Array ( [type] => 2 [message] => mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100337 Library:30121 [file] => /home/viablog/public_html/blog/tag.php [line] => 43 )  صبحانه صبحانه

مجله آشپزی دلتا

طرز تهيه نان گردويي خانگي

نان گردويي نوعي نان مقوي و مغذي است كه در صبحانه يا به عنوان ميان‌وعده مصرف مي‌شود.

نان گردويي را به راحتي مي‌توان در منزل تهيه و تا چند روز در يخچال يا فريزر نگهداري كرد. نان گردويي با پنير، يك صبحانه مفيد يا يك ميان‌وعده كامل به‌خصوص براي كودكان است. طرز تهيه نان گردويي خانگي را در مجله دلتا بخوانيد.

مواد لازم تهيه نان گردويي :
گردو خرد شده: يك پيمانه
آرد: ۲ پيمانه
ماست: يك پيمانه
بيكينگ پودر: نصف قاشق مرباخوري
جوش شيرين: يك چهارم قاشق مرباخوري
نمك: يك چهارم قاشق مرباخوري
شكر: سه چهارم پيمانه
تخم‌مرغ: ۲ عدد
روغن مايع: نصف پيمانه
كدو حلوايي رنده شده: يك پيمانه
كره به ميزان لازم

طرز تهيه نان گردويي :
ابتدا فر را روشن كرده و يك ظرف آب در آن بگذاريد؛ اين كار براي آن است كه داخل فر رطوبت داشته باشد تا نان بهتر بپزد.

گردو را ريز خرد كرده يا در غذاساز له كنيد؛ سپس آن را با كره تفت دهيد و كنار بگذاريد. آرد را ۳ بار الك كنيد؛ سپس جوش شيرين، بيكينگ پودر و نمك را به آن افزوده، دوباره با هم الك كنيد.

در ظرفي شكر، تخم‌مرغ، روغن و ماست را با همزن برقي مخلوط كنيد. كدو حلوايي را رنده كرده و به مواد بيفزاييد. مخلوط آرد، جوش شيرين، بيكينگ پودر و نمك را كم كم به مواد افزوده، و خوب به هم بزنيد. اگر كدو حلوايي دوست نداريد، مي‌توانيد آن را حذف كنيد؛ ولي كدو باعث مي‌شود نان گردويي پفكي و ترد شود.

 

مايه را در قالب مناسبي كه از قبل چرب كرده و آرد پاشيده‌ايد، ريخته و در فر بگذاريد. به هيچ وجه تا ۵۰ دقيقه در فر را باز نكنيد تا نان خوب بپزد و خمير نشود.

پس از حدود يك ساعت، نان آماده است. روي آن مقداري گردو يا كنجد پاشيده و سرو كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/11/21 ساعت: ۱۰ توسط:deltafood :

املت كالباس، صبحانه فوري و پر كالري

املت كالباس يكي از املت‌هاي خوشمزه و پرطرفدار است كه به عنوان صبحانه يا ميان‌وعده سرو مي‌شود.

املت كالباس با پنير بسيار خوش‌طعم و غذايي كامل است. اين غذا را مي‌توان بنا به سليقه با انواع ژامبون تهيه كرد. پيشنهاد مي‌شود براي شروع يك روز پرنشاط و پر انرژي از خوردن اين املت خوشمزه غافل نشويد و حتما آن را امتحان كنيد. طرز تهيه املت كالباس را در مجله دلتا بخوانيد.

مواد لازم تهيه املت كالباس :
ژامبون: ۳۰۰ گرم
تخم‌مرغ: ۴ عدد
پنير پيتزا به ميزان لازم
كره به ميزان لازم
نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
پودر آويشن در صورت تمايل

طرز تهيه املت كالباس :
كالباس را در اندازه و شكل دلخواه برش بزنيد. در تابه‌اي تكه‌هاي كالباس را با مقداري كره تفت دهيد تا رنگ آن تغيير كند و كمي سرخ شود. بهتر است در تهيه اين املت از كره به جاي روغن استفاده كنيد؛ چون در طعم آن تاثير دارد.

در كاسه‌اي تخم‌مرغ‌ها را يكي يكي شكسته، با چنگال خوب هم بزنيد تا يكدست شوند؛ سپس نمك و زردچوبه به آن اضافه كنيد. در صورت تمايل مي‌توانيد مقداري پودر آويشن به مواد بيفزاييد.

