Array ( [type] => 2 [message] => mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100337 Library:30121 [file] => /home/viablog/public_html/blog/tag.php [line] => 43 )  سالاد سالاد

مجله آشپزی دلتا

سالاد كلم بروكلي با سس يوناني

سالاد كلم بروكلي با سس يوناني، با انواع سبزيجات درست مي‌شود و پيش غذاي كاملي است.

در تهيه سالاد كلم بروكلي از كشمش استفاده مي‌شود كه طعم خاصي به آن مي‌دهد. در صورت تمايل مي‌توانيد از هر نوع سبزي دلخواه در اين سالاد استفاده كنيد. طرز تهيه سالاد كلم بروكلي با سس يوناني را در مجله دلتا بخوانيد.

مواد لازم تهيه سالاد كلم بروكلي :
كلم بروكلي خرد شده: ۴ ليوان
كلم بنفش كوچك: يك عدد
هويج: ۲ عدد
كشمش پلويي: يك چهارم ليوان
پيازچه: ۳ عدد
قارچ در صورت تمايل
مواد لازم تهيه سس سالاد :
ماست يوناني: يك سوم ليوان
روغن زيتون: ۲ قاشق غذاخوري
سس مايونز: يك قاشق غذاخوري
آبليمو: يك قاشق غذاخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم

طرز تهيه سالاد كلم بروكلي :
كلم بروكلي را چند دقيقه در آب در حال جوش بريزيد؛ سپس آن را با آب سرد آبكش و ريز خرد كنيد.

كلم بنفش، هويج و پيازچه را ريز خرد كنيد.

كلم بروكلي خرد شده را با كلم بنفش، هويج، كشمش و پيازچه در كاسه‌اي مخلوط كنيد. اگر طعم شيرين كشمش را دوست نداريد، مي‌توانيد به جاي آن، از زغال اخته خشك استفاده كنيد. در صورت تمايل مي‌توانيد مقداري قارچ ورقه شده هم به مواد بيفزاييد.

براي تهيه سس سالاد، ماست يوناني را با چنگال بزنيد تا يكدست شود و حالت خامه بگيرد؛ سپس آن را با روغن زيتون، سس مايونز، آبليمو، نمك و فلفل مخلوط كنيد. استفاده از سركه به جاي آبليمو هم مطلوب است.

سس را روي سالاد بريزيد و آن را چند ساعت در يخچال بگذاريد تا سس به خورد مواد برود. پس از آماده شدن سالاد، آن را در ظرف سرو بريزيد و با هر نوع سبزي كه دوست داريد، تزيين كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/11/19 ساعت: ۱۳ توسط:deltafood :

۴ نوع پيش غذا ؛ انواع سالاد با كاهو

طرز تهيه انواع سالاد كاهو را در مجله دلتا بخوانيد.

سالاد كاهو انواع مختلفي دارد و با مواد گوناگون مي‌توان انواع سالاد كاهو را درست كرد. در تمام اين سالادها، كاهو ماده غذايي اصلي و پايه است. بهتر است براي تهيه سالادهاي مجلسي، از كاهو سالادي يا كاهوپيچ استفاده كنيد.

سالاد كاهو با سس بالزاميك
مواد لازم تهيه سالاد كاهو با سس بالزاميك :
كاهوپيچ: يك عدد

خيار: يك عدد
كشمش: يك قاشق غذاخوري
تخم آفتابگردان: يك قاشق غذاخوري
پنير فتا: نصف قوطي كبريت
سركه بالزاميك: ۲ قاشق غذاخوري
عسل: يك قاشق چاي‌خوري
روغن زيتون: يك قاشق چاي‌خوري
ليموترش: يك عدد
نمك و فلفل به ميزان لازم
 


طرز تهيه سالاد كاهو با سس بالزاميك :
كاهو، خيار و پنير فتا را خرد كنيد. سپس آن‌ها را با كشمش و تخم آفتابگردان در كاسه‌اي ريخته و مخلوط كنيد.
 

سركه بالزاميك، عسل، روغن زيتون، ليموترش، نمك و فلفل را با هم مخلوط كرده، سس را روي سالاد بريزيد و خوب هم بزنيد تا به خورد مواد برود.
 

