بک لینک -
سايت پیش بینی
وان ایکس بت
سایت شرط بندی انفجار
سایت شرط بندی
سایت بازی انفجار
سایت شرط بندی فوتبال
سایت enfejar
بت فوروارد
جت بت
سایت پیش بینی فوتبال
sibbet90
وان ایکس بت
سایت بازی انفجار
پوکر آنلاین
بت بال 90
انفجار آنلاین
جت بت
بازی انفجار
سایت بازی انفجار
 مجله آشپزی دلتا مجله آشپزی دلتا .

مجله آشپزی دلتا

ترشی پیاز خانگی با طعم ایده آل

رای آشنایی با طرز تهیه پیاز ترشی با مجله دلتا همراه باشید.

ترشی پیاز یکی از چاشنی‌های پر طرفدار است که هم با پیاز قرمز و هم با پیاز سفید درست می‌شود. ترشی پیاز به دو صورت درسته و حلقه‌ای به راحتی تهیه می‌شود ولی نکاتی دارد که رعایت کردن آن‌ها، این چاشنی را خوش طعم و عطر می‌کند.

مواد لازم تهیه ترشی پیاز :
پیاز سفید یا بنفش ریز: یک کیلو
نمک به میزان لازم
سیر: ۲۰۰ گرم
نعناع خشک به میزان لازم
سرکه سفید: ۲ لیتر
فلفل تند به میزان دلخواه

طرز تهیه ترشی پیاز :
پیازها را پوست گرفته و خوب بشویید. سپس ۲ ساعت در جایی بگذارید تا خشک شوند.

دقت کنید ظرف ترشی کاملا خشک باشد. چون رطوبت باعث کپک زدن ترشی می‌شود.

پیاز، سیر، فلفل تند و مقداری نعناع خشک در شیشه بریزید و روی آن‌ها کمی نمک بپاشید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با یک ترشی خوشمزه ” ترشی بادمجان شکم پر، نمی‌توان از آن گذشت “ را مطالعه کنید.

سپس ظرف را با سرکه سفید پر کنید. شیشه را یک ماه در جای خنک و تاریک بگذارید تا ترشی آماده شود و به اصطلاح برسد. پس از ۱۰ روز می‌توانید ترشی را در یخچال بگذارید.

گرما یا نور خورشید باعث خراب شدن ترشی می‌شود.
اگر دوست دارید رنگ ترشی بنفش شود، چند عدد لبوی خام بین پیازها بریزید.

برای قرمز شدن رنگ ترشی می‌توانید کلم قرمز خام را در ترشی بریزید یا آن را با نصف پیمانه آب جوشانده و به ترشی اضافه کنید.


طرز تهیه ترشی پیاز حلقه‌ای :
پیازهای حلقه شده را با آب جوش در قابلمه بریزید. پس از چند ثانیه آن‌ها را آبکش کنید. سپس سرکه، آب و نمک را با هم بجوشانید و با پیازها در شیشه بریزید. در صورت تمایل می‌توانید از چوب دارچین، میخک، فلفل قرمز، پودر سیر، دانه خردل، تخم گشنیز، رازیانه یا زیره، زنجبیل تازه، برگ بو و … استفاده کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.

 


برچسب: پیش غذا، ترشی، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۶ بهمن ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۵۵:۲۱ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

املت پنیری ؛ صبحانه گرم و دلچسب

املت پنیری غذای ساده و لذیذی است که بیشتر در وعده صبحانه مصرف می‌شود.

املت پنیری تخم‌مرغ و بیکن، نوعی املت و گزینۀ خوبی برای صبحانه روز تعطیل در کنار خانواده است. البته این املت چون مغذی و مقوی است، برای یک میان‌ وعده کامل یا خوراکی دانش‌ آموزان در مدرسه پیشنهاد می‌شود.

مواد لازم تهیه املت پنیری :
بیکن: ۸ تکه
تخم‌ مرغ: ۸ عدد
پیازچه: ۳ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
گوجه‌ فرنگی: ۲ عدد
پنیر چدار رنده شده: ۲ فنجان
نان ساندویچی گرد یا نان تست به میزان لازم
سس تند برای سرو در صورت تمایل
طرز تهیه املت پنیری :

بیکن را خرد کنید. سپس با مقداری روغن تفت دهید. بیکن‌ باید برشته و قهوه‌ای رنگ شود. ۱۵ دقیقه برای سرخ کردن بیکن‌ها کافی است.

تخم‌ مرغ‌ها را در یک ظرف بشکنید و خوب هم بزنید.

پیازچه‌های خرد شده را با کمی نمک و فلفل با تخم‌ مرغ‌ها مخلوط کنید.

اگر طعم فلفل‌ دلمه‌ای را دوست دارید، می‌توانید کمی فلفل‌ دلمه‌ای ریز شده هم به این املت اضافه کنید. جعفری ساطوری شده تازه هم یک انتخاب خوب برای تزیین است.
کف سینی فر یا هر ظرف دیگری که می‌خواهید املت را در آن درست بپزید، با روغن یا کره چرب کنید.

تکه‌های بیکن سرخ شده را در سینی فر بریزید و سپس ترکیب تخم‌ مرغ را روی آن‌ها بریزید. روی تخم‌ مرغ را با پنیر چدار و گوجه‌ فرنگی خرد شده پر کنید.

اگر گوجه‌فرنگی‌ها را بلانچ و سپس خرد کنید، غذا لذیذتر می‌شود. برای درست کردن املت پنیری گوجه‌ فرنگی‌ها را رنده نکنید.
 

 

سینی را در فر گذاشته و ۲۵ دقیقه برای پخت زمان بگذارید.

وقتی املت آماده و کمی خنک شد، آن را برش بزنید.

این املت را با نان باگت گرد کوچک یا نان تست و سس تند سرو کنید.

در صورت تمایل قارچ یا انواع ژامبون را می‌توانید به این املت اضافه کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.


برچسب: آموزش آشپزی، صبحانه، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۶ بهمن ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۴۴:۱۶ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

پنکیک کدو حلوایی ، میان وعده پر انرژی

طرز تهیه پنکیک کدو حلوایی را در مجله دلتا بخوانید.

پنکیک کدو حلوایی نوعی پنکیک ساده و مقوی است که برای فصل سرما خوب است. این پنکیک که مواد مغذی و گرمی دارد، مناسب صبحانه یا یک میان وعده کامل، به خصوص برای کودکان و نوجوانان است.

مواد لازم تهیه پنکیک کدو حلوایی :
پوره کدو حلوایی: یک لیوان
آرد: ۲ لیوان
شیر ولرم: یک و نیم لیوان
تخم مرغ: یک عدد
بیکینگ پودر: ۲ قاشق چای‌خوری
دارچین: یک قاشق چای‌خوری
روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
زنجبیل: نصف قاشق چای‌خوری
شکر: ۳ قاشق غذاخوری
سرکه سفید: ۲ قاشق غذاخوری
نمک: نوک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه پنکیک کدو حلوایی :
ابتدا کدو حلوایی را آبپز کنید. سپس آن را با مخلوط‌کن یا گوشت کوب برقی له کرده و به صورت پوره درآورید.

پوره کدو حلوایی را با شیر، تخم مرغ، روغن مایع و سرکه در کاسه‌ای ریخته و مخلوط کنید.

آرد را دو یا سه بار الک کنید. سپس آن را با بیکینگ پودر، زنجبیل، دارچین، شکر و نمک مخلوط کرده و کم کم به مواد بیفزایید تا مایه پنکیک یکدست شود.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با یک پنکیک خوشمزه ” پنکیک قاشقی یا مینی پنکیک؟ “ را مطالعه کنید.

داخل تابه‌ای را چرب کنید و پس از اینکه داغ شد، با قاشق از مایه پنکیک بردارید و در قابلمه بریزید. سپس با قاشق پنکیک را پهن کنید. پس از اینکه سطح پنکیک شروع به حباب زدن کرد، آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم بپزد.

 

می‌توانید مایه پنکیک را روی سینی فر ریخته و آن را در فر درست کنید.

