بک لینک -
سايت پیش بینی
وان ایکس بت
سایت شرط بندی انفجار
سایت شرط بندی
سایت بازی انفجار
سایت شرط بندی فوتبال
سایت enfejar
بت فوروارد
جت بت
سایت پیش بینی فوتبال
sibbet90
وان ایکس بت
سایت بازی انفجار
پوکر آنلاین
بت بال 90
انفجار آنلاین
جت بت
بازی انفجار
سایت بازی انفجار
 مجله آشپزی دلتا مجله آشپزی دلتا .

مجله آشپزی دلتا

سوپ کدو حلوایی ، ضد سرماخوردگی

از تهیه سوپ کدو حلوایی در زمستان غافل نشوید! این سوپ یک درمان طلایی برای سرماخوردگی هم هست.

سوپ کدو حلوایی یک سوپ خوشمزه و مفید است که طبع گرمی دارد و مناسب روز های سرد سال است. چون کدو حلوایی در همه فصل ها در دسترس نیست، سوپ آن یک سوپ فصلی به حساب می‌آید. این سوپ برای سرماخوردگی مفید است و مانند یک دارو عمل می‌کند. به دلیل استفاده از سبزیجات متنوع، سوپ کدو تنبل یک غذای خوشمزه و کامل است.

مواد لازم تهیه سوپ کدو حلوایی :
کدو حلوایی خرد شده: ۲ لیوان
سیب زمینی: ۲ عدد
ساقه کرفس خرد شده: یک لیوان
هویج: یک‌ عدد
آب مرغ: ۲ لیوان
نمک، فلفل و آویشن به میزان لازم
خامه صبحانه به میزان لازم
جعفری خرد شده برای تزیین

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی :
کدو حلوایی را پوست بگیرید و خوب بشویید. آن را خرد کنید.

هویج، سیب زمینی و ساقه کرفس را خرد کرده و پس از شستن، با کدو های خرد شده در قابلمه بریزید.

دو لیوان آب مرغ و دو لیوان آب در قابلمه بریزید.

اگر آب مرغ ندارید، می‌توانید از دو عدد عصاره مرغ استفاده کنید.
قابلمه را روی شعله ملایم بگذارید تا مواد خوب پخته شوند. در اواخر پخت، نمک، فلفل و آویشن در سوپ بریزید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با طرز تهیه یک سوپ خوشمزه برای درمان سرماخوردگی، مطلب سوپ ورمیشل ، ویژه درمان سرماخوردگی را مطالعه کنید.

اگر از عصاره مرغ استفاده می‌کنید، در سوپ نمک نریزید، چون عصاره شور است.

وقتی مواد کاملاً پخته شدند، سوپ را در مخلوط کن یا غذاساز بریزید تا حالت پوره ای و یکدست شود.

فراموش نکنید این سوپ را حتماً باید میکس کرد تا ظاهر خوبی داشته باشد.

هنگام سرو سوپ، روی آن خامه بریزید و با جعفری خرد شده تزیین کنید.

این سوپ کمی شیرین است. در صورت تمایل می‌توانید پس از میکس کردن، مقداری آبلیموی تازه به آن اضافه کنید.

می‌توانید داخل یک کدو حلوایی کوچک را خالی کرده و سوپ را در آن بریزید و سرو کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.


برچسب: پیش غذا، سوپ، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۴ دی ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۳۲:۳۰ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

مربای زغال اخته ، صبحانه ای متفاوت

طرز تهیه مربای زغال اخته را در مجله دلتا بخوانید.

مربای زغال اخته یکی از مربا هایی است که کمتر درست می‌شود، ولی طعم بی نظیر و خاصی دارد. اصولاً مربا هایی که با میوه های ترش درست می‌شوند، طرفداران خاص خود را دارند که مربای زغال اخته از این دسته است. اگر دوست دارید صبحانه ای متفاوت را تجربه کنید، حتما این مربا را درست کنید و از آن لذت ببرید.

مواد لازم تهیه مربای زغال اخته :
زغال اخته: یک کیلو
شکر: یک کیلو
آبلیمو: یک قاشق غذا خوری
وانیل: یک قاشق چای خوری

طرز تهیه مربای زغال اخته :
این مربا را با هسته درست می‌کنند. چون جدا کردن هسته آن دشوار است و میوه را له می‌کند.

