طرز تهيه لازانيا بدون فر را در مجله دلتا بخوانيد.

لازانيا يكي از خوشمزهترين غذاهاي دنياست و كمتر كسي آن را دوست ندارد. اين غذا به روشهاي مختلفي تهيه ميشود؛ لازانيا داخل فر، لازانيا داخل ماكروويو و لازانيا بدون فر. لازانيا بدون فر مناسب زماني است كه به اجاق گاز فردار دسترسي نداريد. در اين صورت ميتوانيد لازانيا را داخل تابه و روي شعله ملايم گاز بپزيد. طرز تهيه لازانيا بدون فر ساده است، اما ريزهكاريهايي دارد كه با رعايت آنها، يك لازانياي خوشمزه خواهيد داشت.
مواد لازم تهيه لازانيا بدون فر :
گوشت چرخكرده: ۳۰۰ گرم
پياز: يك عدد
فلفل دلمهاي: يك عدد
قارچ: ۲۰۰ گرم
پنير پيتزا به ميزان لازم
لازانيا: يك بسته
رب، نمك و فلفل به ميزان لازم
سيب زميني به ميزان لازم
مواد لازم تهيه سس بشامل :
آرد سفيد: ۲ قاشق غذاخوري
شير: يك و نيم ليوان
كره: ۳۰ گرم
طرز تهيه لازانيا بدون فر :
ابتدا سس بشامل را درست كرده و آن را كنار بگذاريد. براي اين كار، آرد را با كره كمي تفت داده و در آن نمك و فلفل بريزيد. شير گرم را در مواد ريخته، مدام هم بزنيد تا مثل ماست غليظ شود.
در تهيه لازانيا حتما از سس بشامل استفاده كنيد، چوت بافت غذا را نرم ميكند.
پياز را نگيني خرد كرده و با روغن كمي تفت دهيد تا نرم و طلايي شود.
فلفل دلمهاي را هم نگيني خرد كرده و با گوشت به پياز سرخ شده افزوده و تفت دهيد.
قارچ را ورقهاي خرد كرده و با نمك، فلفل، ادويه و رب به مواد بيفزاييد.
در قابلمه آب را جوش آورده و در آن نمك و روغن بريزيد. ورقههاي لازانيا را در آب جوش بيندازيد و پس از ۱۰ دقيقه با آب سرد آبكش كنيد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يك لازانياي خوشمزه ديگر ” لازانيا اسفناج و پنير، طعمي خاص و متفاوت “ را مطالعه كنيد.
كف تابه دوطرفه را چرب كرده و سيب زميني حلقه شده در آن بچينيد.
سيب زمينيها براي اين است كه لازانيا به كف تابه نچسبد.
روي سيب زمينيها ورقههاي لازانيا بگذاريد. سس بشامل، پنير پيتزا و مواد گوشتي را روي لازانيا ريخته و به همين ترتيب لايهها را پر كنيد.
سس بشامل را روي اولين و آخرين لايه هم بريزيد. اين كار براي خشك نشدن لازانيا است. روي آخرين لايه پس از سس بشامل، پنير پيتزا بريزيد.
تابه را روي شعله ملايم بگذاريد؛ پس از نيم ساعت لازانيا آماده است.
اگر خواستيد اين لازانيا را در تابه معمولي كه دو طرفه نيست درست كنيد، حتماً دمكني بگذاريد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
آموزش آشپزي،
غذاهاي ملل،
مجله دلتا،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۶ بهمن ۱۳۹۸ساعت:
۰۳:۳۱:۴۸ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع:
نظرات (0)
طرز تهيه قليه ميگو جنوبي را در مجله دلتا بخوانيد.

قليه ميگو يكي از خورشتهاي لذيذ و محبوب جنوبي است كه در خوزستان، بوشهر، فارس، هرمزگان و … درست ميشود. طبخ اين خورشت شبيه قليه ماهي و مانند آن ترش و تند است. قليه ميگو هم با نان و هم با برنج سرو ميشود.
مواد لازم تهيه قليه ميگو :
ميگو: يك كيلو
پياز: يك عدد
سير: ۳ حبه
تمر هندي: يك بسته
رب گوجه فرنگي: يك قاشق غذاخوري
گشنيز: ۲۰۰ گرم
شنبليله: ۸۰۰ گرم
آرد: يك قاشق مرباخوري
فلفل قرمز، پودر گشنيز، زردچوبه و ادويه كاري به ميزان لازم
طرز تهيه قليه ميگو :
يك بسته تمر هندي را در دو ليوان آب حل و سپس از صافي رد كنيد.
سير و پياز را نگيني خرد كرده و با كمي روغن تفت دهيد تا سرخ شوند؛ سپس فلفل قرمز، پودر گشنيز، زردچوبه و ادويه كاري را به آن بيفزاييد.
اين غذا به نمك نيازي ندارد، چون تمر هندي به اندازه كافي شور است.
سبزي را ريز خرد كرده و جداگانه سرخ كنيد؛ سپس آن را با يك قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي و تمر هندي صاف شده، به مواد اضافه كنيد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يك غذاي تند و تيز ” پلو مكزيكي، غذاي تند و رنگين “ را مطالعه كنيد.
يك قاشق مرباخوري آرد را با مقدار كمي آب سرد حل كرده و با دو ليوان آب جوش به خورشت بيفزاييد.
پس از اينكه خورشت جا افتاد و غليظ شد، ميگوها را در آن بريزيد. پس از نيم ساعت قليه ميگو آماده است. برخي ميگو را جداگانه تفت ميدهند و بعد به خورشت اضافه ميكنند. اين كار باعث سفت شدن ميگو ميشود و نبايد انجام داد.
اين غذا را با رب انار هم ميتوان درست كرد. براي تهيه قليه ميگو با رب انار ، به جاي تمر هندي از رب انار استفاده كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
آشپزي آسان،
آموزش آشپزي،
غذاهاي دريايي،
مجله دلتا،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۶ بهمن ۱۳۹۸ساعت:
۰۳:۲۲:۵۲ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع:
نظرات (0)
طرز تهيه نان شيرمال خانگي را در مجله دلتا بخوانيد.

نان شيرمال يكي از نانهاي خوشمزه و مقوي سنتي است كه طرفداران زيادي دارد. طرز تهيه اين نان آسان است و به راحتي ميتوان آن را در خانه درست كرد.
مواد لازم تهيه نان شيرمال :
آرد سفيد: ۴۰۰ گرم
خميرمايه: يك قاشق غذاخوري
شكر: نصف پيمانه
شير ولرم: سه چهارم پيمانه
كره: ۵۰ گرم
زرده تخم مرغ: يك عدد
نمك: نوك قاشق چايخوري
مواد لازم تهيه رومال :
زرده تخم مرغ: يك عدد
كره: ۲۵ گرم
عسل گرم شده به ميزان لازم
كنجد به ميزان لازم
طرز تهيه نان شيرمال :
آرد را ۳ بار الك كنيد و كنار بگذاريد.
خميرمايه، يك قاشق مرباخوري از شكر و شير ولرم را با هم مخلوط كرده، روي ظرف را ۵ تا ۷ ساعت بپوشانيد تا خميرمايه عمل بيايد.
در ظرف ديگري كره نرم شده، نمك، بقيه شكر و زرده تخم مرغ را مخلوط كرده و خمير مايه عمل آمده را به آن اضافه كنيد.
آرد را كم كم به مواد بيفزاييد تا قابل ورز دادن شوند.
آرد زياد باعث سفت شدن خمير و مانع پف كردن نان ميشود.
روي سطح كار را آردپاشي و روي خمير را به صورت مستطيل باز كنيد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يك نان لطيف و خوشمزه ” نان پنجره اي، شيريني خاطره انگيز “ را مطالعه كنيد.
