Array ( [type] => 2 [message] => mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100337 Library:30121 [file] => /home/viablog/public_html/blog/tag.php [line] => 43 )  مربا مربا

مجله آشپزی دلتا

طرز تهيه مرباي زنجبيل

مرباي زنجبيل با زنجبيل تازه درست مي‌شود و خواص زيادي دارد.

مرباي زنجبيل يكي از انواع مربا است كه طبع گرمي دارد. تهيه اين مربا كمي وقت‌گير است، ولي به طعم خوب آن مي‌ارزد. مرباي زنجبيل با نان و كره، صبحانه‌اي دلچسب براي روزهاي سرد است. اين مربا را علاوه بر صبحانه، به‌عنوان دسر هم مي‌توان سرو كرد. طرز تهيه مرباي زنجبيل را در مجله دلتا بخوانيد.

مواد لازم تهيه مرباي زنجبيل :
زنجبيل تازه: ۲۰۰ گرم
شكر: ۲۰۰ گرم
آب: يك و نيم ليوان
آبليمو: يك قاشق مرباخوري

طرز تهيه مرباي زنجبيل :
زنجبيل را پوست گرفته و به صورت خلالي يا نگيني خرد يا با پوست، ورقه‌اي كنيد.

زنجبيل خرد شده را ۱۵ دقيقه در آب بجوشانيد؛ سپس آن را آبكش كرده، در صافي بريزيد و آب سرد روي آن بگيريد.

زنجبيل را دوباره در آب بجوشانيد و آبكش كرده و اين كار را ۴ تا ۵ بار تكرار كنيد تا تلخي زنجبيل از بين برود. البته اگر تندي زنجبيل را دوست داريد، مي‌توانيد اين كار را كمتر انجام دهيد.

پس از اينكه تلخي زنجبيل از بين رفت، آن را چند ساعت در كاسه آب سرد بگذاريد و در اين مدت چند بار آب آن را عوض كنيد.

شكر و آب را در قابلمه‌اي بريزيد و آن را روي شعله متوسط بگذاريد تا بجوشد؛ سپس زنجبيل را به مخلوط شكر و آب افزوده، بگذاريد شهد مربا قوام بيايد.

اگر شهد مربا زياد بود، مي‌توانيد در مرباهايي مانند مرباي هويج از آن استفاده كنيد.

 

به خاطر طعم قوي زنجبيل، اين مربا نيازي به افزودن وانيل و گلاب ندارد.

در اواخر پخت مربا، آبليمو را به آن اضافه كرده، قابلمه را از روي شعله برداريد تا مربا سرد شود.

مرباي خنك شده را در ظرف شيشه‌اي بريزيد و در يخچال نگه داريد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يك مرباي خوشمزه “مرباي كدو حلوايي، ترد و مجلسي” را مطالعه كنيد.


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/11/26 ساعت: ۱۶ توسط:deltafood :

طرز تهيه مرباي پرتقال مارمالادي

مرباي پرتقال به صورت مارمالادي، مناسب صبحانه و سرو به عنوان دسر است.

مارمالاد پرتقال با فيله پرتقال درست مي‌شود و طعم خوبي دارد. اين نوع مرباي پرتقال، ماندگاري بالايي دارد و مي‌توان آن را ماه‌ها در ظرف شيشه‌اي و در يخچال نگهداري كرد. طرز تهيه مرباي پرتقال مارمالادي را در مجله دلتا بخوانيد.

مواد لازم تهيه مرباي پرتقال :
پرتقال: يك كيلو
شكر: نيم كيلو
پودر ژله پرتقال: يك بسته

طرز تهيه مرباي پرتقال :
پرتقال‌ها را پوست گرفته و آن‌ها را پره پره كنيد. اگر دوست داريد مربا ملس باشد، پرتقال ترش انتخاب كنيد.

پوست پره‌ها را بگيريد و به اصطلاح فيله پرتقال را بيرون بياوريد. فيله‌ها را با مخلوط‌كن يا غذاساز له كرده، روي آن‌ها شكر بپاشيد. مواد را يكي دو ساعت كنار بگذاريد تا شكر حل شود.

به پودر ژله يك ليوان آب افزوده و آن را به روش بن ماري (حرارت غيرمستقيم) روي بخار كتري حل كنيد. به جاي پودر ژله مي‌توانيد از ژلاتين استفاده كنيد.

پودر ژله يا ژلاتين حل شده را به مواد افزوده، حدود ۲۰ دقيقه روي شعله ملايم بگذاريد تا چند جوش بزند و مربا آماده شود. به هيچ عنوان در مواد آب نريزيد؛ چون مربا را خراب مي‌كند و باعث كپك زدن آن مي‌شود.

