ترشي پياز خانگي با طعم ايده آل
راي آشنايي با طرز تهيه پياز ترشي با مجله دلتا همراه باشيد.
ترشي پياز يكي از چاشنيهاي پر طرفدار است كه هم با پياز قرمز و هم با پياز سفيد درست ميشود. ترشي پياز به دو صورت درسته و حلقهاي به راحتي تهيه ميشود ولي نكاتي دارد كه رعايت كردن آنها، اين چاشني را خوش طعم و عطر ميكند.
مواد لازم تهيه ترشي پياز :
پياز سفيد يا بنفش ريز: يك كيلو
نمك به ميزان لازم
سير: ۲۰۰ گرم
نعناع خشك به ميزان لازم
سركه سفيد: ۲ ليتر
فلفل تند به ميزان دلخواه
طرز تهيه ترشي پياز :
پيازها را پوست گرفته و خوب بشوييد. سپس ۲ ساعت در جايي بگذاريد تا خشك شوند.
دقت كنيد ظرف ترشي كاملا خشك باشد. چون رطوبت باعث كپك زدن ترشي ميشود.
پياز، سير، فلفل تند و مقداري نعناع خشك در شيشه بريزيد و روي آنها كمي نمك بپاشيد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يك ترشي خوشمزه ” ترشي بادمجان شكم پر، نميتوان از آن گذشت “ را مطالعه كنيد.
سپس ظرف را با سركه سفيد پر كنيد. شيشه را يك ماه در جاي خنك و تاريك بگذاريد تا ترشي آماده شود و به اصطلاح برسد. پس از ۱۰ روز ميتوانيد ترشي را در يخچال بگذاريد.
گرما يا نور خورشيد باعث خراب شدن ترشي ميشود.
اگر دوست داريد رنگ ترشي بنفش شود، چند عدد لبوي خام بين پيازها بريزيد.
براي قرمز شدن رنگ ترشي ميتوانيد كلم قرمز خام را در ترشي بريزيد يا آن را با نصف پيمانه آب جوشانده و به ترشي اضافه كنيد.
طرز تهيه ترشي پياز حلقهاي :
پيازهاي حلقه شده را با آب جوش در قابلمه بريزيد. پس از چند ثانيه آنها را آبكش كنيد. سپس سركه، آب و نمك را با هم بجوشانيد و با پيازها در شيشه بريزيد. در صورت تمايل ميتوانيد از چوب دارچين، ميخك، فلفل قرمز، پودر سير، دانه خردل، تخم گشنيز، رازيانه يا زيره، زنجبيل تازه، برگ بو و … استفاده كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب: