كباب بناب يا كباب ساطوري از كبابهاي خوشمزه و پرطرفدار ايراني و متعلق به شهرستان بناب است كه با نام كباب آذربايجاني هم شناخته ميشود.

كباب بناب از گوشت تازه و چربيدار گوسفند، در اندازهاي بزرگتر از كباب كوبيده تهيه ميشود و هر پرس آن بر خلاف كباب كوبيده معمولاً يك سيخ است. تفاوت كباب بناب با كوبيده در اندازه، نحوه خرد كردن پياز و استفاده از سبزيجات معطر در آن است.
مواد لازم تهيه كباب بناب :
گوشت گوسفند: نيم كيلو
پياز: ۲ عدد
پيازچه: ۳ عدد
جعفري ساطوري: يك پيمانه
نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه كباب بناب :
پيازها را ساطوري خرد كنيد؛ فقط مراقب باشيد آب آنها درنيايد. مهمترين تفاوت كباب بناب با كوبيده در ساطوري كردن پياز است.
پيازچه و جعفري را هم ساطوري خرد كرده و كنار بگذاريد.
گوشت را دو بار چرخ كرده، در كاسهاي بزرگ بريزيد و كم كم پياز، سبزيجات، نمك و فلفل را به آن اضافه كنيد. گوشت را با مواد خوب ورز دهيد تا به خورد هم بروند و يكدست شوند. روي كاسه سلفون يا پلاستيك كشيده و يك ساعت زمان دهيد تا گوشت استراحت كند.
سپس دست خود را در آب گرم بزنيد و به اندازه يك كوفته از گوشت برداشته، در دست حالت دهيد و آن را وارد سيخ كنيد.
گوشت را آرام آرام در سيخ پخش و پهن كنيد. در آخر با دو انگشت با فاصله شيارهايي در گوشت ايجاد كنيد.
براي آماده كردن منقل، زغالها را به صورت مساوي در آن پخش كنيد. در ابتدا كه سيخها را روي منقل ميگذاريد، آتش بايد در بالاترين درجه حرارت باشد. پس از چند دقيقه كه سيخها را روي آتش گذاشتيد، وقتي كباب تغيير رنگ داد، آن را برگردانيد تا طرف ديگر هم درست شود.
كباب بناب را با نان يا چلو و گوجهفرنگي كبابي سرو كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با كباب مخصوص اصفهان “برياني، كباب معروف اصفهاني” را مطالعه كنيد.
برچسب:
آشپزي ايراني،
كباب،
غذاهاي ايراني،
مجله دلتا،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۳ بهمن ۱۳۹۸ساعت:
۰۲:۱۱:۰۴ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع:
نظرات (0)
فيله سوخاري نوعي فست فود خوشمزه و پرطرفدار است كه معمولا با سيبزميني سرخ كرده سرو ميشود.

فيله سوخاري يكي از محبوبترين انواع مرغ سوخاري است كه با مواد گوناگون و شيوههاي مختلفي درست ميشود. در اين مطلب با مجله دلتا همراه باشيد تا با طرز تهيه فيله سوخاري به شيوهاي خاص آشنا شويد كه در آن براي سوخاري كردن از تخممرغ استفاده نشده است.
مواد لازم تهيه فيله سوخاري :
فيله مرغ: ۵۰۰ گرم
آرد سفيد به ميزان لازم
پودر سير: ۲ قاشق غذاخوري
پودر زنجبيل: يك قاشق چايخوري
پودر پياز: يك قاشق چايخوري
ادويه كاري: يك قاشق غذاخوري
عصاره مرغ: يك بسته
نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه فيله سوخاري :
پودر سير، نمك، فلفل، پودر زنجبيل، پودر پياز و ادويه كاري را در كاسهاي ريخته و با نصف ليوان آب مخلوط كنيد تا يكدست شود.
فيلهها را به مواد آغشته كرده، حداقل ۳ ساعت در يخچال بگذاريد تا مزهدار شوند.
در كاسهاي مقدار زيادي آرد سفيد ريخته و كمي نمك، پودر سير و عصاره مرغ به آن بيفزاييد و با هم مخلوط كنيد. در صورت تمايل ميتوانيد عصاره را حذف كنيد.
فيلهها را يكي يكي از مواد درآورده، ابتدا در آرد بغلتانيد و بلافاصله در آب يخ بيندازيد و سپس با كفگير دو لب از آب در آورده و دوباره در آرد بغلتانيد. اين عمل را دو بار تكرار كنيد.
