طرز تهيه كيك سيب برگردان را در مجله دلتا بخوانيد.

كيك سيب برگردان نوعي كيك ساده است كه با سيب درست ميشود. اين كيك بسيار خوشمزه و لطيف و مناسب عصرانه يا ميان وعده است. پيشنهاد ميشود اين كيك را درست كنيد و در كنار چاي يا قهوه از آن لذت ببريد.
مواد لازم براي تهيه كيك سيب :
آرد سفيد: ۳۰۰ گرم
كره: ۲۰۰ گرم
پودر قند: ۲۰۰ گرم
وانيل: به ميزان لازم
تخم مرغ: ۴ عدد
شير: نصف پيمانه
بيكينگ پودر: يك قاشق چاي خوري
نشاسته ذرت: ۴ قاشق غذاخوري
سيب: ۳ عدد
شكر: ۴ قاشق غذاخوري
دارچين: به ميزان لازم
طرز تهيه كيك سيب :
كره را از يخچال بيرون بگذاريد تا در دماي محيط نرم شود.
حدود يك پنجم كره را با ۴ قاشق غذاخوري شكر در قابلمهاي ريخته و روي شعله ملايم بگذاريد. مراقب باشيد شكر نسوزد و سياه نشود.
وقتي مخلوط كاراملي شد، آن را در قالبي كه ميخواهيد كيك را در آن بپزيد، بريزيد.
سيبها را ورقهاي برش زده و روي مايه كاراملي بچينيد.
قالب را حدود ۲۰ دقيقه در فر بگذاريد. در اين مدت مايه كيك را آماده كنيد.
طرز تهيه مايه كيك :
كره نرم شده را با پودر قند و وانيل مخلوط كرده و خوب هم بزنيد تا يكدست شود.
زرده و سفيده تخم مرغ ها را از هم جدا كنيد.
زرده ها را به مخلوط كره و پودر قند افزوده، خوب هم بزنيد تا حالت كرمي بگيرد و پفكي شود.
پيشنهاد مطالعه: اگر به انواع كيك سيب علاقه داريد، مطلب كيك سيب و دارچين ؛ عصرانه اي گرم براي روزهاي سرد را مطالعه كنيد.
آرد را الك كنيد و با بيكينگ پودر، نشاسته ذرت و شير به مواد بيفزاييد.
سفيده هاي تخم مرغ را به قدري بزنيد كه تيره شوند؛ سپس به مواد اضافه كنيد. مايه كيك آماده است.
قالب را از فر بيرون بياوريد. روي سيب ها مقداري دارچين و شكر بپاشيد. سپس مايه كيك را در قالب بريزيد و حدود ۵۰ دقيقه در فر بگذاريد تا كيك آماده شود.
پس از آماده شدن كيك، آن را در ظرف سرو برگردانيد و با پودر قند يا خامه تزيين كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
دسر،
كيك،
ميان وعده،
مجله دلتا،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۴ دى ۱۳۹۸ساعت:
۰۳:۰۰:۵۰ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع:
نظرات (0)
سيب زميني پنيري با سس آلفردو يك ميان وعده كامل و خوشمزه است.

سيب زميني پنيري با سس آلفردو يك شام خوشمزه براي افرادي است كه خيلي شكمو نيستند و يك ميان وعده وسوسه كننده براي شكموها است. اين غذا به قدري خوشمزه است كه هيچكس نميتواند دست رد به سينه آن بزند؛ مخصوصا اينكه سس آن آلفردو باشد.
مواد لازم براي تهيه سيب زميني پنيري :
سيبزميني درشت: ۳ عدد
پودر پنير پارمزان: ۴ قاشق چايخوري
پيازچه خرد شده: يك چهارم پيمانه
مواد لازم براي تهيه سس آلفردو :
شير پرچرب: ۲ پيمانه
آرد سفيد: يك قاشق سوپ خوري
سير: يك حبه
كره: ۵۰ گرم
تخم مرغ: ۲ عدد
نمك و فلفل: به ميزان لازم
آويشن و تخم گشنيز: يك قاشق چايخوري
عصاره مرغ يا گوشت: يك عدد
خامه: ۲ قاشق سوپ خوري
طرز تهيه سس آلفردو:
تخم مرغ ها را با چنگال هم زده و كنار بگذاريد.