سالاد كاهو و كلم
مواد لازم تهيه سالاد كاهو و كلم :
كاهوپيچ: يك عدد
كلم قرمز: يك عدد
كلم سفيد: يك عدد
هويج: ۳ عدد
خيار: ۳ عدد
گوجه فرنگي: ۲ عدد
طرز تهيه سالاد كاهو و كلم :
مواد را خرد و خيار و گوجه را حلقه حلقه كنيد. مواد را با هم مخلوط كرده و با سس دلخواه سرو كنيد.

در صورت تمايل مي‌توانيد از گوجه گيلاسي استفاده كنيد.

سالاد كاهو با تن ماهي
مواد لازم تهيه سالاد كاهو با تن ماهي :
تن ماهي: يك قوطي
كاهوپيچ: يك عدد
پياز: يك عدد
خيار: يك عدد
گوجه فرنگي: يك عدد
زيتون: ۱۰ عدد
سركه بالزاميك: يك قاشق غذاخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم

طرز تهيه سالاد كاهو با تن ماهي :
تن ماهي را در صافي بريزيد تا روغن اضافي آن خارج شود. سپس مواد را پس از خرد كردن با تن ماهي مخلوط و سرو كنيد.
سالاد كاهو با سس سبوس
مواد لازم تهيه سالاد كاهو با سس سبوس :
كاهوپيچ: يك عدد
گوجه گيلاسي: ۱۰۰ گرم
خيار: ۲ عدد
كرفس: ۲ شاخه
هويج: يك عدد
آبليمو: ۳ قاشق غذاخوري
روغن زيتون: ۳ قاشق غذاخوري
پودر سبوس برنج: يك قاشق غذاخوري
 طرز تهيه سالاد كاهو با سس سبوس :
خيار، كرفس، هويج و كاهو را خرد كرده و با گوجه‌ها مخلوط كنيد.
آبليمو، روغن زيتون و پودر سبوس برنج را با هم مخلوط كرده و به عنوان سس روي سالاد بريزيد.
سالاد را چند ساعت در يخچال بگذاريد تا سس به خورد مواد برود، سپس آن را خنك سرو كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.
 


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/10/28 ساعت: ۱۳ توسط:deltafood :

سالاد ضد دود ، دشمن آلودگي هوا

براي آشنايي با طرز تهيه سالاد ضد دود براي روز هايي كه هوا آلوده است، با مجله دلتا همراه باشيد.

اين روز ها هواي بسياري از شهر هاي ايران آلوده و يكي از راه هاي مقابله با آلودگي هوا ، داشتن تغذيه مناسب است. انواع ميوه و سبزي  از ويتامين ها و آنتي اكسيدان سرشار و از اين رو براي مصرف در اين روز ها بسيار مناسبند. در اين مطلب طرز تهيه سالاد ضد دود آمده است كه داراي موادي است كه بدن را در برابر آلودگي ها مقاوم مي‌كند.

مواد لازم سالاد ضد دود :
كاهو: يك عدد
سيب زميني: نيم كيلوگرم
تن ماهي: ۲ قوطي
گوجه گيلاسي: ۲۵۰ گرم
لوبيا سبز يا كلم بروكلي: ۳۰۰ گرم
ماست: ۵ قاشق غذاخوري
سس خردل: يك قاشق مربا خوري
سير: يك حبه
ليمو ترش: يك عدد
تخم مرغ: ۴ عدد
پياز قرمز: يك عدد
روغن زيتون به ميزان لازم
جعفري براي تزيين
طرز تهيه سس سالاد :
۵ قاشق غذاخوري ماست را با يك عدد ليموترش، روغن زيتون، يك قاشق مرباخوري سس خردل و سير رنده شده مخلوط كنيد. در صورت تمايل مي‌توانيد از ماست پر چرب استفاده كنيد كه سس را خوشمزه تر مي‌كند.


طرز تهيه سالاد ضد دود :
در تهيه سالاد ضد دود توجه داشته باشيد كه هر نوع سبزي ديگري كه دوست داريد، مي‌توانيد به مواد آن اضافه كنيد.

لوبيا سبز يا بروكلي را بپزيد. فقط دقت كنيد كه زياد نرم و پخته نشوند. اگر بخار پز كنيد بهتر است و طعم آب نمي‌گيرد. در صورت تمايل از گل كلم هم مي‌توانيد استفاده كنيد. پس از پختن آن ها را در كاسه بزرگي بريزيد.

سيب‌ زميني و تخم‌مرغ‌ ها را بپزيد و بگذاريد سرد شوند. پس از خنك شدن آن ها را چهار قاچ كنيد. سپس با گوجه هاي گيلاسي به لوبيا سبز پخته شده بيفزاييد.

