مجله آشپزي دلتا مجله آشپزي دلتا .

مجله آشپزي دلتا

پيتزا با نان تست ، ميني پيتزاي فوري

پيتزا با نان تست از انواع پيتزا هاي خانگي فوري است.

پيتزا با نان تست نوعي ميني پيتزا است كه به آساني درست مي‌شود و زمان زيادي نمي‌خواهد. مواد پيتزا در اين فست فود، سليقه اي است و از هر تركيبي كه دوست داريد، مي‌توانيد استفاده كنيد.

مواد لازم تهيه پيتزا با نان تست :
سوسيس: ۲۰۰ گرم
قارچ: ۴۰۰ گرم
فلفل دلمه اي: يك عدد
نان تست به تعداد مورد نياز
روغن زيتون: ۲ قاشق غذاخوري
رب گوجه فرنگي: يك سوم ليوان
سس كچاپ: دو سوم ليوان
پنير پيتزا به ميزان لازم
پودر آويشن و پودر سير به ميزان لازم

طرز تهيه پيتزا با نان تست :
قارچ را ورقه اي، سوسيس را حلقه اي و فلفل دلمه اي را نگيني خرد كنيد.

مواد را با هم مخلوط كرده و تفت دهيد تا كمي سرخ شوند.

براي تهيه سس پيتزا، روغن زيتون را در تابه بريزيد و رب را در آن تفت دهيد. سپس سس كچاپ و پودر آويشن و پودر سير را به آن بيفزاييد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با طرز تهيه يك پيتزاي عالي، مطلب پيتزا پپروني، دلبر تند و تيز را مطالعه كنيد.

كف سيني فر را كمي چرب كنيد و نان هاي تست را روي آن بچينيد. روي تمام نان ها سس بماليد.

دقت كنيد كه به همه قسمت هاي نان، به خصوص دور آن ها، يكسان سس بزنيد تا پس از پخت دور نان خشك و سفت نشود.
پس از اينكه روي نان تست سس زديد، مواد پيتزا را بگذاريد و روي آن ها پنير پيتزا بريزيد.

پيتزا به اندازه اي در فر باشد كه پنير طلايي شود. در صورت تمايل براي طلايي شدن روي پنير، گريل فر را روشن كنيد.


پيتزا با نان تست در ماهي تابه
اين پيتزا را به جاي فر در تابه هم مي‌توانيد درست كنيد.

براي اين كار كف تابه مناسبي را چرب كرده و نان هاي آماده شده را در آن بگذاريد تا قهوه اي رنگ شوند.

اگر مي‌خواهيد اين غذا را در تابه درست كنيد، بايد مواد پيتزا بيشتر سرخ شود.

طرز تهيه پيتزا با نان تست در ماكروفر
نان هاي آماده شده را در ماكروفر روي درجه گريل بگذاريد. فقط دقت كنيد زمان كوتاه باشد تا نان ها خشك نشوند. همين كه پنير پيتزا آب شد، پيتزا آماده است.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب: فست فود، فينگر فود، ميان وعده، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۹ دى ۱۳۹۸ساعت: ۱۲:۱۰:۱۲ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع: نظرات (0)

ترشي بادمجان شكم پر ، نمي توان از آن گذشت

ترشي بادمجان شكم پر يكي از پر طرفدار ترين چاشني هاي ايراني است.

ترشي بادمجان شكم پر يكي از انواع ترشي بادمجان كه بسيار لذيذ و خوشمزه است و با انواع غذاهاي ايراني مي‌چسبد. اين ترشي را كه طرز تهيه آساني دارد، در همه فصل ها مي‌توان درست كرد.

مواد لازم تهيه ترشي بادمجان شكم پر :
بادمجان: يك كيلوگرم
هويج: ۳ عدد
پياز: ۴ عدد
سير: ۵ حبه
فلفل دلمه اي سبز: ۳ عدد
سركه به ميزان لازم
نمك: يك قاشق چاي خوري
فلفل به ميزان لازم
سبزي ترشي: ۲ قاشق غذاخوري

طرز تهيه ترشي بادمجان شكم پر :
بادمجان ها را خوب بشوييد، چون بايد با پوست باشند. لازم نيست سر بادمجان را كامل جدا كنيد. فقط قسمت هاي اضافي آن را ببريد.

با يك چاقوي تيز روي بادمجان ها شكاف طولي ايجاد كنيد. مراقب باشيد پوست بادمجان از پشت پاره نشود.

براي تهيه اين ترشي بادمجان هايي را انتخاب كنيد كه بدون تخم و پوست مشكي باشند. بادمجان هايي كه پوست بنفش دارند، طعم خوبي ندارند و معمولاً تلخ يا تند هستند.
بادمجان ها را در يك قابلمه آب روي شعله متوسط بگذاريد تا جوش بيايد.

پس از ۱۰ دقيقه كه بادمجان ها كمي نرم شدند، در صافي بريزيد تا آب آن ها گرفته شود. مراقب باشيد بادمجان ها زياد نجوشند تا وا نروند.

هويج و پياز را به صورت خلال هاي نازك برش بزنيد.

فلفل دلمه اي را در اندازه دلخواه خرد كنيد. بهتر است برش هاي فلفل دلمه اي درشت باشد تا رنگ سبز آن باعث جلوه ترشي شود.

سير ها را پوست گرفته و نگيني خرد كنيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يكي ديگر از انواع ترشي بادمجان، مطلب ترشي بادمجان ، لذيذ و اشتها آور را مطالعه كنيد.

در كاسه اي هويج، پياز، سير، فلفل دلمه اي، سبزي ترشي، نمك و فلفل را با هم مخلوط كنيد.

داخل شكم هر بادمجان مقداري از مخلوط مواد خرد شده بريزيد. بادمجان ها را كمي فشار دهيد تا دو لبه كمي به هم نزديك شوند و مواد داخل آن بيرون نريزد.

سپس آن ها را در ظرف بچينيد، به طوري كه شكاف بادمجان ها به سمت بالا باشد.

سركه را در ظرف بريزيد. مقدار سركه بايد در حدي باشد كه روي بادمجان ها را بگيرد. در ظرف را محكم ببنديد و در جاي خنك نگهداري كنيد.

ترشي بادمجان شكم پر پس از ۷ تا ۱۰ روز آماده و جا افتاده مي‌شود.


سبزي ترشي بادمجان شكم پر چيست
سبزي اين ترشي مخلوطي از سبزي هاي معطري است كه در هر فصل در دسترس است.

سبزي هاي معطر شامل نعناع، ترخون، مرزه، ريحان و پونه است. از خشك شده اين سبزيجات هم مي‌توان استفاده كرد، ولي اگر تازه باشند بهتر است.

در صورتي كه سبزي هاي معطر محلي داريد، حتماً از آن ها استفاده كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب: پيش غذا، ترشي، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۹ دى ۱۳۹۸ساعت: ۱۲:۰۴:۲۶ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع: نظرات (0)

كلم پلو ، غذاي خوش عطر و ساده

كلم پلو از انواع پلو هاي ايراني است.

كلم پلو يكي از غذاهاي سنتي ايراني است كه بسيار ساده درست مي‌شود و طرفداران زيادي دارد. در تهيه كلم پلو از ادويه هاي مختلفي استفاده مي‌شود و به همين دليل اين غذا بسيار خوش عطر و بو است. براي آشنايي با طرز تهيه يك كلم پلوي عالي، با مجله دلتا همراه باشيد.

مواد لازم تهيه كلم‌ پلو :
برنج: ۳ پيمانه
رب گوجه فرنگي: ۲ قاشق غذاخوري
پياز: يك عدد
گوشت چرخ كرده: ۲۵۰ گرم
كلم پيچ: ۲۵۰ گرم
زعفران دم كرده به ميزان لازم
ادويه هاي مختلف به ميزان لازم
نمك و فلفل به ميزان لازم

طرز تهيه كلم‌ پلو :
پياز را خلالي خرد كرده و با روغن تفت دهيد تا سبك و طلايي شود.