پنکیک‌ها را پس از اینکه آماده و طلایی شدند، در بشقاب بگذارید و با مقداری کره و عسل سرو کنید. البته پنکیک کدو حلوایی را می‌توانید با شیره خرما، شیره انگور، شکلات آب شده و … هم سرو کنید.

در صورت تمایل می‌توانید روی این پنکیک مقداری مربای کدو حلوایی بریزید.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.

 


برچسب: دسر، کیک، میان وعده، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۶ بهمن ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۳۱:۳۵ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

پلو مکزیکی ، غذای تند و رنگین

طرز تهیه پلو مکزیکی را در مجله دلتا بخوانید.

پلو مکزیکی نوعی غذای فرنگی است که اصالتا متعلق به مکزیک است. اصل این غذا بسیار تند و به تنهایی یا با مرغ و میگو سرو می‌شود. پلو مکزیکی غذایی خوشمزه و خوش رنگ و مناسب مهمانی‌ها است.

مواد لازم تهیه پلو مکزیکی :
پیاز: یک عدد
سیر: ۲ حبه
فلفل دلمه‌ای: یک عدد
ذرت: نصف پیمانه
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
برنج: ۳ پیمانه
نخود فرنگی: یک پیمانه
فلفل قرمز به میزان دلخواه
زعفران دم‌کرده به میزان لازم

طرز تهیه پلو مکزیکی :
پیاز را نگینی خرد کرده و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم و طلایی شود. وقتی پیاز سرخ شد، سیر خرد شده را به آن افزوده و کمی تفت دهید.

فلفل دلمه‌ای را نگینی خرد کنید. بهتر است از فلفل دلمه‌ای رنگی استفاده کنید تا غذا خوش رنگ تر شود.

ذرت و نخود فرنگی را با آب و نمک بپزید یا از کنسرو استفاده کنید.

فلفل دلمه‌ای خرد شده، ذرت، نخود فرنگی، نمک، فلفل، زردچوبه و فلفل قرمز را به مواد بیفزایید.

هر چقدر دوست دارید غذا تندتر باشد، فلفل قرمز اضافه کنید.
اگر می‌خواهید در این غذا از مرغ یا میگو کنید، در این مرحله آن ها را به مواد افزوده و با هم تفت دهید.

در آخر زعفران دم‌کرده را اضافه کنید.

برنج را پس از خیس خوردن در آب در حال جوش بریزید. وقتی برنج کمی نرم شد، آن را آبکش کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با یک پلوی خوشمزه ” قارچ پلو، غذای جدید و خوش طعم “ را مطالعه کنید.

در قابلمه‌ای برنج بریزید و از مواد درست شده لا به لای آن بدهید. سپس بگذارید بخار کند و دم بکشد.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.


برچسب: آموزش آشپزی، غذاهای ملل، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۶ بهمن ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۲۲:۵۳ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

آش عباسعلی کرمانشاهی

طرز تهیه آش عباسعلی را در مجله دلتا بخوانید.

آش عباسعلی یک آش محلی کرمانشاهی است. گفته می‌شود ۲۰۰ سال پیش فردی به نام عباسعلی نذر داشته که این آش را به روزه داران بدهد. آش عباسعلی که با گوشت، حبوبات، برنج و گندم درست می‌شود، بافت غلیظ و کشداری دارد و بسیار مقوی است.

مواد لازم تهیه آش عباسعلی :
گوشت گوسفندی: ۳۰۰ گرم
برنج، عدس، نخود، لوبیا سفید و لوبیا چیتی: از هر کدام ۱۰۰ گرم
گندم پوست کنده: یک و نیم پیمانه
پیاز: ۴ عدد
سیر: یک بوته
روغن حیوانی: نصف پیمانه
سبزی آش: یک کیلو
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
کشک و نعناع داغ برای تزیین

طرز تهیه آش عباسعلی :
حبوبات را از شب قبل خیس کرده و در این مدت چند بار آب آن‌ها را عوض کنید. این کار باعث می‌شود نفخ آن‌ها از بین برود و زودتر پخته شوند.

حبوبات را پس از خیس خوردن، با هم بپزید.

برنج را هم چند ساعت در آب و نمک خیس کنید.