زغال اخته را در قابلمه مناسبی بریزید.

اگر زغال اخته سفت باشد، کمی شکر بریزید و ده ساعت زمان دهید تا آب بیندازد.

اگر میوه زغال اخته رسیده و نرم باشد، احتیاجی به آب انداختن و پختن قبل از قوام آمدن، ندارد.
پس از گذشت این مدت، قابلمه را روی شعله ملایم بگذارید تا میوه ها کمی پخته شوند. فقط مراقب باشید زمان زیادی روی شعله نباشند تا له نشوند.

وقتی زغال اخته ها کمی نرم شدند، بقیه شکر را یک جا ریخته، بگذارید مربا قوام بیاید.

اگر طعم ملس مربا را دوست ندارید و می‌خواهید مربا شیرین باشد، مقدار شکر را یک و نیم برابر کنید.
پس از اینکه مربا قوام آمد، شعله را خاموش کنید. سپس آبلیمو و وانیل را با هم در مربا بریزید و آرام هم بزنید تا مربا له نشود.

پیشنهاد مطالعه: اگر مربا های خاص دوست دارید، مطلب مربای خرمالو ، صبحانه ای دلچسب برای روز های سرد را مطالعه کنید.

مربای زغال اخته آماده است. بگذارید خوب خنک شود.

پس از خنک شدن مربا را در ظرف های شیشه ای بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

این مربا را چند ماه می‌توانید در یخچال نگه دارید و چون موقع پخت کمی آبلیمو در آن ریخته‌اید، شکرک نمی‌زند.

برای دیدن مطالب بیشترمجله آشپزی دلتا را بخوانید.


برچسب: آشپزی ایرانی، مربا، غذاهای ایرانی، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۴ دی ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۱۹:۵۷ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

آبگوشت ، غذای نوستالژی خانواده

برای آشنایی با طرز تهیه یک آبگوشت خوشمزه ، با مجله دلتا همراه باشید.

آبگوشت یکی از غذا های سنتی و قدیمی کشورمان است که بین مردم محبوبیت خاصی دارد. آبگوشت در شهر های مختلف به سبک‌ های خاص پخته می‌شود. این غذای خوشمزه و لذیذ با مواد مختلفی مانند گوشت و حبوبات پخته می‌شود. آبگوشت از آن دسته غذا هایی است که دور هم می‌چسبد و همه ایرانی ها با این غذای بی نظیر و عالی خاطره خوش دارند.

مواد لازم تهیه آبگوشت :
گوشت آبگوشتی: ۵۰۰ گرم
نخود: نصف لیوان
سیر: ۲ حبه
پیاز متوسط: ۲ عدد
لوبیا سفید: نصف لیوان
گوجه‌ فرنگی: ۲ عدد
سیب‌ زمینی متوسط: ۲ عدد
رب‌ گوجه‌ فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه آبگوشت :
نخود و لوبیا را از شب قبل در آب خیس کنید و چند بار آب آن‌ ها را عوض کنید تا نفخ حبوبات از بین برود.

گوشت را با نخود، لوبیا، پیاز، سیر و گوجه‌ فرنگی در قابلمه بگذارید و ۶ تا ۸ لیوان آب روی مواد بریزید. می‌توانید پوست گوجه‌ فرنگی‌ ها را قبل از ریختن در قابلمه جدا کنید.

زیر قابلمه را روشن کنید تا آبگوشت با حرارت کم پخته شود و حسابی جا بیفتد. پس از جا افتادن، سیب‌ زمینی‌ ها را به مواد اضافه کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با یک غذای سنتی ایرانی، مطلب زیره پلو ، غذای سنتی ایرانی را مطالعه کنید.

زمانی که حبوبات نرم شدند، نمک و فلفل به غذا بیفزایید. می‌توانید برای خوش‌ رنگ شدن، ۲ قاشق غذاخوری رب‌ گوجه‌ فرنگی در مقداری روغن تفت داده و به آبگوشت اضافه کنید. این کار را در صورت تمایل انجام دهید.

نکته مهم در مورد این غذای سنتی این است که هرچه زمان بیشتری برای پخت آن صرف کنید، جا افتاده‌ تر و خوشمزه‌ تر می‌شود.
پس از اینکه غذا آماده شد، آب را در کاسه‌ ای کشیده و با نان ترید کنید. مواد را هم بکوبید و به‎ عنوان گوشت کوبیده سرو کنید.