پس از اين كار، فيلهها را با حجم زيادي آرد در دست به صورت دوراني بماليد تا مخلوط آب و آرد به صورت پولك درآيد؛ سپس ۴ دقيقه در روغن داغ شناور سرخ كنيد. روغن بايد كاملا داغ و شعله ملايم باشد تا فيلهها مغزپخت شوند. دقت كنيد كه فيلهها را بيشتر از دوبار در آب و آرد نزنيد و بيشتر از ۵ دقيقه هم در روغن سرخ نكنيد تا كاملا ترد و برشته شوند.
فيله مرغ سوخاري را با سيبزميني سرخ كرده و سالاد كلم سرو كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
آموزش آشپزي،
غذاهاي ملل،
مجله دلتا،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۳ بهمن ۱۳۹۸ساعت:
۰۲:۰۲:۴۶ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع:
نظرات (0)
شيريني برنجي يكي از شيرينيهاي محلي و متعلق به كرمانشاه است.

شيريني برنجي يا نان برنجي كرمانشاهي بسيار خوشمزه و ترد است و به راحتي ميتوان آن را در منزل تهيه كرد. براي درست كردن نان برنجي حتما از روغن حيواني استفاده كنيد تا طعم اصيل و واقعي آن حفظ شود.
مواد لازم تهيه شيريني برنجي :
آرد برنج: ۳ ليوان
روغن حيواني: يك ليوان
پودر قند: يك ليوان
زرده تخممرغ: ۲ عدد
سفيده تخممرغ: يك عدد
پودر هل: ۲ قاشق چايخوري
گلاب: ۴ قاشق غذاخوري
تخم خرفه يا سياه دانه به ميزان لازم
طرز تهيه شيريني برنجي :
روغن حيواني را در ظرفي ريخته و روي شعله ملايم بگذاريد تا آب شود.
پودر قند را الك و وقتي روغن خنك شد، با آن مخلوط كنيد. زرده، سفيده، پودر هل و گلاب را به مواد افزوده و خوب هم بزنيد.
آرد برنج را الك كرده، آرام آرام تا وقتي كه خمير به دست نچسبد، به مواد اضافه كنيد. آرد زياد باعث ترك خوردن و سفت شدن شيريني ميشود.
خمير را در كيسه فريزر گذاشته، بگذاريد يك شب در جاي خنكي خارج از يخچال بماند.
از خمير به اندازه يك گردو برداشته و در دست گرد كنيد؛ سپس به هر شكلي كه دوست داريد، روي آن مهر بزنيد و تخم خرفه يا سياه دانه بپاشيد.
شيرينيها را در سيني چيده، در فر بگذاريد تا پخته شوند. معمولا ۲۰ دقيقه براي آماده شدن نان برنجي كافي است.
اگر ميخواهيد شيريني برنجي را بدون فر درست كنيد، يك الك در قابلمه گذاشته، آن را روي شعله ملايم گرم كنيد. ظرفي كه شيرينيها روي آن چيده شدهاند، روي الك بگذاريد و در قابلمه را با دمكني ببنديد. پس از نيم ساعت وقتي شيريني بوي خامي نداد، آماده است.
روي نان برنجي تخم خرفه يا سياه دانه پاشيده، آن را سرو كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد
برچسب:
آموزش آشپزي،
شيريني،
مجله دلتا،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۳ بهمن ۱۳۹۸ساعت:
۰۱:۴۴:۱۳ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع:
نظرات (0)
سوپ مرغ يكي از سوپهاي خوشمزه و مفيد است كه بيشتر بهعنوان پيشغذا از آن استفاده ميشود.

سوپ مرغ ساده و مقوي است و با مواد مختلفي ميتوان آن را تهيه كرد. با مجله دلتا همراه باشيد تا با طرز تهيه سوپ مرغ مجلسي آشنا شويد.
مواد لازم تهيه سوپ مرغ مجلسي :
سيبزميني: ۲ عدد
هويج: ۲ عدد
قارچ: ۳۰۰ گرم
سينه مرغ: يك عدد
پياز: يك عدد
سير: يك حبه
ليموترش: يك عدد
جعفري خرد شده: يك قاشق غذاخوري
نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
طرز تهيه سوپ مرغ مجلسي :
سينه مرغ را نيمپز كرده و به صورت دلخواه خرد يا ريش ريش كنيد.
پياز و سير را ريز خرد كرده، با كمي روغن تفت دهيد تا نرم شوند؛ سپس به آن نمك، فلفل و زردچوبه بيفزاييد.
مرغ خرد شده را به مواد افزوده و تفت دهيد. ۴ ليوان آب جوش در قابلمه بريزيد و ۲۰ دقيقه زمان دهيد تا مرغ بپزد.
هويج و سيبزميني را نگيني و قارچ را ورقهاي خرد كنيد. وقتي مرغ پخت، هويج خرد شده را به مواد اضافه كنيد. يك ربع پس از افزودن هويج، قارچ و سيبزميني را در سوپ بريزيد.
دليل افزودن قارچ و سيبزميني ديرتر از هويج، اين است كه آنها زود ميپزند و اگر با هويج در سوپ بريزيد، ممكن است له شوند.
وقتي تمام مواد پخته شد و سوپ به غلظت مناسب رسيد، جعفري خرد شده را افزوده و نمك و فلفل سوپ را اندازه كنيد.
اگر سوپ مرغ آبكي بود، ميتوانيد مقدار كمي آرد در آن بريزيد.
در صورت تمايل براي لعاب بيشتر ميتوانيد مقداري رشته سوپي يا برنج نيم دانه به سوپ اضافه كنيد كه در آن صورت ديگر مجلسي نيست.
وقتي سوپ آماده شد، آن را با جعفري خرد شده تزيين و با ليموترش سرو كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با نوعي سوپ مرغ “سوپ مرغ تند به روش مكزيكي” را مطالعه كنيد
برچسب:
پيش غذا،
سوپ،
مجله دلتا،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۳ بهمن ۱۳۹۸ساعت:
۰۱:۲۹:۲۶ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع:
نظرات (0)
برياني اصفهان از غذاهاي سنتي و معروف اين شهر است كه با گوشت گوسفندي درست ميشود.
برياني اصفهان درواقع نوعي كباب است كه با نان محلي سرو ميشود. در تهيه اين غذا از دنبه استفاده شده و از اين رو برياني غذاي چربي است.
مواد لازم تهيه برياني اصفهان :
گوشت سردست گوسفندي: ۵۰۰ گرم
دنبه: ۵۰ گرم
جگر سفيد: ۱۰۰ گرم
پياز: ۲ عدد
پودر دارچين: يك قاشق چايخوري
نعناع خشك: يك قاشق چايخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
زعفران دم كرده: يك قاشق چايخوري
خلال پسته و بادام و مغز گردو براي تزيين
طرز تهيه برياني اصفهان :
يكي از پيازها را نگيني خرد كرده و در روغن تفت دهيد تا سرخ شود.
در قابلمهاي گوشت سردست گوسفندي و دنبه را با ۴ ليوان آب روي شعله ملايم بگذاريد تا مغز پخت شوند؛ وقتي گوشت خوب پخته شد، مقداري از آب آن را كنار بگذاريد.
گوشت و دنبه را با هم چرخ كرده، زعفران دم كرده، نعناع خشك، نمك و فلفل را به آن افزوده، مخلوط را دوباره چرخ كنيد.
در قابلمهاي پياز ديگر را نگيني خرد كرده و با جگر سفيد، دو ليوان آب، نمك و فلفل روي شعله ملايم بگذاريد تا جگر بپزد؛ وقتي جگر پخته و آب آن تبخير شد، پياز و جگر را در همان قابلمه تفت دهيد. جگر را هم چرخ كرده، كنار بگذاريد.
گوشت و دنبه چرخ شده را مانند همبرگر شكل داده و روي آن دارچين بريزيد؛ سپس دو طرف آن را در روغن سرخ كنيد.
وقتي برياني آماده شد، آن را روي نان بگذاريد و كمي از آب گوشت كنار گذاشته شده روي نان بريزيد.
مخلوط چرخ شده جگر سفيد و پياز را با خلال پسته و بادام و مغز گردو تزيين و برياني را با پياز و سبزي خوردن سرو كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
آشپزي ايراني،
آموزش آشپزي،
غذاهاي ايراني،
مجله دلتا،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۱ بهمن ۱۳۹۸ساعت:
۱۰:۳۶:۵۸ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع:
نظرات (0)
نان گردويي نوعي نان مقوي و مغذي است كه در صبحانه يا به عنوان ميانوعده مصرف ميشود.

