مجله آشپزی دلتا مجله آشپزی دلتا .

مجله آشپزی دلتا

مرغ بریان بدون فر

مرغ بریان یک غذای خوشمزه و لذیذ است که بدون فر هم می‌توان آن را آماده کرد.

مرغ بریان یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و لذیذ است که به سادگی آماده می‌شود. مرغ بریان را هم در فر و هم بدون فر می‌توان آماده کرد. برای آشنایی با طرز تهیه مرغ بریان خانگی بدون فر، با مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم تهیه مرغ بریان :
مرغ: یک عدد
پیاز: یک عدد
فلفل دلمه ای: یک عدد
سیب زمینی به میزان لازم
پوره گوجه فرنگی: نصف لیوان
پودر سیر: ۲ قاشق مرباخوری
آبلیمو: ۵ قاشق غذاخوری
کره به میزان لازم
زعفران دم کرده به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
ادویه دلخواه به میزان لازم
 

طرز تهیه مرغ بریان :
مرغ درسته را خوب بشویید ولی پوست آن را جدا نکنید. سپس روی سطح مرغ و داخل آن کره بمالید.

زعفران دم کرده، آبلیمو، نمک، فلفل و ادویه های دلخواه را با هم مخلوط کرده و با قلم مو به همه قسمت‌های مرغ بمالید تا کاملاً مزه دار شود.

پیاز و فلفل دلمه ای را خرد کرده و در شکم مرغ بگذارید. سپس آن را در ظرف دربسته گذاشته و به مدت ۸ تا۱۱ ساعت در یخچال بگذارید.

کف قابلمه ای را با فویل بپوشانید. روی فویل مقدار زیادی نمک بریزید و آن را صاف کنید.

مرغ را از یخچال بیرون آورده و مواد داخل شکم را خارج کنید. پاهای مرغ را با نخ به یکدیگر ببندید و آن را در فویل بپیچید.

چند عدد سیب زمینی را خوب بشویید و با پوست در فویل بپیچید.

مرغ و سیب زمینی ها را در قابلمه روی نمک بگذارید و مقداری نمک هم روی آن ها بریزید.

روی قابلمه دمکنی بگذارید و مرغ را ۱۵ دقیقه با حرارت بالا و بعد به مدت یک و نیم تا ۲ ساعت با حرارت متوسط بپزید.

پس از پخت فویل را بردارید. مقداری کره آب شده، زعفران دم کرده و آبلیمو را با هم مخلوط کرده و روی مرغ بمالید.

مواد داخل شکم مرغ را که قبلاً بیرون آوردید، سرخ کرده و با مقداری زعفران، آبلیمو، کره و پوره گوجه فرنگی مخلوط کنید و به عنوان سس روی مرغ بریزید.

برای مشاهده موارد بیشتر به مجله آشپزی دلتا مراجعه نمایید.

 


برچسب: آموزش آشپزی، غذاهای ملل، مجله دلتا،
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۸ آذر ۱۳۹۸ساعت: ۱۲:۵۹:۱۵ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)