آبگوشت را با انواع مخلفات مانند سبزی خوردن، ترشی، سالاد شیرازی، زیتون، پیاز و ماست مصرف می‌کنند.

 

برخی برای اینکه طعم آبگوشت کمی ترش‌ تر شود، در آن لیمو عمانی می‌اندازند. برای این منظور، یک ساعت قبل از آماده شدن غذا، دو عدد لیمو عمانی را با چنگال سوراخ کرده و به غذا اضافه کنید. در انتها و پس از پخت، لیمو عمانی‌ ها را دور بیندازید.

دیزی یا آبگوشت ؟
برخی به آبگوشت دیزی هم می‌گویند. در واقع دیزی نوعی آبگوشت است که در ظرف های مخصوصی به نام دیزی و در تنور یا فر پخته می‌شود. در گذشته مردم مواد آبگوشت را در ظرف های دیزی سفالی یا دیزی سنگی می‌گذاشتند و اگر در خانه تنور نداشتند، ظرف ها را به نانوایی می‌دادند تا در تنور بگذارند و دیزی آماده شود.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.


برچسب: آشپزی ایرانی، آموزش آشپزی، غذاهای ایرانی، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۴ دی ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۱۲:۲۳ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

اسنک مرغ ، ویژه دورهمی ها

اسنک مرغ میان وعده ای مناسب برای کودکان و دانش آموزان است.

اسنک مرغ یک غذای ساده و خوشمزه و مناسب دورهمی های دوستانه و صمیمی است. البته این اسنک پیش غذا و میان وعده مناسبی هم است. برای تهیه اسنک دستگاه ساندویچ ساز لازم است. ولی اگر این وسیله را نداشتید، می‌توانید اسنک را در فر یا مایکروویو درست کنید.

مواد لازم تهیه اسنک مرغ :
نان تست: ۱۲ عدد
فیله مرغ: ۸ عدد
پیاز: یک عدد
قارچ: ۴۰۰ گرم
فلفل دلمه ای: ۲ عدد
پنیر پیتزا به میزان لازم
پودر سیر به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه اسنک مرغ :
فیله های مرغ را نازک برش بزنید.

در کاسه ای پیاز را درشت رنده کرده و با پودر سیر، نمک و فلفل به تکه های فیله بیفزایید. مواد را با هم مخلوط کنید تا فیله ها طعم بگیرند.

کاسه را حدود نیم ساعت در یخچال بگذارید.

پس از گذشت این مدت، فیله ها را در روغن سرخ کنید تا طلایی شوند. مراقب باشید مرغ خشک نشود.

قارچ را ورقه ای و فلفل دلمه ای را نگینی خرد کنید.

آن ها را در کمی روغن تفت دهید تا نرم شده و از خامی در بیایند.

پیشنهاد مطالعه: اگر غذا های فوری و خوشمزه دوست دارید، مطلب پیتزا با نان تست ، مینی پیتزای فوری را مطالعه کنید.

کف ساندویچ ساز را چرب کرده و به این ترتیب مواد را بگذارید: یک عدد نان تست، یک لایه مرغ، قارچ، فلفل دلمه ای، پنیر پیزا و یک نان تست دیگر.

 

روی نان تست بالایی را با قلم مو کمی چرب کرده و در ساندویج ساز را ببندید.

مراقب باشید اسنک ها نسوزند و خشک نشوند.

پس از گذشت ۳ دقیقه اسنک آماده است. آن را از ساندویچ ساز در آورید و در ظرف سرو بگذارید.

اسنک مرغ را می‌توانید با انواع سس، دیپ و سبزیجات سرو کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.


برچسب: فست فود، فینگر فود، میان وعده، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۴ دی ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۰۲:۲۱ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

نان صبحانه خوشمزه

طرز تهیه نان صبحانه خوشمزه را در مجله دلتا بخوانید.

نان صبحانه از انواع نان های ساده است که به شکل های گوناگون طبخ می‌شود. نان صبحانه مغزدار، نان صبحانه بدون فر، نان صبحانه با خمیر جادویی و … از انواع این نان هستند. از آنجایی که پخت نان خانگی حس و حال خوبی دارد، نان صبحانه را در منزل درست کنید و از آن لذت ببرید.

