مجله آشپزي دلتا مجله آشپزي دلتا .

مجله آشپزي دلتا

مرنگ ، شيريني ترد و ساده

مرنگ يا پوكا نوعي شيريني ساده است كه طرز تهيه آساني دارد.

مرنگ نوعي شيريني است كه اولين بار در سوييس درست شد. امروزه اين شيريني كه بافت ترد و ساده اي دارد، در همه كشور ها با طعم ها و اسانس هاي گوناگون آماده مي‌شود. طرز تهيه شيريني مرنگ ساده است و وقت زيادي نمي‌خواهد.

براي ديدن مطالب بيشتر آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.

مواد لازم تهيه مرنگ :
پودر شكر يا شكر: يك ليوان
سفيده تخم مرغ: ۳ عدد
وانيل: يك چهارم قاشق چاي خوري
آبليمو: يك چهارم قاشق چاي خوري
هل آسياب شده به ميزان لازم

طرز تهيه مرنگ :
فر را از قبل روشن كنيد تا گرم شود.

براي داشتن مرنگ با كيفيت بهتر است تخم مرغ ها را يك ساعت قبل از استفاده، از يخچال بيرون بياوريد تا با محيط هم دما شوند. سفيده و زرده ۳ عدد تخم مرغ را جدا كرده، زرده ها را در يخچال بگذاريد تا براي غذاي ديگري مانند ته چين از آن استفاده كنيد.

سفيده ها را با وانيل و آبليمو مخلوط كرده و با همزن خوب بزنيد تا يكدست شوند.

پودر شكر يا شكر را كم كم به مخلوط بيفزاييد و همزن را روي دور تند بگذاريد. اگر از شكر به جاي پودر شكر استفاده مي‌كنيد، زمان هم زدن شيريني بيشتر مي‌شود. مخلوط را به قدري بزنيد كه با كج كردن ظرف، سفيده ها بيرون نريزند.

سپس هل آسياب شده و در صورت تمايل مقداري رنگ خوراكي يا زعفران به آن اضافه كنيد.

كف سيني فر را با كمي روغن چرب كنيد. به جاي چرب كردن سيني مي‌توانيد از كاغذ روغني هم استفاده كنيد. مواد مرنگ را داخل قيف ريخته و روي سيني فر شكوفه يا هر شكلي كه دوست داريد، بزنيد. سيني را در طبقه وسط فر كه از قبل گرم كرده ايد، بگذاريد. ۲۰ دقيقه زمان دهيد تا شيريني ها پخته شوند.

پس از گذشت اين مدت، فر را خاموش كنيد، ولي بگذاريد شيريني ها يك ساعت در فر بمانند. سپس آن ها را بيرون بياوريد و دو ساعت در يخچال بگذاريد. مرنگ آماده است، آن را در ظرف دلخواه بچينيد و سرو كنيد.

براي مشاهده مطالب بيشتراز مجله  آشپزي دلتا ديدن فرماييد.


برچسب: آموزش آشپزي، دسر، شيريني، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۸ آذر ۱۳۹۸ساعت: ۰۱:۱۲:۲۳ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع: نظرات (0)

مرغ بريان بدون فر

مرغ بريان يك غذاي خوشمزه و لذيذ است كه بدون فر هم مي‌توان آن را آماده كرد.

مرغ بريان يكي از غذاهاي بسيار خوشمزه و لذيذ است كه به سادگي آماده مي‌شود. مرغ بريان را هم در فر و هم بدون فر مي‌توان آماده كرد. براي آشنايي با طرز تهيه مرغ بريان خانگي بدون فر، با مجله دلتا همراه باشيد.

مواد لازم تهيه مرغ بريان :
مرغ: يك عدد
پياز: يك عدد
فلفل دلمه اي: يك عدد
سيب زميني به ميزان لازم
پوره گوجه فرنگي: نصف ليوان
پودر سير: ۲ قاشق مرباخوري
آبليمو: ۵ قاشق غذاخوري
كره به ميزان لازم
زعفران دم كرده به ميزان لازم
نمك و فلفل به ميزان لازم
ادويه دلخواه به ميزان لازم
 

طرز تهيه مرغ بريان :
مرغ درسته را خوب بشوييد ولي پوست آن را جدا نكنيد. سپس روي سطح مرغ و داخل آن كره بماليد.

