آش گندم یکی از انواع آش های ایرانی است که خاصیت زیادی دارد.

آش گندم غذایی ساده و سبک است که بیشتر به عنوان عصرانه یا پیش غذا سرو میشود. این آش خوشمزه به دلیل دارا بودن گندم و حبوبات مختلف، مقوی و غذای مفیدی برای رشد کودکان و نوجوانان است.
مواد لازم تهیه آش گندم :
پیاز: ۲ عدد
سیر: ۱۰ حبه
نخود: ۲۵۰ گرم
لوبیا چیتی: ۲۵۰ گرم
گندم پوست کنده: ۴۰۰ گرم
سبزی آش: یک کیلوگرم
نعناع خشک: یک قاشق غذاخوری
کشک به میزان لازم
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه آش گندم :
لوبیا چیتی و نخود را از شب قبل خیس و چند بار آب آن را عوض کنید. این کار برای این است که نفخ حبوبات از بین برود و بهتر پخته شوند.
در قابلمه ای گندم را بشویید و بگذارید با حبوبات خیس خورده شده، بپزد و نرم شود.
سیر و پیاز را ریز خرد کرده و در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شوند. سپس فلفل و زردچوبه را به آنها افزوده و تفت دهید تا به خورد هم بروند.
پس از اینکه حبوبات خوب پخته شدند، سبزی آش را با پیاز داغ و سیر داغ به آش بیفزایید.
سبزی آش شامل جعفری، تره، گشنیز و اسفناج است. اگر اسفناج در دسترس نبود، از برگ چغندر استفاده کنید.
شعله را کم کنید تا آش جا بیفتد و غلیظ شود. در صورت تمایل میتوانید در انتهای پخت مقداری کشک به آش اضافه کنید.
نمک آش را در انتها اندازه کنید. چون کشک نمک دارد و ممکن است آش شور شود.
پیشنهاد مطالعه: اگر دوست دارید آشی با طعم متفاوت امتحان کنید، مطلب آش انار، آش ترش پاییزی را مطالعه کنید.
آش گندم گوشت ندارد. ولی میتوانید با گوشت چرخ کرده، کوفته قلقلی درست کرده و با آن سرو کنید.
وقتی آش جا افتاد و آماده شد، آن را در ظرف کشیده و با کشک، پیاز داغ، سیر داغ و نعناع داغ تزیین کنید.
برای تهیه نعناع داغ، نعناع خشک را در مقداری آب خیس کنید. سپس آب اضافه را گرفته و نعناع را با کمی روغن تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و کمی تیره شود.
آش گندم را با نان و پنیر و سبزی سرو کنید و از آن لذت ببرید.
برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.
برچسب:
آشپزی ایرانی،
آموزش آشپزی،
غذاهای ایرانی،
مجله دلتا،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۱۱ دی ۱۳۹۸ساعت:
۰۳:۴۳:۲۶ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع:
نظرات (0)
غذای سنتی کشور های مختلف در جشن کریسمس چیست؟
با فرا رسیدن سال نو میلادی، خانواده ها در سراسر دنیا دور هم جمع میشوند تا این ایام را جشن بگیرند. معمولاً هر کدام از کشورهای مختلف دنیا، غذای سنتی مخصوص جشن کریسمس دارند که آن را در کنار شیرینی ها و خوراکی های گوناگون مصرف میکنند.
برای آشنایی با غذاهای مختلف برخی کشورها در کریسمس ، با مجله دلتا همراه باشید.
فرانسه
عید میلاد مسیح در فرانسه «شب قدیس سیلوستر» نام دارد و فرانسوی ها سالمون دودی و غذا های دریایی مانند سوپ صدف درست می کنند و این شب را در خانه جشن میگیرند.

انگلیس
یکی از اصیل ترین غذاهای کریسمس مربوط به انگلیس است. انگلیسی ها در روز کریسمس بوقلمون شکم پر و نوعی شیرینی مخصوص درست کرده و داخل شیرینی ها را با سکه های مخفی پر میکنند. آنها معتقدند هر کس سکه ها را پیدا کند، در سال جدید ثروتمند میشود.
