مجله آشپزي دلتا مجله آشپزي دلتا .

مجله آشپزي دلتا

ترشي قارچ ، چاشني فانتزي

ترشي قارچ يكي از انواع ترشي هاي مجلسي و خوشمزه است.

ترشي قارچ يك چاشني خوشمزه و فانتزي و مناسب سرو در مهماني ها است. اين ترشي كه به سادگي تهيه مي‌شود، مدت زمان مصرف آن كوتاه است و بيشتر از ۴ هفته نمي‌توان آن را نگه داشت. براي آشنايي با طرز تهيه ترشي قارچ، با صفحه آشپزي مجله دلتا همراه باشيد.

مواد لازم تهيه ترشي قارچ :
قارچ ريز: يك كيلوگرم
سير: ۵ حبه
سبزيجات معطر به ميزان لازم
آب: يك و نيم پيمانه
سركه: يك و نيم پيمانه
فلفل سياه: يك قاشق چاي خوري
نمك: يك قاشق غذاخوري
شكر: يك قاشق غذاخوري
آبليمو به ميزان لازم

طرز تهيه ترشي قارچ :
چون اين ترشي با قارچ درسته تهيه مي‌شود، بهتر است از قارچ هاي ريز و كوچك استفاده شود.

قارچ ها را پس از شستن در قابلمه بريزيد. آن ها را ۵ دقيقه با آب و كمي آبليمو بجوشانيد و بعد آبكش كنيد. استفاده از آبليمو باعث مي‌شود قارچ ها سياه نشوند.

يك و نيم پيمانه آب را با فلفل سياه، نمك و شكر روي شعله بگذاريد تا حل شوند. سپس شعله را خاموش كنيد و پس از اينكه كمي خنك شد، سركه را به آن بيفزاييد. به جاي سركه سفيد مي‌توانيد از سركه بالزاميك هم استفاده كنيد.

قارچ ها را با سير و سبزي خرد شده در شيشه بگذاريد. مقداري آب و سركه در شيشه بريزيد تا روي قارچ‌ها را بگيرد.

در شيشه را سفت ببنديد تا هوا داخل آن نرود. ترشي را به مدت يك هفته در يخچال بگذاريد تا آماده شود.

طرز تهيه ترشي قارچ با گوجه هم متداول است و براي تهيه آن مي‌توانيد چند عدد گوجه گيلاسي به آن اضافه كنيد.

در صورت تمايل مي‌توانيد از رب انار در اين ترشي استفاده كنيد كه طعم خوبي به آن مي‌دهد.

به ترشي قارچ مي‌توان لوبيا سبز، ذرت، نخود سبز و انواع سبزيجات هم اضافه كرد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب: پيش غذا، ترشي، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۹ دى ۱۳۹۸ساعت: ۰۳:۱۰:۱۰ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع: نظرات (0)

نان خرمايي كرمانشاهي

نان خرمايي كرمانشاهي صبحانه اي مفيد براي شروع يك روز پر انرژي است.

نان خرمايي يكي از انواع نان هاي محلي و متعلق به كرمانشاه است. اين نان به دليل داشتن خرما و گردو، بسيار مقوي است و گزينه خوبي براي صبحانه به ويژه در روز هاي سرد است. همچنين نان خرمايي ميان وعده اي مناسب براي كودكان و دانش آموزان است.

مواد لازم تهيه نان خرمايي :
آرد گندم: ۳ ليوان
ماست: ۲ قاشق غذاخوري
كره: ۲۲۰ گرم
بيكينگ پودر: يك قاشق چاي خوري
گلاب: ۵ قاشق غذاخوري
خرما: ۳۰۰ گرم
مغز گردو: ۱۵۰ گرم
زرده تخم مرغ براي تزيين

طرز تهيه نان خرمايي :
كره را به روش بن ماري (حرارت غير مستقيم) روي بخار بگذاريد تا آب شود.

بيكينگ پودر و ماست را مخلوط و به كره آب شده اضافه كنيد. آرد را كم كم به مواد بيفزاييد تا گوله نشود.

مواد را تا حدي كه خمير يكدست شود، ورز دهيد. سپس آن را در كيسه گذاشته و حدود دو ساعت كنار بگذاريد تا استراحت كند.