كره و آرد سفيد را در تابهاي روي شعله ملايم كمي تفت دهيد؛ سپس شير را افزوده و مرتب هم بزنيد تا يكدست شود.
وقتي مخلوط به جوش آمد، عصاره مرغ يا گوشت، سير رنده شده، تخم گشنيز، آويشن، نمك و فلفل را به آن افزوده، هم بزنيد تا سس به غلظت مورد نظر برسد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با طرز تهيه سس بشامل، مطلب نكات طلايي تهيه سس بشامل را مطالعه كنيد.
سپس تخم مرغ هاي هم زده و خامه را اضافه كرده، حدود ۳ دقيقه روي شعله ملايم بگذاريد.
در صورت تمايل ميتوانيد براي خوش عطر شدن سس، يك تا دو قاشق سوپ خوري پيازچه خرد شده به آن اضافه كنيد.
پس از اينكه مواد به خورد هم رفتند، سس آماده است.
طرز تهيه سيب زميني پنيري با سس آلفردو :
سيب زميني ها را در فويل پيچيده و يك ساعت در فر بگذاريد تا بپزند. سپس فويل را باز كرده و آن ها را خرد كنيد.
سيبزمينيهاي خرد شده را در ظرف يا كاسه ريخته و روي آن سس آلفردو، پودر پنير پارمزان و پيازچه خرد شده بريزيد.
ظرف را دوباره ۱۵ دقيقه در فر بگذاريد تا سس گرم و پنير آب شود.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
فست فود،
فينگر فود،
ميان وعده،
مجله دلتا،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۴ دى ۱۳۹۸ساعت:
۰۲:۴۹:۰۷ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع:
نظرات (0)
كشمش پلو از انواع پلو هاي ايراني است.

كشمش پلو يكي از غذا هاي ايراني است كه هم با مرغ و هم با گوشت چرخ كرده يا قلقلي مصرف ميشود. كشمش پلو گزينه خوبي براي افرادي است كه به غذا هاي شيرين علاقه دارند. در اين مطلب طرز تهيه كشمش پلو با مرغ مجلسي آمده است و ترش مزه بودن مرغ و شيريني كشمش باعث دلچسب تر شدن اين غذا ميشود.
مواد لازم تهيه كشمش پلو با مرغ مجلسي :
برنج: ۴ پيمانه
مرغ: ۴ تكه
كشمش پلويي: ۲ پيمانه
زعفران دم كرده: ۳ قاشق سوپ خوري
روغن: نصف پيمانه
پياز: ۲ عدد
فلفل دلمه اي: يك عدد
رب نارنج يا رب انار ترش: ۳ قاشق سوپ خوري
كره: ۵۰ گرم
نمك، فلفل و ادويه به ميزان لازم
هويج در صورت تمايل
طرز تهيه كشمش پلو با مرغ مجلسي :
يكي از پياز ها را خرد كرده، در روغن تفت دهيد تا نرم و طلايي شود. پياز داغ را پس از سرخ شدن كنار بگذاريد.
تكه هاي مرغ را با فلفل دلمه اي و پياز خرد شده، نمك، فلفل و ادويه مخلوط كرده، چند ساعت استراحت دهيد تا مرغ مزه دار شود.
در تابه اي مرغ هاي مزه دار شده را با مقداري روغن سرخ كنيد تا طلايي شوند.
سپس رب نارنج يا رب انار ترش را با يك ليوان آب جوشيده رقيق كرده و با پياز داغ روي مرغ ها بريزيد.
تابه را روي شعله ملايم بگذاريد تا مرغ بپزد و آب آن غليظ شود.
در صورت تمايل ميتوانيد مرغ هاي سرخ شده را ريش ريش كنيد.
برنج را پس از خيس خوردن در آب و نمك، در آب در حال جوش بريزيد. وقتي برنج كمي نرم شد، آن را آبكش و سپس دم كنيد.
پيشنهاد مطالعه: اگر به غذا هاي شيرين علاقه داريد، مطلب مرصع پلو ، غذاي شاهانه را مطالعه كنيد.