كاهو را خرد كرده و به مواد اضافه كنيد. به جاي كاهو مي‌توانيد از اسفناج هم استفاده كنيد.

قوطي هاي تن ماهي را چند دقيقه در آب بجوشانيد و پس از افزودن به مواد سالاد، سس را روي آن ها ريخته و سالاد را در ظرف سرو بريزيد.

سالاد را با برگ هاي جعفري يا گشنيز تزيين كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/10/1 ساعت: ۱۵ توسط:deltafood :

پاچيني ، پيش غذاي مجلسي

براي آشنايي با طرز تهيه پاچيني با مجله دلتا همراه باشيد.

پاچيني نوعي فست فود خوشمزه است كه با كتف مرغ درست مي‌شود. اين غذا كه در واقع نوعي فينگر فود است، يك پيش غذاي مجلسي و شيك براي سرو در مهماني ها است. پاچيني را مي‌توانيد با انواع سس ها، سيب زميني سرخ كرده و سبزيجات مصرف كنيد.

مواد لازم تهيه پاچيني :
كتف مرغ: ۱۰ عدد
پياز: ۲ عدد
زعفران دم كرده: يك قاشق غذاخوري
آبليمو:۲ قاشق غذاخوري
پودر سير: يك قاشق چاي خوري
آرد ذرت به ميزان لازم
آرد سوخاري به ميزان لازم
تخم مرغ: ۲ عدد
پنير پارمزان به ميزان لازم
روغن سرخ كردني به ميزان لازم
نمك و فلفل به ميزان لازم

طرز تهيه پاچيني :
با چاقو كتف مرغ‌ ها را از ساق برش بزنيد. سپس گوشت را به سمت پايين برگردانيد و گرد كنيد.

براي تهيه مواد مزه دار كردن مرغ، پياز را خرد كرده و با زعفران، آبليمو، پودرسير، نمك و فلفل مخلوط كنيد.

كتف ها را بشوييد و وقتي آب آن ها گرفته شد، چند ساعت در مخلوط مواد بخوابانيد.

آرد سوخاري، آرد ذرت و پنير پارمزان را با هم مخلوط كنيد. تخم‌مرغ‌ ها را هم در ظرفي بشكنيد و با چنگال خوب هم بزنيد. سپس در ظرف گودي مانند شير جوش، روغن بريزيد تا خوب داغ شود.

كتف‌ هاي مزه دار شده را در مخلوط آرد بغلتانيد. سپس آن‌ ها را در تخم مرغ بزنيد و دوباره در آرد بغلتانيد.

پس از آماده شدن، آن ها را در روغني كه داغ كرده‌ايد بگذاريد تا با حرارت ملايم سرخ شوند. توجه داشته باشيد كه مرغ بايد در روغن شناور باشد.

پس از اينكه پاچيني‌ ها خوب سرخ شدند، آن‌ها را روي توري يا دستمال آشپزخانه بگذاريد تا روغن اضافي آن‌ ها گرفته شود.

در صورت تمايل و بنا به ذائقه، مي‌توانيد مقداري رزماري خرد كرده و به مخلوط آرد و پنير بيفزاييد.

براي اينكه پاچيني راحت‌ تر خورده شود، قسمت استخواني آن را با آلومينيوم بپيچيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/9/30 ساعت: ۱۴ توسط:deltafood :

سالاد كلم و انار ؛ رنگين كننده سفره

سالاد كلم و انار يكي از انواع سالاد و مناسب سرو در شب يلدا است.

با نزديك شدن به روز هاي پاياني آذر ماه و شب يلدا، تهيه خوراكي هاي اين شب رونق مي‌گيرد. سالاد كلم و انار هم يكي از سالاد هاي ويژه شب يلدا است كه طرز تهيه آساني دارد. حتماً اين مطلب را بخوانيد تا با طرز تهيه سالاد يلدايي آشنا شويد.

مواد لازم تهيه سالاد كلم و انار :
دانه هاي انار: يك پيمانه
كلم بنفش خرد شده: ۲ پيمانه
مغز گردوي خرد شده: ۲ قاشق غذاخوري
مواد لازم تهيه سس سالاد :
سس مايونز:  ۲ قاشق غذاخوري
ماست خامه اي: ۲ قاشق غذاخوري
فلفل سياه به ميزان لازم
آويشن به ميزان لازم
نمك به ميزان لازم
آب انار ترش در صورت تمايل

طرز تهيه سالاد كلم و انار :
براي تهيه اين سالاد حتماً از كلم بنفش استفاده كنيد. چون هم طعم سالاد را بهتر مي‌كند و هم با رنگ قرمز انار ظاهر خوبي به سالاد مي‌دهد.