انواع ادويه هاي دلخواه را با نمك و فلفل به پياز افزوده و خوب تفت دهيد تا خامي آن ها گرفته شود.

هر چه تعداد ادويه ها بيشتر باشد، كلم پلو خوشمزه تر مي‌شود.
كلم را هم خلالي خرد كرده و با پياز داغ تفت دهيد تا نرم شود.

رب و گوشت چرخ كرده را به مواد بيفزاييد و با هم مخلوط كنيد. وقتي رنگ گوشت تغيير كرد، آن را از روي شعله برداريد.

اين غذا را مي‌توان بدون رب هم درست كرد.
برنج را از چند ساعت قبل در آب و نمك خيس كنيد. آن را در آب در حال جوش بريزيد و وقتي كمي نرم شد، آبكش كنيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با طرز تهيه كلم پلو شيرازي خوشمزه، مطلب بفرماييدكلم پلو شيرازي با كوفته قلقلي را مطالعه كنيد.

كف قابلمه كمي روغن ريخته و نان يا برنج براي ته ديگ بگذاريد.

برنج آبكش شده و مواد را لايه لايه در قابلمه بريزيد. بهتر است لايه آخر برنج باشد.

مقداري زعفران دم كرده روي برنج بريزيد و شعله را زياد كنيد تا پلو بخار كند. سپس دمكني گذاشته، حرارت را كم كنيد تا برنج دم بكشد.

پس از نيم ساعت غذا آماده است. آن را در ديس بكشيد و با سبزي و سالاد شيرازي سرو كنيد.

كلم پلو رستوراني :
در رستوران ها مايه كلم و مايه گوشتي را جداگانه درست مي‌كنند. به اين صورت كه كلم و پياز را با انواع ادويه ها تفت مي‌دهند و لا به لاي برنج دم مي‌كنند.

سپس گوشت، رب و پياز داغ را با هم مخلوط كرده و پس از اينكه پلو دم كشيد، آن را روي غذا مي‌دهند.

در اصل در كلم پلو رستوراني، گوشت با برنج دم نمي‌شود.

كلم پلو بدون گوشت :
اين غذا را بدون گوشت هم مي‌توان طبخ كرد. به اين صورت كه گوشت چرخ كرده را از مواد لازم حذف كرده و بقيه مواد را با هم مخلوط و با برنج دم كنيد.

كلم پلو بدون گوشت مناسب افرادي است كه از گوشت قرمز پرهيز مي‌كنند.


طرز تهيه كلم پلو با گوشت قلقلي :
براي اين غذا گوشت چرخ كرده با مواد مخلوط نمي‌شود.

كوفته قلقلي را جداگانه درست كرده و كنار بگذاريد. وقتي كلم پلو آماده شد، آن را در ديس بكشيد و گوشت قلقلي ها را روي آن بگذاريد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب: آشپزي ايراني، آموزش آشپزي، غذاهاي ايراني، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۹ دى ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۵۸:۳۶ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع: نظرات (0)

سالاد ميگو ، پيش غذاي لذيذ دريايي

براي آشنايي با طرز تهيه سالاد ميگو با مجله دلتا همراه باشيد.

سالاد ميگو يك پيش غذاي خوشمزه دريايي است كه مي‌توان آن را به عنوان يك شام سبك هم مصرف كرد. در تهيه سالاد ميگو انواع سبزيجات به كار رفته و از اين رو بسيار خوش رنگ و لعاب و مناسب سرو در مهماني ها است.

مواد لازم تهيه سالاد ميگو :
ميگو: ۲۵۰ گرم
آبليمو: يك قاشق غذاخوري
كاهو: ۴ برگ
ذرت پخته يا كنسروي: يك سوم پيمانه
كلم بروكلي: يك پيمانه
فلفل قرمز: يك عدد
گوجه گيلاسي: ۱۰ عدد
پيازچه: ۵ عدد
پياز: ۲ عدد
نمك و فلفل به ميزان لازم
كنجد براي تزيين
مواد لازم تهيه سس سالاد :
سركه سفيد: يك دوم پيمانه
سس خردل: يك قاشق مربا خوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
روغن زيتون: يك دوم پيمانه

طرز تهيه سالاد ميگو ساده :
ميگو‌ ها را پس از شستن با مقداري آب، يك قاشق آبليمو و كمي نمك، حدود ۴ دقيقه بپزيد. سپس آن‌ها را آبكش كنيد و كنار بگذاريد تا سرد شوند.

