مجله آشپزی دلتا مجله آشپزی دلتا .

مجله آشپزی دلتا

ترشی قارچ ، چاشنی فانتزی

ترشی قارچ یکی از انواع ترشی های مجلسی و خوشمزه است.

ترشی قارچ یک چاشنی خوشمزه و فانتزی و مناسب سرو در مهمانی ها است. این ترشی که به سادگی تهیه می‌شود، مدت زمان مصرف آن کوتاه است و بیشتر از ۴ هفته نمی‌توان آن را نگه داشت. برای آشنایی با طرز تهیه ترشی قارچ، با صفحه آشپزی مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم تهیه ترشی قارچ :
قارچ ریز: یک کیلوگرم
سیر: ۵ حبه
سبزیجات معطر به میزان لازم
آب: یک و نیم پیمانه
سرکه: یک و نیم پیمانه
فلفل سیاه: یک قاشق چای خوری
نمک: یک قاشق غذاخوری
شکر: یک قاشق غذاخوری
آبلیمو به میزان لازم

طرز تهیه ترشی قارچ :
چون این ترشی با قارچ درسته تهیه می‌شود، بهتر است از قارچ های ریز و کوچک استفاده شود.

قارچ ها را پس از شستن در قابلمه بریزید. آن ها را ۵ دقیقه با آب و کمی آبلیمو بجوشانید و بعد آبکش کنید. استفاده از آبلیمو باعث می‌شود قارچ ها سیاه نشوند.

یک و نیم پیمانه آب را با فلفل سیاه، نمک و شکر روی شعله بگذارید تا حل شوند. سپس شعله را خاموش کنید و پس از اینکه کمی خنک شد، سرکه را به آن بیفزایید. به جای سرکه سفید می‌توانید از سرکه بالزامیک هم استفاده کنید.

قارچ ها را با سیر و سبزی خرد شده در شیشه بگذارید. مقداری آب و سرکه در شیشه بریزید تا روی قارچ‌ها را بگیرد.

در شیشه را سفت ببندید تا هوا داخل آن نرود. ترشی را به مدت یک هفته در یخچال بگذارید تا آماده شود.

طرز تهیه ترشی قارچ با گوجه هم متداول است و برای تهیه آن می‌توانید چند عدد گوجه گیلاسی به آن اضافه کنید.

در صورت تمایل می‌توانید از رب انار در این ترشی استفاده کنید که طعم خوبی به آن می‌دهد.

به ترشی قارچ می‌توان لوبیا سبز، ذرت، نخود سبز و انواع سبزیجات هم اضافه کرد.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.


برچسب: پیش غذا، ترشی، مجله دلتا،
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۹ دی ۱۳۹۸ساعت: ۰۳:۱۰:۱۰ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)