مجله آشپزي دلتا مجله آشپزي دلتا .

مجله آشپزي دلتا

فلفل دلمه اي شكم پر با گوشت و پنير

فلفل دلمه اي شكم پر يكي از غذاهاي مجلسي است كه به عنوان پيش‌غذا يا غذاي اصلي سرو مي‌شود.

فلفل دلمه اي شكم پر كه شباهت زيادي به دلمه فلفل دلمه اي دارد، با پنير پيتزا و در فر درست مي‌شود. اين غذا را مي‌توانيد با فلفل‌ دلمه‌ اي رنگي درست كنيد تا شيك و خوش آب و رنگ شود.

مواد لازم تهيه فلفل دلمه اي شكم پر :
گوشت چرخ‌كرده: ۵۰۰ گرم
برنج: نصف پيمانه
فلفل‌دلمه‌اي به تعداد لازم
پياز: يك عدد
گوجه‌فرنگي: ۵۰۰ گرم
رب گوجه‌فرنگي: ۳ قاشق غذاخوري
پنير پيتزا خرد شده: يك پيمانه
نمك و فلفل به ميزان لازم

طرز تهيه فلفل دلمه اي شكم پر :
پياز را نگيني خرد كرده و با كمي روغن تفت دهيد تا طلايي شود. گوشت را به آن افزوده، تفت دهيد تا كمي سرخ شود.

برنج را بشوييد و با نصف ليوان آب، گوجه‌فرنگي خرد شده، نمك و فلفل به گوشت و پياز اضافه كنيد. حدود يك ربع در تابه را بگذاريد تا برنج پخته شود. وقتي برنج پخت، پنير پيتزا را به مواد بيفزاييد.

سر فلفل دلمه اي‌ها را بريده و دانه‌هاي آن‌ها را بيرون بياوريد. ۵ دقيقه در آب در حال جوش و نمك بگذاريد؛ سپس آبكش كنيد و از مخلوط مواد در آن‌ها بگذاريد. مراقب باشيد فلفل‌ها زياد در آب نجوشند؛ چون شكل خود را از دست داده و وا مي‌روند. فلفل‌ها را در ظرف مناسب بچينيد و روي آن‌ها پنير پيتزا بريزيد.

 

در تابه‌اي رب گوجه‌فرنگي را با كمي روغن تفت دهيد تا غليظ و خوش‌رنگ شود؛ سپس سس را روي فلفل‌ها بريزيد.

روي ظرف را با فويل بپوشانيد و آن را ۳۰ دقيقه در فر بگذاريد تا مواد پخته و پنير پيتزا آب شود.

وقتي غذا آماده شد، فويل را از روي ظرف برداريد و روي فلفل دلمه اي‌ها را با برگ جعفري يا ريحان تزيين و سرو كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب: آموزش آشپزي، غذاهاي جديد، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۹ بهمن ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۰۸:۴۷ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع: نظرات (0)

طرز تهيه مرباي پرتقال مارمالادي

مرباي پرتقال به صورت مارمالادي، مناسب صبحانه و سرو به عنوان دسر است.

مارمالاد پرتقال با فيله پرتقال درست مي‌شود و طعم خوبي دارد. اين نوع مرباي پرتقال، ماندگاري بالايي دارد و مي‌توان آن را ماه‌ها در ظرف شيشه‌اي و در يخچال نگهداري كرد. طرز تهيه مرباي پرتقال مارمالادي را در مجله دلتا بخوانيد.

مواد لازم تهيه مرباي پرتقال :
پرتقال: يك كيلو
شكر: نيم كيلو
پودر ژله پرتقال: يك بسته

طرز تهيه مرباي پرتقال :
پرتقال‌ها را پوست گرفته و آن‌ها را پره پره كنيد. اگر دوست داريد مربا ملس باشد، پرتقال ترش انتخاب كنيد.

پوست پره‌ها را بگيريد و به اصطلاح فيله پرتقال را بيرون بياوريد. فيله‌ها را با مخلوط‌كن يا غذاساز له كرده، روي آن‌ها شكر بپاشيد. مواد را يكي دو ساعت كنار بگذاريد تا شكر حل شود.

به پودر ژله يك ليوان آب افزوده و آن را به روش بن ماري (حرارت غيرمستقيم) روي بخار كتري حل كنيد. به جاي پودر ژله مي‌توانيد از ژلاتين استفاده كنيد.

