Array ( [type] => 8192 [message] => mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead [file] => /home/viablog/public_html/blog/tag.php [line] => 43 )  ترشي ترشي

مجله آشپزی دلتا

ترشي پياز خانگي با طعم ايده آل

راي آشنايي با طرز تهيه پياز ترشي با مجله دلتا همراه باشيد.

ترشي پياز يكي از چاشني‌هاي پر طرفدار است كه هم با پياز قرمز و هم با پياز سفيد درست مي‌شود. ترشي پياز به دو صورت درسته و حلقه‌اي به راحتي تهيه مي‌شود ولي نكاتي دارد كه رعايت كردن آن‌ها، اين چاشني را خوش طعم و عطر مي‌كند.

مواد لازم تهيه ترشي پياز :
پياز سفيد يا بنفش ريز: يك كيلو
نمك به ميزان لازم
سير: ۲۰۰ گرم
نعناع خشك به ميزان لازم
سركه سفيد: ۲ ليتر
فلفل تند به ميزان دلخواه

طرز تهيه ترشي پياز :
پيازها را پوست گرفته و خوب بشوييد. سپس ۲ ساعت در جايي بگذاريد تا خشك شوند.

دقت كنيد ظرف ترشي كاملا خشك باشد. چون رطوبت باعث كپك زدن ترشي مي‌شود.

پياز، سير، فلفل تند و مقداري نعناع خشك در شيشه بريزيد و روي آن‌ها كمي نمك بپاشيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يك ترشي خوشمزه ” ترشي بادمجان شكم پر، نمي‌توان از آن گذشت “ را مطالعه كنيد.

سپس ظرف را با سركه سفيد پر كنيد. شيشه را يك ماه در جاي خنك و تاريك بگذاريد تا ترشي آماده شود و به اصطلاح برسد. پس از ۱۰ روز مي‌توانيد ترشي را در يخچال بگذاريد.

گرما يا نور خورشيد باعث خراب شدن ترشي مي‌شود.
اگر دوست داريد رنگ ترشي بنفش شود، چند عدد لبوي خام بين پيازها بريزيد.

براي قرمز شدن رنگ ترشي مي‌توانيد كلم قرمز خام را در ترشي بريزيد يا آن را با نصف پيمانه آب جوشانده و به ترشي اضافه كنيد.


طرز تهيه ترشي پياز حلقه‌اي :
پيازهاي حلقه شده را با آب جوش در قابلمه بريزيد. پس از چند ثانيه آن‌ها را آبكش كنيد. سپس سركه، آب و نمك را با هم بجوشانيد و با پيازها در شيشه بريزيد. در صورت تمايل مي‌توانيد از چوب دارچين، ميخك، فلفل قرمز، پودر سير، دانه خردل، تخم گشنيز، رازيانه يا زيره، زنجبيل تازه، برگ بو و … استفاده كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.

 


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/11/6 ساعت: ۱۵ توسط:deltafood :

تهيه سير ترشي ۷ ساله در ۴۰ روز

سير ترشي 7 ساله را در 40 روز درست كنيد و از آن لذت ببريد.

سير ترشي يكي از چاشني‌هاي پرطرفدار ايراني است كه بسيار خوشمزه است و خواص درماني زيادي به خصوص براي سيستم گوارشي دارد. در گذشته اين ترشي را پس از درست كردن، در جاي خنك و تاريكي مي‌گذاشتند تا چند سال بگذرد و به اصطلاح چند ساله شود. در اين ميان سير ترشي هفت ساله بيشترين طرفدار را داشت و بهترين ترشي بود. حال اگر دوست داريد در عرض چند روز سير ترشي ۷ ساله داشته باشيد، اين مطلب را در مجله دلتا بخوانيد.

مواد لازم براي تهيه سير ترشي :
سركه بالزاميك: ۶ ليوان
سركه خرما: ۳ ليوان
بوته سير: ۴۰ عدد
شكر قهوه‌اي: ۵ قاشق غذاخوري
سس سويا: ۱۰ قاشق غذاخوري

طرز تهيه سير ترشي :
يك ظرف مناسب شيشه‌اي يا پلاستيكي با در محكم انتخاب كنيد.

بوته‌هاي سير را خوب بشوييد تا تميز شوند.

سپس آن‌ها را با سركه بالزاميك، سركه خرما، شكر قهوه‌اي و سس سويا در قابلمه بريزيد.

قابلمه را روي شعله ملايم گاز بگذاريد تا مواد حدود ۱۵ دقيقه با هم بجوشند.

مراقب باشيد اين زمان بيشتر نشود، چون باعث له شدن سيرها مي‌شود.
پس از گذشت اين مدت، بوته‌هاي سير را در ظرف مناسب گذاشته و مخلوط سركه و شكر را كه با سير جوشيده بود، روي سيرها در ظرف بريزيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با طرز تهيه يك ترشي بي‌نظير خانگي، مطلب ترشي بادمجان شكم پر، نمي توان از آن گذشت را مطالعه كنيد.

