باسلوق ژله اي از شيرينيهاي خوشمزهاي است كه با مواد سادهاي درست ميشود و طرز تهيه آساني دارد.

اگر دنبال درست كردن يك شيريني خوشمزه و آسان براي عيد هستيد، پيشنهاد ما باسلوق ژله اي است. مواد اين شيريني هميشه در دسترس است و بنا به سليقه ميتوانيد با هر طعم و شكلي كه دوست داريد، آن را درست كنيد. طرز تهيه باسلوق خانگي با ژله را در مجله دلتا بخوانيد.
مواد لازم تهيه باسلوق ژله اي :
نشاسته: نصف پيمانه
روغن مايع: يك چهارم پيمانه
شكر: نصف پيمانه
آب سرد: يك و نيم پيمانه
پودر نارگيل: يك پيمانه
ژله: يك بسته
گلاب: ۳ قاشق چايخوري
مغز بادام، گردو و فندق براي تزيين
طرز تهيه باسلوق ژله اي :
نشاسته را با آب سرد مخلوط و خوب هم بزنيد تا در آب حل شود؛ سپس پودر ژله را با طعم دلخواه به آن بيفزاييد.
براي بهتر شدن طعم ژله ميتوانيد آبميوه مربوط به طعم ژله را جايگزين يك ليوان آب كنيد. مثلا اگر ژله با طعم انار انتخاب مي كنيد، از يك ليوان آب انار به جاي يك ليوان آب استفاده كنيد.
وقتي مايه يكدست شد، شكر را به آن افزوده و هم بزنيد.
مايه را در قابلمهاي ريخته و روي شعله ملايم بگذاريد. آن را مرتب هم بزنيد تا ته نگيرد و گلوله نشود؛ سپس كمي گلاب به آن بيفزاييد و به هم زدن ادامه دهيد.
وقتي مواد كمي غليط شد، روغن را اضافه كنيد. دقت كنيد كه در تمام مدت مواد را مدام و با سرعت هم بزنيد تا گوله نشود.
پس از حدود ۴۵ دقيقه هم زدن، وقتي محلول كاملا غليظ شد، آن را از روي شعله برداريد.
پس از خنك شدن مايه باسلوق، مقداري از آن را برداريد و در دست گرد كنيد.
مايه را به هر شكلي كه دوست داريد، ميتوانيد فرم دهيد يا قالب بزنيد.
در كاسهاي پودر نارگيل بريزيد و گولههاي باسلوق را در آن بغلتانيد. ميتوانيد روي باسلوقها را با مغز بادام، گردو و فندق تزيين و سرو كنيد.
اين شيريني را در طعمها و رنگهاي متنوع درست كنيد تا ظرف پذيرايي زيبايي داشته باشيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/11/30 ساعت: ۱۲ توسط:deltafood :
دسر سوهان بافت نرم و لطيفي دارد و ظاهر آن تقريبا شبيه كاچي است.

دسر سوهان يكي از خوشمزهترين دسرهاي سنتي ايران است. البته اين دسر با سوهاني كه در قم و اصفهان است، تفاوت دارد و مانند آنها سفت نيست. دسر سوهان كالري بالايي دارد و غلظت آن مانند كاچي است. براي آشنايي با طرز تهيه اين دسر خوشمزه با مجله دلتا همراه باشيد.
مواد لازم تهيه دسر سوهان :
زرده تخممرغ: ۳ عدد
آرد سفيد: ۱۰۰ گرم
آرد جوانه گندم: ۳۰ گرم
آب: ۲ پيمانه
زعفران دم كرده: يك سوم استكان
پودر قند: ۳۰۰ گرم
كره آب شده: ۱۰۰ گرم
پودر هل: نصف قاشق چايخوري
پودر پسته و پودر بادام براي تزيين
طرز تهيه دسر سوهان :
آرد سفيد و آرد جوانه گندم را دو بار الك كرده آنها را در كاسهاي ريخته و با آب مخلوط كنيد؛ سپس ۲۰ دقيقه روي شعله ملايم بگذاريد و مدام هم بزنيد تا غليظ شود و رنگ آن تغيير كند. آرد اين دسر نياز به تفت دادن ندارد.
اگر پس از ۲۰ دقيقه رنگ آرد تغيير نكرد، زمان پخت را بيشتر كنيد تا رنگ آن تيره شود.
به جاي كره ميتوانيد از روغن حيواني استفاده كنيد.
در قابلمهاي زردههاي تخممرغ را با پودر قند مخلوط كنيد. كره آب شده را به مواد افزوده و خوب هم بزنيد تا مايه يكدست شود.
اگر پودر قند نداريد، ميتوانيد از شكر آسياب شده استفاده كنيد.
همه مواد را با هم مخلوط كرده، روي شعله ملايم بگذاريد و مدام هم بزنيد. در آخر زعفران آب كرده و پودر هل را به آنها بيفزاييد تا رنگ و طعم خوبي به سوهان بدهد. پس از چند دقيقه كه مواد به غلظت مناسب رسيدند، شعله را خاموش كنيد.
دسر سوهان آماده است، آن را پس از خنك شدن در ظرف سرو بريزيد.
روي دسر را با پودر پسته و پودر بادام تزيين و با چاي سرو كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/11/28 ساعت: ۱۵ توسط:deltafood :
شيريني برنجي يكي از شيرينيهاي محلي و متعلق به كرمانشاه است.