پنير پيتزا و تخم‌مرغ‌ها را روي ژامبون‌هاي تفت داده شده ريخته و با هم مخلوط كنيد. روي مواد فلفل بپاشيد و در تابه را بگذاريد تا املت پخته شود.

 

وقتي املت آماده شد، آن را در بشقاب برگردانيد و روي آن مقداري پنير پيتزا بريزيد. در صورت تمايل مي‌توانيد موقع سرو املت، به جاي پنير پيتزا روي آن پنير پارمزان بپاشيد.

اين املت را با انواع ژامبون مي‌توان درست كرد؛ ولي بهتر است در تهيه آن از ژامبون مرغ استفاده كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يك غذاي خوشمزه ديگر با پنير پيتزا “كوكوي مرغ و پنير، غذاي فوري و خوشمزه” را مطالعه كنيد.


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/11/19 ساعت: ۱۴ توسط:deltafood :

املت پنيري ؛ صبحانه گرم و دلچسب

املت پنيري غذاي ساده و لذيذي است كه بيشتر در وعده صبحانه مصرف مي‌شود.

املت پنيري تخم‌مرغ و بيكن، نوعي املت و گزينۀ خوبي براي صبحانه روز تعطيل در كنار خانواده است. البته اين املت چون مغذي و مقوي است، براي يك ميان‌ وعده كامل يا خوراكي دانش‌ آموزان در مدرسه پيشنهاد مي‌شود.

مواد لازم تهيه املت پنيري :
بيكن: ۸ تكه
تخم‌ مرغ: ۸ عدد
پيازچه: ۳ عدد
نمك و فلفل به ميزان لازم
گوجه‌ فرنگي: ۲ عدد
پنير چدار رنده شده: ۲ فنجان
نان ساندويچي گرد يا نان تست به ميزان لازم
سس تند براي سرو در صورت تمايل
طرز تهيه املت پنيري :

بيكن را خرد كنيد. سپس با مقداري روغن تفت دهيد. بيكن‌ بايد برشته و قهوه‌اي رنگ شود. ۱۵ دقيقه براي سرخ كردن بيكن‌ها كافي است.

تخم‌ مرغ‌ها را در يك ظرف بشكنيد و خوب هم بزنيد.

پيازچه‌هاي خرد شده را با كمي نمك و فلفل با تخم‌ مرغ‌ها مخلوط كنيد.

اگر طعم فلفل‌ دلمه‌اي را دوست داريد، مي‌توانيد كمي فلفل‌ دلمه‌اي ريز شده هم به اين املت اضافه كنيد. جعفري ساطوري شده تازه هم يك انتخاب خوب براي تزيين است.
كف سيني فر يا هر ظرف ديگري كه مي‌خواهيد املت را در آن درست بپزيد، با روغن يا كره چرب كنيد.

تكه‌هاي بيكن سرخ شده را در سيني فر بريزيد و سپس تركيب تخم‌ مرغ را روي آن‌ها بريزيد. روي تخم‌ مرغ را با پنير چدار و گوجه‌ فرنگي خرد شده پر كنيد.

اگر گوجه‌فرنگي‌ها را بلانچ و سپس خرد كنيد، غذا لذيذتر مي‌شود. براي درست كردن املت پنيري گوجه‌ فرنگي‌ها را رنده نكنيد.
 

 

سيني را در فر گذاشته و ۲۵ دقيقه براي پخت زمان بگذاريد.

وقتي املت آماده و كمي خنك شد، آن را برش بزنيد.

اين املت را با نان باگت گرد كوچك يا نان تست و سس تند سرو كنيد.

در صورت تمايل قارچ يا انواع ژامبون را مي‌توانيد به اين املت اضافه كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/11/6 ساعت: ۱۵ توسط:deltafood :

نان جو ، صبحانه سلامتي

نان جو ناني سالم و مقوي براي صبحانه است.