مقداري كره آب شده روي خمير ماليده و روي آن برشهاي اريب بدهيد. سپس خمير را لوله و گرد كنيد.
در قالب گرد ۲۵ سانت كاغذ روغني بيندازيد و آن را چرب كنيد. خمير را در آن گذاشته و بپوشانيد؛ سپس ۳۰ دقيقه در جاي گرم بگذاريد تا پف كند.
پس از اينكه خمير پف كرد، مواد رومال را به جز كنجد با هم مخلوط كرده و با قلم مو روي خمير بماليد؛ سپس روي آنها كنجد بپاشيد و در فر بگذاريد تا پخته و طلايي شوند.
براي جلوگيري از خشك شدن نان، كف فر يك ظرف آب جوش بگذاريد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
آموزش آشپزي،
نان،
مجله دلتا،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۶ بهمن ۱۳۹۸ساعت:
۰۳:۱۶:۵۲ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع:
نظرات (0)
نودل قالبي با سبزيجات يك غذاي جديد و فوري است.

آموزش آشپزي , غذاهاي ملل , مجله دلتا يك غذاي ابتكاري جديد و خوشمزه و مناسب مهمانيها و دورهميهاي دوستانه است. اگر خواهان غذاي جديد و سالمي هستيد و دوست داريد به برنامه غذايي خود تنوع بدهيد، نودل قالبي انتخاب خوبي است. در اين غذا ميتوانيد از هر نوع سبزيجاتي كه دوست داريد، استفاده كنيد.
مواد لازم تهيه نودل قالبي :
نودل: ۲ بسته
قارچ: ۲۰۰ گرم
فلفل دلمهاي: يك عدد
كدو سبز: ۲ عدد
هويج: يك عدد
تخم مرغ: ۴ عدد
پنير موزارلاي رنده شده به ميزان لازم
طرز تهيه نودل قالبي :
فر را از قبل روشن كنيد تا گرم شود.
كدو، هويج و فلفل دلمهاي را نگيني و قارچ را ورقهاي خرد كنيد.
در صورت تمايل ميتوانيد از سبزيجات ديگري مانند نخود فرنگي و ذرت هم استفاده كنيد.
نودل را ۳ دقيقه در آب در حال جوش بريزيد تا بپزد. نودل لطيف است و خيلي زود ميپزد؛ سپس آن را آبكش كنيد.
از هر طعم نودلي كه دوست داريد ميتوانيد استفاده كنيد، ولي طعم نودل مرغ از بقيه بهتر است.
مواد خرد شده را با تخم مرغها و مقداري پنير موزارلاي رنده شده مخلوط كنيد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يك غذاي سبك و ساده ” تهيه دلمه سيب زميني در ۳۰ دقيقه “ را مطالعه كنيد.
كف قالب مناسبي را كمي چرب كنيد. مواد مخلوط شده را در قالب بريزيد؛ سپس نودل آبكش شده را روي مواد ريخته و مقداري پنير موزارلا روي آنها بپاشيد.
به جاي پنير موزارلا از پنير چدار هم ميتوانيد استفاده كنيد.
قالب را ۳۰ دقيقه در فر بگذاريد تا غذا طلايي رنگ شود.
چون در اين غذا از تخم مرغ استفاده شده، برخي به آن كوكوي نودل هم ميگويند.
نودل قالبي را با سس دلخواه و انواع سالاد سرو كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
آموزش آشپزي،
غذاهاي ملل،
مجله دلتا،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۶ بهمن ۱۳۹۸ساعت:
۰۳:۰۹:۰۷ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع:
نظرات (0)
راي آشنايي با طرز تهيه پياز ترشي با مجله دلتا همراه باشيد.