شيريني برنجي يا نان برنجي كرمانشاهي بسيار خوشمزه و ترد است و به راحتي ميتوان آن را در منزل تهيه كرد. براي درست كردن نان برنجي حتما از روغن حيواني استفاده كنيد تا طعم اصيل و واقعي آن حفظ شود.
مواد لازم تهيه شيريني برنجي :
آرد برنج: ۳ ليوان
روغن حيواني: يك ليوان
پودر قند: يك ليوان
زرده تخممرغ: ۲ عدد
سفيده تخممرغ: يك عدد
پودر هل: ۲ قاشق چايخوري
گلاب: ۴ قاشق غذاخوري
تخم خرفه يا سياه دانه به ميزان لازم
طرز تهيه شيريني برنجي :
روغن حيواني را در ظرفي ريخته و روي شعله ملايم بگذاريد تا آب شود.
پودر قند را الك و وقتي روغن خنك شد، با آن مخلوط كنيد. زرده، سفيده، پودر هل و گلاب را به مواد افزوده و خوب هم بزنيد.
آرد برنج را الك كرده، آرام آرام تا وقتي كه خمير به دست نچسبد، به مواد اضافه كنيد. آرد زياد باعث ترك خوردن و سفت شدن شيريني ميشود.
خمير را در كيسه فريزر گذاشته، بگذاريد يك شب در جاي خنكي خارج از يخچال بماند.
از خمير به اندازه يك گردو برداشته و در دست گرد كنيد؛ سپس به هر شكلي كه دوست داريد، روي آن مهر بزنيد و تخم خرفه يا سياه دانه بپاشيد.
شيرينيها را در سيني چيده، در فر بگذاريد تا پخته شوند. معمولا ۲۰ دقيقه براي آماده شدن نان برنجي كافي است.
اگر ميخواهيد شيريني برنجي را بدون فر درست كنيد، يك الك در قابلمه گذاشته، آن را روي شعله ملايم گرم كنيد. ظرفي كه شيرينيها روي آن چيده شدهاند، روي الك بگذاريد و در قابلمه را با دمكني ببنديد. پس از نيم ساعت وقتي شيريني بوي خامي نداد، آماده است.
روي نان برنجي تخم خرفه يا سياه دانه پاشيده، آن را سرو كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/11/23 ساعت: ۱۴ توسط:deltafood :
كرم بروله يك دسر فرانسوي خوشمزه است كه روكش كاراملي دارد.

مواد اوليه اصلي كرم بروله خامه و زرده تخممرغ است. بافت داخلي اين دسر، نرم و كرم مانند و ويژگي اصلي آن، حالت كاراملي سوخته روي آن است. تهيه اين دسر زمان زيادي ميخواهد؛ اما به مزه خوب آن ميارزد.
مواد لازم تهيه كرم بروله :
خامه: ۲ پيمانه
زرده تخممرغ: ۴ عدد
شكر: ۱۰ قاشق غذاخوري
وانيل: يك و نيم قاشق چايخوري
نمك: يك چهارم قاشق چايخوري
شكر براي روي دسر: ۴ قاشق غذاخوري
طرز تهيه كرم بروله :
خامه را با ۴ قاشق شكر، وانيل و نمك در قابلمه كوچكي بريزيد و روي شعله ملايم بگذاريد تا داغ شود. وقتي حبابهاي كوچكي روي خامه ظاهر شد، شعله را خاموش كرده و اجازه دهيد خنك شود.
در كاسهاي زردهها را خوب هم بزنيد؛ سپس ۶ قاشق شكر افزوده، دوباره هم بزنيد تا شكر در تخممرغ حل شود. پس از آن، مخلوط خامه را به مخلوط زرده و شكر بيفزاييد.
مايه دسر را در كاسههاي سراميكي يا پيركس ريخته و حدود سه چهارم هر كاسه را پر كنيد. كاسهها را در سيني فر گذاشته و مقداري آب جوش در سيني بريزيد.
حدود ۴۰ دقيقه طول ميكشد تا دسر آماده شود. زماني پخت كامل ميشود كه كرم حالت فنري داشته و رنگ روي آن يكدست باشد. اگر دسر مانند ژله سفت شده باشد، يعني بيش از حد پخته است. پس از آماده شدن كرم، آن را ۴ ساعت در يخچال بگذاريد. اين دسر را تا ۴ روز ميتوانيد در يخچال نگه داريد.
براي سرو، دسر را از يخچال بيرون آورده و روي هر كاسه يك قاشق چايخوري شكر بپاشيد. فندك مخصوص را به طور چرخشي با چند سانت فاصله روي سطح دسر حركت دهيد تا حالت كاراملي و سوخته بگيرد. اگر فندك مخصوص نداريد، كاسهها را در سيني فر گذاشته و شعله بالاي فر را روشن كنيد. وقتي روي دسرها حالت سوخته پيدا كرد، آنها را بيرون آورده و پس از خنك شدن سرو كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/11/16 ساعت: ۱۳ توسط:deltafood :
ديگچه مشهدي دسر معروف استان خراسان است كه بيشتر به عنوان نذري درست ميشود. اين دسر را به راحتي ميتوان در لبنيات فروشيهاي استان خراسان پيدا كرد.