زعفران دم كرده، آبليمو، نمك، فلفل و ادويه هاي دلخواه را با هم مخلوط كرده و با قلم مو به همه قسمت‌هاي مرغ بماليد تا كاملاً مزه دار شود.

پياز و فلفل دلمه اي را خرد كرده و در شكم مرغ بگذاريد. سپس آن را در ظرف دربسته گذاشته و به مدت ۸ تا۱۱ ساعت در يخچال بگذاريد.

كف قابلمه اي را با فويل بپوشانيد. روي فويل مقدار زيادي نمك بريزيد و آن را صاف كنيد.

مرغ را از يخچال بيرون آورده و مواد داخل شكم را خارج كنيد. پاهاي مرغ را با نخ به يكديگر ببنديد و آن را در فويل بپيچيد.

چند عدد سيب زميني را خوب بشوييد و با پوست در فويل بپيچيد.

مرغ و سيب زميني ها را در قابلمه روي نمك بگذاريد و مقداري نمك هم روي آن ها بريزيد.

روي قابلمه دمكني بگذاريد و مرغ را ۱۵ دقيقه با حرارت بالا و بعد به مدت يك و نيم تا ۲ ساعت با حرارت متوسط بپزيد.

پس از پخت فويل را برداريد. مقداري كره آب شده، زعفران دم كرده و آبليمو را با هم مخلوط كرده و روي مرغ بماليد.

مواد داخل شكم مرغ را كه قبلاً بيرون آورديد، سرخ كرده و با مقداري زعفران، آبليمو، كره و پوره گوجه فرنگي مخلوط كنيد و به عنوان سس روي مرغ بريزيد.

براي مشاهده موارد بيشتر به مجله آشپزي دلتا مراجعه نماييد.

 


برچسب: آموزش آشپزي، غذاهاي ملل، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۸ آذر ۱۳۹۸ساعت: ۱۲:۵۹:۱۵ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع: نظرات (0)

اردور مرغ و قارچ ، پيش غذاي مدرن

گر مي‌خواهيد يك غذاي خوشمزه با مرغ درست كنيد، اردور مرغ و قارچ پيشنهاد خوبي است.

اردور مرغ و قارچ يكي از انواع غذا با مرغ است كه به عنوان پيش غذا در مهماني ها سرو مي‌شود. اردور پيش غذايي است كه با وعده اصلي همخواني دارد و معمولاً براي جشن ها و تولد تهيه مي‌شود. اين غذاي ساده با مرغ به راحتي آماده مي‌شود و مي‌توان آن را به عنوان يك ميان وعده كامل هم مصرف كرد.

مواد لازم تهيه اردور مرغ و قارچ :
سينه مرغ: يك عدد
قارچ: ۱۰ عدد
فلفل دلمه اي: يك عدد
پيازچه: يك عدد
سس مايونز: ۴ قاشق غذاخوري
خيارشور: ۱۰ عدد
جعفري ساطوري: ۲ قاشق غذاخوري
ذرت: نصف ليوان
برگ بو: ۳ عدد
پياز: يك عدد
سير: ۲ حبه
كره به ميزان لازم
آبليمو به ميزان لازم
نان تست به ميزان لازم
نمك و فلفل به ميزان لازم

طرز تهيه اردور مرغ و قارچ :
سينه مرغ را با كره تفت دهيد و با پياز، سير، برگ بو و كمي نمك و فلفل خوب بپزيد. پس از پخت آن را ريش ريش كنيد.

يك عدد فلفل دلمه اي كوچك را نگيني خرد كنيد. در تابه اي مقداري كره يا روغن بريزيد و فلفل دلمه اي را در آن تفت دهيد.