در صورت تمايل مي‌توانيد ميگو ها را كبابي كنيد.
پياز را به صورت حلقه‌‌ اي و پيازچه و فلفل قرمز را به صورت مورب برش بزنيد و كنار بگذاريد. بهتر است از پياز بنفش استفاده كنيد تا سالاد خوش رنگ تر شود.

كاهو و كلم بروكلي را پس از شستن به اندازه دلخواه خرد كرده و همه مواد را در يك كاسه بزرگ بريزيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يك سالاد خوشمزه و متفاوت، مطلب سالاد زمستاني يا سالاد شور را مطالعه كنيد.

براي درست كردن سس اين سالاد، همه مواد را به جز روغن زيتون، در مخلوط كن بريزيد. وقتي مواد يكدست شدند، روغن زيتون را اضافه كنيد.

سس كه آماده شد، روي مواد بريزيد و هم بزنيد تا سس به خورد سالاد برود.

سالاد را در ظرف سرو بريزيد و مقداري كنجد براي ديزاين سالاد روي آن بپاشيد.


سالاد ميگو و سيب زميني :
اين سالاد مانند سالاد ميگو ساده است كه سيب زميني به آن اضافه شده است.

سيب زميني را مكعبي خرد كنيد. روي آن كمي روغن زيتون بريزيد و در فر يا مايكروويو گريل كنيد. تكه هاي گريل شده سيب زميني را به مواد سالاد بيفزاييد.


سالاد ميگو و آووكادو :
براي تهيه اين سالاد، آووكادو را با پوست به صورت ورقه اي برش بزنيد. تكه هاي آووكادو را در كمي روغن تفت دهيد تا تغيير رنگ دهند. سپس به مواد سالاد افزوده و با آن ها مخلوط كنيد.

براي تهيه سالاد ميگو و آووكادو، پياز و پيازچه را از مواد لازم حذف كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب: آشپزي آسان، غذاهاي دريايي، غذاهاي رژيمي،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۹ دى ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۵۲:۳۴ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع: نظرات (0)

كيك بستني ، دسر فوري و مجلسي

اگر مي‌خواهيد يك دسر ساده و سريع درست كنيد، كيك بستني پيشنهاد خوبي است.

كيك بستني نوعي دسر خوشمزه است كه فوري آماده مي‌شود و در عين حال شيك و مجلسي است. اين دسر خوشمزه كه طرز تهيه آساني دارد، مناسب سرو در مهماني ها و جشن ها است. تهيه كيك بستني نياز به فر ندارد و كافي است مواد را در فريزر بگذاريد تا يك دسر عالي و خوش طعم داشته باشيد.

مواد لازم تهيه كيك بستني مجلسي :
بيسكويت پتي بور: يك بسته
بستني وانيلي: نيم ليتر
بستني شكلاتي: نيم ليتر
شكلات مكعبي: ۴ عدد
كره: ۱۰۰ گرم
روغن مايع: يك قاشق غذاخوري
پودر پسته و ترافل براي تزيين

طرز تهيه كيك بستني مجلسي :
بستني وانيلي را از فريزر بيرون بگذاريد تا در دماي محيط كمي نرم شود.

مراقب باشيد بستني خيلي نرم و شل نشود، چون دسر را خراب مي‌كند.
در يك كاسه يا قالب نيم دايره سلفون بكشيد.

با چاقو بستني را برش دهيد و در قالب كنار هم بچينيد. روي آن ها را با قاشق صاف كرده و پودر پسته بپاشيد. سپس در فريزر بگذاريد تا بستني سفت شود.

پس از نيم ساعت بستني كاكائويي را از فريزر بيرون بياوريد و بگذاريد در دماي محيط نرم شود.