گوشت را جداگانه بپزید و پس از پختن، آن را ریش ریش کنید.
سپس گندم پوست کنده را بپزید و وقتی کمی نرم شد، برنج را به آن اضافه کنید تا با هم پخته شوند.

 

حبوبات، گوشت، گندم و برنج پخته شده را با مقداری آب در یک قابلمه بزرگ بریزید و روی شعله ملایم بگذارید. سبزی آش، نمک، فلفل و زردچوبه را به آش بیفزایید. این آش هرچه تندتر باشد، خوشمزه‌تر می‌شود.

اگر دوست دارید آش خیلی تند باشد، در آن فلفل قرمز بریزید.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با خورشت محلی کرمانشاهی ” خورشت خلال کرمانشاهی “ را مطالعه کنید.

سیر و پیاز را خرد کرده و با روغن تفت دهید تا سرخ شوند. سپس آن‌ها را با روغن حیوانی در آش بریزید.

وقتی گندم و برنج کاملاً له شدند، آش آماده است. آن را در ظرف بریزید و با پیازداغ، نعناع داغ و کشک تزیین کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.

 


برچسب: آشپزی ایرانی، آموزش آشپزی، غذاهای ایرانی، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۶ بهمن ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۱۰:۲۷ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

آش عباسعلی کرمانشاهی

طرز تهیه آش عباسعلی را در مجله دلتا بخوانید.

آش عباسعلی یک آش محلی کرمانشاهی است. گفته می‌شود ۲۰۰ سال پیش فردی به نام عباسعلی نذر داشته که این آش را به روزه داران بدهد. آش عباسعلی که با گوشت، حبوبات، برنج و گندم درست می‌شود، بافت غلیظ و کشداری دارد و بسیار مقوی است.

مواد لازم تهیه آش عباسعلی :
گوشت گوسفندی: ۳۰۰ گرم
برنج، عدس، نخود، لوبیا سفید و لوبیا چیتی: از هر کدام ۱۰۰ گرم
گندم پوست کنده: یک و نیم پیمانه
پیاز: ۴ عدد
سیر: یک بوته
روغن حیوانی: نصف پیمانه
سبزی آش: یک کیلو
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
کشک و نعناع داغ برای تزیین

طرز تهیه آش عباسعلی :
حبوبات را از شب قبل خیس کرده و در این مدت چند بار آب آن‌ها را عوض کنید. این کار باعث می‌شود نفخ آن‌ها از بین برود و زودتر پخته شوند.

حبوبات را پس از خیس خوردن، با هم بپزید.

برنج را هم چند ساعت در آب و نمک خیس کنید.

گوشت را جداگانه بپزید و پس از پختن، آن را ریش ریش کنید.
سپس گندم پوست کنده را بپزید و وقتی کمی نرم شد، برنج را به آن اضافه کنید تا با هم پخته شوند.

 

حبوبات، گوشت، گندم و برنج پخته شده را با مقداری آب در یک قابلمه بزرگ بریزید و روی شعله ملایم بگذارید. سبزی آش، نمک، فلفل و زردچوبه را به آش بیفزایید. این آش هرچه تندتر باشد، خوشمزه‌تر می‌شود.

اگر دوست دارید آش خیلی تند باشد، در آن فلفل قرمز بریزید.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با خورشت محلی کرمانشاهی ” خورشت خلال کرمانشاهی “ را مطالعه کنید.

سیر و پیاز را خرد کرده و با روغن تفت دهید تا سرخ شوند. سپس آن‌ها را با روغن حیوانی در آش بریزید.

وقتی گندم و برنج کاملاً له شدند، آش آماده است. آن را در ظرف بریزید و با پیازداغ، نعناع داغ و کشک تزیین کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.

 


برچسب: آشپزی ایرانی، آموزش آشپزی، غذاهای ایرانی، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۶ بهمن ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۱۰:۲۶ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

تهیه دلمه سیب زمینی در ۳۰ دقیقه

دلمه سیب زمینی غذایی ساده است که به راحتی تهیه می‌شود.