ديگچه مشهدي كمي شبيه شير برنج است؛ ولي از آن خيلي غليظتر و جا افتادهتر است. اين دسر بايد خوب پخته شود تا جا بيفتد و مانند برنج دم بكشد. ديگچه را بنا به سليقه ميتوان با زعفران يا به صورت دو رنگ تهيه كرد.
مواد لازم تهيه ديگچه مشهدي :
برنج: يك پيمانه
شير پرچرب: ۲ ليتر
شكر: يك و نيم پيمانه
آب: ۲ پيمانه
گلاب: نصف پيمانه
هل: نصف قاشق چايخوري
كره: ۵۰ گرم
زعفران دم كرده در صورت تمايل
دارچين، پودر پسته، خلال بادام و گل محمدي براي تزيين
طرز تهيه ديگچه مشهدي :
برنج را از چند ساعت قبل خيس كرده و آن را با دو پيمانه آب در قابلمه بريزيد. قابلمه را روي شعله متوسط بگذاريد تا آب برنج كشيده شود؛ سپس شير را اضافه كنيد. حتما شير بايد پرچرب باشد؛ اگر شير كم چرب بود، دو قاشق خامه در آن بريزيد.
وقتي ديگچه خوب پخت و كمي غليظ شد، شكر را بيفزاييد؛ پس از اينكه شكر حل شد، كره، هل، گلاب و در صورت تمايل زعفران دم كرده را اضافه كرده و دوباره هم بزنيد.
در آخر، ديگچه را مانند برنج ۲۰ دقيقه روي شعله كم دم كنيد؛ سپس آن را در ظرف مناسب يا قالب دلخواه بريزيد.
دسر را چند ساعت در جاي خنك بگذاريد تا خودش را بگيرد. روي ديگچه را با دارچين، پودر پسته، خلال بادام و گل محمدي به شكل دلخواه تزيين كنيد. پس از خنك شدن ميتوانيد دسر را برش بزنيد.
طرز تهيه ديگچه مشهدي به شيوه ديگر :
ديگچه را حدود ۴۰ دقيقه بگذاريد دم بكشد تا ته ديگ آن طلايي شود. شعله را خيلي كم كنيد تا ته آن نسوزد. سپس بگذاريد ديگچه خنك شود. بعد آن را مانند ته چين در ديس برگردانيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/11/16 ساعت: ۱۲ توسط:deltafood :
شيريني نارگيلي از شيرينيهاي محبوب و پرطرفدار ايراني است كه بهراحتي ميتوان آن را در منزل درست كرد.

شيريني نارگيلي بسيار ساده و خوشمزه است و در كنار نوشيدنيهاي گرم بهخصوص چاي، يك تركيب عالي است. تهيه شيريني در خانه خالي از لطف نيست و شيرينيهاي خانگي عطر و طعم بينظيري دارند.
مواد لازم تهيه شيريني نارگيلي :
شكر: ۲۵۰ گرم
پودر نارگيل: ۱۵۰ گرم
روغن مايع: ۱۰۰ گرم
سفيده تخم مرغ: ۳ عدد
وانيل: يك چهارم قاشق چايخوري
آب ليموترش: نصف قاشق چايخوري
طرز تهيه شيريني نارگيلي :
پودر نارگيل را با وانيل، شكر و نيمي از روغن مايع مخلوط كنيد.
سفيده و زرده تخم مرغها را جدا كنيد. نيمي از سفيده را به مواد مخلوط شده افزوده و خوب هم بزنيد تا يكدست شوند.
مواد را در مخلوطكن يا ميكسر ريخته و با هم تركيب كنيد تا منسجم شوند.
مايه شيريني را در قابلمه ريخته و روي شعله پخش كن و حرارت بسيار كم بگذاريد.
دقت كنيد مواد داخل قابلمه اصلاً نجوشند و قل نزنند.
بقيه روغن و سفيده را با آب ليموترش در قابلمه ريخته و حدود ۳۰ دقيقه هم بزنيد. اين شيريني به هم زدن مداوم نياز دارد.
پس از گذشت ۳۰ دقيقه، قابلمه را از روي حرارت برداشته، بگذاريد در دماي محيط خنك شود.
فر را از قبل روشن كنيد تا گرم شود. كف سيني فر كاغذ روغني بگذاريد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با طرز تهيه يكي ديگر از شيرينيهاي خانگي ” نان پنجره اي، شيريني خاطره انگيز “ را مطالعه كنيد.
مايه شيريني را داخل قيف ريخته و از آن به اندازه يك گردو روي كاغذ روغني با فاصله بريزيد.
حتماً با فاصله باشد، چون شيريني در زمان پخت پف ميكند و به جاي بيشتري نياز دارد.
سيني را در طبقه وسط فر بگذاريد و ۲۰ تا ۳۰ دقيقه زمان دهيد.
پس از گذشت اين مدت، شيريني نارگيلي پفكي آماده است. آنها را از فر بيرون بياوريد تا كمي خنك شوند.
پس از پخت ممكن است روي شيرينيها كمي ترك خورده باشد. نگران نباشيد، چون طبيعي است و شيريني خراب نشده است.
پس از خنك شدن، شيرينيها را آرام از روي كاغذ روغني برداشته و در ظرف سرو بچينيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/11/6 ساعت: ۱۳ توسط:deltafood :
پاناكوتا دسري ايتاليايي است كه انواع گوناگوني دارد.