قارچ را ريز خرد كرده و با فلفل دلمه اي تفت دهيد. مقداري آبليمو به آن بزنيد تا قارچ سياه نشود. مراقب باشيد قارچ زياد آب نيندازد.

روغن و آب اضافه مخلوط قارچ و فلفل دلمه اي را بگيريد و سپس با بقيه مواد مخلوط كنيد.

كناره هاي تيره رنگ نان تست را با چاقو جدا كنيد. روي هر تكه نان مقداري كره آب شده بريزيد و مايه اردور را روي آن بگذاريد. سپس نان بعدي را روي مواد گذاشته و به همين صورت نان ها را آماده كنيد. روي نان ها را با نايلون بپوشانيد و يك ساعت در يخچال بگذاريد تا سرد شود. سپس آن ها را از يخچال بيرون بياوريد و به شكل مثلث برش بزنيد.

در صورت تمايل مي‌توانيد از مقداري پنير خامه اي به جاي سس مايونز استفاده كنيد.

براي مشاهده مطالب بيشتراز مجله آشپزي دلتا ديدن نماييد.

 


برچسب: پيش غذا، سالاد، فينگر فود، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۸ آذر ۱۳۹۸ساعت: ۱۲:۴۶:۴۳ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع: نظرات (0)

ماكاروني سبزيجات ، ساده و سالم

براي آشنايي با طرز تهيه ماكاروني سبزيجات با مجله دلتا همراه باشيد.

ماكاروني سبزيجات يكي از انواع ماكاروني است كه به دليل استفاده سبزيجات در آن، غذايي سالم و پر از ويتامين است. در طرز تهيه ماكاروني سبزيجات از انواع ادويه ها و سبزيجات مختلف استفاده شده كه طعم خوبي به آن مي‌دهد. اين ماكاروني خوشمزه را درست كنيد و از آن لذت ببريد.

مواد لازم تهيه ماكاروني سبزيجات :
هويج: يك عدد
سير: ۲ حبه
فلفل دلمه اي سبز و قرمز: يك عدد
بادمجان: يك عدد
كدو: يك عدد
قارچ: ۳۰۰ گرم
ماكاروني: ۲۵۰ گرم
نخود فرنگي: نصف پيمانه
رب گوجه فرنگي: يك قاشق غذاخوري
عصاره سبزيجات: يك عدد
شويد خشك: يك قاشق غذاخوري
زيره، پاپريكا، زردچوبه و ادويه خورشتي به ميزان لازم
آبليمو به ميزان لازم
نمك و فلفل به ميزان لازم

طرز تهيه ماكاروني سبزيجات :
هويج، سير، فلفل دلمه اي سبز و قرمز، بادمجان و كدو را خلالي خرد كرده و در روغن تفت دهيد.

قارچ را هم ورقه اي خرد كرده و با كمي آبليمو تفت دهيد تا آب آن كشيده شود. سپس آن را با سبزيجات مخلوط كنيد.

نخود فرنگي پخته شده را با مواد مخلوط كرده و با يك قاشق غذاخوري رب تفت دهيد. مراقب باشيد مقدار رب بيشتر نشود، چون اين ماكاروني نبايد قرمز باشد.

سپس همه ادويه ها را با عصاره سبزيجات، شويد خشك و مقداري آبليمو مخلوط كرده و به مواد بيفزاييد.

ماكاروني را در آب جوش و نمك بريزيد و وقتي كمي نرم شد، آن را آبكش كنيد.

كف قابلمه كمي روغن بريزيد و نان يا سيب زميني براي ته ديگ بگذاريد. سپس ماكاروني و مخلوط سبزيجات را لايه لايه در آن بريزيد. پس از اينكه غذا بخار كرد، دمكني بگذاريد و ۴۰ دقيقه تا يك ساعت زمان دهيد تا ماكاروني آماده شود.

ماكاروني سبزيجات را پس از آماده شدن با سس دلخواه سرو كنيد. مي‌توانيد از كلم بروكلي يا برگ ريحان براي تزيين اين ماكاروني خوشمزه استفاده كنيد.