در اين فاصله پوست و هسته خرما را جدا كرده و با مغز گردو و گلاب مخلوط و چرخ كنيد.

در صورت تمايل مي‌توانيد يك قاشق چاي خوري پودر دارچين يا رازيانه در مخلوط خرما و گردو بريزيد.

پس از دو ساعت كه خمير آماده شد، تكه هايي از آن برداريد و كف دست پهن كنيد. داخل آن از مخلوط خرما و گردو بگذاريد و از اطراف جمع كنيد. بنا به سليقه مي‌توانيد انواع مدل هاي اين نان را آماده كنيد.

نان ها را در سيني فر بچينيد و روي آن ها با برس زرده تخم مرغ بماليد.

سيني را حدود ۲۰ دقيقه در فر كه از قبل گرم گرده‌ايد، بگذاريد تا روي نان ها طلايي شود.

نان خرمايي را پس از سرد شدن در ظرف بچينيد. اين نان بسيار ترد و شكننده است و بايد هنگام چيدن خوب سرد شده باشد.

در صورت تمايل مي‌توانيد قبل از گذاشتن نان در فر، يك گردو روي آن بگذاريد يا زرده تخم مرغ را با مقداري زعفران دم كرده مخلوط و روي نان بزنيد تا رنگ طلايي تري داشته باشد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب: دسر، كيك، ميان وعده، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۳ دى ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۳۱:۴۶ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع: نظرات (0)

بوراني بادمجان ، خوش عطر و طعم

براي آشنايي با طرز تهيه بوراني بادمجان با مجله دلتا همراه باشيد.

بوراني بادمجان يا ماست و بادمجان يكي از چاشني هاي بسيار خوشمزه ايراني است كه حتماً بايد با بادمجان كبابي درست تا عطر و طعم واقعي آن حفظ شود. اين بوراني بيشتر به عنوان پيش غذا سرو مي‌شود، ولي به عنوان چاشني در كنار بعضي از غذا ها هم خوب و مناسب است.

مواد لازم بوراني بادمجان :
بادمجان: ۲ عدد
ماست چكيده يا پر چرب: يك ليوان
سير: ۲ حبه
نعناع خشك: يك قاشق چاي خوري
نمك و فلفل به ميزان لازم

طرز تهيه بوراني بادمجان :
بادمجان ها را خوب بشوييد و با چاقو روي پوست آن ها چند خط عميق ايجاد كنيد.

سپس آن ها را روي شعله گاز يا زغال بگذاريد. بادمجان ها را چند بار اين طرف و آن طرف كنيد تا كاملاً نرم شوند و پوست اطراف آن ها بسوزد.

وقتي بادمجان ها كبابي شدند، آن ها را با آب سرد آبكشي كرده و پوست روي آن ها را جدا كنيد.

بادمجان هاي پوست گرفته را در كاسه اي بريزيد و با چنگال خوب له كنيد.

سير ها را ريز رنده كرده، با ماست، نعناع خشك، نمك و فلفل به بادمجان هاي له شده افزوده و مخلوط كنيد.

در صورت تمايل مي‌توانيد به جاي سير از موسير خرد شده يا پياز داغ استفاده كنيد.

توجه داشته باشيد كه حتماً از ماست چكيده يا پر چرب استفاده كنيد تا طعم بوراني عالي شود. ميزان ماست را مي‌توانيد بنابر سليقه كم و زياد كنيد.

همچنين مي‌توانيد به دلخواه و بنا به سليقه از انواع سبزيجات در بوراني بادمجان استفاده كنيد.

بوراني آماده شده را چند ساعت در يخچال بگذاريد تا خوب سرد شود و به اصطلاح خودش را بگيرد.

بوراني بادمجان را مي‌توانيد با نان به عنوان پيش غذا سرو كنيد.

براي تزيين اين بوراني مي‌توانيد از گل محمدي و برگ نعناع يا نعناع خشك استفاده كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب: آشپزي ايراني، پيش غذا، غذاهاي ايراني، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۳ دى ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۲۲:۱۳ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع: نظرات (0)

سوپ ورميشل ، ويژه درمان سرماخوردگي

سوپ ورميشل همان سوپ رشته ساده است كه با سبزيجات طبخ مي‌شود.

