نان گردويي نوعي نان مقوي و مغذي است كه در صبحانه يا به عنوان ميانوعده مصرف ميشود.

نان گردويي را به راحتي ميتوان در منزل تهيه و تا چند روز در يخچال يا فريزر نگهداري كرد. نان گردويي با پنير، يك صبحانه مفيد يا يك ميانوعده كامل بهخصوص براي كودكان است. طرز تهيه نان گردويي خانگي را در مجله دلتا بخوانيد.
مواد لازم تهيه نان گردويي :
گردو خرد شده: يك پيمانه
آرد: ۲ پيمانه
ماست: يك پيمانه
بيكينگ پودر: نصف قاشق مرباخوري
جوش شيرين: يك چهارم قاشق مرباخوري
نمك: يك چهارم قاشق مرباخوري
شكر: سه چهارم پيمانه
تخممرغ: ۲ عدد
روغن مايع: نصف پيمانه
كدو حلوايي رنده شده: يك پيمانه
كره به ميزان لازم
طرز تهيه نان گردويي :
ابتدا فر را روشن كرده و يك ظرف آب در آن بگذاريد؛ اين كار براي آن است كه داخل فر رطوبت داشته باشد تا نان بهتر بپزد.
گردو را ريز خرد كرده يا در غذاساز له كنيد؛ سپس آن را با كره تفت دهيد و كنار بگذاريد. آرد را ۳ بار الك كنيد؛ سپس جوش شيرين، بيكينگ پودر و نمك را به آن افزوده، دوباره با هم الك كنيد.
در ظرفي شكر، تخممرغ، روغن و ماست را با همزن برقي مخلوط كنيد. كدو حلوايي را رنده كرده و به مواد بيفزاييد. مخلوط آرد، جوش شيرين، بيكينگ پودر و نمك را كم كم به مواد افزوده، و خوب به هم بزنيد. اگر كدو حلوايي دوست نداريد، ميتوانيد آن را حذف كنيد؛ ولي كدو باعث ميشود نان گردويي پفكي و ترد شود.
مايه را در قالب مناسبي كه از قبل چرب كرده و آرد پاشيدهايد، ريخته و در فر بگذاريد. به هيچ وجه تا ۵۰ دقيقه در فر را باز نكنيد تا نان خوب بپزد و خمير نشود.
پس از حدود يك ساعت، نان آماده است. روي آن مقداري گردو يا كنجد پاشيده و سرو كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/11/21 ساعت: ۱۰ توسط:deltafood :
نان دارچيني از نانهاي خوشمزه خانگي است.

نان دارچيني از نانهاي مقوي و خوشمزهاي است كه در وعده هاي صبحانه و عصرانه مصرف ميشود. اين نان طبع گرمي دارد و مناسب روزهاي سرد سال است. نان دارچيني با مايه خمير درست شده و ماندگاري زيادي دارد.
مواد لازم تهيه نان دارچيني :
مايه خمير: يك قاشق غذاخوري
شير ولرم: نصف پيمانه
شكر: ۶۰ گرم
آرد: ۳۵۰ گرم
نمك: يك چهارم قاشق چايخوري
كره: ۱۰۰ گرم
زرده تخم مرغ: ۲ عدد
مواد لازم تهيه لايه مياني :
كره: ۷۰ گرم
دارچين: يك قاشق سوپخوري
شكر: ۵ قاشق سوپخوري
كره براي رومال كردن به ميزان لازم
طرز تهيه نان دارچيني :
مايه خمير را با شير ولرم و يك قاشق از شكر خوب مخلوط كنيد؛ سپس آن را ۱۰ دقيقه كنار بگذاريد تا عمل بيايد.
آرد را دو بار الك كرده و با نمك و بقيه شكر مخلوط كنيد.
كره و زرده تخم مرغ را با همزن تركيب كرده و با مايه خمير عمل آمده به مخلوط آرد بيفزاييد.
خمير را خوب ورز دهيد تا منسجم و يكدست شود؛ سپس آن را يك ساعت و نيم كنار بگذاريد تا استراحت كند.
براي مواد مياني، كره، شكر و دارچين را با هم مخلوط كرده و كنار بگذاريد.
خمير نان را باز كرده و روي آن كره آب شده بماليد؛ سپس از مواد مياني روي تمام سطح آن بريزيد. و از جهت عرض آن به صورت نوارهاي دو سانتي برش بزنيد و از دو سر نوار خمير را رول كنيد.
رولهاي نان را ۲۰ دقيقه در فر بگذاريد تا آماده شوند؛ پس از پخت، آنها را از فر بيرون آورده و با برس روي رولها كره آب شده بماليد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يك نان خانگي خوشمزه ديگر ” نان شيرمال خانگي “ را مطالعه كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/11/16 ساعت: ۱۱ توسط:deltafood :
طرز تهيه نان شيرمال خانگي را در مجله دلتا بخوانيد.