وقتي مربا خوب له شد و حالت مارمالاد گرفت، آن را از روي شعله برداريد و بگذاريد خنك شود. مربا را در ظرف شيشه‌اي بريزيد و در يخچال نگهداري كنيد.

 

اين مربا چون به صورت مارمالاد تهيه مي‌شود، مناسب سرو به عنوان دسر است. همچنين از اين مربا براي تهيه انواع كيك، پاي و تارت استفاده مي‌شود.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يك مرباي متفاوت و خوش‌طعم ديگر “مرباي زغال اخته، صبحانه‌اي متفاوت” را مطالعه كنيد.


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/11/19 ساعت: ۱۴ توسط:deltafood :

مرباي كيوي ، چاشني چند كاره

مرباي كيوي فقط يك مربا نيست و مصارف گوناگون دارد.

مرباي كيوي يكي از مرباهايي است كه چندين كاربرد دارد. از اين مربا علاوه بر صبحانه، براي تزيين كيك و دسر و يك اردو در مهماني‌ها و مجالس استفاده مي‌شود. اين مربا طعم ملس و خوبي دارد و در تمام فصل‌هاي سال مي‌توان آن را درست كرد.

مواد لازم تهيه مرباي كيوي :
كيوي: نيم كيلو
شكر: نيم كيلو
وانيل در صورت تمايل

طرز تهيه مرباي كيوي :
كيوي‌ها را خوب بشوييد و پوست آن‌ها را بگيريد. بهتر است از كيوي‌هاي سفت استفاده كنيد.

كيوي‌ها را از عرض به صورت دايره و به ضخامت نيم سانت ورق ورق كنيد.

حتماً كيوي‌ها را از عرض ببريد تا شكل زيباي آن‌ها حفظ شود.

در قابلمه يك لايه كيوي چيده و شكر روي آن‌ها بپاشيد و اين كار را ادامه دهيد تا كيوي‌ها تمام شوند.

در تهيه اين مربا از روش شكرپاشي استفاده شده و چون در آن آب ريخته نمي‌شود و با آبي كه كيوي پس مي‌دهد، پخته مي‌شود، به همين دليل تا دو سال ماندگاري دارد.
قابلمه را حدود ۸ ساعت در يخچال بگذاريد تا شكر آب شده و به خورد كيوي برود.

چون كيوي ترش است، اين مربا شكرك نمي‌زند و به افزودن جوهرليمو نيازي نيست.

 

در صورت تمايل مي‌توانيد در مرباي كيوي از وانيل استفاده كنيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با طرز تهيه يك مرباي خاص و خوشمزه، مطلب مرباي زغال اخته، صبحانه اي متفاوت را مطالعه كنيد.

سپس قابلمه را روي شعله گذاشته تا كيوي بپزد و شربت آن غليظ شود. اين كار حدود ۲۰ دقيقه طول مي‌كشد.

اگر از كيوي خيلي رسيده استفاده مي‌كنيد، حتماً به زمان پخت توجه داشته باشيد كه زياد له نشود.
پس از گذشت اين مدت، مربا آماده است. آن را در ظرف شيشه‌اي ريخته و در يخچال نگهداري كنيد.

در صورت تمايل مي‌توانيد بگذاريد مربا زياد روي شعله بماند تا له شود و حالت مارمالاد بگيرد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/10/28 ساعت: ۱۳ توسط:deltafood :

مرباي زغال اخته ، صبحانه اي متفاوت

طرز تهيه مرباي زغال اخته را در مجله دلتا بخوانيد.

مرباي زغال اخته يكي از مربا هايي است كه كمتر درست مي‌شود، ولي طعم بي نظير و خاصي دارد. اصولاً مربا هايي كه با ميوه هاي ترش درست مي‌شوند، طرفداران خاص خود را دارند كه مرباي زغال اخته از اين دسته است. اگر دوست داريد صبحانه اي متفاوت را تجربه كنيد، حتما اين مربا را درست كنيد و از آن لذت ببريد.

مواد لازم تهيه مرباي زغال اخته :
زغال اخته: يك كيلو
شكر: يك كيلو
آبليمو: يك قاشق غذا خوري
وانيل: يك قاشق چاي خوري

طرز تهيه مرباي زغال اخته :
اين مربا را با هسته درست مي‌كنند. چون جدا كردن هسته آن دشوار است و ميوه را له مي‌كند.

زغال اخته را در قابلمه مناسبي بريزيد.

اگر زغال اخته سفت باشد، كمي شكر بريزيد و ده ساعت زمان دهيد تا آب بيندازد.

اگر ميوه زغال اخته رسيده و نرم باشد، احتياجي به آب انداختن و پختن قبل از قوام آمدن، ندارد.
پس از گذشت اين مدت، قابلمه را روي شعله ملايم بگذاريد تا ميوه ها كمي پخته شوند. فقط مراقب باشيد زمان زيادي روي شعله نباشند تا له نشوند.

وقتي زغال اخته ها كمي نرم شدند، بقيه شكر را يك جا ريخته، بگذاريد مربا قوام بيايد.

اگر طعم ملس مربا را دوست نداريد و مي‌خواهيد مربا شيرين باشد، مقدار شكر را يك و نيم برابر كنيد.
پس از اينكه مربا قوام آمد، شعله را خاموش كنيد. سپس آبليمو و وانيل را با هم در مربا بريزيد و آرام هم بزنيد تا مربا له نشود.

پيشنهاد مطالعه: اگر مربا هاي خاص دوست داريد، مطلب مرباي خرمالو ، صبحانه اي دلچسب براي روز هاي سرد را مطالعه كنيد.

مرباي زغال اخته آماده است. بگذاريد خوب خنك شود.

پس از خنك شدن مربا را در ظرف هاي شيشه اي بريزيد و در يخچال نگهداري كنيد.

اين مربا را چند ماه مي‌توانيد در يخچال نگه داريد و چون موقع پخت كمي آبليمو در آن ريخته‌ايد، شكرك نمي‌زند.

براي ديدن مطالب بيشترمجله آشپزي دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/10/24 ساعت: ۱۴ توسط:deltafood :

مرباي خرمالو ، صبحانه اي دلچسب براي روز هاي سرد

براي آشنايي با طرز تهيه مرباي خرمالو با مجله دلتا همراه باشيد.


مرباي خرمالو يكي از انواع مربا است كه در فصل پاييز و زمستان درست مي‌شود. پخت مرباي خرمالو خيلي رايج نيست، ولي پيشنهاد مي‌شود حتماً اين مرباي خوشمزه را امتحان كنيد. مرباي خرمالو سرشار از آهن و بسيار پر خاصيت است.

مواد لازم تهيه مرباي خرمالو :
خرمالوي خرد شده: ۳ پيمانه
شكر: ۲ پيمانه
آبليموي تازه: يك قاشق سوپ خوري
رنده پوست ليمو ترش: نصف قاشق چاي خوري
مغز بادام: نصف پيمانه

طرز تهيه مرباي خرمالو :
پوست نازك خرمالو را بگيريد و آن را خرد كنيد.

در قابلمه اي شكر بريزيد و تكه هاي خرمالو را به آن بيفزاييد.

قابلمه را ۱۵ دقيقه روي شعله ملايم بگذاريد و مواد را هم بزنيد تا شكر غليظ شود، ولي مربا به مرحله جوشيدن نرسد.

پوست ليمو ترش را بگيريد و ريز رنده كنيد.

مغز بادام ها را خرد كنيد يا در مخلوط كن بريزيد.

اگر طعم بادام را دوست نداريد، مي‌توانيد آن را حذف كنيد.
سپس پوست ليمو ترش رنده شده را با مغز بادام خرد شده و آبليمو روي مربا بريزيد و شعله را خاموش كنيد.

وقتي مربا خنك شد، آن را در شيشه ريخته و در يخچال نگهداري كنيد.

پيشنهاد مطالعه: اگر به انواع مربا علاقه داريد و مي‌خواهيد طعم هاي جديد را امتحان كنيد، مطلب مرباي انار، مرباي خوش رنگ پاييزي را مطالعه كنيد.

در صورتي كه دوست داريد مارمالاد خرمالو درست كنيد، يك قاشق سوپ خوري پودر ژلاتين را به روش بن‌ماري (حرارت غير مستقيم) در ۳ قاشق سوپ خوري آب حل كنيد.

خرمالو ها را ميكس كنيد تا پوره شوند. سپس آن ها را با شكر و پودر ژلاتين مخلوط كرده و به جاي پوست ليمو و آبليمو، از كمي وانيل براي طعم دادن به مارمالاد استفاده كنيد.

همه مواد را روي شعله ملايم با هم مخلوط كنيد تا مارمالاد غليظ و آماده شود.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله  آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/10/16 ساعت: ۱۳ توسط:deltafood :

مرباي انار ، مرباي خوش رنگ پاييزي

مرباي انار يكي از انواع مربا هاي پاييزي است.

مرباي انار يكي از مربا هاي خوش رنگ و خوش طعم پاييزي است. طرز تهيه مربا هاي گوناگون تقريباً شبيه هم است و از اين رو مرباي انار را به راحتي مي‌توانيد درست كنيد. اين مربا به خاطر ظاهر خوبي كه دارد، مناسب سرو در مهماني ها به عنوان دسر هم است.

