مجله آشپزی دلتا مجله آشپزی دلتا .

مجله آشپزی دلتا

طرز تهیه موساکا ، سالاد یونانی

موساکا نوعی غذای یونانی ساده است.


موساکا نوعی غذا با بادمجان و اصالتاً متعلق به کشور یونان است. این غذای خوشمزه در بیشتر کشور ها رایج است و در ایران هم طرفداران زیادی دارد. این غذا که به موساکا بادمجان هم معروف است، شباهت زیادی به گراتن دارد.

مواد لازم تهیه موساکا :
گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
بادمجان: ۵ عدد
قارچ: ۴۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
سیر: ۳ حبه
پیاز: یک عدد
فلفل دلمه ای: یک عدد
پنیر پیتزا به میزان لازم
سس بشامل به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
جعفری خرد شده به میزان لازم

طرز تهیه موساکا :
فر را از قبل روشن کنید تا گرم شود.

بادمجان ها را پوست گرفته و روی آن ها نمک بپاشید.

پس از ۱۵ دقیقه، بادمجان ها را با دست فشار دهید تا آب اضافی خارج شود.

در تابه ای مقداری روغن بریزید و بادمجان ها را در روغن داغ سرخ کنید.

سیر و پیاز را ریز خرد کرده و در تابه دیگری تفت دهید تا طلایی شوند.

قارچ را ورقه ای و فلفل دلمه ای را نگینی خرد کرده، به سیر و پیاز افزوده و با هم تفت دهید.

پس از اینکه قارچ و فلفل دلمه ای کمی نرم شدند، گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.

مقداری جعفری خرد شده را با رب و نمک و فلفل به مخلوط بیفزایید.

به جای رب می‌توانید از دو عدد گوجه فرنگی خرد شده استفاده کنید.
زیر شعله را کم کنید تا مواد بپزند و آب آن ها تمام شود.

 

داخل ظرف پیرکسی را چرب کنید. کف ظرف یک لایه بادمجان سرخ شده بچینید. مقداری از مایه گوشتی روی بادمجان ها بریزید. به همین صورت ۲ تا ۳ لایه بادمجان و گوشت بگذارید. آخرین لایه باید مایه گوشتی باشد.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با انواع غذا با بادمجان ، مطلب گراتن بادمجان و مرغ ؛ غذای محبوب فرانسوی را مطالعه کنید.

روی آخرین لایه سس بشامل و پنیر پیتزا بریزید. سپس روی ظرف را با فویل بپوشانید و در فر بگذارید.

به جای پنیر پیتزا می‌توانید از مخلوط تخم مرغ و سس سفید استفاده کنید.
پس از ۳۰ دقیقه موساکا آماده است. آن را با نان و انواع سالاد سرو کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.


برچسب: آموزش آشپزی، غذاهای ملل، مجله دلتا،
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۶ دی ۱۳۹۸ساعت: ۰۱:۳۶:۰۴ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)