نان جو يك نان خوشمزه و مفيد با بافتي نرم است. اين نان فوايد زيادي دارد كه تاثير در لاغري، يكي از خواص نان جو است. اگر در تهيه اين نان فقط از آرد جو استفاده كنيد، نان سنگين و بافت آن سفت مي‌شود؛ پس بهتر است براي پخت نان جو، آرد جو را با آرد نانوايي مخلوط كنيد. طرز تهيه نان جو را در مجله دلتا بخوانيد.

مواد لازم تهيه نان جو :
آرد جو: ۲ ليوان
آرد نانوايي: ۲ ليوان
شكر: يك و نيم قاشق غذاخوري
مايه خمير: يك قاشق غذاخوري
تخم مرغ: ۲ عدد
روغن زيتون: يك چهارم ليوان
ماست: ۵ قاشق غذاخوري
آب ولرم: يك ليوان
نمك: نوك قاشق چاي خوري
كنجد، مغز تخمه آفتابگردان و مغز تخم كدو براي تزيين

طرز تهيه نان جو :
آرد جو را از نان فانتزي‌ها يا عطاري‌ها تهيه كنيد. توجه كنيد كه آرد جو با آرد جوانه جو متفاوت است.

آرد جو و آرد نانوايي را دو بار الك كنيد.

سپس آن‌ها را با مايه خمير و شكر در كاسه‌اي ريخته و با هم مخلوط كنيد.

زرده و سفيده يكي از تخم مرغ‌‌ها را جدا كنيد.

سفيده و تخم مرغ ديگر را با روغن زيتون در مواد ريخته، خوب ورز دهيد تا خمير يكدست و منسجم شود.

ماست و نمك را به خمير افزوده و آب ولرم را كم كم اضافه كنيد تا خمير گوله نشود.

وقتي خمير را خوب ورز داديد، روي آن را بپوشانيد. دو ساعت به خمير استراحت دهيد تا حجم آن سه برابر شود؛ سپس با نوك انگشت پف آن را بگيريد.

 

روي سطح كار را آرد پاشيده، خمير را روي آن پهن كنيد و با وردنه به ضخامت يك بند انگشت آن را باز كنيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يك نان ساده و بي‌نظير، مطلب نان صبحانه خوشمزه را مطالعه كنيد.

خمير را به هر شكلي كه دوست داريد، فرم دهيد يا قالب بزنيد و در سيني فر بچينيد.

خميرهاي شكل داده را يك ربع استراحت دهيد و از زرده كنار گذاشته روي آن رومال كنيد.

در صورت تمايل مي‌توانيد كنجد، مغز تخمه آفتابگردان و مغز تخمه كدو روي نان بريزيد.

سيني را در فر كه از قبل گرم كرده‌ايد بگذاريد و ۲۰ دقيقه زمان دهيد تا نان‌ها آماده و طلايي شوند.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله  آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/10/24 ساعت: ۱۵ توسط:deltafood :

نان صبحانه خوشمزه

طرز تهيه نان صبحانه خوشمزه را در مجله دلتا بخوانيد.

نان صبحانه از انواع نان هاي ساده است كه به شكل هاي گوناگون طبخ مي‌شود. نان صبحانه مغزدار، نان صبحانه بدون فر، نان صبحانه با خمير جادويي و … از انواع اين نان هستند. از آنجايي كه پخت نان خانگي حس و حال خوبي دارد، نان صبحانه را در منزل درست كنيد و از آن لذت ببريد.

مواد لازم تهيه نان صبحانه :
آرد به ميزان لازم
خمير مايه: يك قاشق غذاخوري
شير ولرم: يك ليوان سرخالي
شكر: ۳ قاشق غذاخوري
زرده تخم مرغ: ۲ عدد
نمك: نوك قاشق چاي خوري
روغن مايع: ۲ قاشق غذاخوري
كنجد يا خشخاش در صورت تمايل

طرز تهيه نان صبحانه :
خمير مايه، نمك و شكر را در شير ولرم بريزيد و كنار بگذاريد تا كف كند.

براي اين كار ۱۵ دقيقه كافي است، چون اگر بيشتر بماند، نان بوي خمير مايه مي‌گيرد.

يك عدد زرده تخم مرغ را با روغن مايع هم بزنيد و مخلوط كنيد. سپس خمير مايه را به آن بيفزاييد.

آرد را الك كرده و كم كم به مخلوط اضافه كنيد. مقدار آرد بايد به قدري باشد كه خمير لطيف شود و به دست نچسبد.

