مجله آشپزی دلتا مجله آشپزی دلتا .

مجله آشپزی دلتا

آش عباسعلی کرمانشاهی

طرز تهیه آش عباسعلی را در مجله دلتا بخوانید.

آش عباسعلی یک آش محلی کرمانشاهی است. گفته می‌شود ۲۰۰ سال پیش فردی به نام عباسعلی نذر داشته که این آش را به روزه داران بدهد. آش عباسعلی که با گوشت، حبوبات، برنج و گندم درست می‌شود، بافت غلیظ و کشداری دارد و بسیار مقوی است.

مواد لازم تهیه آش عباسعلی :
گوشت گوسفندی: ۳۰۰ گرم
برنج، عدس، نخود، لوبیا سفید و لوبیا چیتی: از هر کدام ۱۰۰ گرم
گندم پوست کنده: یک و نیم پیمانه
پیاز: ۴ عدد
سیر: یک بوته
روغن حیوانی: نصف پیمانه
سبزی آش: یک کیلو
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
کشک و نعناع داغ برای تزیین

طرز تهیه آش عباسعلی :
حبوبات را از شب قبل خیس کرده و در این مدت چند بار آب آن‌ها را عوض کنید. این کار باعث می‌شود نفخ آن‌ها از بین برود و زودتر پخته شوند.

حبوبات را پس از خیس خوردن، با هم بپزید.

برنج را هم چند ساعت در آب و نمک خیس کنید.

گوشت را جداگانه بپزید و پس از پختن، آن را ریش ریش کنید.
سپس گندم پوست کنده را بپزید و وقتی کمی نرم شد، برنج را به آن اضافه کنید تا با هم پخته شوند.

 

حبوبات، گوشت، گندم و برنج پخته شده را با مقداری آب در یک قابلمه بزرگ بریزید و روی شعله ملایم بگذارید. سبزی آش، نمک، فلفل و زردچوبه را به آش بیفزایید. این آش هرچه تندتر باشد، خوشمزه‌تر می‌شود.

اگر دوست دارید آش خیلی تند باشد، در آن فلفل قرمز بریزید.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با خورشت محلی کرمانشاهی ” خورشت خلال کرمانشاهی “ را مطالعه کنید.

سیر و پیاز را خرد کرده و با روغن تفت دهید تا سرخ شوند. سپس آن‌ها را با روغن حیوانی در آش بریزید.

وقتی گندم و برنج کاملاً له شدند، آش آماده است. آن را در ظرف بریزید و با پیازداغ، نعناع داغ و کشک تزیین کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.

 


برچسب: آشپزی ایرانی، آموزش آشپزی، غذاهای ایرانی، مجله دلتا،
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۶ بهمن ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۱۰:۲۶ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)