مکزیک
بوقلمون پخته شده در فر که با سس آلو پر شده و نوشیدنی پانچ که با میوه و دارچین درست میشود، غذای سنتی مکزیکی ها در شب کریسمس است.
ایتالیا
ایتالیایی ها نوعی سوسیس و کالباس مخصوص دارند که آن را چند ساعت در دمای پایین جوشانده و با عدس سرو میکنند. آن ها اعتقاد دارند صرف این غذا در شب کریسمس باعث خوشبختی در سال نو میشود.
اسپانیا
معمولاً اسپانیایی ها جشن کریسمس را در نیمه شب میگیرند و برای شام سال نو میلادی انواع غذا هایی که بر پایه ماهی و صدف است، درست کرده و روی یک میز بزرگ میچینند.
استرالیا
چون سال نو در استرالیا اواسط تابستان است، معمولاً آن را با پخت انواع کباب و سالاد ها و میوه های مختلف در ساحل جشن میگیرند.
برزیل
غذای سنتی شب کریسمس در برزیل بوقلمون دودی با موز سرخ شده و غذا های حاوی برنج و مخلفات است که با انواع مختلف ماهی سرو میشود.
آمریکا
آمریکایی ها به ویژه در مناطق جنوبی، معتقدند لوبیا در سفره شام سال نو خوش شانسی میآورد. به همین دلیل غذای سنتی آن ها در شب کریسمس “هاپین جان” نام دارد که ترکیب لوبیا چشم بلبلی با برنج و بیکن یا تکه های دودی بوقلمون است و با کلم، تره فرنگی و سایر سبزیجات پخته شده سرو میشود.
برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.
برچسب:
آموزش آشپزی،
غذاهای ملل،
مجله دلتا،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۱۱ دی ۱۳۹۸ساعت:
۰۳:۳۲:۵۶ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع:
نظرات (0)
سوفله سیب زمینی یک پیش غذای مجلسی و شیک است.

سوفله سیب زمینی و گوشت از انواع پیش غذا های مدرن و فانتزی و مناسب سرو در مهمانی ها است. سوفله در واقع نوعی کیک سبک است که در فر یا تنور، با مواد متنوع و مختلفی تهیه میشود. سوفله هم به عنوان غذا مانند سوفله سیب زمینی و هم به عنوان دسر مانند سوفله شکلات سرو میشود.
مواد لازم تهیه سوفله سیب زمینی و گوشت :
سیب زمینی: ۴ عدد
گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
پیاز: یک عدد
قارچ: ۴۰۰ گرم
فلفل دلمه ای: یک عدد
رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
آبلیمو: یک قاشق مرباخوری
پنیر پیتزا به میزان لازم
ادویه های دلخواه به میزان لازم
جعفری برای تزیین
طرز تهیه سوفله سیب زمینی و گوشت :
قارچ و فلفل دلمه ای را نگینی خرد کرده و کنار بگذارید.
پیاز را خلالی خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود. رب، گوشت چرخ کرده، آبلیمو، ادویه ها، قارچ و فلفل دلمه ای خرد شده را به آن افزوده و خوب تفت دهید. نیم ساعت زمان دهید تا مواد پخته شوند.
بگذارید آب قارچ و فلفل دلمه ای کاملاً بخار شود، چون مواد گوشتی نباید آب داشته باشند.
سیب زمینی ها را آبپز کرده و پس از پختن، ریز رنده کنید تا پوره شوند.
داخل قالب مورد نظر را کمی چرب کنید. نصف پوره سیب زمینی را در قالب بریزید. مواد گوشتی را روی پوره ریخته و روی آن پنیر پیتزا بریزید. در آخر بقیه پوره را در قالب ریخته و در صورت تمایل کمی پنیر پیتزا به آن اضافه کنید.