پس از اينكه لايه اول بستني خودش را گرفت، بستني كاكائويي را در قالب بريزيد.

پيشنهاد مطالعه: اگر دوست داريد يك دسر خوشمزه محلي درست كنيد، مطلب رشته خوشكار ، شيريني گيلاني را مطالعه كنيد.

بيسكويت را پودر كنيد.

كره را با ۴ مكعب شكلات و يك قاشق روغن مايع در ظرفي بريزيد تا كره و شكلات به روش بن ماري (حرارت غير مستقيم) ذوب شوند.

سپس آن را در بيسكويت پودر شده بريزيد و كاملاً مخلوط كنيد.


مرحله آخر كيك بستني فوري :
وقتي بستني كاكائويي سفت شد و خودش را در قالب گرفت، مخلوط بيسكويت و شكلات را روي آن ريخته و صاف كنيد. قالب را دوباره در فريزر بگذاريد.

كمي زمان دهيد تا دسر خودش را بگيرد و كيك بستني آماده شود. سپس آن را از فريزر بيرون بياوريد و در آب گرم بگذاريد تا راحت از قالب جدا شود.

قالب را در ظرف سرو برگردانيد و سلفون را از روي دسر جدا كنيد.

كيك بستني را با پودر پسته و ترافل و انواع ميوه تزيين كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب: آموزش آشپزي، دسر، شيريني، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۹ دى ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۶:۰۲ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع: نظرات (0)

كوفته مرغ ، غذاي ساده و خوشمزه

طرز تهيه كوفته ساده مرغ را در مجله دلتا بخوانيد.


كوفته مرغ نوعي كوفته ساده و خوشمزه و مناسب كساني است كه از خوردن گوشت قرمز پرهيز مي‌كنند. اين كوفته كه طرز تهيه آساني دارد، گزينه خوبي براي يك شام سبك يا پيش غذايي خوش طعم براي مهماني است.

مواد لازم تهيه كوفته مرغ ساده :
سينه مرغ: يك كيلو
تخم مرغ: ۳ عدد
آبليمو تازه: نصف استكان
زرشك: نصف فنجان
كره: ۱۰۰ گرم
پياز: ۴ عدد
رب گوجه فرنگي: يك قاشق غذاخوري
زعفران دم كرده: نصف قاشق چاي خوري
پودر سوخاري به ميزان لازم
نمك و فلفل به ميزان لازم
آلو در صورت تمايل

طرز تهيه كوفته مرغ ساده :
سينه مرغ را دو بار چرخ كنيد.

دو عدد از پياز ها را خرد كرده و كمي در روغن تفت دهيد. سپس با مرغ چرخ شده، تخم مرغ هم زده، پودر سوخاري، نمك و فلفل مخلوط كنيد و خوب ورز دهيد تا چسبندگي پيدا كند.

رب گوجه فرنگي را با كمي روغن تفت دهيد تا خامي آن گرفته شود. سپس ۳ ليوان آب با زعفران دم كرده به رب افزوده، بگذاريد جوش بيايد تا سس كوفته آماده شود.

در صورت تمايل مي‌توانيد در سس كوفته آلو بريزيد.

دو عدد پياز ديگر را در روغن تفت دهيد و پس از سرخ شدن با زرشك مخلوط كنيد.

از مايه كوفته به اندازه يك نارنگي كوچك برداشته، وسط آن كمي از مخلوط زرشك و پياز داغ بگذاريد و سپس آن را گرد كنيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يك كوفته ساده و خوشمزه، مطلب كوفته نخودچي ، ترش و شيرين را مطالعه كنيد.

كوفته ها در سس بيندازيد تا بپزند. وقتي سس كمي غليظ شد، نصف استكان آبليموي تازه در آن بريزيد تا يكي دو جوش بخورد.

اگر طعم ترش را نمي‌پسنديد، آبليمو اضافه نكنيد.
پس از گذشت نيم ساعت كوفته آماده است.

در صورت تمايل مي‌توانيد مقداري سيب زميني سرخ كرده با كوفته مرغ سرو كنيد.