براي مشاهده مطالب بيشتر از مجله  آشپزي  دلتا ديدن نماييد.


برچسب: آموزش آشپزي، غذاهاي ملل، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۸ آذر ۱۳۹۸ساعت: ۱۲:۳۶:۵۳ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع: نظرات (0)

كاپ كيك انار يلدايي

براي آشنايي با طرز تهيه كاپ كيك انار با مجله دلتا همراه باشيد.

كاپ كيك يا كيك فنجاني انواع مختلفي دارد و با ميوه هاي گوناگوني مي‌توان آن را درست كرد. كاپ كيك انار نوعي از اين كيك است كه مناسب يلدا است و مي‌توانيد آن را در شب يلدا آماده كنيد و از آن لذت ببريد. طرز تهيه كاپ كيك انار آسان است و زمان زيادي نمي‌خواهد.

مواد لازم تهيه كاپ كيك انار :
آرد: يك ليوان
شكر: يك ليوان
پودر كاكائو: يك سوم ليوان
تخم مرغ: ۳ عدد
بيكينگ پودر: ۲ قاشق چاي خوري
كره: ۱۰۰ گرم
آب انار: سه چهارم ليوان
وانيل: يك سوم قاشق چاي خوري
نمك: نوك قاشق چاي خوري
شكلات چيپسي: يك سوم ليوان
دانه انار: نصف ليوان

طرز تهيه كاپ كيك انار :
فر را از قبل روشن كنيد تا گرم شود. قالب هاي مافين را هم آماده كنيد.

آرد و بيكينگ پودر را با هم مخلوط كرده و ۳ بار الك كنيد. اين كار به خوب پف كردن كيك كمك مي‌كند.

پس از الك كردن، آرد، شكر، كاكائو، بيكينگ پودر و نمك را در ظرفي با هم مخلوط كنيد.

زرده و سفيده تخم مرغ ها را از هم جدا كرده و كنار بگذاريد.

سفيده را با همزن خوب بزنيد تا كاملاً پف كند و سفت شود.

زرده را با كره، وانيل و آب انار مخلوط كنيد. مخلوط آرد و مواد خشك را به آن بيفزاييد. سپس سفيده را به مواد افزوده و آرام آرام هم بزنيد.

در آخردانه هاي انار و شكلات چيپسي را اضافه كنيد.

 

مواد را در قالب ها بريزيد و ۲۰ دقيقه در طبقه وسط فر بگذاريد. براي اينكه مطمئن شويد كاپ كيك ها آماده است، يك خلال دندان در آن فرو كنيد. اگر از مواد كيك به آن نچسبيد، يعني آماده است.

اگر به فر دسترسي نداريد، مي‌توانيد مواد را داخل فنجان هاي كوچك بريزيد. سپس آن ها را در قابلمه بگذاريد و تا وسط فنجان ها آب بريزيد. قابلمه را روي حرارت ملايم بگذاريد. پس از يك ساعت كاپ كيك آماده است.

مي‌توانيد روي كاپ كيك را با دانه هاي انار تزيين كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب: دسر، كيك، ميان وعده، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۴ آذر ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۵:۵۷ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع: نظرات (0)

اناربيج ، خورشت فسنجان گيلاني

اناربيج يكي از غذاهاي گيلاني خوش طعم است.

اناربيج يكي از غذاهاي شمالي است كه شباهت زيادي به فسنجان دارد. اناربيج كه در واقع نوعي خورشت است، با برنج سرو مي‌شود و طعم آن ترش است. براي آشنايي با طرز تهيه اين خورشت خوشمزه گيلاني با مجله دلتا همراه باشيد.

مواد لازم تهيه اناربيج :
مغز گردو: ۳۵۰ ﮔﺮﻡ
سبزي: يك كيلو
گوشت چرخ كرده: نيم كيلو
پياز: يك عدد
رب انار يا آب انار ترش به ميزان لازم
نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم

طرز تهيه اناربيج :
ﻣﻐﺰ ﮔﺮﺩﻭ ﺭﺍ ﺧﻮﺏ ﺑﺴﺎﺑﯿﺪ ﺗﺎ ﻧﺮﻡ ﺷﻮﺩ.