كشمش را بشوييد و با كره تفت دهيد. درصورت تمايل ميتوانيد مقداري هويج خلالي هم با كشمش تفت دهيد.
وقتي برنج دم كشيد، مقداري از آن را با كشمش سرخ شده، زعفران و روغن داغ مخلوط كنيد.
بهتر است از روغن حيواني استفاده كنيد تا غذا لذيذ تر شود.
در ظرف سرو ابتدا پلوي ساده را كشيده، تكه هاي مرغ را روي آن بگذاريد و از مخلوط كشمش و برنج روي آن بدهيد.
كشمش پلو را با ماست و خيار يا سالاد شيرازي سرو كنيد.
براي ديدن مطالب بيشترمجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
آشپزي ايراني،
آموزش آشپزي،
غذاهاي ايراني،
مجله دلتا،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۴ دى ۱۳۹۸ساعت:
۰۲:۴۳:۴۷ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع:
نظرات (0)
از تهيه سوپ كدو حلوايي در زمستان غافل نشويد! اين سوپ يك درمان طلايي براي سرماخوردگي هم هست.

سوپ كدو حلوايي يك سوپ خوشمزه و مفيد است كه طبع گرمي دارد و مناسب روز هاي سرد سال است. چون كدو حلوايي در همه فصل ها در دسترس نيست، سوپ آن يك سوپ فصلي به حساب ميآيد. اين سوپ براي سرماخوردگي مفيد است و مانند يك دارو عمل ميكند. به دليل استفاده از سبزيجات متنوع، سوپ كدو تنبل يك غذاي خوشمزه و كامل است.
مواد لازم تهيه سوپ كدو حلوايي :
كدو حلوايي خرد شده: ۲ ليوان
سيب زميني: ۲ عدد
ساقه كرفس خرد شده: يك ليوان
هويج: يك عدد
آب مرغ: ۲ ليوان
نمك، فلفل و آويشن به ميزان لازم
خامه صبحانه به ميزان لازم
جعفري خرد شده براي تزيين
طرز تهيه سوپ كدو حلوايي :
كدو حلوايي را پوست بگيريد و خوب بشوييد. آن را خرد كنيد.
هويج، سيب زميني و ساقه كرفس را خرد كرده و پس از شستن، با كدو هاي خرد شده در قابلمه بريزيد.
دو ليوان آب مرغ و دو ليوان آب در قابلمه بريزيد.
اگر آب مرغ نداريد، ميتوانيد از دو عدد عصاره مرغ استفاده كنيد.
قابلمه را روي شعله ملايم بگذاريد تا مواد خوب پخته شوند. در اواخر پخت، نمك، فلفل و آويشن در سوپ بريزيد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با طرز تهيه يك سوپ خوشمزه براي درمان سرماخوردگي، مطلب سوپ ورميشل ، ويژه درمان سرماخوردگي را مطالعه كنيد.
اگر از عصاره مرغ استفاده ميكنيد، در سوپ نمك نريزيد، چون عصاره شور است.
وقتي مواد كاملاً پخته شدند، سوپ را در مخلوط كن يا غذاساز بريزيد تا حالت پوره اي و يكدست شود.
فراموش نكنيد اين سوپ را حتماً بايد ميكس كرد تا ظاهر خوبي داشته باشد.
هنگام سرو سوپ، روي آن خامه بريزيد و با جعفري خرد شده تزيين كنيد.
اين سوپ كمي شيرين است. در صورت تمايل ميتوانيد پس از ميكس كردن، مقداري آبليموي تازه به آن اضافه كنيد.
ميتوانيد داخل يك كدو حلوايي كوچك را خالي كرده و سوپ را در آن بريزيد و سرو كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
پيش غذا،
سوپ،
مجله دلتا،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۴ دى ۱۳۹۸ساعت:
۰۲:۳۲:۳۰ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع:
نظرات (0)
طرز تهيه مرباي زغال اخته را در مجله دلتا بخوانيد.

مرباي زغال اخته يكي از مربا هايي است كه كمتر درست ميشود، ولي طعم بي نظير و خاصي دارد. اصولاً مربا هايي كه با ميوه هاي ترش درست ميشوند، طرفداران خاص خود را دارند كه مرباي زغال اخته از اين دسته است. اگر دوست داريد صبحانه اي متفاوت را تجربه كنيد، حتما اين مربا را درست كنيد و از آن لذت ببريد.