پودر ژله يا ژلاتين حل شده را به مواد افزوده، حدود ۲۰ دقيقه روي شعله ملايم بگذاريد تا چند جوش بزند و مربا آماده شود. به هيچ عنوان در مواد آب نريزيد؛ چون مربا را خراب مي‌كند و باعث كپك زدن آن مي‌شود.

وقتي مربا خوب له شد و حالت مارمالاد گرفت، آن را از روي شعله برداريد و بگذاريد خنك شود. مربا را در ظرف شيشه‌اي بريزيد و در يخچال نگهداري كنيد.

 

اين مربا چون به صورت مارمالاد تهيه مي‌شود، مناسب سرو به عنوان دسر است. همچنين از اين مربا براي تهيه انواع كيك، پاي و تارت استفاده مي‌شود.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يك مرباي متفاوت و خوش‌طعم ديگر “مرباي زغال اخته، صبحانه‌اي متفاوت” را مطالعه كنيد.


برچسب: آشپزي ايراني، مربا، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۹ بهمن ۱۳۹۸ساعت: ۰۱:۳۷:۰۵ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع: نظرات (0)

سالاد كلم بروكلي با سس يوناني

سالاد كلم بروكلي با سس يوناني، با انواع سبزيجات درست مي‌شود و پيش غذاي كاملي است.

در تهيه سالاد كلم بروكلي از كشمش استفاده مي‌شود كه طعم خاصي به آن مي‌دهد. در صورت تمايل مي‌توانيد از هر نوع سبزي دلخواه در اين سالاد استفاده كنيد. طرز تهيه سالاد كلم بروكلي با سس يوناني را در مجله دلتا بخوانيد.

مواد لازم تهيه سالاد كلم بروكلي :
كلم بروكلي خرد شده: ۴ ليوان
كلم بنفش كوچك: يك عدد
هويج: ۲ عدد
كشمش پلويي: يك چهارم ليوان
پيازچه: ۳ عدد
قارچ در صورت تمايل
مواد لازم تهيه سس سالاد :
ماست يوناني: يك سوم ليوان
روغن زيتون: ۲ قاشق غذاخوري
سس مايونز: يك قاشق غذاخوري
آبليمو: يك قاشق غذاخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم

طرز تهيه سالاد كلم بروكلي :
كلم بروكلي را چند دقيقه در آب در حال جوش بريزيد؛ سپس آن را با آب سرد آبكش و ريز خرد كنيد.

كلم بنفش، هويج و پيازچه را ريز خرد كنيد.

كلم بروكلي خرد شده را با كلم بنفش، هويج، كشمش و پيازچه در كاسه‌اي مخلوط كنيد. اگر طعم شيرين كشمش را دوست نداريد، مي‌توانيد به جاي آن، از زغال اخته خشك استفاده كنيد. در صورت تمايل مي‌توانيد مقداري قارچ ورقه شده هم به مواد بيفزاييد.

براي تهيه سس سالاد، ماست يوناني را با چنگال بزنيد تا يكدست شود و حالت خامه بگيرد؛ سپس آن را با روغن زيتون، سس مايونز، آبليمو، نمك و فلفل مخلوط كنيد. استفاده از سركه به جاي آبليمو هم مطلوب است.

سس را روي سالاد بريزيد و آن را چند ساعت در يخچال بگذاريد تا سس به خورد مواد برود. پس از آماده شدن سالاد، آن را در ظرف سرو بريزيد و با هر نوع سبزي كه دوست داريد، تزيين كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب: پيش غذا، سالاد، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۹ بهمن ۱۳۹۸ساعت: ۰۱:۲۵:۳۸ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع: نظرات (0)

كرم بروله، دسر فرانسوي

كرم بروله يك دسر فرانسوي خوشمزه است كه روكش كاراملي دارد.

مواد اوليه اصلي كرم بروله خامه و زرده تخم‌مرغ است. بافت داخلي اين دسر، نرم و كرم مانند و ويژگي اصلي آن، حالت كاراملي سوخته روي آن است. تهيه اين دسر زمان زيادي مي‌خواهد؛ اما به مزه خوب آن مي‌ارزد.

مواد لازم تهيه كرم بروله :
خامه: ۲ پيمانه
زرده تخم‌مرغ: ۴ عدد
شكر: ۱۰ قاشق غذاخوري
وانيل: يك و نيم قاشق چاي‌خوري
نمك: يك چهارم قاشق چاي‌خوري
شكر براي روي دسر: ۴ قاشق غذاخوري

طرز تهيه كرم بروله :
خامه را با ۴ قاشق شكر، وانيل و نمك در قابلمه كوچكي بريزيد و روي شعله ملايم بگذاريد تا داغ شود. وقتي حباب‌هاي كوچكي روي خامه ظاهر شد، شعله را خاموش كرده و اجازه دهيد خنك شود.