دلمه سیب زمینی نوعی دلمه خوشمزه است که خیلی زود آماده می‌شود و از این رو مناسب افرادی است که می‌خواهند در زمان کوتاهی، یک غذای خوش طعم و عالی درست کنند. طرز تهیه دلمه سیب زمینی را در مجله دلتا بخوانید.

مواد لازم تهیه دلمه سیب زمینی :
گوشت چرخ‌کرده: ۲۰۰ گرم
سیب زمینی: ۴ عدد
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
پیاز: یک عدد
جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا به میزان لازم
نمک، فلفل و ادویه به میزان لازم

طرز تهیه دلمه سیب زمینی :
پیاز را خرد کرده و در روغن تفت دهید تا سرخ شود. گوشت را با نمک، فلفل و ادویه‌های دلخواه به آن افزوده و خوب تفت دهید. سپس رب و جعفری خرد شده را بیفزایید.

می‌توانید به جای جعفری از پیازچه استفاده کنید.
یک سوم سیب زمینی را ببرید و کنار بگذارید. داخل قسمت بزرگتر را با کمک قاشق و کارد خالی کنید.

بهتر است سیب زمینی ها دلمه با پوست باشند، ولی اگر دوست ندارید، پوست آن‌ها را بگیرید.
داخل سیب زمینی‌ها را با مواد پر کرده و قسمت کوچک‌تر را روی آن بگذارید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با یک غذای خوشمزه فوری دیگر با سیب زمینی ” سیب زمینی پنیری با سس آلفردو “ را مطالعه کنید.

 

سپس آن‌ها را در ظرف مناسبی چیده و تا حد ممکن بین دلمه‌ها فاصله نگذارید. چون فاصله زیاد باعث می‌شود دلمه‌ها وا بروند.

در ظرف کوچکی مقداری رب با کمی روغن سرخ کرده و دو لیوان آب جوش اضافه کنید تا قل بخورد. سپس سس را به آرامی روی دلمه‌ها ریخته، روی شعله ملایم بگذارید تا بپزند. در ۵ دقیقه آخر پخت، روی دلمه‌ها پنیر پیتزا بریزید. اگر کمی زرشک و گرد لیمو به سس اضافه کنید، خوشمزه تر می‌شود.

در صورت تمایل می‌توانید دلمه‌ها را در فر درست کنید تا گریل شوند.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی دلتا را بخوانید.

 


برچسب: فست فود، فینگر فود، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۶ بهمن ۱۳۹۸ساعت: ۰۱:۴۵:۳۱ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

لازانیا اسفناج و پنیر ، طعمی خاص و متفاوت

طرز تهیه لازانیا اسفناج و پنیر را در مجله دلتا بخوانید.

لازانیا اسفناج و پنیر یکی از لازانیاهای خوش‌طعم و خوش عطر است که به راحتی درست می‌شود. این لازانیا را به دو صورت ساده و رولی می‌توان تهیه کرد. لازانیا اسفناج و پنیر مناسب گیاهخواران و افرادی است که غذاهای بدون گوشت مصرف می‌کنند.

مواد لازم تهیه سس لازانیا :
روغن زیتون: یک قاشق سوپ‌خوری
سیر: یک حبه
پیاز: یک عدد
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق سوپ‌خوری
گوجه فرنگی: ۲ عدد
ریحان خرد شده: یک و نیم قاشق چای‌خوری
شکر: یک چهارم قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل به میزان لازم
مواد لازم تهیه لازانیا اسفناج :
ورق لازانیا به تعداد لازم
اسفناج خرد شده: ۵۰۰ گرم
قارچ: ۳۰۰ گرم
پنیر سفید کم چرب: سه چهارم پیمانه
پنیر موزارلا رنده شده: نصف پیمانه
پنیر پارمزان رنده شده: ۲ قاشق سوپ‌خوری
ریحان خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
سفیده تخم مرغ: یک عدد
پنیر پیتزا به میزان لازم

طرز تهیه لازانیا اسفناج و پنیر :
برای تهیه سس لازانیا، در تابه‌ای روغن زیتون را گرم کنید. پیاز و سیر خرد شده را در آن تفت دهید تا نرم شوند.

