سوپ مرغ يكي از سوپهاي خوشمزه و مفيد است كه بيشتر بهعنوان پيشغذا از آن استفاده ميشود.

سوپ مرغ ساده و مقوي است و با مواد مختلفي ميتوان آن را تهيه كرد. با مجله دلتا همراه باشيد تا با طرز تهيه سوپ مرغ مجلسي آشنا شويد.
مواد لازم تهيه سوپ مرغ مجلسي :
سيبزميني: ۲ عدد
هويج: ۲ عدد
قارچ: ۳۰۰ گرم
سينه مرغ: يك عدد
پياز: يك عدد
سير: يك حبه
ليموترش: يك عدد
جعفري خرد شده: يك قاشق غذاخوري
نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
طرز تهيه سوپ مرغ مجلسي :
سينه مرغ را نيمپز كرده و به صورت دلخواه خرد يا ريش ريش كنيد.
پياز و سير را ريز خرد كرده، با كمي روغن تفت دهيد تا نرم شوند؛ سپس به آن نمك، فلفل و زردچوبه بيفزاييد.
مرغ خرد شده را به مواد افزوده و تفت دهيد. ۴ ليوان آب جوش در قابلمه بريزيد و ۲۰ دقيقه زمان دهيد تا مرغ بپزد.
هويج و سيبزميني را نگيني و قارچ را ورقهاي خرد كنيد. وقتي مرغ پخت، هويج خرد شده را به مواد اضافه كنيد. يك ربع پس از افزودن هويج، قارچ و سيبزميني را در سوپ بريزيد.
دليل افزودن قارچ و سيبزميني ديرتر از هويج، اين است كه آنها زود ميپزند و اگر با هويج در سوپ بريزيد، ممكن است له شوند.
وقتي تمام مواد پخته شد و سوپ به غلظت مناسب رسيد، جعفري خرد شده را افزوده و نمك و فلفل سوپ را اندازه كنيد.
اگر سوپ مرغ آبكي بود، ميتوانيد مقدار كمي آرد در آن بريزيد.
در صورت تمايل براي لعاب بيشتر ميتوانيد مقداري رشته سوپي يا برنج نيم دانه به سوپ اضافه كنيد كه در آن صورت ديگر مجلسي نيست.
وقتي سوپ آماده شد، آن را با جعفري خرد شده تزيين و با ليموترش سرو كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با نوعي سوپ مرغ “سوپ مرغ تند به روش مكزيكي” را مطالعه كنيد
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/11/23 ساعت: ۱۳ توسط:deltafood :
سوپ گندم نوعي سوپ ساده و سبك است كه خواص زيادي دارد.

سوپ گندم پيش غذايي مفيد و مقوي است كه در عين سادگي بسيار خوشمزه است. سوپ گندم براي سرماخوردگي مفيد است و خوردن آن در روزهاي سرد سال پيشنهاد ميشود. اين سوپ را ميتوانيد هم با گوشت و هم با مرغ بپزيد كه البته با مرغ سريعتر آماده ميشود.
مواد لازم تهيه سوپ گندم :
گندم پوست كنده: يك پيمانه
پياز: يك عدد
سينه مرغ: يك عدد
هويج: يك عدد
جعفري خرد شده: ۳ پيمانه
ساقه كرفس: يك عدد
رب گوجه فرنگي در صورت تمايل
نمك، فلفل، زردچوبه و زنجبيل به ميزان لازم
طرز تهيه سوپ گندم :
گندم را از شب قبل خيس كنيد تا نرم شده و بهتر بپزد.
پياز را نگيني خرد كرده و با مقدار كمي روغن تفت دهيد تا سبك شود. همين كه پياز كمي نرم شد، كافي است. نيازي به سرخ شدن و طلايي شدن آن نيست.
استخوان سينه مرغ را درآورده و گوشت آن را مكعبي خرد كنيد. مرغ بايد بدون پوست و استخوان باشد.
تكههاي مرغ را به پياز افزوده، كمي تفت دهيد تا سفيد شوند. سپس مقداري زنجبيل، زردچوبه و فلفل به آن بزنيد.
در اين مرحله اگر دوست داريد ميتوانيد يك قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي به مواد بيفزاييد.
پيشنهاد مطالعه: اگر به دنبال سوپي براي درمان سرماخوردگي هستيد، مطلب سوپ كدو حلوايي، ضد سرماخوردگي را مطالعه كنيد.
هويج و ساقه كرفس را نگيني خرد كنيد. گندم را پس از آبكش كردن، با هويج و كرفس خرد شده به مواد اضافه كنيد.
در صورت تمايل ميتوانيد مقداري قارچ ورقهاي كرده و پس از تفت دادن در سوپ بريزيد.
در قابلمه مقدار مناسبي آب ريخته، روي شعله ملايم بگذاريد تا مواد بپزند و سوپ به غلظت مناسب برسد.
در اواخر پخت، يك قاشق جعفري خرد شده با كمي نمك در سوپ بريزيد.
سوپ گندم به همين سادگي آماده است. آن را در ظرف بريزيد و با ليموترش يا آبليموي تازه سرو كنيد.
در صورتي كه اين سوپ را براي كودكان درست ميكنيد، آن را در مخلوطكن يا غذاساز بريزيد تا مانند پوره شود.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/11/1 ساعت: ۱۵ توسط:deltafood :
از تهيه سوپ كدو حلوايي در زمستان غافل نشويد! اين سوپ يك درمان طلايي براي سرماخوردگي هم هست.

