مجله آشپزی دلتا مجله آشپزی دلتا .

مجله آشپزی دلتا

کیک بستنی ، دسر فوری و مجلسی

اگر می‌خواهید یک دسر ساده و سریع درست کنید، کیک بستنی پیشنهاد خوبی است.

کیک بستنی نوعی دسر خوشمزه است که فوری آماده می‌شود و در عین حال شیک و مجلسی است. این دسر خوشمزه که طرز تهیه آسانی دارد، مناسب سرو در مهمانی ها و جشن ها است. تهیه کیک بستنی نیاز به فر ندارد و کافی است مواد را در فریزر بگذارید تا یک دسر عالی و خوش طعم داشته باشید.

مواد لازم تهیه کیک بستنی مجلسی :
بیسکویت پتی بور: یک بسته
بستنی وانیلی: نیم لیتر
بستنی شکلاتی: نیم لیتر
شکلات مکعبی: ۴ عدد
کره: ۱۰۰ گرم
روغن مایع: یک قاشق غذاخوری
پودر پسته و ترافل برای تزیین

طرز تهیه کیک بستنی مجلسی :
بستنی وانیلی را از فریزر بیرون بگذارید تا در دمای محیط کمی نرم شود.

مراقب باشید بستنی خیلی نرم و شل نشود، چون دسر را خراب می‌کند.
در یک کاسه یا قالب نیم دایره سلفون بکشید.

با چاقو بستنی را برش دهید و در قالب کنار هم بچینید. روی آن ها را با قاشق صاف کرده و پودر پسته بپاشید. سپس در فریزر بگذارید تا بستنی سفت شود.

پس از نیم ساعت بستنی کاکائویی را از فریزر بیرون بیاورید و بگذارید در دمای محیط نرم شود.

پس از اینکه لایه اول بستنی خودش را گرفت، بستنی کاکائویی را در قالب بریزید.

پیشنهاد مطالعه: اگر دوست دارید یک دسر خوشمزه محلی درست کنید، مطلب رشته خوشکار ، شیرینی گیلانی را مطالعه کنید.

بیسکویت را پودر کنید.

کره را با ۴ مکعب شکلات و یک قاشق روغن مایع در ظرفی بریزید تا کره و شکلات به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) ذوب شوند.

سپس آن را در بیسکویت پودر شده بریزید و کاملاً مخلوط کنید.


مرحله آخر کیک بستنی فوری :
وقتی بستنی کاکائویی سفت شد و خودش را در قالب گرفت، مخلوط بیسکویت و شکلات را روی آن ریخته و صاف کنید. قالب را دوباره در فریزر بگذارید.

کمی زمان دهید تا دسر خودش را بگیرد و کیک بستنی آماده شود. سپس آن را از فریزر بیرون بیاورید و در آب گرم بگذارید تا راحت از قالب جدا شود.

قالب را در ظرف سرو برگردانید و سلفون را از روی دسر جدا کنید.

کیک بستنی را با پودر پسته و ترافل و انواع میوه تزیین کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.


برچسب: آموزش آشپزی، دسر، شیرینی، مجله دلتا،
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۹ دی ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۶:۰۲ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)