سوپ ورميشل يا سوپ رشته يكي از انواع سوپ هاي مفيد براي درمان سرماخوردگي است و بيشتر در فصل پاييز و زمستان كه بازار سرماخوردگي و آنفولانزا داغ است، تهيه و مصرف مي‌شود. براي تهيه اين سوپ به رشته فرنگي يا ورميشل نياز داريد كه نوعي رشته تهيه شده از آرد گندم، نشاسته يا آرد برنج است و در سايز هاي متنوع تهيه مي‌شود. معمولاً سوپ ورميشل با سبزيجات متنوع، آب مرغ و كم ادويه درست مي‌شود تا براي فرد سرما خورده ايجاد سرفه و ناراحتي نكند.

مواد لازم تهيه سوپ ورميشل :
آب مرغ: ۲ ليوان
ورميشل به ميزان لازم
هويج: ۲ عدد
روغن زيتون به ميزان لازم
سيب زميني: يك عدد
پياز: يك عدد
گوجه فرنگي: ۳ عدد
ليمو ترش به ميزان لازم
جعفري تازه به ميزان لازم
نمك و فلفل به ميزان لازم

طرز تهيه سوپ ورميشل :
پياز را ريز رنده كرده، آب آن را بگيريد و با كمي روغن زيتون تفت دهيد.

گوجه فرنگي ها را پوره و سپس صاف كنيد تا يكدست شود. سپس به پياز تفت داده شده بيفزاييد.

آب مرغ را به مواد افزوده، بگذاريد چند جوش بزند.

هويج و سيب زميني را پس از پوست گرفتن، نگيني خرد كنيد. آن ها را با مقداري نمك و فلفل در سوپ بريزيد تا بپزند.

ورميشل زود مي‌پزد. به همين دليل وقتي هويج و سيب زميني پخته شدند، آن را در سوپ بريزيد و در قابلمه را نيمه باز بگذاريد تا سوپ جا بيفتد و كمي غليظ شود.

در اواخر پخت جعفري ساطوري شده را به سوپ اضافه كنيد. جعفري براي درمان سرماخوردگي بسيار مفيد است. مقداري جعفري هم نگه داريد و موقع سرو روي سوپ بريزيد.

ليمو ترش ها را آب بگيريد و بنا به ذائقه ترشي سوپ را اندازه كنيد.

در صورت تمايل مي‌توانيد از مقداري سينه مرغ پخته ريش ريش شده در سوپ استفاده كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب: آموزش آشپزي، غذاهاي ملل، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۳ دى ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۱۱:۰۳ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع: نظرات (0)

دلمه كلم ، بقچه خوشمزه سفره ايراني

دلمه كلم يكي از انواع دلمه هاي خوشمزه ايراني است.

دلمه كلم يكي از غذا هاي لذيذ و خوش طعم ايراني است كه با كلم پيچ درست مي‌شود. دلمه ها انواع گوناگوني دارند، ولي تقريباً مواد داخل آن ها مشابه هم است. طرز تهيه دلمه كلم ساده است و به راحتي مي‌توانيد يك غذاي خوشمزه و عالي درست كنيد.

مواد لازم تهيه دلمه كلم :
كلم پيچ بزرگ: يك عدد
برنج: ۲ پيمانه
لپه: نصف پيمانه
گوشت چرخ كرده: ۴۰۰ گرم
سبزي دلمه: يك كيلو
پياز: ۲ عدد
نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
رب گوجه فرنگي: ۳ قاشق غذاخوري
آب نارنج يا آبليمو به ميزان لازم
پياز داغ به ميزان لازم

طرز تهيه دلمه كلم :
برگ هاي كلم را ورق ورق كرده و از ساقه جدا مي‌كنيم.

در يك قابلمه بزرگ آب مي‌ريزيم و وقتي به جوش آمد، برگ هاي كلم را در آن مي‌گذاريم.

وقتي برگ ها نرم شدند، آن ها را آبكش كرده و مي‌گذاريم خنك شوند.

پياز ها را نگيني خرد كرده و در كمي روغن تفت داده تا نرم و طلايي شوند. وقتي پياز سرخ شد، گوشت چرخ كرده را با نمك، فلفل، زردچوبه و رب به آن بيفزاييد.