پس از اينكه خمير را خوب ورز داديد، آن را گرد كنيد.

سپس يك حوله تميز نم دار روي آن بكشيد و يك ساعت در جاي نسبتاً گرمي بگذاريد تا حجم آن دو برابر شود.

پيشنهاد مطالعه: طرز تهيه خمير جادويي را در مطلب با خمير جادويي غذا هاي خوشمزه درست كنيد مطالعه كنيد.

فر را روشن كرده و يك كاسه آب در آن بگذاريد.

سيني فر را چرب كنيد. خمير را تكه تكه كرده و به هر شكلي كه دوست داريد، درآورده و در سيني بگذاريد.

 

براي رومال نان، يك عدد زرده تخم مرغ را با يك قاشق شير هم زده و مخلوط كنيد.

سپس با برس از مخلوط روي نان ها بماليد و در صورت تمايل مقداري كنجد يا خشخاش روي آن ها بپاشيد.

سيني را حدود نيم ساعت در فر بگذاريد تا نان ها بپزند و طلايي شوند.

پس از اينكه نان ها پخته شدند، آن ها را از فر بيرون بياوريد تا خنك شوند.

اين نان را مي‌توانيد تا يك هفته در ظرف در دار نگهداري كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/10/24 ساعت: ۱۴ توسط:deltafood :

مرباي سيب ، صبحانه مفيد و مغذي

مرباي سيب يك صبحانه خوشمزه، مفيد و پر انرژي است.

مرباي سيب يكي از مربا هايي است كه مي‌توان آن را در تمام فصل هاي سال درست كرد. اين مرباي خوش طعم و عطر علاوه بر صبحانه ، براي دسر هم مناسب است. براي تهيه مرباي سيب بهتر است از سيب زرد استفاده شود.

مواد لازم تهيه مرباي سيب :
سيب: يك كيلو
سركه سفيد: نصف ليوان
شكر: ۷۰۰ گرم
آب: ۲ ليوان
چند قطره گلاب در صورت تمايل

طرز تهيه مرباي سيب :
سيب را پوست گرفته و به صورت نگيني يا نيم دايره خرد كنيد.

روي تكه هاي سيب مقداري آب و نصف ليوان سركه سفيد بريزيد و بگذاريد يك ساعت بماند. اين كار باعث مي‌شود سيب سياه نشده و هنگام پخت خوش رنگ تر و ترد تر شود.

دو ليوان آب روي حرارت بگذاريد تا جوش بيايد. پس از جوش آمدن، شكر را به آن بيفزاييد. به هيچ وجه شكر را در آب هم نزنيد. بگذاريد شكر كم كم آب شود تا قوام بيايد. اگر سيب ترش است، از ۸۰۰ گرم شكر استفاده كنيد.

سيب را بدون اينكه روي آن آب بگيريد، از صافي رد كنيد. سپس آن را به شربت قوام آمده افزوده، بگذاريد سيب با حرارت ملايم بپزد.

اگر دوست داريد رنگ مربا قرمز شود، پس از نيم ساعت كه سيب پخت، در قابلمه را بگذاريد. اگر در قابلمه كيپ نيست، دمكني بگذاريد. حدود يك تا دو ساعت زمان مي‌برد تا رنگ مربا به قرمزي بزند. اگر مي‌خواهيد رنگ مربا زرد باشد، نيازي نيست در قابلمه را ببنديد و دمكني بگذاريد.

پس از گذشت اين مدت، كمي از شربت مربا در نعلبكي ريخته و آن را در يخچال بگذاريد. پس از سرد شدن، نعلبكي را به صورت دايره وار بچرخانيد. اگر شهد به آرامي حركت كرد، يعني مربا آماده است.

در صورت تمايل مي‌توانيد در اواخر پخت چند قطره گلاب در مربا بريزيد.

پس از سرد شدن مربا را در شيشه ريخته و در يخچال بگذاريد. اين مربا تا دو سال در يخچال ماندگاري دارد.

براي ديدن مطالب بيشتر آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.

همچنين بخوانيد:
شيريني نخودچي ، يادآور خاطرات عيد

تابستاني خنك با بستني سنتي خانگي


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/9/14 ساعت: ۱۱ توسط:deltafood :