Array ( [type] => 2 [message] => mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100337 Library:30121 [file] => /home/viablog/public_html/blog/tag.php [line] => 43 )  خورشت خورشت

مجله آشپزی دلتا

مرغ ناردوني، خورشت ترش گيلاني

مرغ ناردوني نوعي خورشت گيلاني است كه طعم ترشي دارد.

مرغ ناردوني از غذاهاي معروف شمالي است كه بيشتر به عنوان خورشت و با كته سرو مي‌شود. اين غذا كه در آن از رب و دانه‌هاي انار استفاده شده، بسيار خوشمزه است و طعم ترش و لذيذي دارد. با مجله دلتا همراه باشيد تا با طرز تهيه مرغ ناردوني آشنا شويد.

مواد لازم تهيه مرغ ناردوني :
تكه‌هاي مرغ به تعداد لازم
رب انار: ۳ قاشق غذاخوري
پياز: يك عدد
زعفران دم كرده به ميزان لازم
دانه انار: يك پيمانه
نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم

طرز تهيه مرغ ناردوني :
در تابه‌اي تكه‌هاي مرغ را سرخ كنيد تا طلايي شوند. بهتر است در تهيه اين غذا از ران مرغ استفاده كنيد.

پياز را نگيني خرد كرده و در كمي روغن تفت دهيد تا سبك و نرم شود؛ سپس فلفل و زردچوبه را به آن افزوده و با هم تفت دهيد. چون رب انار نمك دارد، در اين مرحله نمك نريزيد تا غذا شور نشود. بهتر است از ادويه ديگري استفاده نكنيد تا طعم اصلي غذا حفظ شود.

پس از اينكه بوي خامي زردچوبه گرفته شد، ۳ قاشق غذاخوري رب انار به مواد افزوده و تفت دهيد. يك ليوان آب جوش در خورشت ريخته و نمك آن را اندازه كنيد.

 

مرغ‌هاي سرخ شده را در سس بگذاريد و روي آن‌ها مقداري زعفران دم كرده بريزيد. در تابه را ببنديد تا مرغ‌ها نيم‌پز شوند؛ سپس يك پيمانه انار دون شده را به خورشت افزوده، در تابه را ببنديد تا انار و مرغ با هم پخته شوند. بهتر است از انار شيرين با دانه‌هاي قرمز استفاده كنيد تا طعم و ظاهر غذا خوب شود.

خورشت ناردون آماده است؛ آن را با دانه‌هاي انار تزيين كرده و با كته و مخلفات شمالي مانند زيتون پرورده و سير ترشي سرو كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/11/26 ساعت: ۱۶ توسط:deltafood :

خورشت آلو مسما

خورشت آلو مسما يكي از خورشت هاي سنتي ايراني است.


خورشت آلو مسما خورشت خوش طعم و ملسي است كه با مرغ درست مي‌شود. در تهيه اين خورشت هم از قيسي و هم از آلو سياه استفاده مي‌شود و به همين دليل اين غذا طعم بي نظيري دارد. براي آشنايي با طرز تهيه خورشت آلو مسما با مجله آشپزي مجله دلتا همراه باشيد.

مواد لازم تهيه خورشت آلو مسما :
مرغ: ۴ تكه
قيسي: ۱۲ عدد
آلو سياه: ۱۲ عدد
پياز: ۲ عدد
شكر: ۲ قاشق غذاخوري
رب گوجه فرنگي: يك قاشق غذاخوري
زعفران دم كرده به ميزان لازم
نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم

طرز تهيه خورشت آلو مسما :
پياز را خلالي خرد كنيد و در مقداري روغن تفت دهيد تا سبك و طلايي شود. وقتي پياز سرخ شد، نمك، فلفل و زردچوبه را به آن بيفزاييد.

آلو سياه و قيسي ها را جداگانه در تابه ديگري خوب تفت دهيد و كنار بگذاريد. مراقب باشيد آلو ها نسوزند.

حتماً آلو ها بايد تفت داده شوند. در غير اين صورت در خورشت ول مي‌شوند و ظاهر غذا را خراب مي‌كنند.

رب و شكر را به پياز داغ افزوده و تفت دهيد تا شكر كاملاً حل و مواد يكدست شوند.

ميزان شكر اين خورشت به ذائقه شما بستگي دارد و قابل تغيير است.
تكه هاي مرغ را به مواد افزوده، تفت دهيد تا كمي طلايي شوند. بهتر است از سينه يا فيله مرغ استفاده كنيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با انواع خورشت آلو، مطلب شيرين قاتوق، خورشت آلوي گيلاني را مطالعه كنيد.

 

پس از اينكه مرغ ها سرخ شدند، آلو هاي تفت داده شده را اضافه كنيد.

سپس در قابلمه ۴ ليوان آب بريزيد و وقتي به جوش آمد، شعله را كم كنيد تا خورشت بپزد و جا بيفتد. اين خورشت بايد غليظ و آب كمي داشته باشد.

در اواخر پخت مقداري زعفران دم كرده در خورشت بريزيد.

در صورت تمايل مي‌توانيد همراه با زعفران، مقداري گلاب هم به خورشت اضافه كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/10/16 ساعت: ۱۳ توسط:deltafood :

خورشت انار ، ترش و خوش طعم

خورشت انار يكي از غذا هاي خوشمزه ايراني است.

خورشت انار يكي از انواع خورشت هاي ايراني است كه طعم ملسي دارد و بسيار خوشمزه است. اين خورشت كه مخصوص فصل هاي سرد سال است، گزينه مناسبي براي سرو در شب يلدا است.

مواد لازم تهيه خورشت انار :
مرغ: ۴۰۰ گرم
دانه انار: يك پيمانه
آب انار: ۲ پيمانه
پياز: يك عدد
ادويه خورشتي به ميزان لازم
نمك و فلفل به ميزان لازم
بادمجان قلمي: ۳ عدد در صورت تمايل

طرز تهيه خورشت انار :
پياز را نگيني خرد كرده و با مقداري روغن تفت دهيد تا نرم و سبك شود. وقتي پياز طلايي و سرخ شد، آن را از تابه بيرون آورده و كنار بگذاريد.

مرغ را در اندازه هاي دلخواه تكه كنيد. در همان تابه اي كه پياز را تفت داده ايد، تكه هاي مرغ را سرخ كنيد.

بهتر است هنگام سرخ كردن در تابه را بگذاريد تا مرغ بهتر سرخ شود. مي‌توانيد كمي نمك و فلفل به مرغ بيفزاييد تا طعم دار شود.

پس از سرخ شدن مرغ، دانه هاي انار را با پياز سرخ شده در تابه بريزيد و خوب تفت دهيد تا با هم مخلوط شوند.

اگر دانه هاي انار ترش بود، در صورت تمايل مي‌توانيد كمي شكر به آن اضافه كنيد.

وقتي مواد را مخلوط كرديد، ادويه خورشتي را بيفزاييد.

ادويه خورشتي شامل زيره سياه، زنجبيل، جوز هندي، فلفل قرمز، زردچوبه و فلفل سياه است.

آب انار را به مواد افزوده و در ظرف را بگذاريد تا خورشت با حرارت كم آرام آرام بپزد و جا بيفتد.

اگر آب انار در دسترس نبود، مي‌توانيد از دو قاشق سوپ خوري رب انار غليظ استفاده كنيد.

خورشت انار ملس و خوشمزه آماده است. برخي با اين خورشت، بادمجان هم سرو مي‌كنند.

براي اين كار، بادمجان ها را پوست كنده، نمك بزنيد و كنار بگذاريد.

پس از ۲۰ دقيقه آن ها را با دستمال خشك كرده و در تابه با مقداري روغن سرخ كنيد.

در اواخر پخت، بادمجان هاي سرخ شده را به خورشت بيفزاييد و اجازه دهيد تا خورشت جا بيفتد.

در صورت تمايل مي‌توانيد خورشت انار را با گوشت قرمز درست كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله  آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/9/24 ساعت: ۱۵ توسط:deltafood :

طرز تهيه جوجه كباب ماستي

براي آشنايي با طرز تهيه جوجه كباب ماستي با مجله دلتا همراه باشيد.

جوجه كباب ماستي يكي از انواع جوجه كباب است كه طعم بي نظيري دارد و بسيار ترد و خوشمزه است. مهم ترين نكته در تهيه اين غذا، مزه دار كردن است كه باعث مي‌شود اين نوع كباب طعم خاصي داشته باشد. طرز تهيه جوجه كباب ماستي ساده است، حتماً اين كباب خوش طعم را امتحان كنيد.