پاناكوتا وانيلي يكي از انواع دسر پاناكوتا است كه تهيه آن بسيار ساده و مناسب مهماني ها است. طرز تهيه اين دسر خوشمزه را در مجله دلتا بخوانيد.
مواد لازم تهيه پاناكوتا وانيلي :
شير: ۳ ليوان
شكر: ۶ قاشق غذاخوري
ژلاتين: ۳ قاشق غذاخوري
خامه: ۲۰۰ گرم
آب: نصف ليوان
وانيل: يك دوم قاشق چايخوري
طرز تهيه پاناكوتا وانيلي :
در ظرفي شير و شكر را با هم مخلوط كنيد. ظرف را روي شعله ملايم بگذاريد تا گرم شود. مراقب باشيد شير نجوشد، چون دسر را خراب ميكند.
خامه را با كمي شير رقيق كرده و با چنگال بزنيد تا يكدست شود.
وقتي شكر كاملاً در شير حل شد، خامه را به مواد افزوده و هم بزنيد.
دقت كنيد حرارت خيلي كم باشد تا شير نجوشد.
وقتي همه مواد خوب با هم مخلوط شدند، وانيل را اضافه كرده و هم بزنيد. سپس ظرف را از روي شعله برداريد.
ژلاتين را به روش بن ماري (حرارت غيرمستقيم) با نصف ليوان آب، روي بخار كتري حل كنيد. در صورت تمايل ميتوانيد از شير به جاي آب استفاده كنيد.
ژلاتين را پس از حل شدن، به مواد افزوده و خوب هم بزنيد تا كاملاً مخلوط شوند. سپس مايه را در قالب موردنظر بريزيد تا پاناكوتا وانيلي قالبي آماده شود.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يكي ديگر از انواع پاناكوتا ” پاناكوتا شكلاتي، نميتوان آن را رد كرد “ را مطالعه كنيد.
قالب را حدود ۴ ساعت در يخچال بگذاريد تا دسر خودش را بگيرد.
پس از گذشت اين مدت، پاناكوتا را از قالب بيرون آورده و در ظرف سرو بگذاريد. پاناكوتا چون خامه دارد، خيلي راحت از قالب جدا ميشود.
پاناكوتا وانيلي را با هر خوراكي و ميوهاي كه دوست داريد، تزيين كنيد.
در صورت تمايل ميتوانيد اين دسر را به صورت تك نفره هم سرو كنيد.
پاناكوتا وانيلي با ژله توت فرنگي هم گزينه خوبي براي يك دسر مجلسي است.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/11/1 ساعت: ۱۶ توسط:deltafood :
براي آشنايي با طرز تهيه نان پنجره اي با مجله دلتا همراه باشيد.

نان پنجره اي نوعي شيريني خشك بسيار خوشمزه است كه ظاهر جالبي دارد. تقريباً همه افراد با نان پنجره اي خاطره دارند، چون در گذشته بيشتر رايج بود و به خاطر ظاهر خوبي كه داشت، به عنوان هديه از آن استفاده ميشد. كافي است قالب مخصوص نان پنجره اي را تهيه كنيد تا يك شيريني خانگي خوش طعم داشته باشيد.
مواد لازم تهيه نان پنجره اي :
گلاب: نصف پيمانه
نشاسته: ۷۵ گرم
تخم مرغ: ۵ عدد
شير سرد: يك پيمانه
آرد سفيد: ۷۵ گرم
پودر شكر، پودر هل و پودر پسته براي تزيين
زعفران در صورت تمايل
طرز تهيه نان پنجره اي :
نشاسته و شير سرد را با هم مخلوط كنيد. آن را يك ربع كنار بگذاريد تا نشاسته داخل شير حل شود.
تخم مرغها را يكي يكي به مخلوط افزوده و مواد را با چنگال خوب بزنيد.
آرد را ۳ بار الك كرده و كم كم به مواد اضافه كنيد. مايه شيريني را مرتب هم بزنيد تا گوله نشود.
غلظت مايه شيريني بايد شبيه فرني باشد. اگر خيلي شل بود، به آن كمي آرد و اگر خيلي سفت بود، مقداري گلاب بيفزاييد.
وقتي مايه يكدست و منسجم شد، گلاب را بيفزاييد. در صورت تمايل ميتوانيد مقداري زعفران در مواد بريزيد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با ديگر نانهاي خانگي” نان جو، صبحانه سلامتي ” را مطالعه كنيد.
قابلمه كوچك و گودي انتخاب كرده و مقدار زيادي روغن مايع در آن بريزيد تا داغ شود.
اين شيريني را به هيچ وجه با روغن جامد تهيه نكنيد، چون روغن رسوب كرده و بد طعم ميشود.
قالب مخصوص نان پنجره اي را داخل روغن فرو برده و كمي صبر كنيد تا گرم شود.
قالب نبايد خيلي داغ يا خيلي سرد باشد، چون در اين صورت خمير بريده ميشود.
قالب گرم شده را داخل خمير بگذاريد؛ طوري كه حدود نصف قالب داخل خمير برود.
سپس خيلي سريع قالب را در روغن داغ فرو برده و پس از چند ثانيه آن را تكان دهيد تا خمير از آن جدا شده و در روغن سرخ شود.
پس از اينكه شيريني طلايي شد، آن را از قابلمه بيرون آورده و روي دستمال بگذاريد تا روغن اضافي آن خارج و خنك شود؛ سپس روي آن مقداري پودر قند، پودر پسته و پودر هل پاشيده و سرو كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/11/1 ساعت: ۱۵ توسط:deltafood :
كاسترد نوعي دسر خوشمزه است كه با انواع ميوهها و طعمها درست ميشود.

