مجله آشپزی دلتا مجله آشپزی دلتا .

مجله آشپزی دلتا

نودل قالبی ، غذای ابتکاری

نودل قالبی با سبزیجات یک غذای جدید و فوری است.

آموزش آشپزی , غذاهای ملل , مجله دلتا یک غذای ابتکاری جدید و خوشمزه و مناسب مهمانی‌ها و دورهمی‌های دوستانه است. اگر خواهان غذای جدید و سالمی هستید و دوست دارید به برنامه غذایی خود تنوع بدهید، نودل قالبی انتخاب خوبی است. در این غذا می‌توانید از هر نوع سبزیجاتی که دوست دارید، استفاده کنید.

مواد لازم تهیه نودل قالبی :
نودل: ۲ بسته
قارچ: ۲۰۰ گرم
فلفل دلمه‌ای: یک عدد
کدو سبز: ۲ عدد
هویج: یک عدد
تخم مرغ: ۴ عدد
پنیر موزارلای رنده شده به میزان لازم

طرز تهیه نودل قالبی :
فر را از قبل روشن کنید تا گرم شود.

کدو، هویج و فلفل دلمه‌ای را نگینی و قارچ را ورقه‌ای خرد کنید.

در صورت تمایل می‌توانید از سبزیجات دیگری مانند نخود فرنگی و ذرت هم استفاده کنید.
نودل را ۳ دقیقه در آب در حال جوش بریزید تا بپزد. نودل لطیف است و خیلی زود می‌پزد؛ سپس آن را آبکش کنید.

از هر طعم نودلی که دوست دارید می‌توانید استفاده کنید، ولی طعم نودل مرغ از بقیه بهتر است.

مواد خرد شده را با تخم مرغ‌ها و مقداری پنیر موزارلای رنده شده مخلوط کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با یک غذای سبک و ساده ” تهیه دلمه سیب زمینی در ۳۰ دقیقه “ را مطالعه کنید.

 

کف قالب مناسبی را کمی چرب کنید. مواد مخلوط شده را در قالب بریزید؛ سپس نودل آبکش شده را روی مواد ریخته و مقداری پنیر موزارلا روی آن‌ها بپاشید.

به جای پنیر موزارلا از پنیر چدار هم می‌توانید استفاده کنید.
قالب را ۳۰ دقیقه در فر بگذارید تا غذا طلایی رنگ شود.

چون در این غذا از تخم مرغ استفاده شده، برخی به آن کوکوی نودل هم می‌گویند.

نودل قالبی را با سس دلخواه و انواع سالاد سرو کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.

 


برچسب: آموزش آشپزی، غذاهای ملل، مجله دلتا،
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۶ بهمن ۱۳۹۸ساعت: ۰۳:۰۹:۰۷ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)