ﺳﺒﺰﻯ اناربيج ﺷﺎﻣﻞ ﺗﺮﻩ، ﺟﻌﻔﺮﻯ، ﮔﺸﻨﯿﺰ ﻭ ﻧﻌﻨﺎﻉ است. به نسبت مساوي يك كيلو از اين سبزي ها را ﭘﺎﮎ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ خوب بشوييد. وقتي سبزي خشك شد، آن را ساطوري ﺧﺮﺩ كنيد.

سبزي خرد شده را با مقداري روغن تفت دهيد تا كمي سرخ شود. همين كه رنگ سبزي كمي تغيير كرد، كافي است و نيازي نيست تيره شود.

ﭘﯿﺎﺯ ﺭﺍ ريز رنده كرده و با ﮔﻮﺷﺖ ﭼﺮﺥ ﮐﺮﺩﻩ مخلوط كنيد. به آن ﻧﻤﮏ ﻭ ﻓﻠﻔﻞ افزوده و با هم مخلوط كنيد.

سپس ﮐﻮﻓﺘﻪ ﻫﺎﻯ ﮐﻮﭼﮏ ﻗﻠﻘﻠﯽ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﯾﮏ ﮔﺮﺩﻭ ﺩﺭﺳﺖ كرده ﻭ ﮐﻨﺎﺭ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ .

ﮔﺮﺩﻭﻯ سابيده ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﺑﺎ ۴ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﺁﺏ ﻭ ﮐﻤﻰ ﺯﺭﺩﭼﻮﺑﻪ ﺭﻭﯼ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﻣﻼﯾﻢ بگذاريد تا ﺑﭙﺰﺩ و مانند ﻓﺴﻨﺠﺎﻥ ﺑﻪ ﺭﻭﻏﻦ ﺑﯿﻔﺘﺪ.

ﭘﺲ ﺍﺯ ﭘﺨﺖ ﮔﺮﺩﻭ، ﺳﺒﺰﻯ سرخ شده را بيفزاييد و دوباره روي حرارت ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﺗﺎ سبزي بپزد.

سپس ﮐﻮﻓﺘﻪ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺩر ﺧﻮﺭشت ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﺟﻮش گذاشته و ﺣﺮﺍﺭﺕ ﺭﺍ ﺯﯾﺎﺩ ﮐﻨﯿﺪ ﺗﺎ ﺧﻮﺭشت ﺍﺯ ﺟﻮﺵ ﻧﯿﻔﺘﺪ ﻭ ﮐﻮﻓﺘﻪ ﻫﺎ ﺑﺎﺯ ﻧﺸﻮند.

ﺭﺏ ﺍﻧﺎﺭ ﯾﺎ ﺁﺏ ﺍﻧﺎﺭ ﺗﺮﺵ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺧﻮﺭشت افزوده، ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﺭﻭﻯ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﻣﻼﯾﻢ ﺑﺠﻮﺷﺪ.

وقتي ﮐﻮﻓﺘﻪ ﻫﺎ ﭘﺨﺘﻪ ﺷﺪند ﻭ ﺧﻮﺭشت ﺟﺎ ﺍﻓﺘﺎﺩ، آن را از روي حرارت برداريد.

ﻏﻠﻈﺖ ﺍﻧﺎﺭﺑﯿﺞ ﺑﺎﯾﺪ مانند ﺧﻮﺭشت ﻓﺴﻨﺠﺎﻥ ﻭ ﮐﻢ ﺁﺏ باشد.

در صورت تمايل مي‌توانيد دانه هاي انار روي خورشت بريزيد و آن را تزيين كنيد.

به هيچ وجه از شكر در اناربيج استفاده نكنيد. اين غذا بايد ترش باشد.