در كاسه‌اي زرده‌ها را خوب هم بزنيد؛ سپس ۶ قاشق شكر افزوده، دوباره هم بزنيد تا شكر در تخم‌مرغ حل شود. پس از آن، مخلوط خامه را به مخلوط زرده و شكر بيفزاييد.

مايه دسر را در كاسه‌هاي سراميكي يا پيركس ريخته و حدود سه چهارم هر كاسه را پر كنيد. كاسه‌ها را در سيني فر گذاشته و مقداري آب جوش در سيني بريزيد.

حدود ۴۰ دقيقه طول مي‌كشد تا دسر آماده شود. زماني پخت كامل مي‌شود كه كرم حالت فنري داشته و رنگ روي آن يكدست باشد. اگر دسر مانند ژله سفت شده باشد، يعني بيش از حد پخته است. پس از آماده شدن كرم، آن را ۴ ساعت در يخچال بگذاريد. اين دسر را تا ۴ روز مي‌توانيد در يخچال نگه داريد.

 

براي سرو، دسر را از يخچال بيرون آورده و روي هر كاسه يك قاشق چاي‌خوري شكر بپاشيد. فندك مخصوص را به طور چرخشي با چند سانت فاصله روي سطح دسر حركت دهيد تا حالت كاراملي و سوخته بگيرد. اگر فندك مخصوص نداريد، كاسه‌ها را در سيني فر گذاشته و شعله بالاي فر را روشن كنيد. وقتي روي دسرها حالت سوخته پيدا كرد، آن‌ها را بيرون آورده و پس از خنك شدن سرو كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.

 


برچسب: آموزش آشپزي، دسر، شيريني، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۶ بهمن ۱۳۹۸ساعت: ۱۲:۵۸:۲۷ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع: نظرات (0)

اشكنه ، خوراك سنتي ايراني

اشكنه از غذاهاي قديمي ايراني است كه در گذشته در روزهاي سرد سال يا زمان‌هايي كه غذاي بدون گوشت مقوي مي‌خواستند، طبخ مي‌شد.

اشكنه در واقع نوعي خوراك است كه انواع گوناگوني دارد و در هر شهري به يك شكل تهيه مي‌شود؛ البته نوع رايج اين غذا اشكنه پياز است كه با سيب‌زميني و تخم‌مرغ درست مي‌شود.

مواد لازم تهيه اشكنه :
پياز: ۲ عدد
سيب‌زميني: ۲ عدد
تخم‌مرغ: ۲ عدد
شنبليله خشك: ۲ قاشق غذاخوري
آرد گندم: يك قاشق سوپ‌خوري
رب گوجه‌فرنگي: يك قاشق غذاخوري
كره: ۱۰۰ گرم
نمك و زردچوبه به ميزان لازم

طرز تهيه اشكنه :
پياز را خرد كرده و با كره سرخ كنيد تا طلايي شود؛ سپس شنبليله خشك را كه از قبل در آب خيس كرده‌ايد، به پياز داغ افزوده و با آن تفت دهيد.

در كاسه‌اي آرد را با مقداري آب حل كنيد تا رقيق و يكدست شود. مراقب باشيد آرد گوله گوله نشود. آرد رقيق شده را با نمك، زردچوبه و رب گوجه‌فرنگي به پياز و شنبليله بيفزاييد.

سيب‌زميني‌ها را پس از پوست گرفتن، نگيني خرد كرده و با مقداري آب به مواد اضافه كنيد. در قابلمه را ببنديد تا سيب‌زميني‌ها با شعله ملايم بپزند. وقتي غذا آماده شد، دو عدد تخم‌مرغ را در كاسه‌اي شكسته و با چنگال هم بزنيد تا حالت چسبندگي آن‌ها از بين برود و خوب رقيق شود. بعد همين طور كه مواد در قابلمه در حال جوشيدن هستند، تخم‌مرغ‌ها را افزوده و سريع هم بزنيد تا كاملا يكدست شوند. پس از ۵ دقيقه زير شعله را خاموش كنيد.

