مجله آشپزي دلتا مجله آشپزي دلتا .

مجله آشپزي دلتا

راگو ، خوراك ساده فرانسوي

براي آشنايي با طرز تهيه راگو، يكي از انواع غذا با گوشت، با مجله دلتا همراه باشيد.

راگو يك خوراك فرانسوي است كه با گوشت و انواع سبزيجات درست مي‌شود. كم يا اضافه كردن سبزيجات مختلف به اين غذا، اختياري و سليقه اي است، ولي هويج و سيب زميني پاي ثابت خوراك راگو هستند.

مواد لازم تهيه راگو :
گوشت مغز ران گوساله: ۴۰۰ گرم
پياز: يك عدد
سير: ۳ حبه
هويج: ۴۰۰ گرم
سيب زميني: ۴ عدد
گوجه گيلاسي: نصف ليوان
قارچ ورقه اي شده: ۲ ليوان
نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
رب گوجه فرنگي: يك قاشق غذاخوري

طرز تهيه راگو :
گوشت را به تكه هاي بزرگ تقسيم كنيد.

پياز را خلالي خرد كرده و با مقداري روغن تفت دهيد. لازم نيست پياز خيلي سرخ و طلايي شود. همين كه نرم و سبك شود، كافي است.

حبه هاي سير را فقط پوست بگيريد، ولي خرد نكنيد. سپس گوشت و حبه هاي سير درسته را به پياز تفت داده شده افزوده، مواد را با هم تفت دهيد تا رنگ گوشت تغيير كند.

سپس يك قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي را با فلفل و زردچوبه به مواد اضافه كنيد.

در قابلمه بين ۳ تا ۴ ليوان آب بريزيد. حرارت را كم كنيد تا گوشت با حرارت ملايم بپزد.

هويج را حلقه حلقه كنيد. قارچ را ورقه اي و سيب زميني را خرد كنيد. بهتر است تكه هاي سيب زميني خيلي ريز نباشند.

پس از گذشت دو ساعت، هويج را به خوراك بيفزاييد. پس از نيم ساعت ديگر، تكه هاي سيب زميني و قارچ را اضافه كنيد.

وقتي غذا پخت و جا افتاد، نمك و گوجه ها را افزوده، يك ربع ديگر زمان بدهيد تا بپزند.

سس خوراك راگو بايد كم و غليظ باشد. اگر سس غلطت مناسب نداشت و آبكي بود، كمي آرد را با مقداري از آب غذا مخلوط كرده، به آن اضافه كنيد تا غليظ شود.

در صورت تمايل مي‌توانيد لوبيا سبز يا نخود فرنگي به راگو اضافه كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي  دلتا را بخوانيد.


برچسب: آموزش آشپزي، غذاهاي ملل، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۴ آذر ۱۳۹۸ساعت: ۰۳:۲۹:۰۶ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع: نظرات (0)

خورشت انار ، ترش و خوش طعم

خورشت انار يكي از غذا هاي خوشمزه ايراني است.

خورشت انار يكي از انواع خورشت هاي ايراني است كه طعم ملسي دارد و بسيار خوشمزه است. اين خورشت كه مخصوص فصل هاي سرد سال است، گزينه مناسبي براي سرو در شب يلدا است.

مواد لازم تهيه خورشت انار :
مرغ: ۴۰۰ گرم
دانه انار: يك پيمانه
آب انار: ۲ پيمانه
پياز: يك عدد
ادويه خورشتي به ميزان لازم
نمك و فلفل به ميزان لازم
بادمجان قلمي: ۳ عدد در صورت تمايل

طرز تهيه خورشت انار :
پياز را نگيني خرد كرده و با مقداري روغن تفت دهيد تا نرم و سبك شود. وقتي پياز طلايي و سرخ شد، آن را از تابه بيرون آورده و كنار بگذاريد.

مرغ را در اندازه هاي دلخواه تكه كنيد. در همان تابه اي كه پياز را تفت داده ايد، تكه هاي مرغ را سرخ كنيد.