مواد لازم تهيه جوجه كباب ماستي :
مرغ: يك كيلو
نمك و فلفل به ميزان لازم
پودر گل محمدي: يك قاشق چاي خوري
سبزي خشك معطر به ميزان لازم
گرد ليمو عماني: يك قاشق چاي خوري
پياز: ۲ عدد
ماست چكيده: ۲ پيمانه
روغن زيتون به ميزان لازم

طرز تهيه جوجه كباب ماستي :
مرغ را خرد كنيد و بگذاريد پس از شستن، كاملاً خشك شود. چون گوشت خيس خوب مزه دار نمي‌شود.

نمك و فلفل، پودر گل محمدي، سبزي خشك معطر، گرد ليمو عماني و ماست چكيده را با جوجه ها مخلوط كرده و خوب ورز دهيد.

چون هم ماست و هم جوجه سرد است، از گل محمدي استفاده مي‌كنيم كه هم گرم است و هم بوي خوبي به جوجه كباب مي‌دهد.

پياز ها را خلالي كنيد و مقداري نمك روي آن ها بريزيد تا بافت پياز نرم شود. سپس با دست ورز دهيد و به مواد جوجه بيفزاييد.

توجه داشته باشيد كه ماست چكيده ترش و سفت نباشد، چون طعم جوجه كباب را خراب مي‌كند.

پس از گذشت نيم ساعت كه جوجه ها در مواد مزه دار شدند، روغن زيتون را اضافه كنيد. دقت كنيد كه روغن زيتون را از ابتدا در مواد نريزيد، چون منافذ گوشت بسته شده و مواد به خورد آن نمي‌رود. روغن زيتون باعث مي‌شود جوجه ها هنگام كباب كردن نسوزند.

پس از افزودن روغن، جوجه ها را چند ساعت استراحت دهيد. سپس آن ها را به سيخ كشيده و كباب كنيد.

در صورت تمايل مي‌توانيد قبل از سيخ كردن، كمي آبليمو روي جوجه ها بريزيد. اين كار طعم جوجه كباب را بهتر مي‌كند.

در صورت تمايل مي‌توانيد جوجه كباب ماستي را در فر يا تابه درست كنيد، اما طعم خوب اين غذا به كبابي كردن آن است.

براي ديدن مطالب بيشتر  مجله آشپزي  را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/9/24 ساعت: ۱۵ توسط:deltafood :

سوپ دال عدس قرمز

سوپ دال عدس يكي از پيش غذا هاي خوشمزه و مفيد است.

سوپ دال عدس يا سوپ عدس قرمز با نوع خاصي از عدس به همين نام درست مي‌شود. اين سوپ كه طعم خوبي دارد، يك پيش غذاي عالي براي دور همي هاي دوستانه در فصل هاي سرد سال است. دال عدس بيشتر در جنوب كشور پخته مي‌شود.

مواد لازم تهيه دال عدس :
آب مرغ: ۶ ليوان
پياز: يك عدد
آرد: ۲ قاشق غذاخوري
كره: ۵۰ گرم
عدس قرمز: يك فنجان
هويج: يك عدد
رب گوجه فرنگي: ۲ قاشق غذاخوري
نمك به ميزان لازم
ادويه به ميزان لازم

طرز تهيه دال عدس :
سوپ دال عدس يكي از سوپ‌ هايي است كه حتماً بايد ادويه داشته باشد. البته در صورت تمايل مي‌توانيد ادويه را حذف كنيد كه در اين صورت طعم واقعي دال عدس را نخواهيد داشت.

عدس قرمز را چند ساعت در آب خيس كنيد تا نفخ آن از بين برود و خوب پخته شود.

پياز را ريز خرد كرده و با كره تفت دهيد تا سبك و نرم شود.

وقتي پياز طلايي شد، آرد را به آن بيفزاييد و خوب تفت دهيد تا خامي آن از بين برود. مراقب باشيد آرد نسوزد و قهوه اي نشود.

وقتي بوي آرد بلند شد، آب مرغ را كم كم به سوپ اضافه كنيد و مرتب آن را هم بزنيد تا آرد گلوله نشود. اگر آب مرغ نداريد، مي‌توانيد از عصاره مرغ استفاده كنيد. ولي سعي كنيد از آب خالي استفاده نكنيد، چون طعم لذيذ سوپ از بين مي‌رود.