 

در صورت تمايل مي‌توانيد تخم‌مرغ‌ها را در قابلمه بشكنيد. در اين صورت اصلا مواد را هم نزنيد تا تخم‌مرغ‌ها درسته پخته شوند.

اشكنه را در كاسه مناسبي بريزيد و با نان سنگك، سبزي خوردن و ترشي سرو كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب: آشپزي ايراني، آموزش آشپزي، غذاهاي ايراني، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۶ بهمن ۱۳۹۸ساعت: ۱۲:۴۳:۵۹ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع: نظرات (0)

طرز تهيه كيك شكلاتي نوتلا

كيك شكلاتي نوتلا نوعي كيك ساده است كه با نوتلا درست مي‌شود و طعم بي‌نظيري دارد.

كيك شكلاتي يكي از كيك‌هاي خوشمزه و پرطرفدار است؛ به‌خصوص اگر با نوتلا درست شود. كيك شكلاتي نوتلا با يك نوشيدني گرم، ميان وعده‌اي مطلوب براي روزهاي سرد است.

مواد لازم تهيه كيك شكلاتي نوتلا :
آرد سفيد: ۲ پيمانه
تخم مرغ: ۵ عدد
بيكينگ پودر: يك قاشق غذاخوري
پودر كاكائو: ۲ قاشق سوپ‌خوري
نوتلا: ۲ قاشق سوپ‌خوري
شير: يك پيمانه
شكر: يك پيمانه
روغن مايع: سه چهارم پيمانه
وانيل: نصف قاشق چاي‌خوري

طرز تهيه كيك شكلاتي نوتلا :
شير، نوتلا و پودر كاكائو را با هم مخلوط كرده، روي شعله ملايم بگذاريد تا خوب حل شوند؛ سپس براي يكنواخت شدن از صافي رد كنيد.

زرده و سفيده تخم مرغ‌ها را از هم جدا كنيد. با دور تند همزن، سفيده را با نيمي از شكر مخلوط كنيد تا حجم آن چند برابر شود و كاملا پف كند؛ طوري كه وقتي ظرف را برعكس كنيد از ظرف نريزد. زرده‌ها را با بقيه شكر و وانيل مخلوط كنيد تا غليظ، كشدار و كرم رنگ شوند.

مخلوط شير، نوتلا و پودر كاكائو را با مخلوط زرده تركيب كرده و با همزن بزنيد؛ سپس روغن، آرد و بيكينگ پودر را به مواد بيفزاييد. در آخر سفيده پف كرده را به مايه كيك افزوده و با ليسك تمام مواد را با هم مخلوط كنيد.

 

داخل قالب كيك را چرب و آردپاشي كنيد. مايه را در قالب ريخته و آن را ۵۰ دقيقه در فر بگذاريد تا كيك آماده شود. براي اطمينان از پختن كيك، چنگال يا خلال دندان در آن فرو كنيد؛ اگر از مايه به آن‌ها نچسبيد، كيك آماده است. آن را در ظرف سرو برگردانيد و با انواع ميوه و شكلات تزيين كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب: دسر، كيك، ميان وعده، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۶ بهمن ۱۳۹۸ساعت: ۱۲:۳۰:۴۶ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع: نظرات (0)

كوكوي مرغ و پنير، غذاي فوري و خوشمزه

كوكوي مرغ و پنير نوعي فست فود خوشمزه و مناسب سرو در مهماني‌ها است.

كوكوي مرغ و پنير غذايي سبك است كه به راحتي تهيه مي‌شود و پيشنهاد خوبي براي برنامه غذايي كودكان و نوجوانان است. اين كوكو به دليل استفاده از سبزيجات معطر در آن، عطر خوبي دارد و بسيار خوش‌طعم است.

مواد لازم تهيه كوكوي مرغ و پنير :
مرغ چرخ كرده: ۵۰۰ گرم
تخم مرغ: ۲ عدد
آرد سفيد: يك پيمانه
پنير پيتزا: يك پيمانه
پيازچه خرد شده: ۲ قاشق غذاخوري
جعفري خرد شده: ۲ قاشق غذاخوري
پودر سير: نصف قاشق چاي‌خوري
نمك، فلفل قرمز، فلفل سياه و زردچوبه به ميزان لازم

طرز تهيه كوكوي مرغ و پنير :
در كاسه‌اي مرغ چرخ كرده را با آرد سفيد مخلوط كنيد. تخم مرغ، پنير پيتزا، پيازچه و جعفري خرد شده را به مخلوط افزوده و خوب ورز دهيد؛ سپس پودر سير، نمك، فلفل قرمز، فلفل سياه و زردچوبه را به تركيب اضافه كنيد تا مواد طعم بگيرند. مايه كوكو را نيم ساعت در يخچال بگذاريد تا مواد به خورد هم بروند.

در تابه‌اي مقداري روغن ريخته و روي شعله ملايم بگذاريد تا داغ شود. دست را خيس يا چرب كرده، از مايه كوكو برداشته و شكل دهيد. اين كوكو را به هر شكلي كه دوست داريد، مي‌توانيد در دست فرم دهيد و درست كنيد؛ حتي مي‌توانيد تمام مايه را در تابه بريزيد تا قالبي درست شود. كوكوها را در روغن با شعله ملايم سرخ كنيد تا دو طرف آن‌ها برشته و طلايي شوند. در صورت تمايل مي‌توانيد اين كوكو را به صورت توپك شكل دهيد و به عنوان فينگر فود سرو كنيد.

اين كوكو را مي‌توان با انواع پوره، سبزيجات و سيب زميني سرخ كرده سرو كرد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب: فست فود، فينگر فود، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۶ بهمن ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۵۳:۰۵ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع: نظرات (0)

ديگچه مشهدي، دسر خراساني

ديگچه مشهدي دسر معروف استان خراسان است كه بيشتر به عنوان نذري درست مي‌شود. اين دسر را به راحتي مي‌توان در لبنيات فروشي‌هاي استان خراسان پيدا كرد.

ديگچه مشهدي كمي شبيه شير برنج است؛ ولي از آن خيلي غليظ‌تر و جا افتاده‌تر است. اين دسر بايد خوب پخته شود تا جا بيفتد و مانند برنج دم بكشد. ديگچه را بنا به سليقه مي‌توان با زعفران يا به صورت دو رنگ تهيه كرد.

مواد لازم تهيه ديگچه مشهدي :
برنج: يك پيمانه
شير پرچرب: ۲ ليتر
شكر: يك و نيم پيمانه
آب: ۲ پيمانه
گلاب: نصف پيمانه
هل: نصف قاشق چاي‌خوري
كره: ۵۰ گرم
زعفران دم كرده در صورت تمايل
دارچين، پودر پسته، خلال بادام و گل محمدي براي تزيين

طرز تهيه ديگچه مشهدي :
برنج را از چند ساعت قبل خيس كرده و آن را با دو پيمانه آب در قابلمه بريزيد. قابلمه را روي شعله متوسط بگذاريد تا آب برنج كشيده شود؛ سپس شير را اضافه كنيد. حتما شير بايد پرچرب باشد؛ اگر شير كم چرب بود، دو قاشق خامه در آن بريزيد.

وقتي ديگچه خوب پخت و كمي غليظ شد، شكر را بيفزاييد؛ پس از اينكه شكر حل شد، كره، هل، گلاب و در صورت تمايل زعفران دم كرده را اضافه كرده و دوباره هم بزنيد.

در آخر، ديگچه را مانند برنج ۲۰ دقيقه روي شعله كم دم كنيد؛ سپس آن را در ظرف مناسب يا قالب دلخواه بريزيد.

دسر را چند ساعت در جاي خنك بگذاريد تا خودش را بگيرد. روي ديگچه را با دارچين، پودر پسته، خلال بادام و گل محمدي به شكل دلخواه تزيين كنيد. پس از خنك شدن مي‌توانيد دسر را برش بزنيد.


طرز تهيه ديگچه مشهدي به شيوه ديگر :
ديگچه را حدود ۴۰ دقيقه بگذاريد دم بكشد تا ته ديگ آن طلايي شود. شعله را خيلي كم كنيد تا ته آن نسوزد. سپس بگذاريد ديگچه خنك شود. بعد آن را مانند ته چين در ديس برگردانيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.

 


برچسب: آموزش آشپزي، دسر، شيريني، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۶ بهمن ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۶:۲۵ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع: نظرات (0)

خرما پلو اهوازي با مرغ

خرما پلو يك غذاي اصيل اهوازي است كه به دليل داشتن خرما، بسيار مقوي است و با گوشت چرخ كرده يا مرغ درست مي‌شود.

خرما پلو يك غذاي شيرين و مجلسي جنوبي و مناسب كساني است كه به غذاهاي شيرين علاقه دارند. اگر براي اولين بار است كه اسم اين غذا را مي‌شنويد، با مجله دلتا همراه باشيد تا با طرز تهيه خرما پلو آشنا شويد.