كاسترد دسري است كه ميتوان آن را با يك يا چند ژله مختلف و رنگي درست كرد. اين دسر بسيار ساده و شيك و مناسب سرو در مهمانيها و مجالس است. دسر كاسترد را هم به صورت قالبي و هم به صورت تك نفره ميتوان سرو كرد. طرز تهيه كاسترد قالبي را در مجله دلتا بخوانيد.
مواد لازم تهيه كاسترد :
پودر كاسترد: ۲ قاشق غذاخوري
بستني وانيلي: ۲ قاشق غذاخوري
شكر: ۲ قاشق غذاخوري
پودر ژلاتين: يك قاشق غذاخوري
شير سرد: ۲ ليوان
وانيل: نوك قاشق چايخوري
ژله دلخواه: نصف بسته
طرز تهيه كاسترد :
يك بسته ژله دلخواه را با نصف ليوان آب جوش روي حرارت غير مستقيم حل كرده، بگذاريد با دماي محيط خنك شود.
دو قاشق بستني وانيلي ساده را از فريزر بيرون بگذاريد تا نرم شود.
سپس آن را به ژله حل شده افزوده و هم بزنيد.
قالب موردنظر را با روغن مايع كمي چرب كنيد. مخلوط را در آن ريخته و قالب را در يخچال بگذاريد تا ژله نيم بند شود.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يك دسر ساده و خوشمزه با پخت آسان، مطلب كيك سيب برگردان را مطالعه كنيد.
در اين فاصله، پودر كاسترد، شكر و پودر ژلاتين را با هم مخلوط كرده، شير را كم كم به آن اضافه كنيد.
ظرف را روي شعله گذاشته و مدام هم بزنيد تا بجوشد و غليظ شود. در آخر وانيل را بيفزاييد.
وقتي مخلوط به غلظت موردنظر رسيد، از روي شعله برداشته و كنار بگذاريد تا كمي خنك شود.
سپس آن را در قالب روي ژله نيم بند بريزيد و ۶ تا ۷ ساعت در يخچال بگذاريد تا كاسترد كاملاً ببندد و آماده شود.
وقتي دسر آماده شد، قالب را در ظرف سرو برگردانيد و آن را تزيين كنيد.
دسر كاسترد را ميتوانيد در ليوانهاي تك نفره درست كرده و با آن سرو كنيد.
در تهيه كاسترد شكلاتي از پودر كاكائو به جاي ژله استفاده كنيد.
روي دسر را ميتوانيد با خامه و انواع ميوه تزيين كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/10/28 ساعت: ۱۳ توسط:deltafood :
اگر ميخواهيد يك دسر ساده و سريع درست كنيد، كيك بستني پيشنهاد خوبي است.