مواد لازم تهيه مرباي زغال اخته :
زغال اخته: يك كيلو
شكر: يك كيلو
آبليمو: يك قاشق غذا خوري
وانيل: يك قاشق چاي خوري
طرز تهيه مرباي زغال اخته :
اين مربا را با هسته درست ميكنند. چون جدا كردن هسته آن دشوار است و ميوه را له ميكند.
زغال اخته را در قابلمه مناسبي بريزيد.
اگر زغال اخته سفت باشد، كمي شكر بريزيد و ده ساعت زمان دهيد تا آب بيندازد.
اگر ميوه زغال اخته رسيده و نرم باشد، احتياجي به آب انداختن و پختن قبل از قوام آمدن، ندارد.
پس از گذشت اين مدت، قابلمه را روي شعله ملايم بگذاريد تا ميوه ها كمي پخته شوند. فقط مراقب باشيد زمان زيادي روي شعله نباشند تا له نشوند.
وقتي زغال اخته ها كمي نرم شدند، بقيه شكر را يك جا ريخته، بگذاريد مربا قوام بيايد.
اگر طعم ملس مربا را دوست نداريد و ميخواهيد مربا شيرين باشد، مقدار شكر را يك و نيم برابر كنيد.
پس از اينكه مربا قوام آمد، شعله را خاموش كنيد. سپس آبليمو و وانيل را با هم در مربا بريزيد و آرام هم بزنيد تا مربا له نشود.
پيشنهاد مطالعه: اگر مربا هاي خاص دوست داريد، مطلب مرباي خرمالو ، صبحانه اي دلچسب براي روز هاي سرد را مطالعه كنيد.
مرباي زغال اخته آماده است. بگذاريد خوب خنك شود.
پس از خنك شدن مربا را در ظرف هاي شيشه اي بريزيد و در يخچال نگهداري كنيد.
اين مربا را چند ماه ميتوانيد در يخچال نگه داريد و چون موقع پخت كمي آبليمو در آن ريختهايد، شكرك نميزند.
براي ديدن مطالب بيشترمجله آشپزي دلتا را بخوانيد.
برچسب:
آشپزي ايراني،
مربا،
غذاهاي ايراني،
مجله دلتا،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۴ دى ۱۳۹۸ساعت:
۰۲:۱۹:۵۷ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع:
نظرات (0)
براي آشنايي با طرز تهيه يك آبگوشت خوشمزه ، با مجله دلتا همراه باشيد.
آبگوشت يكي از غذا هاي سنتي و قديمي كشورمان است كه بين مردم محبوبيت خاصي دارد. آبگوشت در شهر هاي مختلف به سبك هاي خاص پخته ميشود. اين غذاي خوشمزه و لذيذ با مواد مختلفي مانند گوشت و حبوبات پخته ميشود. آبگوشت از آن دسته غذا هايي است كه دور هم ميچسبد و همه ايراني ها با اين غذاي بي نظير و عالي خاطره خوش دارند.
مواد لازم تهيه آبگوشت :
گوشت آبگوشتي: ۵۰۰ گرم
نخود: نصف ليوان
سير: ۲ حبه
پياز متوسط: ۲ عدد
لوبيا سفيد: نصف ليوان
گوجه فرنگي: ۲ عدد
سيب زميني متوسط: ۲ عدد
رب گوجه فرنگي: ۲ قاشق غذاخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه آبگوشت :
نخود و لوبيا را از شب قبل در آب خيس كنيد و چند بار آب آن ها را عوض كنيد تا نفخ حبوبات از بين برود.
گوشت را با نخود، لوبيا، پياز، سير و گوجه فرنگي در قابلمه بگذاريد و ۶ تا ۸ ليوان آب روي مواد بريزيد. ميتوانيد پوست گوجه فرنگي ها را قبل از ريختن در قابلمه جدا كنيد.
زير قابلمه را روشن كنيد تا آبگوشت با حرارت كم پخته شود و حسابي جا بيفتد. پس از جا افتادن، سيب زميني ها را به مواد اضافه كنيد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يك غذاي سنتي ايراني، مطلب زيره پلو ، غذاي سنتي ايراني را مطالعه كنيد.