پیشنهاد مطالعه: اگر دوست دارید با پیش غذا های مجلسی آشنا شوید، مطلب پاچینی، پیش غذای مجلسی را مطالعه کنید.
قالب را در فر بگذارید. پس از نیم ساعت سوفله آماده است. آن را از فر بیرون بیاورید و پس از خنک شدن، قالب را برگردانید.
سوفله را با جعفری یا مواد دیگر تزیین و سرو کنید.
برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.
برچسب:
آموزش آشپزی،
غذاهای ملل،
مجله دلتا،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۱۱ دی ۱۳۹۸ساعت:
۰۳:۲۶:۰۰ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع:
نظرات (0)
طرز تهیه نان فطیر خانگی را در مجله دلتا بخوانید.

فطیر نوعی نان محلی است که در برخی شهر های ایران به شیوه های گوناگون درست میشود. این نان بسیار پر خاصیت، مناسب صبحانه و میان وعده است و به آسانی میتوان آن را در منزل تهیه کرد.
مواد لازم تهیه فطیر :
آب گرم: نصف پیمانه
آرد: ۴ پیمانه
آب ولرم: ۲ پیمانه
نمک: یک قاشق چای خوری
شکر: یک و نیم قاشق چای خوری
پودر خمیر ترش: ۲ قاشق چای خوری
روغن مایع: یک قاشق سوپ خوری
گردو خرد شده : یک پیمانه
دارچین: ۲ قاشق سوپ خوری
شکر: نصف پیمانه
کنجد برای تزیین
طرز تهیه فطیر :
آب گرم، پودر خمیر ترش و یک قاشق چای خوری شکر را در ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید.
ظرف را ۵ تا ۱۰ دقیقه در جای نسبتاً گرمی بگذارید تا مایه پف کند.
شکر، نمک و آب ولرم را با یک پیمانه آرد مخلوط و به مایه اضافه کنید. پس از ۱۰ دقیقه استراحت، روغن مایع را بیفزایید.
بقیه آرد را به خمیر افزوده و خوب ورز دهید تا خمیر به دست نچسبد.
توجه داشته باشید اگر خمیر به دست چسبید، کمی آرد و روغن مایع مازاد بر پیمانه های داده شده، اضافه کنید تا چسبندگی از بین برود.
خمیر را دو ساعت در جای گرمی گذاشته و روی آن را با پارچه تمیزی بپوشانید تا حجم آن دو برابر شود.
فر را از قبل روشن کنید تا گرم شود.
پیشنهاد مطالعه: اگر به نان های خانگی مقوی علاقه مند هستید، مطلب نان خرمایی کرمانشاهی را مطالعه کنید.
روی سطح صافی مقداری آرد بپاشید. از خمیر به اندازه یک نارنگی برداشته و آن را با وردنه روی سطح آردپاشی شده باز کنید.
گردو، دارچین و شکر را با هم مخلوط کرده و وسط نان فطیر بگذارید. لبه های نان را روی مخلوط بیاورید و بعد پهن کنید.
افزودن گردو و دارچین کاملاً اختیاری است و میتوان آن ها را حذف کرد.
خمیر ها را روی سینی فر چرب شده بگذارید. روی آن ها روغن و کنجد بریزید.
سینی را حدود نیم ساعت در طبقه وسط فر بگذارید تا فطیر ها پخته شوند.
برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی دلتا را بخوانید.
برچسب:
آموزش آشپزی،
دسر،
شیرینی،
مجله دلتا،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۱۱ دی ۱۳۹۸ساعت:
۰۳:۱۸:۲۳ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع:
نظرات (0)
کباب سرداشی از غذاهای محلی همدان است.

کباب سرداشی یکی از انواع کباب های ایرانی و متعلق به شهر همدان است. این کباب که شباهت زیادی به کباب تابه ای دارد، در فر یا تنور طبخ میشود. در گذشته مردم مایه کباب را در منزل آماده میکردند و ظرف آن را به نانوایی سنگکی میبردند تا آن را در تنور یا “سر داش” بگذارند. به همین دلیل این غذا به کباب سرداشی معروف شده است.