كوفته مرغ را با زرشك، گردو و جعفري تزيين كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي دلتا را بخوانيد.


برچسب: آشپزي ايراني، آموزش آشپزي، غذاهاي ايراني، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۹ دى ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۲۹:۰۸ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع: نظرات (0)

طرز تهيه موساكا ، سالاد يوناني

موساكا نوعي غذاي يوناني ساده است.


موساكا نوعي غذا با بادمجان و اصالتاً متعلق به كشور يونان است. اين غذاي خوشمزه در بيشتر كشور ها رايج است و در ايران هم طرفداران زيادي دارد. اين غذا كه به موساكا بادمجان هم معروف است، شباهت زيادي به گراتن دارد.

مواد لازم تهيه موساكا :
گوشت چرخ كرده: ۵۰۰ گرم
بادمجان: ۵ عدد
قارچ: ۴۰۰ گرم
رب گوجه فرنگي: ۲ قاشق غذاخوري
سير: ۳ حبه
پياز: يك عدد
فلفل دلمه اي: يك عدد
پنير پيتزا به ميزان لازم
سس بشامل به ميزان لازم
نمك و فلفل به ميزان لازم
جعفري خرد شده به ميزان لازم

طرز تهيه موساكا :
فر را از قبل روشن كنيد تا گرم شود.

بادمجان ها را پوست گرفته و روي آن ها نمك بپاشيد.

پس از ۱۵ دقيقه، بادمجان ها را با دست فشار دهيد تا آب اضافي خارج شود.

در تابه اي مقداري روغن بريزيد و بادمجان ها را در روغن داغ سرخ كنيد.

سير و پياز را ريز خرد كرده و در تابه ديگري تفت دهيد تا طلايي شوند.

قارچ را ورقه اي و فلفل دلمه اي را نگيني خرد كرده، به سير و پياز افزوده و با هم تفت دهيد.

پس از اينكه قارچ و فلفل دلمه اي كمي نرم شدند، گوشت چرخ كرده را اضافه كنيد و تفت دهيد تا رنگ آن تغيير كند.

مقداري جعفري خرد شده را با رب و نمك و فلفل به مخلوط بيفزاييد.

به جاي رب مي‌توانيد از دو عدد گوجه فرنگي خرد شده استفاده كنيد.
زير شعله را كم كنيد تا مواد بپزند و آب آن ها تمام شود.

 

داخل ظرف پيركسي را چرب كنيد. كف ظرف يك لايه بادمجان سرخ شده بچينيد. مقداري از مايه گوشتي روي بادمجان ها بريزيد. به همين صورت ۲ تا ۳ لايه بادمجان و گوشت بگذاريد. آخرين لايه بايد مايه گوشتي باشد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با انواع غذا با بادمجان ، مطلب گراتن بادمجان و مرغ ؛ غذاي محبوب فرانسوي را مطالعه كنيد.

روي آخرين لايه سس بشامل و پنير پيتزا بريزيد. سپس روي ظرف را با فويل بپوشانيد و در فر بگذاريد.

به جاي پنير پيتزا مي‌توانيد از مخلوط تخم مرغ و سس سفيد استفاده كنيد.
پس از ۳۰ دقيقه موساكا آماده است. آن را با نان و انواع سالاد سرو كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب: آموزش آشپزي، غذاهاي ملل، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۶ دى ۱۳۹۸ساعت: ۰۱:۳۶:۰۴ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع: نظرات (0)

رشته خوشكار ، شيريني گيلاني

رشته خوشكار يكي از شيريني‌ هاي خوشمزه و مقوي گيلاني است.


رشته خوشكار نوعي دسر خوشمزه است كه طرفداران زيادي دارد. اين شيريني را مي‌توانيد به راحتي در منزل تهيه كنيد و به عنوان ميان وعده يا عصرانه اي دلچسب، با چاي ميل كنيد و از آن لذت ببريد.