نمك، ادويه و عدس را در سوپ ريخته، حرارت را كم كنيد تا عدس ها بپزند.

هويج را ريز رنده كنيد و وقتي عدس پخت، آن را با رب گوجه فرنگي در سوپ بريزيد. بگذاريد سوپ كمي روي شعله ملايم بماند تا جا بيفتد.

در صورت تمايل مي‌توانيد وقتي سوپ آماده شد، آن را ميكس كنيد.

دال عدس را با آبليمو سرو كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله  آشپزي ، مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/9/21 ساعت: ۱۳ توسط:deltafood :

خورشت سيب ؛ غذاي سنتي ايراني

خورشت سيب و آلو يكي از خورشت هاي سنتي و خوشمزه ايراني است كه اتفاقاً دستور پخت ساده اي دارد. در مجله آشپزي اين مقاله شما را با اين خوراك خوشمزه ايراني بيشتر آشنا مي كنيم.

خورشت سيب و آلو يكي از انواع خورشت و از غذاهاي ايراني است كه طعم خوب و ملسي دارد. اين خورشت را مي‌توان با انواع آلو درست كرد، ولي اگر با آلو قيسي تهيه شود، بهتر است. براي آشنايي با طرز تهيه خورشت سيب با مجله دلتا همراه باشيد.

مواد لازم تهيه خورشت سيب :
گوشت خورشتي: ۲۰۰ گرم
سيب: ۳ عدد
رب گوجه فرنگي: ۲ قاشق غذاخوري
آلو قيسي: يك ليوان
آبليمو: ۲ قاشق غذاخوري
آرد سفيد: ۲ قاشق غذاخوري
دارچين: يك قاشق چاي خوري
شكر: ۲ قاشق غذاخوري
پياز: يك عدد
سير: ۲ حبه
پودر هل: يك سوم قاشق چاي خوري
نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم

طرز تهيه خورشت سيب :
در قابلمه مقداري روغن بريزيد و روي شعله متوسط بگذاريد تا گرم شود. پياز و سير را ريز خرد كنيد و در روغن تفت دهيد تا نرم شوند. سپس گوشت خرد شده را با مقداري نمك، فلفل و زردچوبه اضافه كرده و تفت دهيد تا رنگ گوشت تغيير كند.

پس از اينكه رنگ گوشت تغيير كرد، رب گوجه فرنگي، پودر هل و چند ليوان آب بيفزاييد. حرارت را زياد كنيد تا آب به جوش بيايد، سپس حرارت را كم كنيد. در قابلمه را بگذاريد و دو ساعت زمان بدهيد تا گوشت بپزد و نرم شود.

سيب ها را پوست كنده و به اندازه دلخواه خرد كنيد. در تابه اي كمي روغن بريزيد و روي حرارت ملايم بگذاريد تا داغ شود. سيب خرد شده و پودر دارچين را در تابه بريزيد و تفت دهيد تا سيب ها طلايي و نرم شوند. سپس آرد را افزوده و پس از كمي تفت دادن از روي حرارت برداريد.

پس از اينكه گوشت پخته شد، سيب هاي تفت خورده، آلو قيسي، شكر و آبليمو را به خورشت بيفزاييد و مخلوط كنيد. در قابلمه را بگذاريد تا خورشت ۳۰ دقيقه با حرارت ملايم جا بيفتد.

وقتي خورشت آماده شد، آن را با برنج و انواع مخلفات سرو كنيد.


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/9/21 ساعت: ۱۲ توسط:deltafood :

اناربيج ، خورشت فسنجان گيلاني

اناربيج يكي از غذاهاي گيلاني خوش طعم است.

اناربيج يكي از غذاهاي شمالي است كه شباهت زيادي به فسنجان دارد. اناربيج كه در واقع نوعي خورشت است، با برنج سرو مي‌شود و طعم آن ترش است. براي آشنايي با طرز تهيه اين خورشت خوشمزه گيلاني با مجله دلتا همراه باشيد.