در ترکیه غذای مشابه کباب سرداشی درست میشود که به آن تپسی کباب میگویند. این کباب ترکی در سینی تهیه شده و سینی را در تنور میگذارند تا کباب پخته شود. فقط تفاوت کباب تپسی با کباب سرداشی، این است که در آن به جای سیب زمینی از جعفری خرد شده استفاده میشود.
مواد لازم تهیه کباب سرداشی :
گوشت چرخ کرده گوسفندی: ۴۰۰ گرم
پیاز: ۳ عدد
سیب زمینی: ۳ عدد
گوجه فرنگی: یک عدد
سماق، مرزنجوش، دارچین و زردچوبه به میزان لازم
زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه کباب سرداشی :
دو عدد از سیب زمینی ها و پیاز ها را پس از پوست گرفتن بشویید و ریز رنده کنید. آب آن ها را گرفته و با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید.
نمک، فلفل، سماق، مرزنجوش، دارچین، زردچوبه و زعفران دم کرده را به مواد افزوده، آن قدر ورز دهید تا چسبندگی نداشته باشد و یکدست شود.
سینی فر یا کف تابه را چرب و مخلوط مواد را روی سطح آن پخش کنید.
یک سیب زمینی و یک گوجه فرنگی را ورقه ورقه کرده و روی مواد بچینید.
در صورت تمایل میتوانید فلفل دلمه ای و فلفل تند را هم تکه تکه کرده و کنار گوشت بگذارید.
سینی یا تابه را حدود دو ساعت در فر که از قبل گرم شده، بگذارید تا کباب مغز پخت و ورقه های سیب زمینی و گوجه فرنگی برشته شوند. پس از گذشت این مدت، کباب سرداشی آماده است. آن را با نان تازه یا برنج همراه ماست و سبزیجات تازه سرو کنید.
برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.
برچسب:
آشپزی ایرانی،
آموزش آشپزی،
غذاهای ایرانی،
مجله دلتا،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۹ دی ۱۳۹۸ساعت:
۰۳:۳۳:۰۲ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع:
نظرات (0)
برای آشنایی با طرز تهیه کیک خیس شکلاتی با مجله دلتا همراه باشید.

کیک خیس شکلاتی نوعی کیک شکلاتی است که کاملاً نرم و منسجم است و طعم خوبی دارد. برای تهیه این دسر باید یک کیک کاکائویی ساده درست کرد و آن را با لایه های زیادی از کرم کاکائو پوشاند. کیک خیس شکلاتی را برای عصرانه تهیه کرده و با چای یا قهوه میل کنید.
مواد لازم تهیه کیک خیس شکلاتی :
آرد سفید: ۲ پیمانه
کاکائو: سه چهارم پیمانه
تخم مرغ: ۲ عدد
شیر: یک پیمانه
شکر: ۲ پیمانه
روغن مایع: نصف پیمانه
آب جوش: یک پیمانه
نمک: یک قاشق چای خوری
جوش شیرین: یک ونیم قاشق چای خوری
بیکینگ پودر: یک و نیم قاشق چای خوری
وانیل: یک قاشق چای خوری
مواد لازم کرم کاکائو :
شیر: دو سوم پیمانه
پودر قند: ۲ پیمانه
پودر کاکائو: یک و نیم پیمانه
کره: یک پیمانه
وانیل: نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه کیک خیس شکلاتی :
فر را از قبل روشن کنید تا گرم شود.
آرد را الک کرده سپس شکر، کاکائو، جوش شیرین، بیکینگ پودر، وانیل و نمک را به آن افزوده و با هم مخلوط کنید.
تخم مرغ ها، شیر و روغن را به مواد اضافه کنید. آن ها را با همزن برقی بزنید و آب جوش را کم کم در مخلوط بریزید.