نان گردويي را به راحتي ميتوان در منزل تهيه و تا چند روز در يخچال يا فريزر نگهداري كرد. نان گردويي با پنير، يك صبحانه مفيد يا يك ميانوعده كامل بهخصوص براي كودكان است. طرز تهيه نان گردويي خانگي را در مجله دلتا بخوانيد.
مواد لازم تهيه نان گردويي :
گردو خرد شده: يك پيمانه
آرد: ۲ پيمانه
ماست: يك پيمانه
بيكينگ پودر: نصف قاشق مرباخوري
جوش شيرين: يك چهارم قاشق مرباخوري
نمك: يك چهارم قاشق مرباخوري
شكر: سه چهارم پيمانه
تخممرغ: ۲ عدد
روغن مايع: نصف پيمانه
كدو حلوايي رنده شده: يك پيمانه
كره به ميزان لازم
طرز تهيه نان گردويي :
ابتدا فر را روشن كرده و يك ظرف آب در آن بگذاريد؛ اين كار براي آن است كه داخل فر رطوبت داشته باشد تا نان بهتر بپزد.
گردو را ريز خرد كرده يا در غذاساز له كنيد؛ سپس آن را با كره تفت دهيد و كنار بگذاريد. آرد را ۳ بار الك كنيد؛ سپس جوش شيرين، بيكينگ پودر و نمك را به آن افزوده، دوباره با هم الك كنيد.
در ظرفي شكر، تخممرغ، روغن و ماست را با همزن برقي مخلوط كنيد. كدو حلوايي را رنده كرده و به مواد بيفزاييد. مخلوط آرد، جوش شيرين، بيكينگ پودر و نمك را كم كم به مواد افزوده، و خوب به هم بزنيد. اگر كدو حلوايي دوست نداريد، ميتوانيد آن را حذف كنيد؛ ولي كدو باعث ميشود نان گردويي پفكي و ترد شود.
مايه را در قالب مناسبي كه از قبل چرب كرده و آرد پاشيدهايد، ريخته و در فر بگذاريد. به هيچ وجه تا ۵۰ دقيقه در فر را باز نكنيد تا نان خوب بپزد و خمير نشود.
پس از حدود يك ساعت، نان آماده است. روي آن مقداري گردو يا كنجد پاشيده و سرو كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
آموزش آشپزي،
صبحانه،
نان،
مجله دلتا،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۱ بهمن ۱۳۹۸ساعت:
۱۰:۲۰:۵۰ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع:
نظرات (0)
برگر گياهي به جاي گوشت با لوبيا سفيد درست ميشود و مناسب گياهخواران است.

اگر گياهخواري باعث شده دست از غذاهاي فست فودي برداريد، سخت در اشتباهيد. با مجله دلتا همراه باشيد تا با طرز تهيه يك برگر گياهي خوشمزه آشنا شويد و اين غذاي هيجانانگيز را تجربه كنيد.
مواد لازم تهيه برگر گياهي:
لوبيا سفيد: يك پيمانه
تخممرغ: يك عدد
گوجهفرنگي به ميزان لازم
برگ ريحان: يك چهارم فنجان
سير: ۴ حبه
پودر سوخاري: نصف فنجان
پياز: ۳ عدد
نمك، فلفل و زيره به ميزان لازم
سركه بالزاميك: يك قاشق غذاخوري
روغن زيتون: ۲ قاشق غذاخوري
نان همبرگر: ۴ عدد
خيارشور به ميزان لازم
طرز تهيه برگر گياهي:
يكي از پيازها را در غذاساز بريزيد يا ريز رنده كنيد؛ سپس آب آن را بگيريد.
لوبيا سفيد را چند ساعت در آب خيس كنيد تا نفخ آن از بين برود؛ پس از خيس خوردن آن را بپزيد تا خوب نرم شود.
لوبيا سفيد پخته شده را با سير، نمك و نيمي از پودر سوخاري در مخلوطكن يا غذاساز بريزيد تا به حالت خميري يكدست در آيد؛ سپس آن را نيم ساعت در يخچال بگذاريد تا كمي سفت شود.
سركه بالزاميك، روغن زيتون، برگ ريحان خرد شده، فلفل، زيره و پياز رنده شده را به مايه برگر افزوده، با هم مخلوط كنيد و ورز دهيد. بقيه پودر سوخاري را در بشقابي بريزيد و تخممرغ را در كاسهاي بشكنيد. مايه برگر را ۴ قسمت كنيد. هر قسمت را ابتدا به تخممرغ آغشته كرده و بعد در پودر سوخاري بچرخانيد؛ سپس با دست صاف كنيد.