مواد لازم تهیه نان صبحانه :
آرد به میزان لازم
خمیر مایه: یک قاشق غذاخوری
شیر ولرم: یک لیوان سرخالی
شکر: ۳ قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ: ۲ عدد
نمک: نوک قاشق چای خوری
روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
کنجد یا خشخاش در صورت تمایل

طرز تهیه نان صبحانه :
خمیر مایه، نمک و شکر را در شیر ولرم بریزید و کنار بگذارید تا کف کند.

برای این کار ۱۵ دقیقه کافی است، چون اگر بیشتر بماند، نان بوی خمیر مایه می‌گیرد.

یک عدد زرده تخم مرغ را با روغن مایع هم بزنید و مخلوط کنید. سپس خمیر مایه را به آن بیفزایید.

آرد را الک کرده و کم کم به مخلوط اضافه کنید. مقدار آرد باید به قدری باشد که خمیر لطیف شود و به دست نچسبد.

پس از اینکه خمیر را خوب ورز دادید، آن را گرد کنید.

سپس یک حوله تمیز نم دار روی آن بکشید و یک ساعت در جای نسبتاً گرمی بگذارید تا حجم آن دو برابر شود.

پیشنهاد مطالعه: طرز تهیه خمیر جادویی را در مطلب با خمیر جادویی غذا های خوشمزه درست کنید مطالعه کنید.

فر را روشن کرده و یک کاسه آب در آن بگذارید.

سینی فر را چرب کنید. خمیر را تکه تکه کرده و به هر شکلی که دوست دارید، درآورده و در سینی بگذارید.

 

برای رومال نان، یک عدد زرده تخم مرغ را با یک قاشق شیر هم زده و مخلوط کنید.

سپس با برس از مخلوط روی نان ها بمالید و در صورت تمایل مقداری کنجد یا خشخاش روی آن ها بپاشید.

سینی را حدود نیم ساعت در فر بگذارید تا نان ها بپزند و طلایی شوند.

پس از اینکه نان ها پخته شدند، آن ها را از فر بیرون بیاورید تا خنک شوند.

این نان را می‌توانید تا یک هفته در ظرف در دار نگهداری کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.


برچسب: آموزش آشپزی، صبحانه، نان، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۴ دی ۱۳۹۸ساعت: ۰۱:۵۴:۵۸ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

پروژه لینک سازی داخلی

پروژه لینک سازی داخلی سایت

اگر استراتژی هدفمندی برای لینک سازی داخلی سایت خود نداشته اید، متاسفانه دیر یا زود سایت شما در آخرین صفحه از نتایج گوگل خواهد بود. !

در صورتی که هر کدام از صفحات سایت شما فاقد هرگونه لینک داخلی باشند از نظر گوگل به عنوان صفحه بی هویت یا Orphan Pages شناخته می شود.

همین امروز با سرمایه گذاری در پروژه سئو لینک سازی داخلی میتوانید جریان زندگی را برای همیشه در سایت خود را مجدد فعال کنید.

 

گوگل تاکنون بیش از 250 فاکتور مهم برای رتبه بندی سایت ها در نظر گرفته است که در بین تمامی این فاکتور ها، لینک سازی یا Link Building به شدت می درخشد و جز برترین فاکتور های مهم رتبه بندی در گوگل می باشد .

لینک سازی داخلی سایت گنجینه پنهان و ستون فقرات سئو سایت می باشد چون تاکنون تحت هیچ عنوانی نمی توان از آن چشم پوشی کرد.

صفحات جدید زمانی توسط ربات های گوگل بررسی می شوند که از صفحه ای ایندکس شده، میانبری بین صفحات ایجاد شده باشد.

هدف گوگل در استفاده از لینک های داخلی دسترسی راحت به محتوای جدید و درک ارزشمندی یک صفحه در سایت است مثلا سایتی محتوای تازه ای ایجاد کرده اما هیچ لینک داخلی از سایر صفحات سایت برای آن ایجاد نشده باشد ربات های خزنده گوگل هیچوقت متوجه صفحه جدید سایت نمی شوند و  هیچ اتفاق خاصی برای جایگاه و رتبه سایت رخ نمیدهد.

لینک سازی داخلی سایت نوعی سیگنال مثبت برای موتورهای جستجوست که این صفحه سایت اهمیت بالایی دارد.