گوجه فرنگی‌ها را ریز خرد کرده و با رب، ریحان خرد شده، شکر، نمک و فلفل به سیر و پیاز بیفزایید.

تابه را روی شعله کم بگذارید تا سس به غلظت دلخواه برسد. سپس آن را کنار بگذارید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با غذاهای دیگر با اسفناج ” سوپ اسفناج و خامه، پیش غذای اسپانیایی “ را مطالعه کنید.

اسفناج را خرد کرده، در قابلمه روی شعله ملایم بگذارید تا آب آن گرفته شود.

 

در کاسه‌ای پنیرها، قارچ، ریحان و سفیده تخم مرغ را با اسفناج مخلوط کنید. مواد را خوب هم بزنید تا یکنواخت شوند.

ورقه‌های لازانیا را آبکشی کرده و به صورت لایه لایه با مواد در ظرف پیرکس بچینید. وقتی لایه‌ها تمام شدند، روی آن‌ها سس و پنیر پیتزا بریزید.

در صورت تمایل می‌توانید مواد را داخل ورقه لازانیا گذاشته و آن را رول کنید.
ظرف را در فر بگذارید و حدود نیم ساعت زمان دهید تا لازانیا آماده شود.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.


برچسب: آموزش آشپزی، غذاهای ملل، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۶ بهمن ۱۳۹۸ساعت: ۰۱:۳۱:۲۹ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

شیرینی نارگیلی پفکی به شیوه خانگی (+ویدئو)

شیرینی نارگیلی از شیرینی‌های محبوب و پرطرفدار ایرانی است که به‌راحتی می‌توان آن را در منزل درست کرد.

شیرینی نارگیلی بسیار ساده و خوشمزه است و در کنار نوشیدنی‌های گرم به‌خصوص چای، یک ترکیب عالی است. تهیه شیرینی در خانه خالی از لطف نیست و شیرینی‌های خانگی عطر و طعم بی‌نظیری دارند.

مواد لازم تهیه شیرینی نارگیلی :
شکر: ۲۵۰ گرم
پودر نارگیل: ۱۵۰ گرم
روغن مایع: ۱۰۰ گرم
سفیده تخم‌ مرغ: ۳ عدد
وانیل: یک‌ چهارم قاشق چای‌خوری
آب لیموترش: نصف قاشق چای‌خوری

طرز تهیه شیرینی نارگیلی :
پودر نارگیل را با وانیل، شکر و نیمی از روغن مایع مخلوط کنید.

سفیده و زرده تخم‌ مرغ‌ها را جدا کنید. نیمی از سفیده را به مواد مخلوط شده افزوده و خوب هم بزنید تا یکدست شوند.

مواد را در مخلوط‌کن یا میکسر ریخته و با هم ترکیب کنید تا منسجم شوند.

مایه شیرینی را در قابلمه ریخته و روی شعله‌ پخش‌ کن و حرارت بسیار کم بگذارید.

دقت کنید مواد داخل قابلمه اصلاً نجوشند و قل نزنند.

بقیه روغن و سفیده را با آب لیموترش در قابلمه ریخته و حدود ۳۰ دقیقه هم بزنید. این شیرینی به هم زدن مداوم نیاز دارد.

 

پس از گذشت ۳۰ دقیقه، قابلمه را از روی حرارت برداشته، بگذارید در دمای محیط خنک شود.

فر را از قبل روشن کنید تا گرم شود. کف سینی فر کاغذ روغنی بگذارید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با طرز تهیه یکی دیگر از شیرینی‌های خانگی ” نان پنجره ای، شیرینی خاطره انگیز “ را مطالعه کنید.

مایه شیرینی را داخل قیف ریخته و از آن به اندازه یک گردو روی کاغذ روغنی با فاصله بریزید.

حتماً با فاصله باشد، چون شیرینی در زمان پخت پف می‌کند و به جای بیشتری نیاز دارد.
سینی را در طبقه وسط فر بگذارید و ۲۰ تا ۳۰ دقیقه زمان دهید.