بهتر است هنگام سرخ كردن در تابه را بگذاريد تا مرغ بهتر سرخ شود. مي‌توانيد كمي نمك و فلفل به مرغ بيفزاييد تا طعم دار شود.

پس از سرخ شدن مرغ، دانه هاي انار را با پياز سرخ شده در تابه بريزيد و خوب تفت دهيد تا با هم مخلوط شوند.

اگر دانه هاي انار ترش بود، در صورت تمايل مي‌توانيد كمي شكر به آن اضافه كنيد.

وقتي مواد را مخلوط كرديد، ادويه خورشتي را بيفزاييد.

ادويه خورشتي شامل زيره سياه، زنجبيل، جوز هندي، فلفل قرمز، زردچوبه و فلفل سياه است.

آب انار را به مواد افزوده و در ظرف را بگذاريد تا خورشت با حرارت كم آرام آرام بپزد و جا بيفتد.

اگر آب انار در دسترس نبود، مي‌توانيد از دو قاشق سوپ خوري رب انار غليظ استفاده كنيد.

خورشت انار ملس و خوشمزه آماده است. برخي با اين خورشت، بادمجان هم سرو مي‌كنند.

براي اين كار، بادمجان ها را پوست كنده، نمك بزنيد و كنار بگذاريد.

پس از ۲۰ دقيقه آن ها را با دستمال خشك كرده و در تابه با مقداري روغن سرخ كنيد.

در اواخر پخت، بادمجان هاي سرخ شده را به خورشت بيفزاييد و اجازه دهيد تا خورشت جا بيفتد.

در صورت تمايل مي‌توانيد خورشت انار را با گوشت قرمز درست كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله  آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب: آشپزي ايراني، خورشت، غذاهاي ايراني، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۴ آذر ۱۳۹۸ساعت: ۰۳:۱۹:۲۲ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع: نظرات (0)

طرز تهيه جوجه كباب ماستي

براي آشنايي با طرز تهيه جوجه كباب ماستي با مجله دلتا همراه باشيد.

جوجه كباب ماستي يكي از انواع جوجه كباب است كه طعم بي نظيري دارد و بسيار ترد و خوشمزه است. مهم ترين نكته در تهيه اين غذا، مزه دار كردن است كه باعث مي‌شود اين نوع كباب طعم خاصي داشته باشد. طرز تهيه جوجه كباب ماستي ساده است، حتماً اين كباب خوش طعم را امتحان كنيد.

مواد لازم تهيه جوجه كباب ماستي :
مرغ: يك كيلو
نمك و فلفل به ميزان لازم
پودر گل محمدي: يك قاشق چاي خوري
سبزي خشك معطر به ميزان لازم
گرد ليمو عماني: يك قاشق چاي خوري
پياز: ۲ عدد
ماست چكيده: ۲ پيمانه
روغن زيتون به ميزان لازم

طرز تهيه جوجه كباب ماستي :
مرغ را خرد كنيد و بگذاريد پس از شستن، كاملاً خشك شود. چون گوشت خيس خوب مزه دار نمي‌شود.

نمك و فلفل، پودر گل محمدي، سبزي خشك معطر، گرد ليمو عماني و ماست چكيده را با جوجه ها مخلوط كرده و خوب ورز دهيد.

چون هم ماست و هم جوجه سرد است، از گل محمدي استفاده مي‌كنيم كه هم گرم است و هم بوي خوبي به جوجه كباب مي‌دهد.

پياز ها را خلالي كنيد و مقداري نمك روي آن ها بريزيد تا بافت پياز نرم شود. سپس با دست ورز دهيد و به مواد جوجه بيفزاييد.

توجه داشته باشيد كه ماست چكيده ترش و سفت نباشد، چون طعم جوجه كباب را خراب مي‌كند.