کف قالب مورد نظر را با کره چرب کرده و کمی آرد بپاشید.
مایه کیک را در قالب بریزید. توجه داشته باشید مایه باید کمتر از نصف قالب را پر کند تا جای پف کردن داشته باشد.
قالب را ۳۰ دقیقه در فر بگذارید تا کیک پخته شود. در این مدت کرم کاکائو را درست کنید.
کره نرم شده را در کاسه ای بریزید و یکی دو دقیقه با سرعت بالای همزن بزنید تا حالت کرم مانند پیدا کند. وانیل، پودر قند، پودر کاکائو و شیر را به مواد افزوده و به هم زدن ادامه دهید تا کرم یکدست شود.
وقتی کیک آماده شد، آن را از فر بیرون بیاورید تا خنک شود. سپس از قالب خارج کرده و از وسط برش بزنید تا ۴ لایه کیک داشته باشید.
بین هر کدام از لایه ها کرم کاکائو بمالید و آن ها روی هم بگذارید. در آخر دور تا دور کیک و روی سطح آن کرم کاکائو بمالید و با لیسک صاف کنید.
میتوانید بقیه کرم را در قیف بریزید و دور تا دور کیک شکوفه بزنید.
برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.
برچسب:
دسر،
کیک،
میان وعده،
مجله دلتا،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۹ دی ۱۳۹۸ساعت:
۰۳:۲۶:۲۱ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع:
نظرات (0)
زیره پلو یکی از غذاهای قدیمی و سنتی ایرانی است.

زیره پلو از انواع پلو های ایرانی است که به دلیل داشتن زیره، مقوی و گرم است. این غذا به تنهایی یا با گوشت و مرغ مصرف میشود. جالب است بدانید زیره پلو با آبگوشت از غذاهای محلی اصفهان است که با ترید آبگوشت سرو میشود.
مواد لازم تهیه زیره پلو :
برنج: ۲ پیمانه
زیره سیاه: ۳ قاشق غذاخوری
کره و روغن به میزان لازم
نمک به میزان لازم
طرز تهیه زیره پلو :
زیره پلویی را حدود نیم ساعت در آب سرد خیس کنید.
حتماً از زیره سیاه یا همان زیره پلویی استفاده کنید. زیره سبز مناسب طبخ این غذا نیست.
به هیچ وجه به جای زیره از پودر زیره استفاده نکنید، چون طعم اصلی غذا از بین میرود.
برنج را با چند لیوان آب و مقداری نمک در قابلمه بریزید. آن را روی شعله متوسط بگذارید تا بجوشد و نرم شود. سپس با آب سرد آبکش کنید.
زیره را پس از خیس خوردن آبکش کرده و کنار بگذارید.
برنج آبکش شده را با زیره و مقدار کمی نمک مخلوط کنید.
کف قابلمه مقداری روغن بریزید و برای ته دیگ، نان یا سیب زمینی حلقه شده بگذارید. سپس مخلوط برنج و زیره را در قابلمه بریزید.
شعله را زیاد کنید تا برنج بخار کند. سپس نصف لیوان آب و چند قاشق روغن روی برنج بریزید.
در قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید تا برنج دم بکشد. پس از اینکه برنج دم کشید، مقداری کره آب شده روی آن بدهید و در دیس بکشید.
زیره پلو را میتوانید با گوشت یا مرغ سرو کنید. به این صورت که مرغ یا گوشت را بپزید و به صورت تکهای یا ریش ریش شده سرو کنید.
در صورت تمایل میتوانید گوشت قلقلی درست کرده و هنگام دم کشیدن زیره پلو، لا به لای آن بدهید.
برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.
برچسب:
آشپزی ایرانی،
آموزش آشپزی،
غذاهای ایرانی،
مجله دلتا،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۹ دی ۱۳۹۸ساعت:
۰۳:۱۷:۲۱ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع:
نظرات (0)
ترشی قارچ یکی از انواع ترشی های مجلسی و خوشمزه است.