ترشي پياز يكي از چاشنيهاي پر طرفدار است كه هم با پياز قرمز و هم با پياز سفيد درست ميشود. ترشي پياز به دو صورت درسته و حلقهاي به راحتي تهيه ميشود ولي نكاتي دارد كه رعايت كردن آنها، اين چاشني را خوش طعم و عطر ميكند.
مواد لازم تهيه ترشي پياز :
پياز سفيد يا بنفش ريز: يك كيلو
نمك به ميزان لازم
سير: ۲۰۰ گرم
نعناع خشك به ميزان لازم
سركه سفيد: ۲ ليتر
فلفل تند به ميزان دلخواه
طرز تهيه ترشي پياز :
پيازها را پوست گرفته و خوب بشوييد. سپس ۲ ساعت در جايي بگذاريد تا خشك شوند.
دقت كنيد ظرف ترشي كاملا خشك باشد. چون رطوبت باعث كپك زدن ترشي ميشود.
پياز، سير، فلفل تند و مقداري نعناع خشك در شيشه بريزيد و روي آنها كمي نمك بپاشيد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يك ترشي خوشمزه ” ترشي بادمجان شكم پر، نميتوان از آن گذشت “ را مطالعه كنيد.
سپس ظرف را با سركه سفيد پر كنيد. شيشه را يك ماه در جاي خنك و تاريك بگذاريد تا ترشي آماده شود و به اصطلاح برسد. پس از ۱۰ روز ميتوانيد ترشي را در يخچال بگذاريد.
گرما يا نور خورشيد باعث خراب شدن ترشي ميشود.
اگر دوست داريد رنگ ترشي بنفش شود، چند عدد لبوي خام بين پيازها بريزيد.
براي قرمز شدن رنگ ترشي ميتوانيد كلم قرمز خام را در ترشي بريزيد يا آن را با نصف پيمانه آب جوشانده و به ترشي اضافه كنيد.
طرز تهيه ترشي پياز حلقهاي :
پيازهاي حلقه شده را با آب جوش در قابلمه بريزيد. پس از چند ثانيه آنها را آبكش كنيد. سپس سركه، آب و نمك را با هم بجوشانيد و با پيازها در شيشه بريزيد. در صورت تمايل ميتوانيد از چوب دارچين، ميخك، فلفل قرمز، پودر سير، دانه خردل، تخم گشنيز، رازيانه يا زيره، زنجبيل تازه، برگ بو و … استفاده كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
پيش غذا،
ترشي،
مجله دلتا،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۶ بهمن ۱۳۹۸ساعت:
۰۲:۵۵:۲۱ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع:
نظرات (0)
املت پنيري غذاي ساده و لذيذي است كه بيشتر در وعده صبحانه مصرف ميشود.

املت پنيري تخممرغ و بيكن، نوعي املت و گزينۀ خوبي براي صبحانه روز تعطيل در كنار خانواده است. البته اين املت چون مغذي و مقوي است، براي يك ميان وعده كامل يا خوراكي دانش آموزان در مدرسه پيشنهاد ميشود.
مواد لازم تهيه املت پنيري :
بيكن: ۸ تكه
تخم مرغ: ۸ عدد
پيازچه: ۳ عدد
نمك و فلفل به ميزان لازم
گوجه فرنگي: ۲ عدد
پنير چدار رنده شده: ۲ فنجان
نان ساندويچي گرد يا نان تست به ميزان لازم
سس تند براي سرو در صورت تمايل
طرز تهيه املت پنيري :
بيكن را خرد كنيد. سپس با مقداري روغن تفت دهيد. بيكن بايد برشته و قهوهاي رنگ شود. ۱۵ دقيقه براي سرخ كردن بيكنها كافي است.
تخم مرغها را در يك ظرف بشكنيد و خوب هم بزنيد.
پيازچههاي خرد شده را با كمي نمك و فلفل با تخم مرغها مخلوط كنيد.
اگر طعم فلفل دلمهاي را دوست داريد، ميتوانيد كمي فلفل دلمهاي ريز شده هم به اين املت اضافه كنيد. جعفري ساطوري شده تازه هم يك انتخاب خوب براي تزيين است.