پس از گذشت نيم ساعت كه جوجه ها در مواد مزه دار شدند، روغن زيتون را اضافه كنيد. دقت كنيد كه روغن زيتون را از ابتدا در مواد نريزيد، چون منافذ گوشت بسته شده و مواد به خورد آن نمي‌رود. روغن زيتون باعث مي‌شود جوجه ها هنگام كباب كردن نسوزند.

پس از افزودن روغن، جوجه ها را چند ساعت استراحت دهيد. سپس آن ها را به سيخ كشيده و كباب كنيد.

در صورت تمايل مي‌توانيد قبل از سيخ كردن، كمي آبليمو روي جوجه ها بريزيد. اين كار طعم جوجه كباب را بهتر مي‌كند.

در صورت تمايل مي‌توانيد جوجه كباب ماستي را در فر يا تابه درست كنيد، اما طعم خوب اين غذا به كبابي كردن آن است.

براي ديدن مطالب بيشتر  مجله آشپزي  را بخوانيد.


برچسب: آشپزي ايراني، خورشت، غذاهاي ايراني، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۴ آذر ۱۳۹۸ساعت: ۰۳:۰۸:۴۹ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع: نظرات (0)

با بستني انار به استقبال يلدا برويد

بستني انار يك دسر ايراني خوشمزه ويژه شب يلدا است.

اين روز ها با نزديك شدن به شب يلدا، بازار خوراكي ها و غذا هاي يلدايي داغ داغ است. بستني انار يكي از دسر هاي ويژه اين شب است كه طعم خوب و ملسي دارد. اين بستني خانگي را زودتر آماده كرده و در فريزر نگهداري كنيد. براي آشنايي با طرز تهيه بستني انار با مجله دلتا همراه باشيد.

مواد لازم تهيه بستني انار :
خامه پر چرب: ۳۵۰ گرم
شير پر چرب: نصف فنجان
شكر: ۱۷۰ گرم
آرد ذرت: يك و نيم قاشق غذاخوري
نمك: يك هشتم قاشق چاي خوري
آب انار: يك و يك چهارم فنجان
آبليمو: يك قاشق چاي خوري


طرز تهيه بستني انار :
با اين مقدار مواد اوليه حدود يك ليتر بستني خواهيد داشت.

شير و خامه حتماً بايد پر چرب باشند تا طعم بستني بهتر شود.

آرد ذرت را دو بار الك كرده و كنار بگذاريد.

در قابلمه اي بزرگ و گود، خامه، شير، شكر و آرد ذرت الك شده را با هم مخلوط كنيد. قابلمه را روي حرارت ملايم بگذاريد تا به جوش بيايد. توجه كنيد زير قابلمه زياد نباشد تا مواد ته نگيرند و بوي سوختگي ندهند.

پس از جوش آمدن، مواد را آرام هم بزنيد. پس از گذشت دو دقيقه، قابلمه را از روي حرارت برداريد. نمك، آب انار و آبليمو را به مواد افزوده، آن ها را با هم مخلوط كنيد.

مواد بستني را در كاسه اي ريخته و در يخچال بگذاريد تا خنك شود. پس از خنك شدن از يخچال بيرون آورده و در دستگاه بستني ساز بريزيد.

بستني را در يك ظرف در دار محكم ريخته و در فريزر بگذاريد. براي اينكه بستني انار خوب خودش را بگيرد و آماده شود، بايد حداقل دو ساعت در فريزر بماند.

بيست دقيقه قبل از سرو كردن بستني انار، آن را از فريزر بيرون آورده و در يخچال بگذاريد.

بستني انار را با دانه هاي انار تزيين و سرو كنيد.


برچسب: دسر، ميان وعده، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۴ آذر ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۴۸:۰۶ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع: نظرات (0)

سوپ دال عدس قرمز

سوپ دال عدس يكي از پيش غذا هاي خوشمزه و مفيد است.