كيك بستني نوعي دسر خوشمزه است كه فوري آماده ميشود و در عين حال شيك و مجلسي است. اين دسر خوشمزه كه طرز تهيه آساني دارد، مناسب سرو در مهماني ها و جشن ها است. تهيه كيك بستني نياز به فر ندارد و كافي است مواد را در فريزر بگذاريد تا يك دسر عالي و خوش طعم داشته باشيد.
مواد لازم تهيه كيك بستني مجلسي :
بيسكويت پتي بور: يك بسته
بستني وانيلي: نيم ليتر
بستني شكلاتي: نيم ليتر
شكلات مكعبي: ۴ عدد
كره: ۱۰۰ گرم
روغن مايع: يك قاشق غذاخوري
پودر پسته و ترافل براي تزيين
طرز تهيه كيك بستني مجلسي :
بستني وانيلي را از فريزر بيرون بگذاريد تا در دماي محيط كمي نرم شود.
مراقب باشيد بستني خيلي نرم و شل نشود، چون دسر را خراب ميكند.
در يك كاسه يا قالب نيم دايره سلفون بكشيد.
با چاقو بستني را برش دهيد و در قالب كنار هم بچينيد. روي آن ها را با قاشق صاف كرده و پودر پسته بپاشيد. سپس در فريزر بگذاريد تا بستني سفت شود.
پس از نيم ساعت بستني كاكائويي را از فريزر بيرون بياوريد و بگذاريد در دماي محيط نرم شود.
پس از اينكه لايه اول بستني خودش را گرفت، بستني كاكائويي را در قالب بريزيد.
پيشنهاد مطالعه: اگر دوست داريد يك دسر خوشمزه محلي درست كنيد، مطلب رشته خوشكار ، شيريني گيلاني را مطالعه كنيد.
بيسكويت را پودر كنيد.
كره را با ۴ مكعب شكلات و يك قاشق روغن مايع در ظرفي بريزيد تا كره و شكلات به روش بن ماري (حرارت غير مستقيم) ذوب شوند.
سپس آن را در بيسكويت پودر شده بريزيد و كاملاً مخلوط كنيد.
مرحله آخر كيك بستني فوري :
وقتي بستني كاكائويي سفت شد و خودش را در قالب گرفت، مخلوط بيسكويت و شكلات را روي آن ريخته و صاف كنيد. قالب را دوباره در فريزر بگذاريد.
كمي زمان دهيد تا دسر خودش را بگيرد و كيك بستني آماده شود. سپس آن را از فريزر بيرون بياوريد و در آب گرم بگذاريد تا راحت از قالب جدا شود.
قالب را در ظرف سرو برگردانيد و سلفون را از روي دسر جدا كنيد.
كيك بستني را با پودر پسته و ترافل و انواع ميوه تزيين كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/10/19 ساعت: ۱۲ توسط:deltafood :
رشته خوشكار يكي از شيريني هاي خوشمزه و مقوي گيلاني است.

رشته خوشكار نوعي دسر خوشمزه است كه طرفداران زيادي دارد. اين شيريني را ميتوانيد به راحتي در منزل تهيه كنيد و به عنوان ميان وعده يا عصرانه اي دلچسب، با چاي ميل كنيد و از آن لذت ببريد.
مواد لازم تهيه رشته خوشكار :
آرد سفيد: ۲ پيمانه
آب: ۴ پيمانه
شكر: يك و نيم پيمانه
پودر دارچين: يك قاشق مربا خوري
پودر هل: نصف قاشق چاي خوري
پودر پسته و نارگيل به ميزان لازم
مغز گردو به ميزان لازم
طرز تهيه رشته خوشكار :
در كاسه اي آرد سفيد و دو و نيم پيمانه آب را با هم مخلوط كنيد.
مايه را به مدت ۲ تا ۳ ساعت كنار بگذاريد. سپس آب اضافي كه روي آن جمع شده را خالي كنيد.
كف تابه اي را چرب كنيد و آن را روي شعله ملايم بگذاريد.
مايه شيريني را در شانه خوشكار ريخته و آن را به صورت خطوط عمودي، افقي و دوراني كف تابه بريزيد.
پس از ۳ دقيقه رشته ميپزد.
دقت كنيد رشته نبايد سرخ شود و در حد پخته شدن كافي است.
پس از پختن رشته، آن را از تابه بيرون آورده و روي يك پارچه تميز بگذاريد.
براي آماده كردن مواد مياني، نصف پيمانه شكر و مغز گردو را با هم مخلوط كنيد. پودر دارچين و پودر هل را هم به آن بيفزاييد.
پيشنهاد مطالعه: اگر دوست داريد با شيريني شهر هاي مختلف آشنا شويد، مطلب چنگمال؛ شيريني كرماني خوشمزه را مطالعه كنيد.
رشته را از بالا و پايين تا خط وسط تا بزنيد. مواد مياني را روي تاي بالايي بريزيد. دو تاي عمودي كوچك هم راست و چپ بزنيد. سپس رشته را كامل تا كنيد و با دست اطراف آن را بچسبانيد.
در تابه اي كمي روغن بريزيد و آن را روي شعله ملايم بگذاريد. شيريني ها را يكي يكي در تابه سرخ كنيد. وقتي شيريني ها طلايي شدند، آن ها را از تابه بيرون بياوريد و روي دستمال بگذاريد تا روغن اضافي خارج شود.
براي آماده كردن شربت، يك پيمانه شكر را با يك و نيم پيمانه آب مخلوط كنيد و روي شعله ملايم بگذاريد تا قوام بيايد. سپس از روي حرارت برداشته و پودر دارچين به آن اضافه كنيد.
شيريني ها را چند ثانيه در شربت بگذاريد و سپس در ظرف مناسب سرو كنيد.
رشته خوشكار را با پودر پسته و نارگيل تزيين كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/10/16 ساعت: ۱۳ توسط:deltafood :
طرز تهيه نان فطير خانگي را در مجله دلتا بخوانيد.