نان شيرمال يكي از نانهاي خوشمزه و مقوي سنتي است كه طرفداران زيادي دارد. طرز تهيه اين نان آسان است و به راحتي ميتوان آن را در خانه درست كرد.
مواد لازم تهيه نان شيرمال :
آرد سفيد: ۴۰۰ گرم
خميرمايه: يك قاشق غذاخوري
شكر: نصف پيمانه
شير ولرم: سه چهارم پيمانه
كره: ۵۰ گرم
زرده تخم مرغ: يك عدد
نمك: نوك قاشق چايخوري
مواد لازم تهيه رومال :
زرده تخم مرغ: يك عدد
كره: ۲۵ گرم
عسل گرم شده به ميزان لازم
كنجد به ميزان لازم
طرز تهيه نان شيرمال :
آرد را ۳ بار الك كنيد و كنار بگذاريد.
خميرمايه، يك قاشق مرباخوري از شكر و شير ولرم را با هم مخلوط كرده، روي ظرف را ۵ تا ۷ ساعت بپوشانيد تا خميرمايه عمل بيايد.
در ظرف ديگري كره نرم شده، نمك، بقيه شكر و زرده تخم مرغ را مخلوط كرده و خمير مايه عمل آمده را به آن اضافه كنيد.
آرد را كم كم به مواد بيفزاييد تا قابل ورز دادن شوند.
آرد زياد باعث سفت شدن خمير و مانع پف كردن نان ميشود.
روي سطح كار را آردپاشي و روي خمير را به صورت مستطيل باز كنيد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يك نان لطيف و خوشمزه ” نان پنجره اي، شيريني خاطره انگيز “ را مطالعه كنيد.
مقداري كره آب شده روي خمير ماليده و روي آن برشهاي اريب بدهيد. سپس خمير را لوله و گرد كنيد.
در قالب گرد ۲۵ سانت كاغذ روغني بيندازيد و آن را چرب كنيد. خمير را در آن گذاشته و بپوشانيد؛ سپس ۳۰ دقيقه در جاي گرم بگذاريد تا پف كند.
پس از اينكه خمير پف كرد، مواد رومال را به جز كنجد با هم مخلوط كرده و با قلم مو روي خمير بماليد؛ سپس روي آنها كنجد بپاشيد و در فر بگذاريد تا پخته و طلايي شوند.
براي جلوگيري از خشك شدن نان، كف فر يك ظرف آب جوش بگذاريد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/11/6 ساعت: ۱۵ توسط:deltafood :
نان جو ناني سالم و مقوي براي صبحانه است.

