پيتزا با نان تست ، ميني پيتزاي فوري
پيتزا با نان تست از انواع پيتزا هاي خانگي فوري است.
پيتزا با نان تست نوعي ميني پيتزا است كه به آساني درست ميشود و زمان زيادي نميخواهد. مواد پيتزا در اين فست فود، سليقه اي است و از هر تركيبي كه دوست داريد، ميتوانيد استفاده كنيد.
مواد لازم تهيه پيتزا با نان تست :
سوسيس: ۲۰۰ گرم
قارچ: ۴۰۰ گرم
فلفل دلمه اي: يك عدد
نان تست به تعداد مورد نياز
روغن زيتون: ۲ قاشق غذاخوري
رب گوجه فرنگي: يك سوم ليوان
سس كچاپ: دو سوم ليوان
پنير پيتزا به ميزان لازم
پودر آويشن و پودر سير به ميزان لازم
طرز تهيه پيتزا با نان تست :
قارچ را ورقه اي، سوسيس را حلقه اي و فلفل دلمه اي را نگيني خرد كنيد.
مواد را با هم مخلوط كرده و تفت دهيد تا كمي سرخ شوند.
براي تهيه سس پيتزا، روغن زيتون را در تابه بريزيد و رب را در آن تفت دهيد. سپس سس كچاپ و پودر آويشن و پودر سير را به آن بيفزاييد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با طرز تهيه يك پيتزاي عالي، مطلب پيتزا پپروني، دلبر تند و تيز را مطالعه كنيد.
كف سيني فر را كمي چرب كنيد و نان هاي تست را روي آن بچينيد. روي تمام نان ها سس بماليد.
دقت كنيد كه به همه قسمت هاي نان، به خصوص دور آن ها، يكسان سس بزنيد تا پس از پخت دور نان خشك و سفت نشود.
پس از اينكه روي نان تست سس زديد، مواد پيتزا را بگذاريد و روي آن ها پنير پيتزا بريزيد.
پيتزا به اندازه اي در فر باشد كه پنير طلايي شود. در صورت تمايل براي طلايي شدن روي پنير، گريل فر را روشن كنيد.
پيتزا با نان تست در ماهي تابه
اين پيتزا را به جاي فر در تابه هم ميتوانيد درست كنيد.
براي اين كار كف تابه مناسبي را چرب كرده و نان هاي آماده شده را در آن بگذاريد تا قهوه اي رنگ شوند.
اگر ميخواهيد اين غذا را در تابه درست كنيد، بايد مواد پيتزا بيشتر سرخ شود.
طرز تهيه پيتزا با نان تست در ماكروفر
نان هاي آماده شده را در ماكروفر روي درجه گريل بگذاريد. فقط دقت كنيد زمان كوتاه باشد تا نان ها خشك نشوند. همين كه پنير پيتزا آب شد، پيتزا آماده است.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب: فست فود، فينگر فود، ميان وعده، مجله دلتا،
ادامه مطلب