زماني كه حبوبات نرم شدند، نمك و فلفل به غذا بيفزاييد. ميتوانيد براي خوش رنگ شدن، ۲ قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي در مقداري روغن تفت داده و به آبگوشت اضافه كنيد. اين كار را در صورت تمايل انجام دهيد.
نكته مهم در مورد اين غذاي سنتي اين است كه هرچه زمان بيشتري براي پخت آن صرف كنيد، جا افتاده تر و خوشمزه تر ميشود.
پس از اينكه غذا آماده شد، آب را در كاسه اي كشيده و با نان تريد كنيد. مواد را هم بكوبيد و به عنوان گوشت كوبيده سرو كنيد.
آبگوشت را با انواع مخلفات مانند سبزي خوردن، ترشي، سالاد شيرازي، زيتون، پياز و ماست مصرف ميكنند.

برخي براي اينكه طعم آبگوشت كمي ترش تر شود، در آن ليمو عماني مياندازند. براي اين منظور، يك ساعت قبل از آماده شدن غذا، دو عدد ليمو عماني را با چنگال سوراخ كرده و به غذا اضافه كنيد. در انتها و پس از پخت، ليمو عماني ها را دور بيندازيد.
ديزي يا آبگوشت ؟
برخي به آبگوشت ديزي هم ميگويند. در واقع ديزي نوعي آبگوشت است كه در ظرف هاي مخصوصي به نام ديزي و در تنور يا فر پخته ميشود. در گذشته مردم مواد آبگوشت را در ظرف هاي ديزي سفالي يا ديزي سنگي ميگذاشتند و اگر در خانه تنور نداشتند، ظرف ها را به نانوايي ميدادند تا در تنور بگذارند و ديزي آماده شود.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
آشپزي ايراني،
آموزش آشپزي،
غذاهاي ايراني،
مجله دلتا،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۴ دى ۱۳۹۸ساعت:
۰۲:۱۲:۲۳ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع:
نظرات (0)
اسنك مرغ ميان وعده اي مناسب براي كودكان و دانش آموزان است.

اسنك مرغ يك غذاي ساده و خوشمزه و مناسب دورهمي هاي دوستانه و صميمي است. البته اين اسنك پيش غذا و ميان وعده مناسبي هم است. براي تهيه اسنك دستگاه ساندويچ ساز لازم است. ولي اگر اين وسيله را نداشتيد، ميتوانيد اسنك را در فر يا مايكروويو درست كنيد.
مواد لازم تهيه اسنك مرغ :
نان تست: ۱۲ عدد
فيله مرغ: ۸ عدد
پياز: يك عدد
قارچ: ۴۰۰ گرم
فلفل دلمه اي: ۲ عدد
پنير پيتزا به ميزان لازم
پودر سير به ميزان لازم
نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه اسنك مرغ :
فيله هاي مرغ را نازك برش بزنيد.
در كاسه اي پياز را درشت رنده كرده و با پودر سير، نمك و فلفل به تكه هاي فيله بيفزاييد. مواد را با هم مخلوط كنيد تا فيله ها طعم بگيرند.
كاسه را حدود نيم ساعت در يخچال بگذاريد.
پس از گذشت اين مدت، فيله ها را در روغن سرخ كنيد تا طلايي شوند. مراقب باشيد مرغ خشك نشود.
قارچ را ورقه اي و فلفل دلمه اي را نگيني خرد كنيد.
آن ها را در كمي روغن تفت دهيد تا نرم شده و از خامي در بيايند.
پيشنهاد مطالعه: اگر غذا هاي فوري و خوشمزه دوست داريد، مطلب پيتزا با نان تست ، ميني پيتزاي فوري را مطالعه كنيد.
كف ساندويچ ساز را چرب كرده و به اين ترتيب مواد را بگذاريد: يك عدد نان تست، يك لايه مرغ، قارچ، فلفل دلمه اي، پنير پيزا و يك نان تست ديگر.
روي نان تست بالايي را با قلم مو كمي چرب كرده و در ساندويج ساز را ببنديد.
مراقب باشيد اسنك ها نسوزند و خشك نشوند.