سوپ دال عدس يا سوپ عدس قرمز با نوع خاصي از عدس به همين نام درست مي‌شود. اين سوپ كه طعم خوبي دارد، يك پيش غذاي عالي براي دور همي هاي دوستانه در فصل هاي سرد سال است. دال عدس بيشتر در جنوب كشور پخته مي‌شود.

مواد لازم تهيه دال عدس :
آب مرغ: ۶ ليوان
پياز: يك عدد
آرد: ۲ قاشق غذاخوري
كره: ۵۰ گرم
عدس قرمز: يك فنجان
هويج: يك عدد
رب گوجه فرنگي: ۲ قاشق غذاخوري
نمك به ميزان لازم
ادويه به ميزان لازم

طرز تهيه دال عدس :
سوپ دال عدس يكي از سوپ‌ هايي است كه حتماً بايد ادويه داشته باشد. البته در صورت تمايل مي‌توانيد ادويه را حذف كنيد كه در اين صورت طعم واقعي دال عدس را نخواهيد داشت.

عدس قرمز را چند ساعت در آب خيس كنيد تا نفخ آن از بين برود و خوب پخته شود.

پياز را ريز خرد كرده و با كره تفت دهيد تا سبك و نرم شود.

وقتي پياز طلايي شد، آرد را به آن بيفزاييد و خوب تفت دهيد تا خامي آن از بين برود. مراقب باشيد آرد نسوزد و قهوه اي نشود.

وقتي بوي آرد بلند شد، آب مرغ را كم كم به سوپ اضافه كنيد و مرتب آن را هم بزنيد تا آرد گلوله نشود. اگر آب مرغ نداريد، مي‌توانيد از عصاره مرغ استفاده كنيد. ولي سعي كنيد از آب خالي استفاده نكنيد، چون طعم لذيذ سوپ از بين مي‌رود.

نمك، ادويه و عدس را در سوپ ريخته، حرارت را كم كنيد تا عدس ها بپزند.

هويج را ريز رنده كنيد و وقتي عدس پخت، آن را با رب گوجه فرنگي در سوپ بريزيد. بگذاريد سوپ كمي روي شعله ملايم بماند تا جا بيفتد.

در صورت تمايل مي‌توانيد وقتي سوپ آماده شد، آن را ميكس كنيد.

دال عدس را با آبليمو سرو كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله  آشپزي ، مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب: آشپزي ايراني، خورشت، غذاهاي ايراني، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۱ آذر ۱۳۹۸ساعت: ۱۲:۴۰:۲۰ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع: نظرات (0)

كوفته انار ، ويژه شب يلدا

كوفته انار يكي از غذاهاي ايراني و ويژه شب يلدا است.

كوفته انار يك كوفته بسيار خوشمزه است كه طعم ملسي دارد. طرز تهيه كوفته ها تقريباً شبيه هم است و كوفته انار هم به سادگي تهيه مي‌شود. اين كوفته يكي از غذا هايي است كه بيشتر در شب يلدا درست مي‌شود.

مواد لازم تهيه كوفته انار :
گوشت چرخ كرده: ۴۰۰ گرم
پياز : ۲ عدد
گردوي آسياب شده: ۳ قاشق غذاخوري
تخم مرغ: يك عدد
آرد سوخاري: يك قاشق غذاخوري
رب انار: يك قاشق غذاخوري
رب گوجه فرنگي: يك قاشق غذاخوري
نعناع خشك به ميزان لازم
نمك و فلفل به ميزان لازم
دانه انار براي تزيين

طرز تهيه كوفته انار :
يكي از پياز ها را ريز رنده كرده و آب آن را بگيريد.

سپس آن را با گوشت چرخ كرده، گردوي آسياب شده، تخم مرغ، آرد سوخاري، نعناع خشك، نمك و فلفل خوب مخلوط كنيد و ورز دهيد.

از مواد به اندازه يك گردو برداشته و كوفته ها را آماده كنيد. آن ها را يك ساعت در يخچال بگذاريد و روي آن ها را با كيسه فريزر بپوشانيد تا خودشان را بگيرند.