در تابهاي روغن بريزيد و وقتي داغ شد، دو طرف برگرها را در آن سرخ كنيد. گوجهفرنگي و دو پياز ديگر را حلقه كرده، با سس دلخواه، خيارشور و برگر لاي نان بگذاريد.
در صورت تمايل ميتوانيد هر نوع سبزيجات ديگري كه دوست داريد، در برگر استفاده كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
فست فود،
آموزش آشپزي،
غذاهاي رژيمي،
مجله دلتا،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۱ بهمن ۱۳۹۸ساعت:
۱۰:۰۸:۱۶ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع:
نظرات (0)
آلبالو پلو از غذاهاي اصيل ايراني است كه بيشتر در مجالس و مهمانيها سرو ميشود.

آلبالو پلو غذايي خوشطعم و ملس است كه هم با مرغ و هم با گوشت قلقلي درست ميشود. با اينكه آلبالو مخصوص فصل تابستان است؛ ولي با فريزري كردن آن، ميتوان در تمام ايام سال اين غذاي خوشمزه را طبخ كرد. طرز تهيه آلبالو پلو مجلسي را در مجله دلتا بخوانيد.
مواد لازم تهيه آلبالو پلو :
برنج: ۴ پيمانه
شكر: ۲۵۰ گرم
آلبالو: ۵۰۰ گرم
زعفران دم كرده به ميزان لازم
طرز تهيه آلبالو پلو:
آلبالو را بشوييد و صبر كنيد تا آب آن گرفته شود؛ سپس هسته آن را بگيريد. اگر هسته گير نداريد، از ني براي درآوردن هسته آلبالو استفاده كنيد.
آلبالوهاي هسته گرفته را در ظرفي ريخته و شكر را لابهلاي آنها بپاشيد. معمولا مقدار شكر نصف مقدار آلبالو است كه بنا به ذائقه ميتوانيد آن را كم يا زياد كنيد.
روي ظرف را بپوشانيد و يك شب در يخچال بگذاريد تا آلبالو آب بيندازد.
آلبالوها را در قابلمه بريزيد و روي شعله ملايم بگذاريد تا جوش بيايد. از زمان جوش آمدن حدود ۱۰ دقيقه آلبالوها را بجوشانيد. در اين فاصله كف روي آن را با قاشق برداريد.
با كفگير سوراخدار آلبالوها را از شربت جدا كنيد؛ سپس ۱۰ دقيقه ديگر شربت را به تنهايي بجوشانيد تا كمي قوام پيدا كند. پس از قوام آمدن، آن را كنار بگذاريد تا خنك شود.
برنج را چند ساعت با آب و نمك خيس كنيد. آن را در آب در حال جوش ريخته و وقتي كمي نرم شد، آبكش كنيد. بهتر است براي آلبالو پلو برنج را كمي زنده آبكش كنيد تا در زمان دم كشيدن شفته نشود.
كف قابلمه تهديگ نان يا سيبزميني بگذاريد. لايه لايه برنج و آلبالو بريزيد تا مواد تمام شوند.
ميتوانيد مقداري از آلبالوي پخته شده را براي تزيين آلبالو پلو نگه داريد.
وقتي برنج بخار كرد، دمكني بگذاريد تا غذا دم بكشد و آماده شود.
وقتي برنج دم كشيد، مقداري از آن را با زعفران دم كرده و شربت آلبالو مخلوط و براي تزيين استفاده كنيد.
آلبالو پلو را بنا به سليقه ميتوانيد با مرغ زعفراني يا گوشت قلقلي سرو كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
آشپزي ايراني،
آموزش آشپزي،
غذاهاي ايراني،
مجله دلتا،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۱۹ بهمن ۱۳۹۸ساعت:
۰۲:۳۵:۴۶ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع:
نظرات (0)
سيب زميني تنوري آغشته به كره و سير، غذاي خوشمزهاي است كه به عنوان پيشغذا يا ميانوعده سرو ميشود.

سيب زميني تنوري به شيوههاي مختلف درست ميشود كه بهترين نوع آن تنوري كردن روي زغال است. اما از آنجا كه اين امكان براي همه فراهم نيست، ميتوان آن را در منزل و در فر درست كرد.