ترشی قارچ یک چاشنی خوشمزه و فانتزی و مناسب سرو در مهمانی ها است. این ترشی که به سادگی تهیه میشود، مدت زمان مصرف آن کوتاه است و بیشتر از ۴ هفته نمیتوان آن را نگه داشت. برای آشنایی با طرز تهیه ترشی قارچ، با صفحه آشپزی مجله دلتا همراه باشید.
مواد لازم تهیه ترشی قارچ :
قارچ ریز: یک کیلوگرم
سیر: ۵ حبه
سبزیجات معطر به میزان لازم
آب: یک و نیم پیمانه
سرکه: یک و نیم پیمانه
فلفل سیاه: یک قاشق چای خوری
نمک: یک قاشق غذاخوری
شکر: یک قاشق غذاخوری
آبلیمو به میزان لازم
طرز تهیه ترشی قارچ :
چون این ترشی با قارچ درسته تهیه میشود، بهتر است از قارچ های ریز و کوچک استفاده شود.
قارچ ها را پس از شستن در قابلمه بریزید. آن ها را ۵ دقیقه با آب و کمی آبلیمو بجوشانید و بعد آبکش کنید. استفاده از آبلیمو باعث میشود قارچ ها سیاه نشوند.
یک و نیم پیمانه آب را با فلفل سیاه، نمک و شکر روی شعله بگذارید تا حل شوند. سپس شعله را خاموش کنید و پس از اینکه کمی خنک شد، سرکه را به آن بیفزایید. به جای سرکه سفید میتوانید از سرکه بالزامیک هم استفاده کنید.
قارچ ها را با سیر و سبزی خرد شده در شیشه بگذارید. مقداری آب و سرکه در شیشه بریزید تا روی قارچها را بگیرد.
در شیشه را سفت ببندید تا هوا داخل آن نرود. ترشی را به مدت یک هفته در یخچال بگذارید تا آماده شود.
طرز تهیه ترشی قارچ با گوجه هم متداول است و برای تهیه آن میتوانید چند عدد گوجه گیلاسی به آن اضافه کنید.
در صورت تمایل میتوانید از رب انار در این ترشی استفاده کنید که طعم خوبی به آن میدهد.
به ترشی قارچ میتوان لوبیا سبز، ذرت، نخود سبز و انواع سبزیجات هم اضافه کرد.
برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.
برچسب:
پیش غذا،
ترشی،
مجله دلتا،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۹ دی ۱۳۹۸ساعت:
۰۳:۱۰:۱۰ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع:
نظرات (0)
نان خرمایی کرمانشاهی صبحانه ای مفید برای شروع یک روز پر انرژی است.

نان خرمایی یکی از انواع نان های محلی و متعلق به کرمانشاه است. این نان به دلیل داشتن خرما و گردو، بسیار مقوی است و گزینه خوبی برای صبحانه به ویژه در روز های سرد است. همچنین نان خرمایی میان وعده ای مناسب برای کودکان و دانش آموزان است.
مواد لازم تهیه نان خرمایی :
آرد گندم: ۳ لیوان
ماست: ۲ قاشق غذاخوری
کره: ۲۲۰ گرم
بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری
گلاب: ۵ قاشق غذاخوری
خرما: ۳۰۰ گرم
مغز گردو: ۱۵۰ گرم
زرده تخم مرغ برای تزیین
طرز تهیه نان خرمایی :
کره را به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) روی بخار بگذارید تا آب شود.
بیکینگ پودر و ماست را مخلوط و به کره آب شده اضافه کنید. آرد را کم کم به مواد بیفزایید تا گوله نشود.
مواد را تا حدی که خمیر یکدست شود، ورز دهید. سپس آن را در کیسه گذاشته و حدود دو ساعت کنار بگذارید تا استراحت کند.