برنج را پس از شستن، در قابلمه اي با آب و نمك بريزيد تا نيم پز شود.

لپه ها را هم جداگانه بپزيد و كنار بگذاريد.

سبزي دلمه را كه شامل تره، گشنيز، جعفري، ترخون، مرزه، شويد و نعناع است، خرد كنيد.

در كاسه اي مواد تفت داده شده را با برنج نيم پز، لپه پخته شده و سبزي دلمه مخلوط كنيد.

قسمت پشت كلم پيچ را كه داراي يك رگ برگ ضخيم است، با كارد تيز كمي بگيريد تا بتوانيد از مواد داخل كلم ريخته و به راحتي آن را بپيچيد.

سپس از مواد دلمه داخل برگ‌ ها ريخته و لبه هاي برگ را روي مواد بياوريد.

با مقداري پياز داغ، رب و آب نارنج يا آبليمو سس درست كنيد و روي دلمه ها بريزيد. سپس روي آن ها سلفون بكشيد و يك ساعت در فر كه از قبل گرم شده، بگذاريد.

براي ديدن مطالب بيشترمجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب: آشپزي ايراني، آموزش آشپزي، غذاهاي ايراني، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۳ دى ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۰۲:۱۴ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع: نظرات (0)

سالاد ضد دود ، دشمن آلودگي هوا

براي آشنايي با طرز تهيه سالاد ضد دود براي روز هايي كه هوا آلوده است، با مجله دلتا همراه باشيد.

اين روز ها هواي بسياري از شهر هاي ايران آلوده و يكي از راه هاي مقابله با آلودگي هوا ، داشتن تغذيه مناسب است. انواع ميوه و سبزي  از ويتامين ها و آنتي اكسيدان سرشار و از اين رو براي مصرف در اين روز ها بسيار مناسبند. در اين مطلب طرز تهيه سالاد ضد دود آمده است كه داراي موادي است كه بدن را در برابر آلودگي ها مقاوم مي‌كند.

مواد لازم سالاد ضد دود :
كاهو: يك عدد
سيب زميني: نيم كيلوگرم
تن ماهي: ۲ قوطي
گوجه گيلاسي: ۲۵۰ گرم
لوبيا سبز يا كلم بروكلي: ۳۰۰ گرم
ماست: ۵ قاشق غذاخوري
سس خردل: يك قاشق مربا خوري
سير: يك حبه
ليمو ترش: يك عدد
تخم مرغ: ۴ عدد
پياز قرمز: يك عدد
روغن زيتون به ميزان لازم
جعفري براي تزيين
طرز تهيه سس سالاد :
۵ قاشق غذاخوري ماست را با يك عدد ليموترش، روغن زيتون، يك قاشق مرباخوري سس خردل و سير رنده شده مخلوط كنيد. در صورت تمايل مي‌توانيد از ماست پر چرب استفاده كنيد كه سس را خوشمزه تر مي‌كند.


طرز تهيه سالاد ضد دود :
در تهيه سالاد ضد دود توجه داشته باشيد كه هر نوع سبزي ديگري كه دوست داريد، مي‌توانيد به مواد آن اضافه كنيد.

لوبيا سبز يا بروكلي را بپزيد. فقط دقت كنيد كه زياد نرم و پخته نشوند. اگر بخار پز كنيد بهتر است و طعم آب نمي‌گيرد. در صورت تمايل از گل كلم هم مي‌توانيد استفاده كنيد. پس از پختن آن ها را در كاسه بزرگي بريزيد.

سيب‌ زميني و تخم‌مرغ‌ ها را بپزيد و بگذاريد سرد شوند. پس از خنك شدن آن ها را چهار قاچ كنيد. سپس با گوجه هاي گيلاسي به لوبيا سبز پخته شده بيفزاييد.

كاهو را خرد كرده و به مواد اضافه كنيد. به جاي كاهو مي‌توانيد از اسفناج هم استفاده كنيد.

قوطي هاي تن ماهي را چند دقيقه در آب بجوشانيد و پس از افزودن به مواد سالاد، سس را روي آن ها ريخته و سالاد را در ظرف سرو بريزيد.