سوپ كدو حلوايي يك سوپ خوشمزه و مفيد است كه طبع گرمي دارد و مناسب روز هاي سرد سال است. چون كدو حلوايي در همه فصل ها در دسترس نيست، سوپ آن يك سوپ فصلي به حساب ميآيد. اين سوپ براي سرماخوردگي مفيد است و مانند يك دارو عمل ميكند. به دليل استفاده از سبزيجات متنوع، سوپ كدو تنبل يك غذاي خوشمزه و كامل است.
مواد لازم تهيه سوپ كدو حلوايي :
كدو حلوايي خرد شده: ۲ ليوان
سيب زميني: ۲ عدد
ساقه كرفس خرد شده: يك ليوان
هويج: يك عدد
آب مرغ: ۲ ليوان
نمك، فلفل و آويشن به ميزان لازم
خامه صبحانه به ميزان لازم
جعفري خرد شده براي تزيين
طرز تهيه سوپ كدو حلوايي :
كدو حلوايي را پوست بگيريد و خوب بشوييد. آن را خرد كنيد.
هويج، سيب زميني و ساقه كرفس را خرد كرده و پس از شستن، با كدو هاي خرد شده در قابلمه بريزيد.
دو ليوان آب مرغ و دو ليوان آب در قابلمه بريزيد.
اگر آب مرغ نداريد، ميتوانيد از دو عدد عصاره مرغ استفاده كنيد.
قابلمه را روي شعله ملايم بگذاريد تا مواد خوب پخته شوند. در اواخر پخت، نمك، فلفل و آويشن در سوپ بريزيد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با طرز تهيه يك سوپ خوشمزه براي درمان سرماخوردگي، مطلب سوپ ورميشل ، ويژه درمان سرماخوردگي را مطالعه كنيد.
اگر از عصاره مرغ استفاده ميكنيد، در سوپ نمك نريزيد، چون عصاره شور است.
وقتي مواد كاملاً پخته شدند، سوپ را در مخلوط كن يا غذاساز بريزيد تا حالت پوره اي و يكدست شود.
فراموش نكنيد اين سوپ را حتماً بايد ميكس كرد تا ظاهر خوبي داشته باشد.
هنگام سرو سوپ، روي آن خامه بريزيد و با جعفري خرد شده تزيين كنيد.
اين سوپ كمي شيرين است. در صورت تمايل ميتوانيد پس از ميكس كردن، مقداري آبليموي تازه به آن اضافه كنيد.
ميتوانيد داخل يك كدو حلوايي كوچك را خالي كرده و سوپ را در آن بريزيد و سرو كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/10/24 ساعت: ۱۵ توسط:deltafood :