مواد لازم تهيه رشته خوشكار :
آرد سفيد: ۲ پيمانه
آب: ۴ پيمانه
شكر: يك و نيم پيمانه
پودر دارچين: يك قاشق مربا خوري
پودر هل: نصف قاشق چاي خوري
پودر پسته و نارگيل به ميزان لازم
مغز گردو به ميزان لازم

طرز تهيه رشته خوشكار :
در كاسه اي آرد سفيد و دو و نيم پيمانه آب را با هم مخلوط كنيد.

مايه را به مدت ۲ تا ۳ ساعت كنار بگذاريد. سپس آب اضافي‌ كه روي آن جمع شده را خالي كنيد.
كف تابه اي را چرب كنيد و آن را روي شعله ملايم بگذاريد.

مايه شيريني را در شانه خوشكار ريخته و آن را به صورت خطوط عمودي، افقي و دوراني كف تابه بريزيد.
پس از ۳ دقيقه رشته مي‌پزد.

دقت كنيد رشته نبايد سرخ شود و در حد پخته شدن كافي است.
پس از پختن رشته، آن را از تابه بيرون آورده و روي يك پارچه تميز بگذاريد.

براي آماده كردن مواد مياني، نصف پيمانه شكر و مغز گردو را با هم مخلوط كنيد. پودر دارچين و پودر هل را هم به آن بيفزاييد.

پيشنهاد مطالعه: اگر دوست داريد با شيريني شهر هاي مختلف آشنا شويد، مطلب چنگمال؛ شيريني كرماني خوشمزه را مطالعه كنيد.

رشته را از بالا و پايين تا خط وسط تا بزنيد. مواد مياني را روي تاي بالايي بريزيد. دو تاي عمودي كوچك هم راست و چپ بزنيد. سپس رشته را كامل تا كنيد و با دست اطراف آن را بچسبانيد.
در تابه اي كمي روغن بريزيد و آن را روي شعله ملايم بگذاريد. شيريني‌ ها را يكي يكي در تابه سرخ كنيد. وقتي شيريني‌ ها طلايي‌ شدند، آن‌ ها را از تابه بيرون بياوريد و روي دستمال بگذاريد تا روغن اضافي خارج شود.

براي آماده كردن شربت، يك پيمانه شكر را با يك و نيم پيمانه آب مخلوط كنيد و روي شعله ملايم بگذاريد تا قوام بيايد. سپس از روي حرارت برداشته و پودر دارچين به آن اضافه كنيد.

شيريني‌ ها را چند ثانيه در شربت بگذاريد و سپس در ظرف مناسب سرو كنيد.

رشته خوشكار را با پودر پسته و نارگيل تزيين كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.

 


برچسب: آموزش آشپزي، شيريني، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۶ دى ۱۳۹۸ساعت: ۰۱:۲۷:۰۱ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع: نظرات (0)

خورشت آلو مسما

خورشت آلو مسما يكي از خورشت هاي سنتي ايراني است.


خورشت آلو مسما خورشت خوش طعم و ملسي است كه با مرغ درست مي‌شود. در تهيه اين خورشت هم از قيسي و هم از آلو سياه استفاده مي‌شود و به همين دليل اين غذا طعم بي نظيري دارد. براي آشنايي با طرز تهيه خورشت آلو مسما با مجله آشپزي مجله دلتا همراه باشيد.

مواد لازم تهيه خورشت آلو مسما :
مرغ: ۴ تكه
قيسي: ۱۲ عدد
آلو سياه: ۱۲ عدد
پياز: ۲ عدد
شكر: ۲ قاشق غذاخوري
رب گوجه فرنگي: يك قاشق غذاخوري
زعفران دم كرده به ميزان لازم
نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم

طرز تهيه خورشت آلو مسما :
پياز را خلالي خرد كنيد و در مقداري روغن تفت دهيد تا سبك و طلايي شود. وقتي پياز سرخ شد، نمك، فلفل و زردچوبه را به آن بيفزاييد.

آلو سياه و قيسي ها را جداگانه در تابه ديگري خوب تفت دهيد و كنار بگذاريد. مراقب باشيد آلو ها نسوزند.

حتماً آلو ها بايد تفت داده شوند. در غير اين صورت در خورشت ول مي‌شوند و ظاهر غذا را خراب مي‌كنند.