مواد لازم براي تهيه سيب زميني تنوري :
سيب زميني: ۴ عدد
سير: يك حبه
پنير موزارلا رنده شده: يك پيمانه
پنير پارمزان رنده شده: نصف پيمانه
جعفري ساطوري شده: يك چهارم پيمانه
كره آب شده: يك چهارم پيمانه
روغن زيتون: يك چهارم پيمانه
نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه سيب زميني تنوري :
در اين غذا بهتر است سيب زميني با پوست باشد؛ ولي اگر دوست نداريد، ميتوانيد آن را پوست بگيريد.
روي هر سيب زميني شكافهاي كوچكي از عرض ايجاد كنيد؛ مراقب باشيد كه سيب زميني را تا انتها برش ندهيد.
در صورت تمايل ميتوانيد سيب زميني را در اندازه دلخواه خرد كنيد.
در سيني فر كاغذ روغني بگذاريد. سير را له كرده و با كره و روغن زيتون مخلوط كنيد. با استفاده از قلمموي آشپزي اين مخلوط را روي سطح سيب زمينيها بريزيد.
سيني را در فر بگذاريد و ۲۰ دقيقه زمان دهيد تا سيب زمينيها بپزند. وقتي لبههاي سيب زميني طلايي شد و شكافها از هم باز شدند، سيني را بيرون بياوريد.
همانطور كه سيب زمينيها داغ هستند، سطح آنها را به پنير موزارلا، پارمزان و مقداري كره آغشته كنيد. سيني را دوباره در فر بگذاريد و ۲۰ دقيقه ديگر زمان دهيد تا تنوري و طعمدار شوند.
وقتي سيب زمينيها حسابي تنوري شدند، از فر بيرون بياوريد و با جعفري خرد شده آن را تزيين كنيد.
سيب زميني تنوري را ميتوانيد با سسهاي مختلف و انواع ديپ سرو كنيد.
در صورت تمايل ميتوانيد مقداري قارچ سرخ شده و سبزيجات در كنار اين غذا بگذاريد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
پيش غذا،
فينگر فود،
مجله دلتا،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۱۹ بهمن ۱۳۹۸ساعت:
۰۲:۲۷:۰۷ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع:
نظرات (0)
املت كالباس يكي از املتهاي خوشمزه و پرطرفدار است كه به عنوان صبحانه يا ميانوعده سرو ميشود.

املت كالباس با پنير بسيار خوشطعم و غذايي كامل است. اين غذا را ميتوان بنا به سليقه با انواع ژامبون تهيه كرد. پيشنهاد ميشود براي شروع يك روز پرنشاط و پر انرژي از خوردن اين املت خوشمزه غافل نشويد و حتما آن را امتحان كنيد. طرز تهيه املت كالباس را در مجله دلتا بخوانيد.
مواد لازم تهيه املت كالباس :
ژامبون: ۳۰۰ گرم
تخممرغ: ۴ عدد
پنير پيتزا به ميزان لازم
كره به ميزان لازم
نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
پودر آويشن در صورت تمايل
طرز تهيه املت كالباس :
كالباس را در اندازه و شكل دلخواه برش بزنيد. در تابهاي تكههاي كالباس را با مقداري كره تفت دهيد تا رنگ آن تغيير كند و كمي سرخ شود. بهتر است در تهيه اين املت از كره به جاي روغن استفاده كنيد؛ چون در طعم آن تاثير دارد.
در كاسهاي تخممرغها را يكي يكي شكسته، با چنگال خوب هم بزنيد تا يكدست شوند؛ سپس نمك و زردچوبه به آن اضافه كنيد. در صورت تمايل ميتوانيد مقداري پودر آويشن به مواد بيفزاييد.
پنير پيتزا و تخممرغها را روي ژامبونهاي تفت داده شده ريخته و با هم مخلوط كنيد. روي مواد فلفل بپاشيد و در تابه را بگذاريد تا املت پخته شود.
وقتي املت آماده شد، آن را در بشقاب برگردانيد و روي آن مقداري پنير پيتزا بريزيد. در صورت تمايل ميتوانيد موقع سرو املت، به جاي پنير پيتزا روي آن پنير پارمزان بپاشيد.
اين املت را با انواع ژامبون ميتوان درست كرد؛ ولي بهتر است در تهيه آن از ژامبون مرغ استفاده كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يك غذاي خوشمزه ديگر با پنير پيتزا “كوكوي مرغ و پنير، غذاي فوري و خوشمزه” را مطالعه كنيد.
برچسب:
آموزش آشپزي،
صبحانه،
مجله دلتا،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۱۹ بهمن ۱۳۹۸ساعت:
۰۲:۱۷:۵۷ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع:
نظرات (0)