پس از گذشت این مدت، شیرینی نارگیلی پفکی آماده است. آن‌ها را از فر بیرون بیاورید تا کمی خنک شوند.

پس از پخت ممکن است روی شیرینی‌ها کمی ترک خورده باشد. نگران نباشید، چون طبیعی است و شیرینی خراب نشده است.

پس از خنک شدن، شیرینی‌ها را آرام از روی کاغذ روغنی برداشته و در ظرف سرو بچینید.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.


برچسب: آموزش آشپزی، شیرینی، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۶ بهمن ۱۳۹۸ساعت: ۰۱:۲۳:۳۲ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

سفارش بازدید گوگل در شیک رنک | سفارش ورودی گوگل از شیک رنک

به گفته شیک رنک یکی از مهمترین و پر اهمیت ترین فاکتور های سئو و ارتقا رتبه سایت، سرویس های ورودی گوگل می باشد.
افزایش ورودی گوگل بیش از 70 درصد در ارتقا رتبه و افزایش سئو و افزایش رتبه وب سایت تاثیر گذار است حتی اگر سایت شما سئو مناسبی نداشته باشد، اما ورودی های آن منظم و دقیق باشد می تواند جایگاه خوبی را در نتایج کسب کند.
 
 
 
 
زیرا سرویس های ورودی گوگل به سایت ها اعتبار می بخشند تا اینکه سایت ها در زمان پس دادن آزمون یا رقابت قادر باشند با کلمه کلیدی هدف ، نمره خوبی از گوگل دریافت کند و در نتایج برتر گوگل سخنی برای گفتن داشته باشد .
 
 
 
ورودی گوگل از دید گوگل؟
 
هوش مصنوعی گوگل بر این باور است وقتی سایتی ورودی گوگل دارد و مثلا در 10 نتیجه اول، کاربران زیادی بر روی آن کلیک می کنند باید سایت جذابی و مفیدی باشد به طرز شگفت انگیزی رتبه سایت را با کلمه کلیدی فوق افزایش می دهد در نتیجه با دریافت کلیک بیشتر منجر به فروش مناسب و کسب جایگاه بالاتر در نتایج گوگل و میان رقبا بدرخشند این فرایند بکلی باعث افزایش نرخ کلید یا ctr در کلمات کلیدی سایت می گردد.
 
 
 
 
افزایش رتبه ی کلمات کلیدی سایت
ارتقا رتبه الکسا
افزایش میزان طبیعی بودن وب سایت شما در گوگل
کسب رتبه های برتر گوگل در کوتاه ترین زمان ممکن
سرعت ایندکس شدن صفحات سایت
افزایش Page Authority
افزایش Domain Authority
افزایش rank moz
 
 
 
دیگر اثرات ورودی گوگل پیشرفته یا زماندار "80 و "150 و "200 و "250 ثانیه ای
 
بازدهی بالا و ماندگار این روش
بالا بردن ترافیک هدفمند سایت
بالا بردن رتبه سایت در سرچ گوگل
زمان ماندگاری بیشتر کاربر در سایت
کاهش طبیعی رتبه الکسا و افزایش اعتبار سایت
ارتقا فوری Bounce Rate الکسا
ارتقا فوری Daily Pageviews per Visitor الکسا
ارتقا فوری Daily Time on Site الکسا
 
 
 
 
بیشتر وب مستران اولین قدمی که برای آنالیز و رتبه سنجی یک وب سایت در نظر میگیرند بررسی رتبه الکسا آن سایت است. این شیوه ی صحیحی است، چون ورودی های گوگل این توانایی را دارند که نمودار ورودی سایت ها را در الکسا به میزان قابل توجهی در کمترین زمان ممکن ارتقا دهند. ۹۰ درصد وبمستران از سرویس های ورودی گوگل برای طبیعی جلوه دادن رتبه الکسا وب سایت خود بهره می گیرند.
 
 
 
چرا سفارش ورودی گوگل در شیک رنک؟
 
با سفارش سرویس های افزایش ورودی گوگل از شیک رنک براحتی می توانید بازدید های بسیار با کیفیتی برای سایت خود ایجاد نمایید، این فرایند تاثیر بسیار مثبتی در ارتقا جایگاه سایت ها در نتایج گوگل در پی خواهد داشت کافیست حتی یکبار از همین امروز با سرویس های ورودی گوگل مجموعه شیک رنک آغاز کنید .
 