 

همچنين بخوانيد:
شله مشهدي ؛ آش يا حليم ؟

طرز تهيه خورشت قارچ ؛ سريع و آسان

رازهاي فسنجون حرفه اي


برچسب: آشپزي ايراني، خورشت، غذاهاي ايراني، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۴ آذر ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۳۳:۳۸ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع: نظرات (0)

مرباي سيب ، صبحانه مفيد و مغذي

مرباي سيب يك صبحانه خوشمزه، مفيد و پر انرژي است.

مرباي سيب يكي از مربا هايي است كه مي‌توان آن را در تمام فصل هاي سال درست كرد. اين مرباي خوش طعم و عطر علاوه بر صبحانه ، براي دسر هم مناسب است. براي تهيه مرباي سيب بهتر است از سيب زرد استفاده شود.

مواد لازم تهيه مرباي سيب :
سيب: يك كيلو
سركه سفيد: نصف ليوان
شكر: ۷۰۰ گرم
آب: ۲ ليوان
چند قطره گلاب در صورت تمايل

طرز تهيه مرباي سيب :
سيب را پوست گرفته و به صورت نگيني يا نيم دايره خرد كنيد.

روي تكه هاي سيب مقداري آب و نصف ليوان سركه سفيد بريزيد و بگذاريد يك ساعت بماند. اين كار باعث مي‌شود سيب سياه نشده و هنگام پخت خوش رنگ تر و ترد تر شود.

دو ليوان آب روي حرارت بگذاريد تا جوش بيايد. پس از جوش آمدن، شكر را به آن بيفزاييد. به هيچ وجه شكر را در آب هم نزنيد. بگذاريد شكر كم كم آب شود تا قوام بيايد. اگر سيب ترش است، از ۸۰۰ گرم شكر استفاده كنيد.

سيب را بدون اينكه روي آن آب بگيريد، از صافي رد كنيد. سپس آن را به شربت قوام آمده افزوده، بگذاريد سيب با حرارت ملايم بپزد.

اگر دوست داريد رنگ مربا قرمز شود، پس از نيم ساعت كه سيب پخت، در قابلمه را بگذاريد. اگر در قابلمه كيپ نيست، دمكني بگذاريد. حدود يك تا دو ساعت زمان مي‌برد تا رنگ مربا به قرمزي بزند. اگر مي‌خواهيد رنگ مربا زرد باشد، نيازي نيست در قابلمه را ببنديد و دمكني بگذاريد.

پس از گذشت اين مدت، كمي از شربت مربا در نعلبكي ريخته و آن را در يخچال بگذاريد. پس از سرد شدن، نعلبكي را به صورت دايره وار بچرخانيد. اگر شهد به آرامي حركت كرد، يعني مربا آماده است.

در صورت تمايل مي‌توانيد در اواخر پخت چند قطره گلاب در مربا بريزيد.

پس از سرد شدن مربا را در شيشه ريخته و در يخچال بگذاريد. اين مربا تا دو سال در يخچال ماندگاري دارد.

براي ديدن مطالب بيشتر آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.

همچنين بخوانيد:
شيريني نخودچي ، يادآور خاطرات عيد

تابستاني خنك با بستني سنتي خانگي


برچسب: مرباي سيب ، صبحانه مفيد و مغذي، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۴ آذر ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۲۴:۳۰ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع: نظرات (0)

شيريني لطيفه ، لطيف ترين شيريني ايراني

براي آشنايي با طرز تهيه شيريني لطيفه، يكي از اصيل ترين انواع شيريني ايراني با مجله دلتا همراه باشيد.

شيريني لطيفه يكي از اصيل ترين شيريني هاي ايراني و متعلق به شهر تبريز است. اين شيريني خوشمزه بافتي نرم دارد و بسيار ترد است. طرز تهيه اين شيريني در منزل خيلي آسان نيست، ولي به امتحان كردنش مي‌ارزد.