پس از گذشت ۳ دقيقه اسنك آماده است. آن را از ساندويچ ساز در آوريد و در ظرف سرو بگذاريد.
اسنك مرغ را ميتوانيد با انواع سس، ديپ و سبزيجات سرو كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
فست فود،
فينگر فود،
ميان وعده،
مجله دلتا،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۴ دى ۱۳۹۸ساعت:
۰۲:۰۲:۲۱ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع:
نظرات (0)
طرز تهيه نان صبحانه خوشمزه را در مجله دلتا بخوانيد.
نان صبحانه از انواع نان هاي ساده است كه به شكل هاي گوناگون طبخ ميشود. نان صبحانه مغزدار، نان صبحانه بدون فر، نان صبحانه با خمير جادويي و … از انواع اين نان هستند. از آنجايي كه پخت نان خانگي حس و حال خوبي دارد، نان صبحانه را در منزل درست كنيد و از آن لذت ببريد.
مواد لازم تهيه نان صبحانه :
آرد به ميزان لازم
خمير مايه: يك قاشق غذاخوري
شير ولرم: يك ليوان سرخالي
شكر: ۳ قاشق غذاخوري
زرده تخم مرغ: ۲ عدد
نمك: نوك قاشق چاي خوري
روغن مايع: ۲ قاشق غذاخوري
كنجد يا خشخاش در صورت تمايل
طرز تهيه نان صبحانه :
خمير مايه، نمك و شكر را در شير ولرم بريزيد و كنار بگذاريد تا كف كند.
براي اين كار ۱۵ دقيقه كافي است، چون اگر بيشتر بماند، نان بوي خمير مايه ميگيرد.
يك عدد زرده تخم مرغ را با روغن مايع هم بزنيد و مخلوط كنيد. سپس خمير مايه را به آن بيفزاييد.
آرد را الك كرده و كم كم به مخلوط اضافه كنيد. مقدار آرد بايد به قدري باشد كه خمير لطيف شود و به دست نچسبد.
پس از اينكه خمير را خوب ورز داديد، آن را گرد كنيد.
سپس يك حوله تميز نم دار روي آن بكشيد و يك ساعت در جاي نسبتاً گرمي بگذاريد تا حجم آن دو برابر شود.
پيشنهاد مطالعه: طرز تهيه خمير جادويي را در مطلب با خمير جادويي غذا هاي خوشمزه درست كنيد مطالعه كنيد.
فر را روشن كرده و يك كاسه آب در آن بگذاريد.
سيني فر را چرب كنيد. خمير را تكه تكه كرده و به هر شكلي كه دوست داريد، درآورده و در سيني بگذاريد.

براي رومال نان، يك عدد زرده تخم مرغ را با يك قاشق شير هم زده و مخلوط كنيد.
سپس با برس از مخلوط روي نان ها بماليد و در صورت تمايل مقداري كنجد يا خشخاش روي آن ها بپاشيد.
سيني را حدود نيم ساعت در فر بگذاريد تا نان ها بپزند و طلايي شوند.
پس از اينكه نان ها پخته شدند، آن ها را از فر بيرون بياوريد تا خنك شوند.
اين نان را ميتوانيد تا يك هفته در ظرف در دار نگهداري كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
آموزش آشپزي،
صبحانه،
نان،
مجله دلتا،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۴ دى ۱۳۹۸ساعت:
۰۱:۵۴:۵۸ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع:
نظرات (0)
پروژه لينك سازي داخلي سايت
اگر استراتژي هدفمندي براي لينك سازي داخلي سايت خود نداشته ايد، متاسفانه دير يا زود سايت شما در آخرين صفحه از نتايج گوگل خواهد بود. !
در صورتي كه هر كدام از صفحات سايت شما فاقد هرگونه لينك داخلي باشند از نظر گوگل به عنوان صفحه بي هويت يا Orphan Pages شناخته مي شود.
همين امروز با سرمايه گذاري در پروژه سئو لينك سازي داخلي ميتوانيد جريان زندگي را براي هميشه در سايت خود را مجدد فعال كنيد.
گوگل تاكنون بيش از 250 فاكتور مهم براي رتبه بندي سايت ها در نظر گرفته است كه در بين تمامي اين فاكتور ها، لينك سازي يا Link Building به شدت مي درخشد و جز برترين فاكتور هاي مهم رتبه بندي در گوگل مي باشد .