سالاد را با برگ هاي جعفري يا گشنيز تزيين كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب: پيش غذا، سالاد، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱ دى ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۳۹:۲۹ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع: نظرات (0)

كباب لبناني ، غذاي خوش طعم مديترانه اي

براي آشنايي با طرز تهيه كباب لبناني با مجله دلتا همراه باشيد.

كباب لبناني يكي از انواع كباب هاي مديترانه اي و متعلق به كشور لبنان است كه به راحتي تهيه مي‌شود و طعم بي نظيري دارد. كباب لبناني را معمولاً با بادمجان و سس طحينه سرو مي‌كنند.

مواد لازم تهيه كباب لبناني :
گوشت چرخ كرده: ۲۵۰ گرم
پياز: ۲ عدد
جعفري خرد شده: ۲ قاشق غذاخوري
نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
مخلفات كنار كباب :
بادمجان: ۲ عدد
سير: ۲ حبه
پودر تخم گشنيز، زيره و پاپريكا به ميزان لازم
نمك و فلفل به ميزان لازم
مواد لازم سس طحينه :
ارده: ۲ قاشق غذاخوري
ماست چكيده: يك پيمانه
آبليمو تازه: ۲ قاشق غذاخوري
روغن زيتون به ميزان لازم
نمك، فلفل و پودر سير به ميزان لازم

طرز تهيه كباب لبناني :
پياز را ريز رنده كنيد و آب آن را بگيريد. سپس آن را با گوشت چرخ كرده، جعفري خرد شده، نمك و فلفل خوب ورز دهيد.

مواد را يك ساعت در يخچال بگذاريد تا مزه ها به خورد هم بروند و مايه كباب منسجم و يكدست شود.

پس از گذشت اين مدت، مواد را از يخچال بيرون آورده، به اندازه يك نارنگي كوچك از مخلوط برداريد و با دست به شكل بيضي در آوريد. در صورت تمايل مي‌توانيد كباب ها را روي سيخ چوبي فرم دهيد تا مانند كباب چوبي شود.

كباب ها را در مقدار كمي روغن سرخ يا مي‌توانيد اين كباب را در فر هم گريل كنيد كه در آن صورت نيازي به روغن ندارد.

بادمجان ها را خوب بشوييد و با پوست به صورت نگيني خرد كنيد. كمي نمك روي بادمجان بريزيد تا تلخي آن گرفته شود. پس از يكي دو ساعت، تكه هاي بادمجان را بشوييد و پس از خشك شدن با سير و ادويه ها تفت دهيد.

براي تهيه سس طحينه، ارده، ماست چكيده، آبليمو تازه، روغن زيتون، نمك، فلفل و پودر سير را با هم مخلوط كنيد و پس از آماده شدن روي بادمجان ها بريزيد.

كباب لبناني را با نان پيتا و پياز و جعفري سرو كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر  مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب: آموزش آشپزي، غذاهاي ملل، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱ دى ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۲۲:۳۱ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع: نظرات (0)

آش انار ، آش ترش پاييزي

آش انار يكي از انواع آش هاي سنتي ايراني است.

آش انار يكي از آش هاي خوشمزه با طعم ملس است كه كمتر پخته مي‌شود. اين آش مخصوص فصل پاييز و زمستان و بسيار سبك و مناسب شب يلدا است. طرز تهيه آش انار ساده است و پيشنهاد مي‌كنيم در روز هاي سرد اين غذا را درست كنيد و از آن لذت ببريد.

مواد لازم تهيه آش انار :
برنج: ۲ پيمانه
سبزي آش: يك كيلوگرم
لپه: يك چهارم پيمانه
پياز: ۴ عدد
گوشت چرخ كرده: نيم كيلوگرم
انار: ۲ كيلوگرم
گلپر: ۲ قاشق غذاخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
نعناع خشك براي تزيين

طرز تهيه آش انار :
لپه را چند ساعت در آب خيس كنيد تا نفخ آن از بين برود و خوب پخته شود.

دو عدد از پياز ها را خلالي خرد كرده و با مقداري روغن تفت دهيد تا سبك و طلايي شوند.

