مجله آشپزی دلتا مجله آشپزی دلتا .

مجله آشپزی دلتا

پنکیک کدو حلوایی ، میان وعده پر انرژی

طرز تهیه پنکیک کدو حلوایی را در مجله دلتا بخوانید.

پنکیک کدو حلوایی نوعی پنکیک ساده و مقوی است که برای فصل سرما خوب است. این پنکیک که مواد مغذی و گرمی دارد، مناسب صبحانه یا یک میان وعده کامل، به خصوص برای کودکان و نوجوانان است.

مواد لازم تهیه پنکیک کدو حلوایی :
پوره کدو حلوایی: یک لیوان
آرد: ۲ لیوان
شیر ولرم: یک و نیم لیوان
تخم مرغ: یک عدد
بیکینگ پودر: ۲ قاشق چای‌خوری
دارچین: یک قاشق چای‌خوری
روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
زنجبیل: نصف قاشق چای‌خوری
شکر: ۳ قاشق غذاخوری
سرکه سفید: ۲ قاشق غذاخوری
نمک: نوک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه پنکیک کدو حلوایی :
ابتدا کدو حلوایی را آبپز کنید. سپس آن را با مخلوط‌کن یا گوشت کوب برقی له کرده و به صورت پوره درآورید.

پوره کدو حلوایی را با شیر، تخم مرغ، روغن مایع و سرکه در کاسه‌ای ریخته و مخلوط کنید.

آرد را دو یا سه بار الک کنید. سپس آن را با بیکینگ پودر، زنجبیل، دارچین، شکر و نمک مخلوط کرده و کم کم به مواد بیفزایید تا مایه پنکیک یکدست شود.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با یک پنکیک خوشمزه ” پنکیک قاشقی یا مینی پنکیک؟ “ را مطالعه کنید.

داخل تابه‌ای را چرب کنید و پس از اینکه داغ شد، با قاشق از مایه پنکیک بردارید و در قابلمه بریزید. سپس با قاشق پنکیک را پهن کنید. پس از اینکه سطح پنکیک شروع به حباب زدن کرد، آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم بپزد.

 

می‌توانید مایه پنکیک را روی سینی فر ریخته و آن را در فر درست کنید.

پنکیک‌ها را پس از اینکه آماده و طلایی شدند، در بشقاب بگذارید و با مقداری کره و عسل سرو کنید. البته پنکیک کدو حلوایی را می‌توانید با شیره خرما، شیره انگور، شکلات آب شده و … هم سرو کنید.

در صورت تمایل می‌توانید روی این پنکیک مقداری مربای کدو حلوایی بریزید.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.

 


برچسب: دسر، کیک، میان وعده، مجله دلتا،
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۶ بهمن ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۳۱:۳۵ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)