لينك سازي داخلي سايت گنجينه پنهان و ستون فقرات سئو سايت مي باشد چون تاكنون تحت هيچ عنواني نمي توان از آن چشم پوشي كرد.
صفحات جديد زماني توسط ربات هاي گوگل بررسي مي شوند كه از صفحه اي ايندكس شده، ميانبري بين صفحات ايجاد شده باشد.
هدف گوگل در استفاده از لينك هاي داخلي دسترسي راحت به محتواي جديد و درك ارزشمندي يك صفحه در سايت است مثلا سايتي محتواي تازه اي ايجاد كرده اما هيچ لينك داخلي از ساير صفحات سايت براي آن ايجاد نشده باشد ربات هاي خزنده گوگل هيچوقت متوجه صفحه جديد سايت نمي شوند و هيچ اتفاق خاصي براي جايگاه و رتبه سايت رخ نميدهد.
لينك سازي داخلي سايت نوعي سيگنال مثبت براي موتورهاي جستجوست كه اين صفحه سايت اهميت بالايي دارد.
منبع شيك رنك
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۰ دى ۱۳۹۸ساعت:
۰۸:۵۰:۵۱ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع:
نظرات (0)
براي آشنايي با طرز تهيه سوپ اسفناج و خامه با مجله دلتا همراه باشيد.

سوپ اسفناج و خامه نوعي پيش غذاي اسپانيايي است كه ظاهر خوبي دارد و مناسب سرو در مهماني ها است. همچنين سوپ اسفناج براي سرماخوردگي خوب است و باعث تسكين آن ميشود. پيشنهاد ميشود سوپ اسفناج و خامه را درست كرده و از طعم خوب آن لذت ببريد.
مواد لازم تهيه سوپ اسفناج و خامه :
اسفناج: ۵۰۰ گرم
پياز: يك عدد
ليمو ترش: يك عدد
خامه: يك پيمانه
روغن مايع: ۴ قاشق غذاخوري
شويد خرد شده: ۳ قاشق غذاخوري
خيار: ۲ عدد
پنير موزارلا يا پارمزان: ۴ قاشق غذاخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه سوپ اسفناج و خامه :
اسفناج، پياز، شويد و خيار را ساطوري خرد كنيد. مواد حتماً بايد خيلي ريز باشند تا پس از پخت حالت پوره بگيرند. در غير اين صورت سوپ ظاهر خوبي نخواهد داشت.
در تابه اي روغن را روي شعله متوسط داغ كرده و پياز را در آن تفت دهيد تا سبك و نرم شود.
وقتي پياز كمي طلايي شد، اسفناج را به آن افزوده و به تفت دادن ادامه دهيد تا اسفناج كمي جمع شده و تغيير رنگ دهد.
اگر دوست داريد سوپ اسفناج رستوراني داشته باشيد، پياز و اسفناج را با گوشت كوب برقي يا غذاساز پوره كنيد.
سپس آن را دوباره در تابه ريخته و دو پيمانه آب بيفزاييد. تابه را ۲۰ دقيقه روي شعله ملايم بگذاريد و در آن را ببنديد تا سوپ جا بيفتد.
پيشنهاد مطالعه: اگر به دنبال يك سوپ خوشمزه براي سرماخوردگي هستيد، مطلب سوپ ورميشل ، ويژه درمان سرماخوردگي را مطالعه كنيد.
پس از گذشت اين مدت، خامه و ليمو ترش را در سوپ بريزيد. بگذاريد يكي دو جوش بزند. سپس آن را از روي شعله برداريد و كنار بگذاريد تا سرد شود.
وقتي سوپ سرد شد، خيار، شويد و پنير رنده شده را به آن افزوده و نمك و فلفل آن را اندازه كنيد.
اين سوپ را ميتوانيد با اسفناج ريز، جعفري يا كلم بروكلي تزيين و سرو كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
آموزش آشپزي،
غذاهاي ملل،
مجله دلتا،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۱۹ دى ۱۳۹۸ساعت:
۱۲:۱۶:۲۸ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع:
نظرات (0)