سركه را حتما امتحان كنيد تا اگر شوري و شيريني آن كم بود، اندازه كنيد.

 

روي ظرف را با يك نايلون ببنديد و بعد در آن را بگذاريد و خوب محكم كنيد.

بهتر است محل نگهداري سير ترشي جاي خنك و تاريكي مانند زيرزمين يا انباري باشد. حتي اگر امكان آن را داريد، ظرف ترشي را زير خاك بگذاريد.

پس از ۴۰ روز سير ترشي خانگي هفت ساله شما به همين راحتي آماده است! آن را در كنار انواع غذا، به‌خصوص غذاهاي شمالي ميل كنيد و لذت ببريد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/10/28 ساعت: ۱۲ توسط:deltafood :

ترشي بادمجان شكم پر ، نمي توان از آن گذشت

ترشي بادمجان شكم پر يكي از پر طرفدار ترين چاشني هاي ايراني است.

ترشي بادمجان شكم پر يكي از انواع ترشي بادمجان كه بسيار لذيذ و خوشمزه است و با انواع غذاهاي ايراني مي‌چسبد. اين ترشي را كه طرز تهيه آساني دارد، در همه فصل ها مي‌توان درست كرد.

مواد لازم تهيه ترشي بادمجان شكم پر :
بادمجان: يك كيلوگرم
هويج: ۳ عدد
پياز: ۴ عدد
سير: ۵ حبه
فلفل دلمه اي سبز: ۳ عدد
سركه به ميزان لازم
نمك: يك قاشق چاي خوري
فلفل به ميزان لازم
سبزي ترشي: ۲ قاشق غذاخوري

طرز تهيه ترشي بادمجان شكم پر :
بادمجان ها را خوب بشوييد، چون بايد با پوست باشند. لازم نيست سر بادمجان را كامل جدا كنيد. فقط قسمت هاي اضافي آن را ببريد.

با يك چاقوي تيز روي بادمجان ها شكاف طولي ايجاد كنيد. مراقب باشيد پوست بادمجان از پشت پاره نشود.

براي تهيه اين ترشي بادمجان هايي را انتخاب كنيد كه بدون تخم و پوست مشكي باشند. بادمجان هايي كه پوست بنفش دارند، طعم خوبي ندارند و معمولاً تلخ يا تند هستند.
بادمجان ها را در يك قابلمه آب روي شعله متوسط بگذاريد تا جوش بيايد.

پس از ۱۰ دقيقه كه بادمجان ها كمي نرم شدند، در صافي بريزيد تا آب آن ها گرفته شود. مراقب باشيد بادمجان ها زياد نجوشند تا وا نروند.

هويج و پياز را به صورت خلال هاي نازك برش بزنيد.

فلفل دلمه اي را در اندازه دلخواه خرد كنيد. بهتر است برش هاي فلفل دلمه اي درشت باشد تا رنگ سبز آن باعث جلوه ترشي شود.

سير ها را پوست گرفته و نگيني خرد كنيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يكي ديگر از انواع ترشي بادمجان، مطلب ترشي بادمجان ، لذيذ و اشتها آور را مطالعه كنيد.

در كاسه اي هويج، پياز، سير، فلفل دلمه اي، سبزي ترشي، نمك و فلفل را با هم مخلوط كنيد.

داخل شكم هر بادمجان مقداري از مخلوط مواد خرد شده بريزيد. بادمجان ها را كمي فشار دهيد تا دو لبه كمي به هم نزديك شوند و مواد داخل آن بيرون نريزد.

سپس آن ها را در ظرف بچينيد، به طوري كه شكاف بادمجان ها به سمت بالا باشد.

سركه را در ظرف بريزيد. مقدار سركه بايد در حدي باشد كه روي بادمجان ها را بگيرد. در ظرف را محكم ببنديد و در جاي خنك نگهداري كنيد.

ترشي بادمجان شكم پر پس از ۷ تا ۱۰ روز آماده و جا افتاده مي‌شود.


سبزي ترشي بادمجان شكم پر چيست
سبزي اين ترشي مخلوطي از سبزي هاي معطري است كه در هر فصل در دسترس است.

سبزي هاي معطر شامل نعناع، ترخون، مرزه، ريحان و پونه است. از خشك شده اين سبزيجات هم مي‌توان استفاده كرد، ولي اگر تازه باشند بهتر است.

در صورتي كه سبزي هاي معطر محلي داريد، حتماً از آن ها استفاده كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/10/19 ساعت: ۱۲ توسط:deltafood :

سالاد زمستاني يا سالاد شور

طرز تهيه سالاد زمستاني را در مجله دلتا بخوانيد.


سالاد زمستاني يا سالاد شور از انواع سالاد و پيش غذا هاي خوشمزه اي است كه شباهت زيادي به ترشي دارد و به عنوان چاشني در كنار غذا هم سرو مي‌شود. سالاد زمستاني هر چه تندتر باشد، بهتر است. البته ميزان تندي آن به ذائقه افراد بستگي دارد.