رب و شكر را به پياز داغ افزوده و تفت دهيد تا شكر كاملاً حل و مواد يكدست شوند.

ميزان شكر اين خورشت به ذائقه شما بستگي دارد و قابل تغيير است.
تكه هاي مرغ را به مواد افزوده، تفت دهيد تا كمي طلايي شوند. بهتر است از سينه يا فيله مرغ استفاده كنيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با انواع خورشت آلو، مطلب شيرين قاتوق، خورشت آلوي گيلاني را مطالعه كنيد.

 

پس از اينكه مرغ ها سرخ شدند، آلو هاي تفت داده شده را اضافه كنيد.

سپس در قابلمه ۴ ليوان آب بريزيد و وقتي به جوش آمد، شعله را كم كنيد تا خورشت بپزد و جا بيفتد. اين خورشت بايد غليظ و آب كمي داشته باشد.

در اواخر پخت مقداري زعفران دم كرده در خورشت بريزيد.

در صورت تمايل مي‌توانيد همراه با زعفران، مقداري گلاب هم به خورشت اضافه كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب: آشپزي ايراني، خورشت، غذاهاي ايراني، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۶ دى ۱۳۹۸ساعت: ۰۱:۱۷:۳۷ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع: نظرات (0)

سالاد زمستاني يا سالاد شور

طرز تهيه سالاد زمستاني را در مجله دلتا بخوانيد.


سالاد زمستاني يا سالاد شور از انواع سالاد و پيش غذا هاي خوشمزه اي است كه شباهت زيادي به ترشي دارد و به عنوان چاشني در كنار غذا هم سرو مي‌شود. سالاد زمستاني هر چه تندتر باشد، بهتر است. البته ميزان تندي آن به ذائقه افراد بستگي دارد.

مواد لازم تهيه سالاد زمستاني :
گل كلم: يك عدد
كرفس: يك عدد
هويج: ۶ عدد
فلفل تند: ۶ عدد
سير: ۶ حبه
گوجه فرنگي: ۳ كيلو
سركه سفيد: ۲ ليوان
نمك: ۲ قاشق غذاخوري

طرز تهيه سالاد زمستاني :
همه مواد را شسته و در اندازه متوسط خرد كنيد. آن ها را يك روز روي پارچه پهن كنيد تا هوا بخورند و كاملاً خشك شوند. اگر سبزيجات خوب خشك نشوند، ممكن است باعث كپك زدن سالاد شوند.

سپس تمام آن ها را در كاسه بزرگي با هم مخلوط كنيد.

گوجه فرنگي ها را چند دقيقه در آب جوش بيندازيد. اين كار براي آن است كه پوست آن ها راحت جدا شود.

سپس گوجه ها را پوست گرفته، در مخلوط كن بريزيد تا پوره شوند.

پوره را با نمك در قابلمه بريزيد و روي شعله متوسط بگذاريد تا ۱۰ دقيقه بجوشد.

 

پس از گذشت اين مدت، قابلمه را از روي حرارت برداشته و دو ليوان سركه به آن بيفزاييد. سپس محتويات قابلمه را همان طور كه داغ است، روي سبزيجات خرد شده بريزيد و با هم مخلوط كنيد.

پيشنهاد مطالعه: اگر به چاشني هاي جديد و فانتزي علاقمنديد، مطلب ترشي قارچ، چاشني فانتزي را مطالعه كنيد.

كمي كه سردتر شد، سالاد را در ظرف هاي شيشه اي بريزيد و تا ۲۴ ساعت در آن را نبنديد تا سر نرود.

براي نگهداري از سالاد زمستاني از ظروف فلزي و پلاستيكي استفاده نكنيد.
پس از گذشت يك روز در ظرف ها را محكم ببنديد و ۱۰ روز در يخچال بگذاريد تا آماده شود.

اين سالاد را حتماً در يخچال نگهداري كنيد، چون خيلي زود كپك مي‌زند.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب: پيش غذا، ترشي، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۶ دى ۱۳۹۸ساعت: ۱۲:۵۲:۳۷ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع: نظرات (0)