منبع شیک رنک


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۰ دی ۱۳۹۸ساعت: ۰۸:۵۰:۵۱ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

سوپ اسفناج و خامه ، پیش غذای اسپانیایی

برای آشنایی با طرز تهیه سوپ اسفناج و خامه با مجله دلتا همراه باشید.

سوپ اسفناج و خامه نوعی پیش غذای اسپانیایی است که ظاهر خوبی دارد و مناسب سرو در مهمانی ها است. همچنین سوپ اسفناج برای سرماخوردگی خوب است و باعث تسکین آن می‌شود. پیشنهاد می‌شود سوپ اسفناج و خامه را درست کرده و از طعم خوب آن لذت ببرید.

مواد لازم تهیه سوپ اسفناج و خامه :
اسفناج: ۵۰۰ گرم
پیاز: یک عدد
لیمو ترش: یک عدد
خامه: یک پیمانه
روغن مایع: ۴ قاشق غذاخوری
شوید خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
خیار: ۲ عدد
پنیر موزارلا یا پارمزان: ۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه سوپ اسفناج و خامه :
اسفناج، پیاز، شوید و خیار را ساطوری خرد کنید. مواد حتماً باید خیلی ریز باشند تا پس از پخت حالت پوره بگیرند. در غیر این صورت سوپ ظاهر خوبی نخواهد داشت.

در تابه ای روغن را روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را در آن تفت دهید تا سبک و نرم شود.

وقتی پیاز کمی طلایی شد، اسفناج را به آن افزوده و به تفت دادن ادامه دهید تا اسفناج کمی جمع شده و تغییر رنگ دهد.

اگر دوست دارید سوپ اسفناج رستورانی داشته باشید، پیاز و اسفناج را با گوشت کوب برقی یا غذاساز پوره کنید.

سپس آن را دوباره در تابه ریخته و دو پیمانه آب بیفزایید. تابه را ۲۰ دقیقه روی شعله ملایم بگذارید و در آن را ببندید تا سوپ جا بیفتد.

پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال یک سوپ خوشمزه برای سرماخوردگی هستید، مطلب سوپ ورمیشل ، ویژه درمان سرماخوردگی را مطالعه کنید.

 

پس از گذشت این مدت، خامه و لیمو ترش را در سوپ بریزید. بگذارید یکی دو جوش بزند. سپس آن را از روی شعله بردارید و کنار بگذارید تا سرد شود.

وقتی سوپ سرد شد، خیار، شوید و پنیر رنده شده را به آن افزوده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.

این سوپ را می‌توانید با اسفناج ریز، جعفری یا کلم بروکلی تزیین و سرو کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.


برچسب: آموزش آشپزی، غذاهای ملل، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۹ دی ۱۳۹۸ساعت: ۱۲:۱۶:۲۸ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

پیتزا با نان تست ، مینی پیتزای فوری

پیتزا با نان تست از انواع پیتزا های خانگی فوری است.

پیتزا با نان تست نوعی مینی پیتزا است که به آسانی درست می‌شود و زمان زیادی نمی‌خواهد. مواد پیتزا در این فست فود، سلیقه ای است و از هر ترکیبی که دوست دارید، می‌توانید استفاده کنید.

مواد لازم تهیه پیتزا با نان تست :
سوسیس: ۲۰۰ گرم
قارچ: ۴۰۰ گرم
فلفل دلمه ای: یک عدد
نان تست به تعداد مورد نیاز
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی: یک سوم لیوان
سس کچاپ: دو سوم لیوان
پنیر پیتزا به میزان لازم
پودر آویشن و پودر سیر به میزان لازم

طرز تهیه پیتزا با نان تست :
قارچ را ورقه ای، سوسیس را حلقه ای و فلفل دلمه ای را نگینی خرد کنید.

مواد را با هم مخلوط کرده و تفت دهید تا کمی سرخ شوند.

برای تهیه سس پیتزا، روغن زیتون را در تابه بریزید و رب را در آن تفت دهید. سپس سس کچاپ و پودر آویشن و پودر سیر را به آن بیفزایید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با طرز تهیه یک پیتزای عالی، مطلب پیتزا پپرونی، دلبر تند و تیز را مطالعه کنید.

کف سینی فر را کمی چرب کنید و نان های تست را روی آن بچینید. روی تمام نان ها سس بمالید.