 
 
در سفارشات ورودی گوگل از 198 هزار تومان به بالا دارای سرویس هدیه ارتقا فوری رنک الکسا ایران بهرمند شوید .
مثلا به ازای هر سفارش 198 تومانی از سرویس های ورودی گوگل 1000 IP ویژه جهت ارتقا رنک الکسا ایران طی 24 ساعت از زمان خرید برای همان سفارش مشتریان گرامی اعطا و فعال می گردد .
 
 
 
پیشنهاد شیک رنک قبل از خرید ورودی گوگل
 
در صورتی که عمر وب سایت شما کمتر از یک سال می گذرذ، بهتر است از کلمات کلیدی به همراه نام و برند سایت خود استفاده کنید.
مثال: خرید ورودی گوگل شیک رنک
 
این استراتژی جهت ارتقا رتبه کلمه کلیدی وب سایت شما بسیار تاثیر گذار و مفید است اما اگر وب سایت شما بیش از 1 سال سن دارد می توانید از کلمات کلیدی مادر به تنهایی استفاده کنید، در حالت کلی بهتر است تعداد لینک صفحات + کلمات کلیدی بیشتر و ورودی کمتری داشته باشید و بصورت پلکانی مثلا هفتگی یا ماهانه و... تعداد ورودی را افزایش دهید در این حالت ورودی های گوگل دریافتی طبیعی شناخته می شود و همین امر موجب افزایش ضریب اعتماد گوگل و افزایش رتبه وب سایت تان می گردد .
 
 
سوالات متداول
من ورودی گوگل خریداری کردم اما نتیجه ای نگرفتم چه پیشنهاد بهتری دارید؟
 
با خرید ورودی گوگل به شکل اصولی و طبیعی یعنی در کلمات کلیدی خود از Keyword + Brand و عبارت های مرتبط خود بشدت استفاده نمایید و از خرید ورودی گوگل صرفا با کلمه کلیدی مادر تا زمان نتیجه گیری به ندرت استفاده کنید و به جای آن روی برند سایت خود، و کلمات کلیدی در کنار هم استفاده کنید.
 
اکثر سایت هایی موفقی که به طور طبیعی برندینگ شده اند با سرمایه گذاری میلیاردی و در نهایت با همین روش اصولی یعنی خرید ورودی گوگل با کلمات کلیدی به همراه برند و کیبوردهای مرتبط با ترکیب یکدیگر مورد استفاده قرار می گیرد .
 
 
 
آیا سرویس های ورودی گوگل با IP غیر تکرار هستند؟
 
بله در سرویس های ورودی گوگل مجموعه شیک رنک کلیه ورودی های ارسالی یونیک و غیر تکراری می باشند.
 
 
 
آیا میتوانم پکیج 10,000 هزار ورودی روزانه ورودی گوگل خریداری کنم؟ ضرر ندارد؟
 
همانطور که در پیشنهاد قبل از خرید ورودی گوگل پیشنهاد کردیم (بهتر است از کلمات کلیدی به همراه نام و برند سایت خود استفاده کنید) با این شرایط بلامانع است و می توانید با عبارت برند کیبورد های همراه با برند به تعداد نامحدود ورودی گوگل خریداری کنید.
 
 
 
سرویس های ورودی های گوگل در چه ساعات ارسال می شوند؟
 
سرویس های ورودی گوگل شیک رنک روزانه طی 24 ساعت در شبانه روز تقسیم و ارسال می شوند .
 
 
 
آیا شروع ناگهانی مثلا 10,000 هزار ورودی گوگل و قطع ناگهانی آن، تاثیر منفی دارد؟
 
خیر! اگر با نام برندتان همراه با کلمات کلیدی و برند دار باشد مانند: (افزایش ورودی گوگل شیک رنک) کاملا طبیعی است.
 
 

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۴ بهمن ۱۳۹۸ساعت: ۱۲:۲۴:۳۱ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)