مواد لازم تهيه خرما پلو :
برنج: ۴ پيمانه
سينه مرغ: ۵۰۰ گرم
پياز: يك عدد
خرما: ۲۰۰ گرم
زعفران دم كرده به ميزان لازم
نمك، فلفل و ادويه به ميزان لازم
كره: ۱۰۰ گرم
كشمش پلويي، زرشك، خلال پسته و خلال بادام براي تزيين

طرز تهيه خرما پلو :
خرماها را برش زده و هسته آن‌ها را جدا كنيد. در تابه‌اي مقداري كره ريخته و خرماها را در آن تفت دهيد تا سرخ شوند.

برنج را چند ساعت در آب و نمك خيس كنيد؛ سپس در آب در حال جوش بريزيد و وقتي برنج كمي نرم شد، آن را آبكش كنيد. برنج را روي شعله ملايم بگذاريد تا دم بكشد و آماده شود. بهتر است از سيب زميني براي ته‌ديگ استفاده كنيد.

پياز را خرد كرده و با روغن تفت دهيد تا سرخ شود. تكه‌هاي مرغ را با نمك، فلفل و ادويه‌هاي دلخواه به آن افزوده، تفت دهيد تا مرغ طعم بگيرد و سرخ شود.

پس از سرخ شدن، شعله را كم كنيد و در تابه را ببنديد تا مرغ مغزپخت شود. زمان دقيق پخت بستگي به سايز تكه‌هاي مرغ دارد.

برنج را پس از دم كشيدن و آماده شدن، در ديس بكشيد و خرما و مرغ سرخ شده را لابه‌لاي آن بريزيد. در آخر روي غذا را با كشمش پلويي، زرشك، خلال پسته و خلال بادام تزيين كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.

 


برچسب: آشپزي ايراني، آموزش آشپزي، غذاهاي ايراني، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۶ بهمن ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۰:۴۲ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع: نظرات (0)

نان دارچيني ، گرم و مقوي

نان دارچيني از نان‌هاي خوشمزه خانگي است.

نان دارچيني از نان‌هاي مقوي و خوشمزه‌اي است كه  در وعده هاي صبحانه و عصرانه مصرف مي‌شود. اين نان طبع گرمي دارد و مناسب روزهاي سرد سال است. نان دارچيني با مايه خمير درست شده و ماندگاري زيادي دارد.

مواد لازم تهيه نان دارچيني :
مايه خمير: يك قاشق غذاخوري
شير ولرم: نصف پيمانه
شكر: ۶۰ گرم
آرد: ۳۵۰ گرم
نمك: يك چهارم قاشق چاي‌خوري
كره: ۱۰۰ گرم
زرده تخم مرغ: ۲ عدد
مواد لازم تهيه لايه مياني :
كره: ۷۰ گرم
دارچين: يك قاشق سوپ‌خوري
شكر: ۵ قاشق سوپ‌خوري
كره براي رومال كردن به ميزان لازم


طرز تهيه نان دارچيني :
مايه خمير را با شير ولرم و يك قاشق از شكر خوب مخلوط كنيد؛ سپس آن را ۱۰ دقيقه كنار بگذاريد تا عمل بيايد.

آرد را دو بار الك كرده و با نمك و بقيه شكر مخلوط كنيد.

كره و زرده تخم مرغ را با همزن تركيب كرده و با مايه خمير عمل آمده به مخلوط آرد بيفزاييد.

خمير را خوب ورز دهيد تا منسجم و يكدست شود؛ سپس آن را يك ساعت و نيم كنار بگذاريد تا استراحت كند.

براي مواد مياني، كره، شكر و دارچين را با هم مخلوط كرده و كنار بگذاريد.

 

خمير نان را باز كرده و روي آن كره آب شده بماليد؛ سپس از مواد مياني روي تمام سطح آن بريزيد. و از جهت  عرض آن به صورت نوارهاي دو سانتي برش بزنيد و از دو سر نوار خمير را رول كنيد.

رول‌هاي نان را ۲۰ دقيقه در فر بگذاريد تا آماده شوند؛ پس از پخت، آن‌ها را از فر بيرون آورده و با برس روي رول‌ها كره آب شده بماليد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يك نان خانگي خوشمزه ديگر ” نان شيرمال خانگي “ را مطالعه كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب: آموزش آشپزي، نان، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۶ بهمن ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۲۸:۲۰ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع: نظرات (0)