دقت کنید که به همه قسمت های نان، به خصوص دور آن ها، یکسان سس بزنید تا پس از پخت دور نان خشک و سفت نشود.
پس از اینکه روی نان تست سس زدید، مواد پیتزا را بگذارید و روی آن ها پنیر پیتزا بریزید.

پیتزا به اندازه ای در فر باشد که پنیر طلایی شود. در صورت تمایل برای طلایی شدن روی پنیر، گریل فر را روشن کنید.


پیتزا با نان تست در ماهی تابه
این پیتزا را به جای فر در تابه هم می‌توانید درست کنید.

برای این کار کف تابه مناسبی را چرب کرده و نان های آماده شده را در آن بگذارید تا قهوه ای رنگ شوند.

اگر می‌خواهید این غذا را در تابه درست کنید، باید مواد پیتزا بیشتر سرخ شود.

طرز تهیه پیتزا با نان تست در ماکروفر
نان های آماده شده را در ماکروفر روی درجه گریل بگذارید. فقط دقت کنید زمان کوتاه باشد تا نان ها خشک نشوند. همین که پنیر پیتزا آب شد، پیتزا آماده است.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.


برچسب: فست فود، فینگر فود، میان وعده، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۹ دی ۱۳۹۸ساعت: ۱۲:۱۰:۱۲ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

ترشی بادمجان شکم پر ، نمی توان از آن گذشت

ترشی بادمجان شکم پر یکی از پر طرفدار ترین چاشنی های ایرانی است.

ترشی بادمجان شکم پر یکی از انواع ترشی بادمجان که بسیار لذیذ و خوشمزه است و با انواع غذاهای ایرانی می‌چسبد. این ترشی را که طرز تهیه آسانی دارد، در همه فصل ها می‌توان درست کرد.

مواد لازم تهیه ترشی بادمجان شکم پر :
بادمجان: یک کیلوگرم
هویج: ۳ عدد
پیاز: ۴ عدد
سیر: ۵ حبه
فلفل دلمه ای سبز: ۳ عدد
سرکه به میزان لازم
نمک: یک قاشق چای خوری
فلفل به میزان لازم
سبزی ترشی: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر :
بادمجان ها را خوب بشویید، چون باید با پوست باشند. لازم نیست سر بادمجان را کامل جدا کنید. فقط قسمت های اضافی آن را ببرید.

با یک چاقوی تیز روی بادمجان ها شکاف طولی ایجاد کنید. مراقب باشید پوست بادمجان از پشت پاره نشود.

برای تهیه این ترشی بادمجان هایی را انتخاب کنید که بدون تخم و پوست مشکی باشند. بادمجان هایی که پوست بنفش دارند، طعم خوبی ندارند و معمولاً تلخ یا تند هستند.
بادمجان ها را در یک قابلمه آب روی شعله متوسط بگذارید تا جوش بیاید.

پس از ۱۰ دقیقه که بادمجان ها کمی نرم شدند، در صافی بریزید تا آب آن ها گرفته شود. مراقب باشید بادمجان ها زیاد نجوشند تا وا نروند.

هویج و پیاز را به صورت خلال های نازک برش بزنید.

فلفل دلمه ای را در اندازه دلخواه خرد کنید. بهتر است برش های فلفل دلمه ای درشت باشد تا رنگ سبز آن باعث جلوه ترشی شود.

سیر ها را پوست گرفته و نگینی خرد کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با یکی دیگر از انواع ترشی بادمجان، مطلب ترشی بادمجان ، لذیذ و اشتها آور را مطالعه کنید.

در کاسه ای هویج، پیاز، سیر، فلفل دلمه ای، سبزی ترشی، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.

داخل شکم هر بادمجان مقداری از مخلوط مواد خرد شده بریزید. بادمجان ها را کمی فشار دهید تا دو لبه کمی به هم نزدیک شوند و مواد داخل آن بیرون نریزد.

سپس آن ها را در ظرف بچینید، به طوری که شکاف بادمجان ها به سمت بالا باشد.

سرکه را در ظرف بریزید. مقدار سرکه باید در حدی باشد که روی بادمجان ها را بگیرد. در ظرف را محکم ببندید و در جای خنک نگهداری کنید.

ترشی بادمجان شکم پر پس از ۷ تا ۱۰ روز آماده و جا افتاده می‌شود.


سبزی ترشی بادمجان شکم پر چیست
سبزی این ترشی مخلوطی از سبزی های معطری است که در هر فصل در دسترس است.

سبزی های معطر شامل نعناع، ترخون، مرزه، ریحان و پونه است. از خشک شده این سبزیجات هم می‌توان استفاده کرد، ولی اگر تازه باشند بهتر است.

در صورتی که سبزی های معطر محلی دارید، حتماً از آن ها استفاده کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.


برچسب: پیش غذا، ترشی، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۹ دی ۱۳۹۸ساعت: ۱۲:۰۴:۲۶ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

کلم پلو ، غذای خوش عطر و ساده

کلم پلو از انواع پلو های ایرانی است.

کلم پلو یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که بسیار ساده درست می‌شود و طرفداران زیادی دارد. در تهیه کلم پلو از ادویه های مختلفی استفاده می‌شود و به همین دلیل این غذا بسیار خوش عطر و بو است. برای آشنایی با طرز تهیه یک کلم پلوی عالی، با مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم تهیه کلم‌ پلو :
برنج: ۳ پیمانه
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
پیاز: یک عدد
گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
کلم پیچ: ۲۵۰ گرم
زعفران دم کرده به میزان لازم
ادویه های مختلف به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه کلم‌ پلو :
پیاز را خلالی خرد کرده و با روغن تفت دهید تا سبک و طلایی شود.

انواع ادویه های دلخواه را با نمک و فلفل به پیاز افزوده و خوب تفت دهید تا خامی آن ها گرفته شود.

هر چه تعداد ادویه ها بیشتر باشد، کلم پلو خوشمزه تر می‌شود.
کلم را هم خلالی خرد کرده و با پیاز داغ تفت دهید تا نرم شود.

رب و گوشت چرخ کرده را به مواد بیفزایید و با هم مخلوط کنید. وقتی رنگ گوشت تغییر کرد، آن را از روی شعله بردارید.

این غذا را می‌توان بدون رب هم درست کرد.
برنج را از چند ساعت قبل در آب و نمک خیس کنید. آن را در آب در حال جوش بریزید و وقتی کمی نرم شد، آبکش کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با طرز تهیه کلم پلو شیرازی خوشمزه، مطلب بفرماییدکلم پلو شیرازی با کوفته قلقلی را مطالعه کنید.

کف قابلمه کمی روغن ریخته و نان یا برنج برای ته دیگ بگذارید.

برنج آبکش شده و مواد را لایه لایه در قابلمه بریزید. بهتر است لایه آخر برنج باشد.

مقداری زعفران دم کرده روی برنج بریزید و شعله را زیاد کنید تا پلو بخار کند. سپس دمکنی گذاشته، حرارت را کم کنید تا برنج دم بکشد.

پس از نیم ساعت غذا آماده است. آن را در دیس بکشید و با سبزی و سالاد شیرازی سرو کنید.

کلم پلو رستورانی :
در رستوران ها مایه کلم و مایه گوشتی را جداگانه درست می‌کنند. به این صورت که کلم و پیاز را با انواع ادویه ها تفت می‌دهند و لا به لای برنج دم می‌کنند.

سپس گوشت، رب و پیاز داغ را با هم مخلوط کرده و پس از اینکه پلو دم کشید، آن را روی غذا می‌دهند.

در اصل در کلم پلو رستورانی، گوشت با برنج دم نمی‌شود.

کلم پلو بدون گوشت :
این غذا را بدون گوشت هم می‌توان طبخ کرد. به این صورت که گوشت چرخ کرده را از مواد لازم حذف کرده و بقیه مواد را با هم مخلوط و با برنج دم کنید.

کلم پلو بدون گوشت مناسب افرادی است که از گوشت قرمز پرهیز می‌کنند.


طرز تهیه کلم پلو با گوشت قلقلی :
برای این غذا گوشت چرخ کرده با مواد مخلوط نمی‌شود.

کوفته قلقلی را جداگانه درست کرده و کنار بگذارید. وقتی کلم پلو آماده شد، آن را در دیس بکشید و گوشت قلقلی ها را روی آن بگذارید.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.


برچسب: آشپزی ایرانی، آموزش آشپزی، غذاهای ایرانی، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۹ دی ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۵۸:۳۶ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)