در این فاصله پوست و هسته خرما را جدا کرده و با مغز گردو و گلاب مخلوط و چرخ کنید.
در صورت تمایل میتوانید یک قاشق چای خوری پودر دارچین یا رازیانه در مخلوط خرما و گردو بریزید.
پس از دو ساعت که خمیر آماده شد، تکه هایی از آن بردارید و کف دست پهن کنید. داخل آن از مخلوط خرما و گردو بگذارید و از اطراف جمع کنید. بنا به سلیقه میتوانید انواع مدل های این نان را آماده کنید.
نان ها را در سینی فر بچینید و روی آن ها با برس زرده تخم مرغ بمالید.
سینی را حدود ۲۰ دقیقه در فر که از قبل گرم گردهاید، بگذارید تا روی نان ها طلایی شود.
نان خرمایی را پس از سرد شدن در ظرف بچینید. این نان بسیار ترد و شکننده است و باید هنگام چیدن خوب سرد شده باشد.
در صورت تمایل میتوانید قبل از گذاشتن نان در فر، یک گردو روی آن بگذارید یا زرده تخم مرغ را با مقداری زعفران دم کرده مخلوط و روی نان بزنید تا رنگ طلایی تری داشته باشد.
برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.
برچسب:
دسر،
کیک،
میان وعده،
مجله دلتا،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۳ دی ۱۳۹۸ساعت:
۰۲:۳۱:۴۶ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع:
نظرات (0)
برای آشنایی با طرز تهیه بورانی بادمجان با مجله دلتا همراه باشید.

بورانی بادمجان یا ماست و بادمجان یکی از چاشنی های بسیار خوشمزه ایرانی است که حتماً باید با بادمجان کبابی درست تا عطر و طعم واقعی آن حفظ شود. این بورانی بیشتر به عنوان پیش غذا سرو میشود، ولی به عنوان چاشنی در کنار بعضی از غذا ها هم خوب و مناسب است.
مواد لازم بورانی بادمجان :
بادمجان: ۲ عدد
ماست چکیده یا پر چرب: یک لیوان
سیر: ۲ حبه
نعناع خشک: یک قاشق چای خوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه بورانی بادمجان :
بادمجان ها را خوب بشویید و با چاقو روی پوست آن ها چند خط عمیق ایجاد کنید.
سپس آن ها را روی شعله گاز یا زغال بگذارید. بادمجان ها را چند بار این طرف و آن طرف کنید تا کاملاً نرم شوند و پوست اطراف آن ها بسوزد.
وقتی بادمجان ها کبابی شدند، آن ها را با آب سرد آبکشی کرده و پوست روی آن ها را جدا کنید.
بادمجان های پوست گرفته را در کاسه ای بریزید و با چنگال خوب له کنید.
سیر ها را ریز رنده کرده، با ماست، نعناع خشک، نمک و فلفل به بادمجان های له شده افزوده و مخلوط کنید.
در صورت تمایل میتوانید به جای سیر از موسیر خرد شده یا پیاز داغ استفاده کنید.
توجه داشته باشید که حتماً از ماست چکیده یا پر چرب استفاده کنید تا طعم بورانی عالی شود. میزان ماست را میتوانید بنابر سلیقه کم و زیاد کنید.
همچنین میتوانید به دلخواه و بنا به سلیقه از انواع سبزیجات در بورانی بادمجان استفاده کنید.
بورانی آماده شده را چند ساعت در یخچال بگذارید تا خوب سرد شود و به اصطلاح خودش را بگیرد.
بورانی بادمجان را میتوانید با نان به عنوان پیش غذا سرو کنید.
برای تزیین این بورانی میتوانید از گل محمدی و برگ نعناع یا نعناع خشک استفاده کنید.
برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.
برچسب:
آشپزی ایرانی،
پیش غذا،
غذاهای ایرانی،
مجله دلتا،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۳ دی ۱۳۹۸ساعت:
۰۲:۲۲:۱۳ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع:
نظرات (0)