مواد لازم تهيه مرباي انار :
آب انار: سه و نيم پيمانه
دانه انار: يك پيمانه
شكر: ۳ پيمانه
آبليمو به ميزان لازم

طرز تهيه مرباي انار :
ابتدا براي تعيين غلظت نهايي مربا، يك بشقاب را در جاي خنكي مثل يخچال بگذاريد.

با تعدادي انار به اندازه سه و نيم پيمانه آب انار بگيريد. مي‌توانيد از آب انار آماده هم استفاده كنيد، ولي بهتر است آب انار تازه باشد تا طعم مربا بهتر شود. براي تهيه اين مربا به هيچ وجه از شربت انار به جاي آب انار استفاده نكنيد. چون طعم مربا را خراب مي‌كند و باعث مي‌شود رنگ مربا كدر شود.

انار را به اندازه يك پيمانه، دانه دانه كنيد.

در قابلمه نسبتاً بزرگي، آب انار و شكر را با هم مخلوط كرده و نيم ساعت روي حرارت متوسط بگذاريد تا بجوشد. اگر انار ترش است، از مقدار شكر بيشتري استفاده كنيد.

پس از گذشت اين مدت، دانه‌ هاي انار و آبليمو را در قابلمه بريزيد و نيم ساعت ديگر زمان بدهيد تا دانه‌هاي انار بپزند و مواد به خورد هم بروند.

براي اينكه غلظت مربا را بسنجيد، با قاشق، يك قطره از مرباي آماده شده را روي بشقاب سرد شده بچكانيد و ظرف را سرازير كنيد. اگر مربا به سختي روان شد، يعني آماده است.

اما اگر مربا به غلظت مناسب نرسيده بود، دوباره بگذاريد بجوشد تا غليظ شود.

پس از اينكه مربا آماده شد، آن را در ظرف ريخته و در يخچال نگهداري كنيد. براي نگهداري مربا بهتر است از ظرف هاي شيشه اي استفاده كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/9/18 ساعت: ۱۴ توسط:deltafood :

مرباي سيب ، صبحانه مفيد و مغذي

مرباي سيب يك صبحانه خوشمزه، مفيد و پر انرژي است.

مرباي سيب يكي از مربا هايي است كه مي‌توان آن را در تمام فصل هاي سال درست كرد. اين مرباي خوش طعم و عطر علاوه بر صبحانه ، براي دسر هم مناسب است. براي تهيه مرباي سيب بهتر است از سيب زرد استفاده شود.

مواد لازم تهيه مرباي سيب :
سيب: يك كيلو
سركه سفيد: نصف ليوان
شكر: ۷۰۰ گرم
آب: ۲ ليوان
چند قطره گلاب در صورت تمايل

طرز تهيه مرباي سيب :
سيب را پوست گرفته و به صورت نگيني يا نيم دايره خرد كنيد.

روي تكه هاي سيب مقداري آب و نصف ليوان سركه سفيد بريزيد و بگذاريد يك ساعت بماند. اين كار باعث مي‌شود سيب سياه نشده و هنگام پخت خوش رنگ تر و ترد تر شود.

دو ليوان آب روي حرارت بگذاريد تا جوش بيايد. پس از جوش آمدن، شكر را به آن بيفزاييد. به هيچ وجه شكر را در آب هم نزنيد. بگذاريد شكر كم كم آب شود تا قوام بيايد. اگر سيب ترش است، از ۸۰۰ گرم شكر استفاده كنيد.

سيب را بدون اينكه روي آن آب بگيريد، از صافي رد كنيد. سپس آن را به شربت قوام آمده افزوده، بگذاريد سيب با حرارت ملايم بپزد.

اگر دوست داريد رنگ مربا قرمز شود، پس از نيم ساعت كه سيب پخت، در قابلمه را بگذاريد. اگر در قابلمه كيپ نيست، دمكني بگذاريد. حدود يك تا دو ساعت زمان مي‌برد تا رنگ مربا به قرمزي بزند. اگر مي‌خواهيد رنگ مربا زرد باشد، نيازي نيست در قابلمه را ببنديد و دمكني بگذاريد.

پس از گذشت اين مدت، كمي از شربت مربا در نعلبكي ريخته و آن را در يخچال بگذاريد. پس از سرد شدن، نعلبكي را به صورت دايره وار بچرخانيد. اگر شهد به آرامي حركت كرد، يعني مربا آماده است.

در صورت تمايل مي‌توانيد در اواخر پخت چند قطره گلاب در مربا بريزيد.

پس از سرد شدن مربا را در شيشه ريخته و در يخچال بگذاريد. اين مربا تا دو سال در يخچال ماندگاري دارد.

براي ديدن مطالب بيشتر آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.

همچنين بخوانيد:
شيريني نخودچي ، يادآور خاطرات عيد

تابستاني خنك با بستني سنتي خانگي


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/9/14 ساعت: ۱۱ توسط:deltafood :