كف سيني فر يا هر ظرف ديگري كه ميخواهيد املت را در آن درست بپزيد، با روغن يا كره چرب كنيد.
تكههاي بيكن سرخ شده را در سيني فر بريزيد و سپس تركيب تخم مرغ را روي آنها بريزيد. روي تخم مرغ را با پنير چدار و گوجه فرنگي خرد شده پر كنيد.
اگر گوجهفرنگيها را بلانچ و سپس خرد كنيد، غذا لذيذتر ميشود. براي درست كردن املت پنيري گوجه فرنگيها را رنده نكنيد.
سيني را در فر گذاشته و ۲۵ دقيقه براي پخت زمان بگذاريد.
وقتي املت آماده و كمي خنك شد، آن را برش بزنيد.
اين املت را با نان باگت گرد كوچك يا نان تست و سس تند سرو كنيد.
در صورت تمايل قارچ يا انواع ژامبون را ميتوانيد به اين املت اضافه كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
آموزش آشپزي،
صبحانه،
مجله دلتا،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۶ بهمن ۱۳۹۸ساعت:
۰۲:۴۴:۱۶ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع:
نظرات (0)
طرز تهيه پنكيك كدو حلوايي را در مجله دلتا بخوانيد.

پنكيك كدو حلوايي نوعي پنكيك ساده و مقوي است كه براي فصل سرما خوب است. اين پنكيك كه مواد مغذي و گرمي دارد، مناسب صبحانه يا يك ميان وعده كامل، به خصوص براي كودكان و نوجوانان است.
مواد لازم تهيه پنكيك كدو حلوايي :
پوره كدو حلوايي: يك ليوان
آرد: ۲ ليوان
شير ولرم: يك و نيم ليوان
تخم مرغ: يك عدد
بيكينگ پودر: ۲ قاشق چايخوري
دارچين: يك قاشق چايخوري
روغن مايع: ۲ قاشق غذاخوري
زنجبيل: نصف قاشق چايخوري
شكر: ۳ قاشق غذاخوري
سركه سفيد: ۲ قاشق غذاخوري
نمك: نوك قاشق چايخوري
طرز تهيه پنكيك كدو حلوايي :
ابتدا كدو حلوايي را آبپز كنيد. سپس آن را با مخلوطكن يا گوشت كوب برقي له كرده و به صورت پوره درآوريد.
پوره كدو حلوايي را با شير، تخم مرغ، روغن مايع و سركه در كاسهاي ريخته و مخلوط كنيد.
آرد را دو يا سه بار الك كنيد. سپس آن را با بيكينگ پودر، زنجبيل، دارچين، شكر و نمك مخلوط كرده و كم كم به مواد بيفزاييد تا مايه پنكيك يكدست شود.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يك پنكيك خوشمزه ” پنكيك قاشقي يا ميني پنكيك؟ “ را مطالعه كنيد.
داخل تابهاي را چرب كنيد و پس از اينكه داغ شد، با قاشق از مايه پنكيك برداريد و در قابلمه بريزيد. سپس با قاشق پنكيك را پهن كنيد. پس از اينكه سطح پنكيك شروع به حباب زدن كرد، آن را برگردانيد تا طرف ديگر آن هم بپزد.
ميتوانيد مايه پنكيك را روي سيني فر ريخته و آن را در فر درست كنيد.
پنكيكها را پس از اينكه آماده و طلايي شدند، در بشقاب بگذاريد و با مقداري كره و عسل سرو كنيد. البته پنكيك كدو حلوايي را ميتوانيد با شيره خرما، شيره انگور، شكلات آب شده و … هم سرو كنيد.
در صورت تمايل ميتوانيد روي اين پنكيك مقداري مرباي كدو حلوايي بريزيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
دسر،
كيك،
ميان وعده،
مجله دلتا،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۶ بهمن ۱۳۹۸ساعت:
۰۲:۳۱:۳۵ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع:
نظرات (0)
طرز تهيه پلو مكزيكي را در مجله دلتا بخوانيد.

