چای‌خوری
مواد لازم تهیه رومال :
زرده تخم مرغ: یک عدد
کره: ۲۵ گرم
عسل گرم شده به میزان لازم
کنجد به میزان لازم

طرز تهیه نان شیرمال :
آرد را ۳ بار الک کنید و کنار بگذارید.

خمیرمایه، یک قاشق مرباخوری از شکر و شیر ولرم را با هم مخلوط کرده، روی ظرف را ۵ تا ۷ ساعت بپوشانید تا خمیرمایه عمل بیاید.

در ظرف دیگری کره نرم شده، نمک، بقیه شکر و زرده تخم مرغ را مخلوط کرده و خمیر مایه عمل آمده را به آن اضافه کنید.

آرد را کم کم به مواد بیفزایید تا قابل ورز دادن شوند.

آرد زیاد باعث سفت شدن خمیر و مانع پف کردن نان می‌شود.
روی سطح کار را آردپاشی و روی خمیر را به صورت مستطیل باز کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با یک نان لطیف و خوشمزه ” نان پنجره ای، شیرینی خاطره انگیز “ را مطالعه کنید.

 

مقداری کره آب شده روی خمیر مالیده و روی آن برش‌های اریب بدهید. سپس خمیر را لوله و گرد کنید.

در قالب گرد ۲۵ سانت کاغذ روغنی بیندازید و آن را چرب کنید. خمیر را در آن گذاشته و بپوشانید؛ سپس ۳۰ دقیقه در جای گرم بگذارید تا پف کند.

پس از اینکه خمیر پف کرد، مواد رومال را به جز کنجد با هم مخلوط کرده و با قلم مو روی خمیر بمالید؛ سپس روی آن‌ها کنجد بپاشید و در فر بگذارید تا پخته و طلایی شوند.

برای جلوگیری از خشک شدن نان، کف فر یک ظرف آب جوش بگذارید.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.


برچسب: آموزش آشپزی، نان، مجله دلتا،
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۶ بهمن ۱۳۹۸ساعت: ۰۳:۱۶:۵۲ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)