ابتدا كلم بنفش را خرد كنيد. بهتر است كلم را خلالي خرد كنيد يا از غذاساز براي خرد كردن استفاده كنيد تا اندازه كلم ها يكدست شود. كلم هاي خرد شده را به مدت نيم ساعت در آب سرد خيس كنيد. پس از گذشت اين مدت، آن را آبكش كرده و بگذاريد آب اضافي آن خارج و كاملاً خشك شود.

كلم ها را در كاسه اي بريزيد. يك پيمانه انار دانه شده هم به آن بيفزاييد. در آخر گردوي خرد شده را افزوده و مواد را با هم مخلوط كنيد.

براي تهيه سس اين سالاد، سس مايونز، ماست خامه اي، آويشن، نمك و فلفل سياه را با هم مخلوط كرده و به مواد سالاد اضافه كنيد. سپس سالاد را حدود دو ساعت در يخچال بگذاريد تا خنك شود و سس به خورد مواد برود.

در صورت تمايل مي‌توانيد مقداري آب انار ترش هم به مواد سس بيفزاييد.

پس از گذشت دو ساعت سالاد را از يخچال بيرون آورده و با دانه هاي انار تزيين و سرو كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله  آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/9/27 ساعت: ۱۴ توسط:deltafood :

اردور مرغ و قارچ ، پيش غذاي مدرن

گر مي‌خواهيد يك غذاي خوشمزه با مرغ درست كنيد، اردور مرغ و قارچ پيشنهاد خوبي است.

اردور مرغ و قارچ يكي از انواع غذا با مرغ است كه به عنوان پيش غذا در مهماني ها سرو مي‌شود. اردور پيش غذايي است كه با وعده اصلي همخواني دارد و معمولاً براي جشن ها و تولد تهيه مي‌شود. اين غذاي ساده با مرغ به راحتي آماده مي‌شود و مي‌توان آن را به عنوان يك ميان وعده كامل هم مصرف كرد.

مواد لازم تهيه اردور مرغ و قارچ :
سينه مرغ: يك عدد
قارچ: ۱۰ عدد
فلفل دلمه اي: يك عدد
پيازچه: يك عدد
سس مايونز: ۴ قاشق غذاخوري
خيارشور: ۱۰ عدد
جعفري ساطوري: ۲ قاشق غذاخوري
ذرت: نصف ليوان
برگ بو: ۳ عدد
پياز: يك عدد
سير: ۲ حبه
كره به ميزان لازم
آبليمو به ميزان لازم
نان تست به ميزان لازم
نمك و فلفل به ميزان لازم

طرز تهيه اردور مرغ و قارچ :
سينه مرغ را با كره تفت دهيد و با پياز، سير، برگ بو و كمي نمك و فلفل خوب بپزيد. پس از پخت آن را ريش ريش كنيد.

يك عدد فلفل دلمه اي كوچك را نگيني خرد كنيد. در تابه اي مقداري كره يا روغن بريزيد و فلفل دلمه اي را در آن تفت دهيد.

قارچ را ريز خرد كرده و با فلفل دلمه اي تفت دهيد. مقداري آبليمو به آن بزنيد تا قارچ سياه نشود. مراقب باشيد قارچ زياد آب نيندازد.

روغن و آب اضافه مخلوط قارچ و فلفل دلمه اي را بگيريد و سپس با بقيه مواد مخلوط كنيد.

كناره هاي تيره رنگ نان تست را با چاقو جدا كنيد. روي هر تكه نان مقداري كره آب شده بريزيد و مايه اردور را روي آن بگذاريد. سپس نان بعدي را روي مواد گذاشته و به همين صورت نان ها را آماده كنيد. روي نان ها را با نايلون بپوشانيد و يك ساعت در يخچال بگذاريد تا سرد شود. سپس آن ها را از يخچال بيرون بياوريد و به شكل مثلث برش بزنيد.

در صورت تمايل مي‌توانيد از مقداري پنير خامه اي به جاي سس مايونز استفاده كنيد.

براي مشاهده مطالب بيشتراز مجله آشپزي دلتا ديدن نماييد.

 


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/9/18 ساعت: ۱۳ توسط:deltafood :