پلو مكزيكي نوعي غذاي فرنگي است كه اصالتا متعلق به مكزيك است. اصل اين غذا بسيار تند و به تنهايي يا با مرغ و ميگو سرو ميشود. پلو مكزيكي غذايي خوشمزه و خوش رنگ و مناسب مهمانيها است.
مواد لازم تهيه پلو مكزيكي :
پياز: يك عدد
سير: ۲ حبه
فلفل دلمهاي: يك عدد
ذرت: نصف پيمانه
نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
برنج: ۳ پيمانه
نخود فرنگي: يك پيمانه
فلفل قرمز به ميزان دلخواه
زعفران دمكرده به ميزان لازم
طرز تهيه پلو مكزيكي :
پياز را نگيني خرد كرده و با مقداري روغن تفت دهيد تا نرم و طلايي شود. وقتي پياز سرخ شد، سير خرد شده را به آن افزوده و كمي تفت دهيد.
فلفل دلمهاي را نگيني خرد كنيد. بهتر است از فلفل دلمهاي رنگي استفاده كنيد تا غذا خوش رنگ تر شود.
ذرت و نخود فرنگي را با آب و نمك بپزيد يا از كنسرو استفاده كنيد.
فلفل دلمهاي خرد شده، ذرت، نخود فرنگي، نمك، فلفل، زردچوبه و فلفل قرمز را به مواد بيفزاييد.
هر چقدر دوست داريد غذا تندتر باشد، فلفل قرمز اضافه كنيد.
اگر ميخواهيد در اين غذا از مرغ يا ميگو كنيد، در اين مرحله آن ها را به مواد افزوده و با هم تفت دهيد.
در آخر زعفران دمكرده را اضافه كنيد.
برنج را پس از خيس خوردن در آب در حال جوش بريزيد. وقتي برنج كمي نرم شد، آن را آبكش كنيد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يك پلوي خوشمزه ” قارچ پلو، غذاي جديد و خوش طعم “ را مطالعه كنيد.
در قابلمهاي برنج بريزيد و از مواد درست شده لا به لاي آن بدهيد. سپس بگذاريد بخار كند و دم بكشد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
آموزش آشپزي،
غذاهاي ملل،
مجله دلتا،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۶ بهمن ۱۳۹۸ساعت:
۰۲:۲۲:۵۳ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع:
نظرات (0)
طرز تهيه آش عباسعلي را در مجله دلتا بخوانيد.

آش عباسعلي يك آش محلي كرمانشاهي است. گفته ميشود ۲۰۰ سال پيش فردي به نام عباسعلي نذر داشته كه اين آش را به روزه داران بدهد. آش عباسعلي كه با گوشت، حبوبات، برنج و گندم درست ميشود، بافت غليظ و كشداري دارد و بسيار مقوي است.
مواد لازم تهيه آش عباسعلي :
گوشت گوسفندي: ۳۰۰ گرم
برنج، عدس، نخود، لوبيا سفيد و لوبيا چيتي: از هر كدام ۱۰۰ گرم
گندم پوست كنده: يك و نيم پيمانه
پياز: ۴ عدد
سير: يك بوته
روغن حيواني: نصف پيمانه
سبزي آش: يك كيلو
نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
كشك و نعناع داغ براي تزيين
طرز تهيه آش عباسعلي :
حبوبات را از شب قبل خيس كرده و در اين مدت چند بار آب آنها را عوض كنيد. اين كار باعث ميشود نفخ آنها از بين برود و زودتر پخته شوند.
حبوبات را پس از خيس خوردن، با هم بپزيد.
برنج را هم چند ساعت در آب و نمك خيس كنيد.
گوشت را جداگانه بپزيد و پس از پختن، آن را ريش ريش كنيد.