فطير نوعي نان محلي است كه در برخي شهر هاي ايران به شيوه هاي گوناگون درست ميشود. اين نان بسيار پر خاصيت، مناسب صبحانه و ميان وعده است و به آساني ميتوان آن را در منزل تهيه كرد.
مواد لازم تهيه فطير :
آب گرم: نصف پيمانه
آرد: ۴ پيمانه
آب ولرم: ۲ پيمانه
نمك: يك قاشق چاي خوري
شكر: يك و نيم قاشق چاي خوري
پودر خمير ترش: ۲ قاشق چاي خوري
روغن مايع: يك قاشق سوپ خوري
گردو خرد شده : يك پيمانه
دارچين: ۲ قاشق سوپ خوري
شكر: نصف پيمانه
كنجد براي تزيين
طرز تهيه فطير :
آب گرم، پودر خمير ترش و يك قاشق چاي خوري شكر را در ظرفي بريزيد و با هم مخلوط كنيد.
ظرف را ۵ تا ۱۰ دقيقه در جاي نسبتاً گرمي بگذاريد تا مايه پف كند.
شكر، نمك و آب ولرم را با يك پيمانه آرد مخلوط و به مايه اضافه كنيد. پس از ۱۰ دقيقه استراحت، روغن مايع را بيفزاييد.
بقيه آرد را به خمير افزوده و خوب ورز دهيد تا خمير به دست نچسبد.
توجه داشته باشيد اگر خمير به دست چسبيد، كمي آرد و روغن مايع مازاد بر پيمانه هاي داده شده، اضافه كنيد تا چسبندگي از بين برود.
خمير را دو ساعت در جاي گرمي گذاشته و روي آن را با پارچه تميزي بپوشانيد تا حجم آن دو برابر شود.
فر را از قبل روشن كنيد تا گرم شود.
پيشنهاد مطالعه: اگر به نان هاي خانگي مقوي علاقه مند هستيد، مطلب نان خرمايي كرمانشاهي را مطالعه كنيد.
روي سطح صافي مقداري آرد بپاشيد. از خمير به اندازه يك نارنگي برداشته و آن را با وردنه روي سطح آردپاشي شده باز كنيد.
گردو، دارچين و شكر را با هم مخلوط كرده و وسط نان فطير بگذاريد. لبه هاي نان را روي مخلوط بياوريد و بعد پهن كنيد.
افزودن گردو و دارچين كاملاً اختياري است و ميتوان آن ها را حذف كرد.
خمير ها را روي سيني فر چرب شده بگذاريد. روي آن ها روغن و كنجد بريزيد.
سيني را حدود نيم ساعت در طبقه وسط فر بگذاريد تا فطير ها پخته شوند.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي دلتا را بخوانيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/10/11 ساعت: ۱۵ توسط:deltafood :
شيريني ناپلئوني يكي از انواع شيريني هاي خوشمزه و پر طرفدار است.

شيريني ناپلئوني شيريني سبك و خوش طعمي است كه دوستداران زيادي دارد. طرز تهيه اين شيريني بسيار ساده است و به راحتي ميتوانيد يك شيريني ناپلئوني خانگي درست كنيد و از آن لذت ببريد.
مواد لازم تهيه شيريني ناپلئوني :
خمير هزارلا: يك بسته
خامه قنادي: ۲۰۰ گرم
خرده هاي خمير به ميزان لازم
پودرقند به ميزان لازم
پودر پسته به ميزان لازم براي تزيين
طرز تهيه شيريني ناپلئوني :
يك بسته خمير هزار لا را در دماي محيط بگذاريد تا يخ آن آب شود. به هيچ وجه از مايكروويو براي باز شدن خمير استفاده نكنيد.
وقتي خمير باز شد، كمي با وردنه روي آن بكشيد تا بافت آن منسجم شود. سپس به شكل دلخواه برش بزنيد.
در سيني فر كاغذ روغني بگذاريد و خمير هاي برش خورده را روي آن بچينيد.
سيني را در فر كه از قبل روشن و گرم كردهايد، بگذاريد.
بين ۲۰ تا ۳۰ دقيقه زمان دهيد تا شيريني ها پخته شوند.
پس از گذشت اين مدت آن ها را از فر بيرون بياوريد تا كاملاً خنك شوند.
در طول اين مدت خامه قنادي را ۵ دقيقه با چنگال بزنيد تا فرم بگيرد.
وقتي شيريني ها خنك شدند، آن ها را با چاقو اره اي از هم باز كنيد تا لايه لايه شوند. سپس بين آن ها خامه بزنيد.
اضافه هاي خمير را هم پودر كرده و روي شيريني ها بپاشيد. روي آن ها كمي خامه بماليد تا خرده هاي خمير به شيريني بچسبند.
پودر قند را الك كنيد و روي شيريني بپاشيد.
سپس آن ها را چند ساعت در يخچال بگذاريد تا رطوبت خامه بين لايه ها پخش شود.
در صورت تمايل ميتوانيد براي تزيين روي شيريني ها پودر پسته بپاشيد.
براي ديدن مطالب بيشت مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/9/30 ساعت: ۱۴ توسط:deltafood :
مرنگ يا پوكا نوعي شيريني ساده است كه طرز تهيه آساني دارد.