در تابه اي مقداري روغن سرخ كردني بريزيد و روي شعله بگذاريد تا داغ شود. سپس كوفته ها را در آن سرخ كنيد تا طلايي شوند.

پياز ديگر را درشت رنده كرده و در روغن تفت دهيد تا نرم و سبك شود. سپس به آن دو قاشق غذاخوري رب انار و يك قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي بيفزاييد و خوب تفت دهيد. دو ليوان آب و مقداري نمك و فلفل به مواد اضافه كنيد.

وقتي آب به جوش آمد، سس آماده است. كوفته ها را در سس بگذاريد تا بپزند و طعم رب انار به خورد آن ها برود. براي پختن كوفته ها ۴۰ دقيقه زمان نياز است.

پس از آماده شدن كوفته ها، آن ها را با دانه هاي انار تزيين و سرو كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتردر مجله  آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب: آشپزي ايراني، آموزش آشپزي، غذاهاي ايراني، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۱ آذر ۱۳۹۸ساعت: ۱۲:۲۹:۰۹ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع: نظرات (0)

خورشت سيب ؛ غذاي سنتي ايراني

خورشت سيب و آلو يكي از خورشت هاي سنتي و خوشمزه ايراني است كه اتفاقاً دستور پخت ساده اي دارد. در مجله آشپزي اين مقاله شما را با اين خوراك خوشمزه ايراني بيشتر آشنا مي كنيم.

خورشت سيب و آلو يكي از انواع خورشت و از غذاهاي ايراني است كه طعم خوب و ملسي دارد. اين خورشت را مي‌توان با انواع آلو درست كرد، ولي اگر با آلو قيسي تهيه شود، بهتر است. براي آشنايي با طرز تهيه خورشت سيب با مجله دلتا همراه باشيد.

مواد لازم تهيه خورشت سيب :
گوشت خورشتي: ۲۰۰ گرم
سيب: ۳ عدد
رب گوجه فرنگي: ۲ قاشق غذاخوري
آلو قيسي: يك ليوان
آبليمو: ۲ قاشق غذاخوري
آرد سفيد: ۲ قاشق غذاخوري
دارچين: يك قاشق چاي خوري
شكر: ۲ قاشق غذاخوري
پياز: يك عدد
سير: ۲ حبه
پودر هل: يك سوم قاشق چاي خوري
نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم

طرز تهيه خورشت سيب :
در قابلمه مقداري روغن بريزيد و روي شعله متوسط بگذاريد تا گرم شود. پياز و سير را ريز خرد كنيد و در روغن تفت دهيد تا نرم شوند. سپس گوشت خرد شده را با مقداري نمك، فلفل و زردچوبه اضافه كرده و تفت دهيد تا رنگ گوشت تغيير كند.

پس از اينكه رنگ گوشت تغيير كرد، رب گوجه فرنگي، پودر هل و چند ليوان آب بيفزاييد. حرارت را زياد كنيد تا آب به جوش بيايد، سپس حرارت را كم كنيد. در قابلمه را بگذاريد و دو ساعت زمان بدهيد تا گوشت بپزد و نرم شود.

سيب ها را پوست كنده و به اندازه دلخواه خرد كنيد. در تابه اي كمي روغن بريزيد و روي حرارت ملايم بگذاريد تا داغ شود. سيب خرد شده و پودر دارچين را در تابه بريزيد و تفت دهيد تا سيب ها طلايي و نرم شوند. سپس آرد را افزوده و پس از كمي تفت دادن از روي حرارت برداريد.

پس از اينكه گوشت پخته شد، سيب هاي تفت خورده، آلو قيسي، شكر و آبليمو را به خورشت بيفزاييد و مخلوط كنيد. در قابلمه را بگذاريد تا خورشت ۳۰ دقيقه با حرارت ملايم جا بيفتد.

وقتي خورشت آماده شد، آن را با برنج و انواع مخلفات سرو كنيد.