سپس گندم پوست كنده را بپزيد و وقتي كمي نرم شد، برنج را به آن اضافه كنيد تا با هم پخته شوند.
حبوبات، گوشت، گندم و برنج پخته شده را با مقداري آب در يك قابلمه بزرگ بريزيد و روي شعله ملايم بگذاريد. سبزي آش، نمك، فلفل و زردچوبه را به آش بيفزاييد. اين آش هرچه تندتر باشد، خوشمزهتر ميشود.
اگر دوست داريد آش خيلي تند باشد، در آن فلفل قرمز بريزيد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با خورشت محلي كرمانشاهي ” خورشت خلال كرمانشاهي “ را مطالعه كنيد.
سير و پياز را خرد كرده و با روغن تفت دهيد تا سرخ شوند. سپس آنها را با روغن حيواني در آش بريزيد.
وقتي گندم و برنج كاملاً له شدند، آش آماده است. آن را در ظرف بريزيد و با پيازداغ، نعناع داغ و كشك تزيين كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
آشپزي ايراني،
آموزش آشپزي،
غذاهاي ايراني،
مجله دلتا،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۶ بهمن ۱۳۹۸ساعت:
۰۲:۱۰:۲۷ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع:
نظرات (0)
طرز تهيه آش عباسعلي را در مجله دلتا بخوانيد.

آش عباسعلي يك آش محلي كرمانشاهي است. گفته ميشود ۲۰۰ سال پيش فردي به نام عباسعلي نذر داشته كه اين آش را به روزه داران بدهد. آش عباسعلي كه با گوشت، حبوبات، برنج و گندم درست ميشود، بافت غليظ و كشداري دارد و بسيار مقوي است.
مواد لازم تهيه آش عباسعلي :
گوشت گوسفندي: ۳۰۰ گرم
برنج، عدس، نخود، لوبيا سفيد و لوبيا چيتي: از هر كدام ۱۰۰ گرم
گندم پوست كنده: يك و نيم پيمانه
پياز: ۴ عدد
سير: يك بوته
روغن حيواني: نصف پيمانه
سبزي آش: يك كيلو
نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
كشك و نعناع داغ براي تزيين
طرز تهيه آش عباسعلي :
حبوبات را از شب قبل خيس كرده و در اين مدت چند بار آب آنها را عوض كنيد. اين كار باعث ميشود نفخ آنها از بين برود و زودتر پخته شوند.
حبوبات را پس از خيس خوردن، با هم بپزيد.
برنج را هم چند ساعت در آب و نمك خيس كنيد.
گوشت را جداگانه بپزيد و پس از پختن، آن را ريش ريش كنيد.
سپس گندم پوست كنده را بپزيد و وقتي كمي نرم شد، برنج را به آن اضافه كنيد تا با هم پخته شوند.
حبوبات، گوشت، گندم و برنج پخته شده را با مقداري آب در يك قابلمه بزرگ بريزيد و روي شعله ملايم بگذاريد. سبزي آش، نمك، فلفل و زردچوبه را به آش بيفزاييد. اين آش هرچه تندتر باشد، خوشمزهتر ميشود.
اگر دوست داريد آش خيلي تند باشد، در آن فلفل قرمز بريزيد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با خورشت محلي كرمانشاهي ” خورشت خلال كرمانشاهي “ را مطالعه كنيد.
سير و پياز را خرد كرده و با روغن تفت دهيد تا سرخ شوند. سپس آنها را با روغن حيواني در آش بريزيد.
وقتي گندم و برنج كاملاً له شدند، آش آماده است. آن را در ظرف بريزيد و با پيازداغ، نعناع داغ و كشك تزيين كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
آشپزي ايراني،
آموزش آشپزي،
غذاهاي ايراني،
مجله دلتا،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۶ بهمن ۱۳۹۸ساعت:
۰۲:۱۰:۲۶ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع:
نظرات (0)