مواد لازم تهيه اناربيج :
مغز گردو: ۳۵۰ ﮔﺮﻡ
سبزي: يك كيلو
گوشت چرخ كرده: نيم كيلو
پياز: يك عدد
رب انار يا آب انار ترش به ميزان لازم
نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم

طرز تهيه اناربيج :
ﻣﻐﺰ ﮔﺮﺩﻭ ﺭﺍ ﺧﻮﺏ ﺑﺴﺎﺑﯿﺪ ﺗﺎ ﻧﺮﻡ ﺷﻮﺩ.

ﺳﺒﺰﻯ اناربيج ﺷﺎﻣﻞ ﺗﺮﻩ، ﺟﻌﻔﺮﻯ، ﮔﺸﻨﯿﺰ ﻭ ﻧﻌﻨﺎﻉ است. به نسبت مساوي يك كيلو از اين سبزي ها را ﭘﺎﮎ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ خوب بشوييد. وقتي سبزي خشك شد، آن را ساطوري ﺧﺮﺩ كنيد.

سبزي خرد شده را با مقداري روغن تفت دهيد تا كمي سرخ شود. همين كه رنگ سبزي كمي تغيير كرد، كافي است و نيازي نيست تيره شود.

ﭘﯿﺎﺯ ﺭﺍ ريز رنده كرده و با ﮔﻮﺷﺖ ﭼﺮﺥ ﮐﺮﺩﻩ مخلوط كنيد. به آن ﻧﻤﮏ ﻭ ﻓﻠﻔﻞ افزوده و با هم مخلوط كنيد.

سپس ﮐﻮﻓﺘﻪ ﻫﺎﻯ ﮐﻮﭼﮏ ﻗﻠﻘﻠﯽ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﯾﮏ ﮔﺮﺩﻭ ﺩﺭﺳﺖ كرده ﻭ ﮐﻨﺎﺭ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ .

ﮔﺮﺩﻭﻯ سابيده ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﺑﺎ ۴ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﺁﺏ ﻭ ﮐﻤﻰ ﺯﺭﺩﭼﻮﺑﻪ ﺭﻭﯼ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﻣﻼﯾﻢ بگذاريد تا ﺑﭙﺰﺩ و مانند ﻓﺴﻨﺠﺎﻥ ﺑﻪ ﺭﻭﻏﻦ ﺑﯿﻔﺘﺪ.

ﭘﺲ ﺍﺯ ﭘﺨﺖ ﮔﺮﺩﻭ، ﺳﺒﺰﻯ سرخ شده را بيفزاييد و دوباره روي حرارت ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﺗﺎ سبزي بپزد.

سپس ﮐﻮﻓﺘﻪ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺩر ﺧﻮﺭشت ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﺟﻮش گذاشته و ﺣﺮﺍﺭﺕ ﺭﺍ ﺯﯾﺎﺩ ﮐﻨﯿﺪ ﺗﺎ ﺧﻮﺭشت ﺍﺯ ﺟﻮﺵ ﻧﯿﻔﺘﺪ ﻭ ﮐﻮﻓﺘﻪ ﻫﺎ ﺑﺎﺯ ﻧﺸﻮند.

ﺭﺏ ﺍﻧﺎﺭ ﯾﺎ ﺁﺏ ﺍﻧﺎﺭ ﺗﺮﺵ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺧﻮﺭشت افزوده، ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﺭﻭﻯ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﻣﻼﯾﻢ ﺑﺠﻮﺷﺪ.

وقتي ﮐﻮﻓﺘﻪ ﻫﺎ ﭘﺨﺘﻪ ﺷﺪند ﻭ ﺧﻮﺭشت ﺟﺎ ﺍﻓﺘﺎﺩ، آن را از روي حرارت برداريد.

ﻏﻠﻈﺖ ﺍﻧﺎﺭﺑﯿﺞ ﺑﺎﯾﺪ مانند ﺧﻮﺭشت ﻓﺴﻨﺠﺎﻥ ﻭ ﮐﻢ ﺁﺏ باشد.

در صورت تمايل مي‌توانيد دانه هاي انار روي خورشت بريزيد و آن را تزيين كنيد.

به هيچ وجه از شكر در اناربيج استفاده نكنيد. اين غذا بايد ترش باشد.

 

همچنين بخوانيد:
شله مشهدي ؛ آش يا حليم ؟

طرز تهيه خورشت قارچ ؛ سريع و آسان

رازهاي فسنجون حرفه اي


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/9/14 ساعت: ۱۲ توسط:deltafood :