مواد لازم تهيه سالاد زمستاني :
گل كلم: يك عدد
كرفس: يك عدد
هويج: ۶ عدد
فلفل تند: ۶ عدد
سير: ۶ حبه
گوجه فرنگي: ۳ كيلو
سركه سفيد: ۲ ليوان
نمك: ۲ قاشق غذاخوري

طرز تهيه سالاد زمستاني :
همه مواد را شسته و در اندازه متوسط خرد كنيد. آن ها را يك روز روي پارچه پهن كنيد تا هوا بخورند و كاملاً خشك شوند. اگر سبزيجات خوب خشك نشوند، ممكن است باعث كپك زدن سالاد شوند.

سپس تمام آن ها را در كاسه بزرگي با هم مخلوط كنيد.

گوجه فرنگي ها را چند دقيقه در آب جوش بيندازيد. اين كار براي آن است كه پوست آن ها راحت جدا شود.

سپس گوجه ها را پوست گرفته، در مخلوط كن بريزيد تا پوره شوند.

پوره را با نمك در قابلمه بريزيد و روي شعله متوسط بگذاريد تا ۱۰ دقيقه بجوشد.

 

پس از گذشت اين مدت، قابلمه را از روي حرارت برداشته و دو ليوان سركه به آن بيفزاييد. سپس محتويات قابلمه را همان طور كه داغ است، روي سبزيجات خرد شده بريزيد و با هم مخلوط كنيد.

پيشنهاد مطالعه: اگر به چاشني هاي جديد و فانتزي علاقمنديد، مطلب ترشي قارچ، چاشني فانتزي را مطالعه كنيد.

كمي كه سردتر شد، سالاد را در ظرف هاي شيشه اي بريزيد و تا ۲۴ ساعت در آن را نبنديد تا سر نرود.

براي نگهداري از سالاد زمستاني از ظروف فلزي و پلاستيكي استفاده نكنيد.
پس از گذشت يك روز در ظرف ها را محكم ببنديد و ۱۰ روز در يخچال بگذاريد تا آماده شود.

اين سالاد را حتماً در يخچال نگهداري كنيد، چون خيلي زود كپك مي‌زند.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/10/16 ساعت: ۱۳ توسط:deltafood :

ترشي قارچ ، چاشني فانتزي

ترشي قارچ يكي از انواع ترشي هاي مجلسي و خوشمزه است.

ترشي قارچ يك چاشني خوشمزه و فانتزي و مناسب سرو در مهماني ها است. اين ترشي كه به سادگي تهيه مي‌شود، مدت زمان مصرف آن كوتاه است و بيشتر از ۴ هفته نمي‌توان آن را نگه داشت. براي آشنايي با طرز تهيه ترشي قارچ، با صفحه آشپزي مجله دلتا همراه باشيد.

مواد لازم تهيه ترشي قارچ :
قارچ ريز: يك كيلوگرم
سير: ۵ حبه
سبزيجات معطر به ميزان لازم
آب: يك و نيم پيمانه
سركه: يك و نيم پيمانه
فلفل سياه: يك قاشق چاي خوري
نمك: يك قاشق غذاخوري
شكر: يك قاشق غذاخوري
آبليمو به ميزان لازم

طرز تهيه ترشي قارچ :
چون اين ترشي با قارچ درسته تهيه مي‌شود، بهتر است از قارچ هاي ريز و كوچك استفاده شود.

قارچ ها را پس از شستن در قابلمه بريزيد. آن ها را ۵ دقيقه با آب و كمي آبليمو بجوشانيد و بعد آبكش كنيد. استفاده از آبليمو باعث مي‌شود قارچ ها سياه نشوند.

يك و نيم پيمانه آب را با فلفل سياه، نمك و شكر روي شعله بگذاريد تا حل شوند. سپس شعله را خاموش كنيد و پس از اينكه كمي خنك شد، سركه را به آن بيفزاييد. به جاي سركه سفيد مي‌توانيد از سركه بالزاميك هم استفاده كنيد.

قارچ ها را با سير و سبزي خرد شده در شيشه بگذاريد. مقداري آب و سركه در شيشه بريزيد تا روي قارچ‌ها را بگيرد.

در شيشه را سفت ببنديد تا هوا داخل آن نرود. ترشي را به مدت يك هفته در يخچال بگذاريد تا آماده شود.

طرز تهيه ترشي قارچ با گوجه هم متداول است و براي تهيه آن مي‌توانيد چند عدد گوجه گيلاسي به آن اضافه كنيد.

در صورت تمايل مي‌توانيد از رب انار در اين ترشي استفاده كنيد كه طعم خوبي به آن مي‌دهد.

به ترشي قارچ مي‌توان لوبيا سبز، ذرت، نخود سبز و انواع سبزيجات هم اضافه كرد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/10/9 ساعت: ۱۵ توسط:deltafood :