لپه، پياز سرخ شده، نمك و فلفل را با ۴ تا ۵ ليوان آب در ظرفي بريزيد و روي حرارت ملايم بگذاريد تا لپه پخته شود. سپس يك پيمانه برنج را به مواد افزوده و بگذاريد كاملاً بپزد.

دو عدد پياز ديگر را روي گوشت چرخ‌ كرده رنده كنيد و با كمي نمك و فلفل خوب ورز دهيد. يك پيمانه برنج ديگر را جداگانه بپزيد و به گوشت بيفزاييد. سپس آن ها را به شكل كوفته درست كرده و در آش بريزيد.

سبزي آش را پس از شستن خرد كرده و نيم ساعت آخر پخت به آش اضافه كنيد. زير شعله را كم كنيد تا آش جا بيفتد.

آب انار ها را بگيريد و اواخر پخت در آش بريزيد. به جاي اين مقدار انار مي‌توانيد از يك پيمانه رب انار استفاده كنيد. البته آب انار طعم بهتر و تازه تري به آش مي‌دهد.

در ۵ دقيقه آخر پخت، گلپر اضافه كنيد و آش را با نعناع داغ و پياز داغ تزيين و سرو كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب: آشپزي ايراني، آموزش آشپزي، غذاهاي ايراني، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱ دى ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۱۴:۳۷ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع: نظرات (0)

پان اسپانيا ، دسر شيك و با كلاس

پان اسپانيا يكي از انواع دسر هاي بين المللي پر طرفدار است.

پان اسپانيا نوعي دسر خوشمزه  و همان طور كه از نامش پيدا استبه كشور اسپانيا تعلق دارد. اين دسر هم به آساني تهيه مي شود و هم بسيار شيك است. از اين رو براي سرو در مهماني ها و مجالس مناسب است.

مواد لازم تهيه پان اسپانيا :
گردو خرد شده: نصف پيمانه
آرد سفيد: نصف پيمانه
تخم مرغ: ۲ عدد
شكر: يك و نيم پيمانه
شير: يك ليتر
نشاسته: ۲قاشق غذاخوري
وانيل: نصف قاشق چاي خوري
بيسكويت پتي بور: ۳ بسته
كاكائو: ۲ قاشق غذاخوري
كره: ۵۰ گرم
خامه: ۱۵۰ گرم
موز به ميزان لازم

طرز تهيه پان اسپانيا :
تخم مرغ و شكر را با همزن برقي بزنيد.

شير را در قابلمه بريزيد. نشاسته را در كمي شير سرد حل كرده و با شير داخل قابلمه مخلوط كنيد.

آرد را الك و به شير اضافه كنيد. مخلوط تخم مرغ و شكر را هم به شير بيفزاييد.

مواد را روي شعله ملايم بگذاريد و هم بزنيد تا غليظ شوند.

در انتها كره و وانيل را افزوده و وقتي شعله را خاموش كرديد، خامه را اضافه كنيد.

اگر دوست داريد دسر پان اسپانيا قهوه اي باشد، مواد را قبل از گذاشتن روي گاز نصف كرده و در دو تا قابلمه بريزيد. به يكي كاكائو اضافه كرده  و ديگري سفيد بماند.

ته ظرف يا قالب دلخواه سلفون بگذاريد و يك رديف بيسكويت پتي بور بچينيد. مايه قهوه اي يا سفيد را ريخته، روي آن گردوي خرد شده و موز حلقه شده بگذاريد و دوباره بيسكويت بچينيد.

مجدداً گردو و موز گذاشته، سپس مايه سفيد را بريزيد و تا وقتي مواد تمام شوند، لايه ها را مانند قبل تكرار كنيد.

ظرف را حدود ۵ ساعت در يخچال بگذاريد تا دسر خودش را بگيرد و منسجم شود.

پس از گذشت اين مدت، قالب را در ظرف سرو بر گردانيد و سلفون را از روي آن جدا كنيد.

در صورت تمايل مي‌توانيد پان اسپانيا را به صورت ليواني و تك نفره درست كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله  آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.

همچنين بخوانيد:
گراتن بادمجان و مرغ ؛ غذاي محبوب فرانسوي


برچسب: آموزش آشپزي، غذاهاي ملل، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱ دى ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۰۷:۴۸ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع: نظرات (0)