مجله آشپزی دلتا مجله آشپزی دلتا .

مجله آشپزی دلتا

خرما پلو اهوازی با مرغ

خرما پلو یک غذای اصیل اهوازی است که به دلیل داشتن خرما، بسیار مقوی است و با گوشت چرخ کرده یا مرغ درست می‌شود.

خرما پلو یک غذای شیرین و مجلسی جنوبی و مناسب کسانی است که به غذاهای شیرین علاقه دارند. اگر برای اولین بار است که اسم این غذا را می‌شنوید، با مجله دلتا همراه باشید تا با طرز تهیه خرما پلو آشنا شوید.

مواد لازم تهیه خرما پلو :
برنج: ۴ پیمانه
سینه مرغ: ۵۰۰ گرم
پیاز: یک عدد
خرما: ۲۰۰ گرم
زعفران دم کرده به میزان لازم
نمک، فلفل و ادویه به میزان لازم
کره: ۱۰۰ گرم
کشمش پلویی، زرشک، خلال پسته و خلال بادام برای تزیین

طرز تهیه خرما پلو :
خرماها را برش زده و هسته آن‌ها را جدا کنید. در تابه‌ای مقداری کره ریخته و خرماها را در آن تفت دهید تا سرخ شوند.

برنج را چند ساعت در آب و نمک خیس کنید؛ سپس در آب در حال جوش بریزید و وقتی برنج کمی نرم شد، آن را آبکش کنید. برنج را روی شعله ملایم بگذارید تا دم بکشد و آماده شود. بهتر است از سیب زمینی برای ته‌دیگ استفاده کنید.

پیاز را خرد کرده و با روغن تفت دهید تا سرخ شود. تکه‌های مرغ را با نمک، فلفل و ادویه‌های دلخواه به آن افزوده، تفت دهید تا مرغ طعم بگیرد و سرخ شود.

پس از سرخ شدن، شعله را کم کنید و در تابه را ببندید تا مرغ مغزپخت شود. زمان دقیق پخت بستگی به سایز تکه‌های مرغ دارد.

برنج را پس از دم کشیدن و آماده شدن، در دیس بکشید و خرما و مرغ سرخ شده را لابه‌لای آن بریزید. در آخر روی غذا را با کشمش پلویی، زرشک، خلال پسته و خلال بادام تزیین کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی، مجله دلتا را بخوانید.

 


برچسب: آشپزی ایرانی، آموزش آشپزی، غذاهای ایرانی، مجله دلتا،
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۶ بهمن ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۰:۴۲ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)