بال مرغ كنجدي ، پيش غذاي شيك
بال مرغ كنجدي يكي از انواع غذا با مرغ و مناسب سرو در مهماني ها است.
بال مرغ كنجدي يك نوع غذا با مرغ و نوعي فست فود است. اين غذاي خوشمزه كه به صورت فينگر فود و به عنوان پيش غذا سرو ميشود، مناسب جشن ها و مهماني ها است. اين غذاي لذيذ و ساده را درست كرده و از آن لذت ببريد.
مواد لازم تهيه بال مرغ كنجدي :
بال مرغ: يك و نيم كيلو
سير: يك حبه
سس سويا: ۲ قاشق غذاخوري
عسل: يك قاشق غذاخوري
روغن كنجد: يك قاشق چاي خوري
فلفل قرمز: نوك قاشق چاي خوري
كنجد برشته: يك و نيم قاشق غذاخوري
پيازچه: يك عدد
نمك به ميزان لازم
طرز تهيه بال مرغ كنجدي :
نوك تيز بال مرغ را بريده و جدا كنيد. سپس آن ها را از وسط نصف كنيد.
سس سويا، عسل، روغن كنجد، سير خرد شده، نمك و فلفل قرمز را در كاسه كوچكي با هم مخلوط كنيد. بال هاي مرغ را در كاسه ديگري بگذاريد. مخلوط چاشني ها را روي بال ها ريخته و آن ها را زير و رو كنيد تا كاملاً با سس پوشانده شوند.
روي سيني فر فويل آلومينيومي بكشيد و روي آن را با كمي روغن چرب كنيد.
سپس بال ها را در سيني بچينيد و آن را در فر بگذاريد. پس از ۲۰ دقيقه آن ها را از فر بيرون آورده، روي طرف ديگر برگردانيد و دوباره در فر بگذاريد. پس از اين كه بال ها كباب شدند، آن ها را از فر بيرون بياوريد.
بال هاي پخته شده را در كاسه بزرگي بريزيد. پيازچه را خيلي ريز خرد كرده و با كنجد روي آن ها بريزيد. مرغ ها را زير و رو كنيد تا دانه هاي كنجد به آن ها بچسبد.
اگر پس از پخت بال مرغ در فر، مقدار زيادي سس رقيق داخل سيني ماند، آن را در تابه اي بريزيد و روي حرارت بجوشانيد تا غليظ شود. سپس آن را روي بال ها بريزيد.
براي ديدن مطالب بيشتر آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.
همچنين بخوانيد:
كراكت قارچ ؛ فينگر فود مدرن و خوشمزه
فينگرفود ها ، زينت بخش مجالس و مهماني ها
ميگو پفكي ، شيك و مجلسي
برچسب: پيش غذا، فينگر فود، مجله دلتا،
ادامه مطلب