كباب قفقازي مانند كباب بختياري از تركيب گوشت قرمز و مرغ تهيه ميشود و بسيار پرطرفدار است.

كباب قفقازي يكي از كبابهاي خوشمزه و معروف است كه اصالت آن به قفقاز برميگردد. اين كباب را به راحتي و با كمي حوصله ميتوان در منزل درست كرد. براي آشنايي با طرز تهيه كباب قفقازي با مجله دلتا همراه باشيد.
مواد لازم تهيه كباب قفقازي :
گوشت گوساله: نيم كيلو
سينه مرغ: نيم كيلو
فلفلدلمهاي: ۴ عدد
پياز: ۲ عدد
كره: ۵۰ گرم
ماست چكيده: نصف ليوان
روغن زيتون: ۲ قاشق غذاخوري
زعفران دم كرده: يك قاشق غذاخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه كباب قفقازي :
پيازها را خلالي خرد كنيد و در كاسه بريزيد؛ سپس روغن زيتون، ماست چكيده ، نمك و فلفل را به آن افزوده و مخلوط كنيد.
گوشت مرغ و گوساله را به اندازه جوجه كباب خرد كرده و به مواد درون كاسه اضافه كنيد. مواد را با دست زير و رو كنيد تا به همه جاي گوشت برسد.
روي در كاسه سلفون بكشيد و دو ساعت در يخچال بگذاريد تا گوشتها نرم و طعمدار شوند.
فلفلدلمهاي را به صورت تكهاي براي سيخ كردن خرد كرده و كنار بگذاريد.
پس از دو ساعت، كاسه را از يخچال بيرون بياوريد و گوشتها را سيخ كنيد. براي سيخ كردن به ترتيب يك تكه گوشت قرمز، يك تكه فلفلدلمهاي و يك تكه گوشت مرغ بگذاريد. به همين ترتيب تمام سيخها را پر كرده و كنار بگذاريد.
زغالها را به صورت يكدست در منقل بگذاريد و روشن كنيد. سيخها را روي منقل بچينيد و به صورت مداوم بچرخانيد تا كبابها به صورت يكدست پخته شوند.
با مخلوط كردن زعفران دم كرده و كره آب شده سس كره درست كنيد و در دو دقيقه پاياني پخت كباب، با قلممو روي آنها بماليد. اين كار علاوه بر اينكه طعم و ظاهر كباب را بهتر مي كند، باعث ميشود آنها خشك نشوند.
كباب قفقازي را پس از آماده شدن با برنج يا نان و گوجه كبابي سرو كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/11/30 ساعت: ۱۳ توسط:deltafood :
كباب بناب يا كباب ساطوري از كبابهاي خوشمزه و پرطرفدار ايراني و متعلق به شهرستان بناب است كه با نام كباب آذربايجاني هم شناخته ميشود.

كباب بناب از گوشت تازه و چربيدار گوسفند، در اندازهاي بزرگتر از كباب كوبيده تهيه ميشود و هر پرس آن بر خلاف كباب كوبيده معمولاً يك سيخ است. تفاوت كباب بناب با كوبيده در اندازه، نحوه خرد كردن پياز و استفاده از سبزيجات معطر در آن است.
مواد لازم تهيه كباب بناب :
گوشت گوسفند: نيم كيلو
پياز: ۲ عدد
پيازچه: ۳ عدد
جعفري ساطوري: يك پيمانه
نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه كباب بناب :
پيازها را ساطوري خرد كنيد؛ فقط مراقب باشيد آب آنها درنيايد. مهمترين تفاوت كباب بناب با كوبيده در ساطوري كردن پياز است.
پيازچه و جعفري را هم ساطوري خرد كرده و كنار بگذاريد.
گوشت را دو بار چرخ كرده، در كاسهاي بزرگ بريزيد و كم كم پياز، سبزيجات، نمك و فلفل را به آن اضافه كنيد. گوشت را با مواد خوب ورز دهيد تا به خورد هم بروند و يكدست شوند. روي كاسه سلفون يا پلاستيك كشيده و يك ساعت زمان دهيد تا گوشت استراحت كند.
سپس دست خود را در آب گرم بزنيد و به اندازه يك كوفته از گوشت برداشته، در دست حالت دهيد و آن را وارد سيخ كنيد.
گوشت را آرام آرام در سيخ پخش و پهن كنيد. در آخر با دو انگشت با فاصله شيارهايي در گوشت ايجاد كنيد.
براي آماده كردن منقل، زغالها را به صورت مساوي در آن پخش كنيد. در ابتدا كه سيخها را روي منقل ميگذاريد، آتش بايد در بالاترين درجه حرارت باشد. پس از چند دقيقه كه سيخها را روي آتش گذاشتيد، وقتي كباب تغيير رنگ داد، آن را برگردانيد تا طرف ديگر هم درست شود.
كباب بناب را با نان يا چلو و گوجهفرنگي كبابي سرو كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با كباب مخصوص اصفهان “برياني، كباب معروف اصفهاني” را مطالعه كنيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/11/23 ساعت: ۱۴ توسط:deltafood :