مواد لازم تهيه شيريني لطيفه :
آرد: يك ليوان
تخم مرغ: ۴ عدد
شكر: يك ليوان
وانيل: يك چهارم قاشق چاي خوري
بيكينگ پودر: نصف قاشق چاي خوري
پودر قند و خامه براي تزيين

طرز تهيه شيريني لطيفه :
زرده و سفيده تخم مرغ ها را از هم جدا و دقت كنيد كوچكترين اثري از زرده در سفيده ها نباشد. سفيده ها را چند دقيقه با همزن برقي بزنيد تا سفت شود و وقتي ظرف را بر مي‌گردانيد، نريزد.

نصف شكر را به سفيده هاي زده شده بيفزاييد. شكر را بايد آرام آرام اضافه كنيد تا سفيده آب نيندازد.

زرده ها را با بقيه شكر و وانيل در كاسه اي ريخته و چند دقيقه با همزن بزنيد تا رنگ آن كرم شود. سپس آن را با سفيده هاي زده شده مخلوط كنيد. دقت شود كه هم زدن بسيار آرام و در يك جهت باشد.

آرد و بيكينگ پودر را با هم مخلوط كرده و ۳ بار الك كنيد. سپس آن ها را به آرامي به مخلوط زرده ها و سفيده ها افزوده و در همان جهتي كه سفيده ها را مخلوط كرديد، شروع به هم زدن كنيد تا مواد يكدست شوند.

در سيني فر كاغذ روغني بيندازيد. مايه شيريني لطيفه را در قيف بريزيد و با فاصله مناسب روي كاغذ دايره بزنيد. روي شيريني ها كمي پودر قند بپاشيد. سيني را در طبقه وسط فر بگذاريد تا شيريني ها بپزند. در زمان پخت شيريني در فر را باز و بسته نكنيد.

پس از گذشت ۲۰ تا ۳۰ دقيقه، سيني را از فر بيرون بياوريد تا شيريني ها خنك شوند. سپس آن ها را از كاغذ روغني جدا كرده، ميان دو شيريني كمي خامه بريزيد و روي آن ها پودر پسته بپاشيد.

براي ديدن مطالب بيشتر آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.

 

همچنين بخوانيد:
رازهاي طلايي شدن حلواي مجلسي

نون خامه اي ؛ خانگي اما به شيوه قنادي ها(+ويدئو)

بفرماييد مسقطي شيرازي


برچسب: آموزش آشپزي، دسر، شيريني، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۴ آذر ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۱۹:۱۳ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع: نظرات (0)

سوپ سبزيجات رژيمي ، مخصوص فصل سرما

براي آشنايي با طرز تهيه سوپ سبزيجات رژيمي با مجله دلتا همراه باشيد.



تا حالا سوپ سبزيجاتي خورديد كه هم كم كالري باشد، هم سيركننده و هم از بدن سم زدايي كند؟ اين سوپ مخصوص همه اين ويژگي ها را با هم دارد. سوپ سبزيجات رژيمي در هر وعده كمتر از ۱۰۰ كالري دارد، بسيار خوش طعم و براي درمان سرماخوردگي مفيد است.

مواد لازم تهيه سوپ سبزيجات :
پياز: يك عدد
سير: يك حبه
شلغم: يك عدد
سيب زميني: يك عدد
كدو سبز: ۲ عدد
كلم: يك پيمانه
اسفناج: در صورت تمايل
عصاره سبزيجات: يك عدد
جعفري خرد شده براي تزيين

طرز تهيه سوپ سبزيجات :
سير و پياز را ريز خرد كنيد. آن ها را چند دقيقه در يك تابه يا قابلمه تفت دهيد.

عصاره سبزيجات را در دو ليوان آب حل كنيد. نيمي از آن را در تابه ريخته و با سير و پياز سرخ شده مخلوط كنيد.

شلغم و سيب زميني را ريز خرد كرده و در تابه بريزيد. مواد را چند دقيقه تفت دهيد تا خوب سرخ شوند. باقي عصاره آماده شده را در تابه بريزيد و بگذاريد مواد ۱۰ دقيقه بجوشند.