نان جو يك نان خوشمزه و مفيد با بافتي نرم است. اين نان فوايد زيادي دارد كه تاثير در لاغري، يكي از خواص نان جو است. اگر در تهيه اين نان فقط از آرد جو استفاده كنيد، نان سنگين و بافت آن سفت ميشود؛ پس بهتر است براي پخت نان جو، آرد جو را با آرد نانوايي مخلوط كنيد. طرز تهيه نان جو را در مجله دلتا بخوانيد.
مواد لازم تهيه نان جو :
آرد جو: ۲ ليوان
آرد نانوايي: ۲ ليوان
شكر: يك و نيم قاشق غذاخوري
مايه خمير: يك قاشق غذاخوري
تخم مرغ: ۲ عدد
روغن زيتون: يك چهارم ليوان
ماست: ۵ قاشق غذاخوري
آب ولرم: يك ليوان
نمك: نوك قاشق چاي خوري
كنجد، مغز تخمه آفتابگردان و مغز تخم كدو براي تزيين
طرز تهيه نان جو :
آرد جو را از نان فانتزيها يا عطاريها تهيه كنيد. توجه كنيد كه آرد جو با آرد جوانه جو متفاوت است.
آرد جو و آرد نانوايي را دو بار الك كنيد.
سپس آنها را با مايه خمير و شكر در كاسهاي ريخته و با هم مخلوط كنيد.
زرده و سفيده يكي از تخم مرغها را جدا كنيد.
سفيده و تخم مرغ ديگر را با روغن زيتون در مواد ريخته، خوب ورز دهيد تا خمير يكدست و منسجم شود.
ماست و نمك را به خمير افزوده و آب ولرم را كم كم اضافه كنيد تا خمير گوله نشود.
وقتي خمير را خوب ورز داديد، روي آن را بپوشانيد. دو ساعت به خمير استراحت دهيد تا حجم آن سه برابر شود؛ سپس با نوك انگشت پف آن را بگيريد.
روي سطح كار را آرد پاشيده، خمير را روي آن پهن كنيد و با وردنه به ضخامت يك بند انگشت آن را باز كنيد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يك نان ساده و بينظير، مطلب نان صبحانه خوشمزه را مطالعه كنيد.
خمير را به هر شكلي كه دوست داريد، فرم دهيد يا قالب بزنيد و در سيني فر بچينيد.
خميرهاي شكل داده را يك ربع استراحت دهيد و از زرده كنار گذاشته روي آن رومال كنيد.
در صورت تمايل ميتوانيد كنجد، مغز تخمه آفتابگردان و مغز تخمه كدو روي نان بريزيد.
سيني را در فر كه از قبل گرم كردهايد بگذاريد و ۲۰ دقيقه زمان دهيد تا نانها آماده و طلايي شوند.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/10/24 ساعت: ۱۵ توسط:deltafood :
طرز تهيه نان صبحانه خوشمزه را در مجله دلتا بخوانيد.
نان صبحانه از انواع نان هاي ساده است كه به شكل هاي گوناگون طبخ ميشود. نان صبحانه مغزدار، نان صبحانه بدون فر، نان صبحانه با خمير جادويي و … از انواع اين نان هستند. از آنجايي كه پخت نان خانگي حس و حال خوبي دارد، نان صبحانه را در منزل درست كنيد و از آن لذت ببريد.
مواد لازم تهيه نان صبحانه :
آرد به ميزان لازم
خمير مايه: يك قاشق غذاخوري
شير ولرم: يك ليوان سرخالي
شكر: ۳ قاشق غذاخوري
زرده تخم مرغ: ۲ عدد
نمك: نوك قاشق چاي خوري
روغن مايع: ۲ قاشق غذاخوري
كنجد يا خشخاش در صورت تمايل
طرز تهيه نان صبحانه :
خمير مايه، نمك و شكر را در شير ولرم بريزيد و كنار بگذاريد تا كف كند.
براي اين كار ۱۵ دقيقه كافي است، چون اگر بيشتر بماند، نان بوي خمير مايه ميگيرد.
يك عدد زرده تخم مرغ را با روغن مايع هم بزنيد و مخلوط كنيد. سپس خمير مايه را به آن بيفزاييد.
آرد را الك كرده و كم كم به مخلوط اضافه كنيد. مقدار آرد بايد به قدري باشد كه خمير لطيف شود و به دست نچسبد.
پس از اينكه خمير را خوب ورز داديد، آن را گرد كنيد.
سپس يك حوله تميز نم دار روي آن بكشيد و يك ساعت در جاي نسبتاً گرمي بگذاريد تا حجم آن دو برابر شود.
پيشنهاد مطالعه: طرز تهيه خمير جادويي را در مطلب با خمير جادويي غذا هاي خوشمزه درست كنيد مطالعه كنيد.
فر را روشن كرده و يك كاسه آب در آن بگذاريد.
سيني فر را چرب كنيد. خمير را تكه تكه كرده و به هر شكلي كه دوست داريد، درآورده و در سيني بگذاريد.

براي رومال نان، يك عدد زرده تخم مرغ را با يك قاشق شير هم زده و مخلوط كنيد.
سپس با برس از مخلوط روي نان ها بماليد و در صورت تمايل مقداري كنجد يا خشخاش روي آن ها بپاشيد.
سيني را حدود نيم ساعت در فر بگذاريد تا نان ها بپزند و طلايي شوند.
پس از اينكه نان ها پخته شدند، آن ها را از فر بيرون بياوريد تا خنك شوند.
اين نان را ميتوانيد تا يك هفته در ظرف در دار نگهداري كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/10/24 ساعت: ۱۴ توسط:deltafood :