برچسب: آشپزي ايراني، خورشت، غذاهاي ايراني، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۱ آذر ۱۳۹۸ساعت: ۱۲:۲۲:۲۹ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع: نظرات (0)

شله قلمكار ، آش پر و پيمون ايراني

براي آشنايي با طرز تهيه آش شله قلمكار با مجله دلتا همراه باشيد.

آش شله قلمكار يكي از آش هاي بسيار خوشمزه و لذيذ ايراني است كه علاوه بر سبزي آش و حبوبات، گوشت هم دارد. تهيه آش شله قلمكار ساده است ولي نسبت به آش هاي ديگر زمان بيشتري مي‌برد. به دليل موادي كه در شله قلمكار به كار رفته است، اين آش يك وعده غذايي كامل است.

مواد لازم تهيه آش شله قلمكار :
گردن گوسفند: يك عدد
پياز: يك عدد
لوبيا سفيد: يك پيمانه
عدس: يك پيمانه
لوبيا چيتي: نصف پيمانه
نخود: نصف پيمانه
برنج نيم‌ دانه: نصف پيمانه
سبزي‌ آش: يك كيلو
روغن مايع: ۴ قاشق غذاخوري
نمك، فلفل قرمز و زردچوبه به ميزان لازم
 

طرز تهيه آش شله قلمكار :
تمام حبوبات را از روز گذشته يا چند ساعت قبل در آب خيس كنيد. سپس آن ها را دو ساعت با ۳ ليتر آب و نصف قاشق چاي‌ خوري نمك بپزيد تا نرم و مغز پخت شوند.

در قابلمه اي روغن را داغ كنيد. پياز را چهار قاچ كرده و با تكه هاي گردن در روغن تفت دهيد. مقداري فلفل و زردچوبه به آن افزوده و با ۴ پيمانه آب روي حرارت ملايم بگذاريد تا گوشت بپزد و كاملاً نرم شود.

به جاي گردن از گوشت سردست و قلوه‌ گاه گوسفند هم مي‌توان استفاده كرد، اما بافت گوشت گردن لطيف‌ تر است.

پس از گذشت يك ساعت، برنج خيس خورده را با يك پيمانه ديگر آب به گوشت بيفزاييد.

پس از پخته شدن حبوبات، آن ها را آبكش كنيد، اما آب آن را نگه داريد. دو سوم حبوبات را با گوشت‌كوب بكوبيد تا له شوند. بقيه آن ها را هم نيم كوب كرده و با آب حبوبات و سبزي آش در قابلمه ديگري بريزيد و نيم‌ ساعت زمان بدهيد تا با حرارت ملايم بپزند.

گردن پخته شده و پياز را از قابلمه بيرون آوريد. گوشت را از استخوان جدا كرده و با پياز بكوبيد تا له شود.

آب گوشت، حبوبات كوبيده شده و گوشت را به قابلمه سبزي افزوده، نيم ساعت روي شعله ملايم بگذاريد تا مواد با هم مخلوط شده و به اصطلاح به هم دست دهند.

در آخر نمك‌ آش را اندازه كرده و يك قاشق غذا خوري فلفل قرمز به آن بزنيد. آش شله قلمكار بايد تند باشد.

در طول زمان پخت، آش را مدام هم بزنيد و اگر خيلي سفت بود، كمي آب جوش به آن بيفزاييد.

براي تزيين آش از پياز داغ و نعناع داغ استفاده كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتربه مجله  آشپزي  مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب: آشپزي ايراني، آموزش آشپزي، غذاهاي ايراني، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۱ آذر ۱۳۹۸ساعت: ۱۲:۱۴:۰۳ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع: نظرات (0)

مرباي انار ، مرباي خوش رنگ پاييزي

مرباي انار يكي از انواع مربا هاي پاييزي است.