كدو سبز و كلم را هم خرد كرده و به سوپ بيفزاييد. بگذاريد ۵ دقيقه در آب سبزيجات بجوشند.

در آخر اسفناج ها را اضافه كرده، چند دقيقه زمان بدهيد تا مواد خوب با هم بپزند و جا بيفتند.

وقتي مواد پخته شدند، سوپ را در مخلوط كن بريزيد و تا زماني كه حالتي نرم به خود بگيرد، مخلوط كنيد. پوره به دست آمده را در قابلمه ريخته و حرارت را كم كنيد تا سوپ به غلظت مناسب برسد.

سوپ را مزه كنيد كه كم نمك نباشد. چون از عصاره سبزيجات استفاده مي‌شود، بهتر است در آخر پخت نمك را اندازه كرد تا سوپ شور نشود.

وقتي سوپ غليظ شد، آن را در ظرف سرو بريزيد و با مقداري جعفري تازه خرد شده تزيين كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.

همچنين بخوانيد:
سوپ پياز فرانسوي ؛ سوپ رژيمي

انواع سوپ هاي رژيمي (بخش اول)

انواع سوپ هاي رژيمي (بخش دوم)


برچسب: آشپزي ايراني، پيش غذا، غذاهاي ايراني، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۲ آذر ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۱۷:۲۹ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع: نظرات (0)

بفرماييد شكر پلو شيرازي با قيمه

شكر پلو يكي از انواع پلو ايراني است.

شكر پلو يكي از غذاهاي ايراني و متعلق به شيراز است. شيرازي ها اين پلو را با خورشت قيمه و سالاد شيرازي مصرف مي‌كنند. البته در صورت تمايل مي‌توان اين غذا را با انواع گوشت هم سرو كرد. اگر دوستدار غذاهاي شيرين هستيد، حتما شكر پلو را امتحان كنيد.

براي آشنايي با طرز تهيه شكر پلو كه يكي از پر طرفدار ترين غذاهاي شيرازي است، با مجله دلتا همراه باشيد.

مواد لازم تهيه شكر پلو :
برنج: ۴ پيمانه
شكر: ۲ پيمانه
آب: ۲ ليوان
گلاب: يك چهارم پيمانه
زعفران دم كرده به ميزان لازم
خلال بادام، پسته و نارنج براي تزيين
زردچوبه به ميزان لازم
روغن مايع: ۲ قاشق غذاخوري

طرز تهيه شكر پلو :
برنج را از چند ساعت قبل در آب و نمك خيس كنيد.

شكر را با دو ليوان آب و يك چهارم پيمانه گلاب بجوشانيد تا به صورت شيره در بيايد. سپس مقداري زعفران دم كرده و دو قاشق غذاخوري روغن مايع به شيره شكر افزوده و آن را كنار بگذاريد.

قابلمه اي را تا نيمه آب كنيد و كمي زردچوبه در آن بريزيد. وقتي آب جوش آمد، برنج خيس خورده را در آن بريزيد تا يكي دو جوش بزند. سپس آن را آبكش كرده و در قابلمه بريزيد.

وقتي برنج بخار كرد، دمكني بگذاريد. قبل از دم كشيدن كامل برنج، شيره شكر را با كفگير روي آن بپاشيد تا با برنج مخلوط شود. قابلمه را دوباره روي گاز بگذاريد تا غذا با حرارت ملايم دم بكشد.

خلال نارنج را چند ساعت در آب خيس كرده و در اين مدت چند بار آب آن را عوض كنيد. سپس آن را آبكش كرده و با مقداري آب و شكر بجوشانيد تا شيرين شود و تلخي نداشته باشد.

پس از دم كشيدن پلو آن را در ديس بكشيد. سپس خلال بادام، خلال پسته و خلال نارنج شيرين شده را روي آن ريخته و تزيين كنيد.


برچسب: آشپزي ايراني، آموزش آشپزي، غذاهاي ايراني، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۲ آذر ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۰۹:۳۱ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع: نظرات (0)