مرنگ نوعي شيريني است كه اولين بار در سوييس درست شد. امروزه اين شيريني كه بافت ترد و ساده اي دارد، در همه كشور ها با طعم ها و اسانس هاي گوناگون آماده ميشود. طرز تهيه شيريني مرنگ ساده است و وقت زيادي نميخواهد.
براي ديدن مطالب بيشتر آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.
مواد لازم تهيه مرنگ :
پودر شكر يا شكر: يك ليوان
سفيده تخم مرغ: ۳ عدد
وانيل: يك چهارم قاشق چاي خوري
آبليمو: يك چهارم قاشق چاي خوري
هل آسياب شده به ميزان لازم
طرز تهيه مرنگ :
فر را از قبل روشن كنيد تا گرم شود.
براي داشتن مرنگ با كيفيت بهتر است تخم مرغ ها را يك ساعت قبل از استفاده، از يخچال بيرون بياوريد تا با محيط هم دما شوند. سفيده و زرده ۳ عدد تخم مرغ را جدا كرده، زرده ها را در يخچال بگذاريد تا براي غذاي ديگري مانند ته چين از آن استفاده كنيد.
سفيده ها را با وانيل و آبليمو مخلوط كرده و با همزن خوب بزنيد تا يكدست شوند.
پودر شكر يا شكر را كم كم به مخلوط بيفزاييد و همزن را روي دور تند بگذاريد. اگر از شكر به جاي پودر شكر استفاده ميكنيد، زمان هم زدن شيريني بيشتر ميشود. مخلوط را به قدري بزنيد كه با كج كردن ظرف، سفيده ها بيرون نريزند.
سپس هل آسياب شده و در صورت تمايل مقداري رنگ خوراكي يا زعفران به آن اضافه كنيد.
كف سيني فر را با كمي روغن چرب كنيد. به جاي چرب كردن سيني ميتوانيد از كاغذ روغني هم استفاده كنيد. مواد مرنگ را داخل قيف ريخته و روي سيني فر شكوفه يا هر شكلي كه دوست داريد، بزنيد. سيني را در طبقه وسط فر كه از قبل گرم كرده ايد، بگذاريد. ۲۰ دقيقه زمان دهيد تا شيريني ها پخته شوند.
پس از گذشت اين مدت، فر را خاموش كنيد، ولي بگذاريد شيريني ها يك ساعت در فر بمانند. سپس آن ها را بيرون بياوريد و دو ساعت در يخچال بگذاريد. مرنگ آماده است، آن را در ظرف دلخواه بچينيد و سرو كنيد.
براي مشاهده مطالب بيشتراز مجله آشپزي دلتا ديدن فرماييد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/9/18 ساعت: ۱۳ توسط:deltafood :
براي آشنايي با طرز تهيه شيريني لطيفه، يكي از اصيل ترين انواع شيريني ايراني با مجله دلتا همراه باشيد.

شيريني لطيفه يكي از اصيل ترين شيريني هاي ايراني و متعلق به شهر تبريز است. اين شيريني خوشمزه بافتي نرم دارد و بسيار ترد است. طرز تهيه اين شيريني در منزل خيلي آسان نيست، ولي به امتحان كردنش ميارزد.
مواد لازم تهيه شيريني لطيفه :
آرد: يك ليوان
تخم مرغ: ۴ عدد
شكر: يك ليوان
وانيل: يك چهارم قاشق چاي خوري
بيكينگ پودر: نصف قاشق چاي خوري
پودر قند و خامه براي تزيين
طرز تهيه شيريني لطيفه :
زرده و سفيده تخم مرغ ها را از هم جدا و دقت كنيد كوچكترين اثري از زرده در سفيده ها نباشد. سفيده ها را چند دقيقه با همزن برقي بزنيد تا سفت شود و وقتي ظرف را بر ميگردانيد، نريزد.
نصف شكر را به سفيده هاي زده شده بيفزاييد. شكر را بايد آرام آرام اضافه كنيد تا سفيده آب نيندازد.
زرده ها را با بقيه شكر و وانيل در كاسه اي ريخته و چند دقيقه با همزن بزنيد تا رنگ آن كرم شود. سپس آن را با سفيده هاي زده شده مخلوط كنيد. دقت شود كه هم زدن بسيار آرام و در يك جهت باشد.
آرد و بيكينگ پودر را با هم مخلوط كرده و ۳ بار الك كنيد. سپس آن ها را به آرامي به مخلوط زرده ها و سفيده ها افزوده و در همان جهتي كه سفيده ها را مخلوط كرديد، شروع به هم زدن كنيد تا مواد يكدست شوند.
در سيني فر كاغذ روغني بيندازيد. مايه شيريني لطيفه را در قيف بريزيد و با فاصله مناسب روي كاغذ دايره بزنيد. روي شيريني ها كمي پودر قند بپاشيد. سيني را در طبقه وسط فر بگذاريد تا شيريني ها بپزند. در زمان پخت شيريني در فر را باز و بسته نكنيد.
پس از گذشت ۲۰ تا ۳۰ دقيقه، سيني را از فر بيرون بياوريد تا شيريني ها خنك شوند. سپس آن ها را از كاغذ روغني جدا كرده، ميان دو شيريني كمي خامه بريزيد و روي آن ها پودر پسته بپاشيد.
براي ديدن مطالب بيشتر آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.
همچنين بخوانيد:
رازهاي طلايي شدن حلواي مجلسي
نون خامه اي ؛ خانگي اما به شيوه قنادي ها(+ويدئو)
بفرماييد مسقطي شيرازي
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/9/14 ساعت: ۱۱ توسط:deltafood :