مرباي انار يكي از مربا هاي خوش رنگ و خوش طعم پاييزي است. طرز تهيه مربا هاي گوناگون تقريباً شبيه هم است و از اين رو مرباي انار را به راحتي مي‌توانيد درست كنيد. اين مربا به خاطر ظاهر خوبي كه دارد، مناسب سرو در مهماني ها به عنوان دسر هم است.

مواد لازم تهيه مرباي انار :
آب انار: سه و نيم پيمانه
دانه انار: يك پيمانه
شكر: ۳ پيمانه
آبليمو به ميزان لازم

طرز تهيه مرباي انار :
ابتدا براي تعيين غلظت نهايي مربا، يك بشقاب را در جاي خنكي مثل يخچال بگذاريد.

با تعدادي انار به اندازه سه و نيم پيمانه آب انار بگيريد. مي‌توانيد از آب انار آماده هم استفاده كنيد، ولي بهتر است آب انار تازه باشد تا طعم مربا بهتر شود. براي تهيه اين مربا به هيچ وجه از شربت انار به جاي آب انار استفاده نكنيد. چون طعم مربا را خراب مي‌كند و باعث مي‌شود رنگ مربا كدر شود.

انار را به اندازه يك پيمانه، دانه دانه كنيد.

در قابلمه نسبتاً بزرگي، آب انار و شكر را با هم مخلوط كرده و نيم ساعت روي حرارت متوسط بگذاريد تا بجوشد. اگر انار ترش است، از مقدار شكر بيشتري استفاده كنيد.

پس از گذشت اين مدت، دانه‌ هاي انار و آبليمو را در قابلمه بريزيد و نيم ساعت ديگر زمان بدهيد تا دانه‌هاي انار بپزند و مواد به خورد هم بروند.

براي اينكه غلظت مربا را بسنجيد، با قاشق، يك قطره از مرباي آماده شده را روي بشقاب سرد شده بچكانيد و ظرف را سرازير كنيد. اگر مربا به سختي روان شد، يعني آماده است.

اما اگر مربا به غلظت مناسب نرسيده بود، دوباره بگذاريد بجوشد تا غليظ شود.

پس از اينكه مربا آماده شد، آن را در ظرف ريخته و در يخچال نگهداري كنيد. براي نگهداري مربا بهتر است از ظرف هاي شيشه اي استفاده كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي دلتا را بخوانيد.


برچسب: آشپزي ايراني، مربا، غذاهاي ايراني، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۸ آذر ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۰۸:۴۹ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع: نظرات (0)

شنيسل ماهي ، غذاي خوش طعم دريايي

طرز تهيه ماهي به صورت شنيسل را در مجله دلتا بخوانيد.

شنيسل ماهي نوعي غذاي دريايي بسيار خوش طعم است كه با فيله ماهي درست مي‌شود. پخت ماهي انواع گوناگوني دارد كه شنيسل كردن آن يكي از اين شيوه ها است. بهتر است اين غذا را با فيله قزل آلا درست كنيد، ولي در صورت تمايل مي‌توانيد از ماهي هاي ديگر هم استفاده كنيد.

مواد لازم تهيه شنيسل ماهي :
ماهي قزل آلا: ۲ عدد
تخم مرغ: ۲ عدد
آرد سفيد به ميزان لازم
پودر سوخاري به ميزان لازم
ورقه بادام: ۱۰۰ گرم
زعفران دم كرده: يك قاشق چاي خوري
پودر سير: يك قاشق مربا خوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
روغن سرخ كردني به ميزان لازم

طرز تهيه شنيسل ماهي :
آبشش هاي ماهي قزل آلا را بيرون آورده و شكم آن را برش دهيد. سپس آن را تميز كرده و خوب بشوييد. پس از شستن در آبكش بگذاريد تا آب آن خارج و خشك شود. پس از خشك شدن، تيغ آن را يك تكه خارج كنيد.

زعفران دم كرده، پودر سير و كمي نمك و فلفل را با هم مخلوط كرده، با يك قلم مو به تمامي قسمت هاي ماهي بماليد.

تخم مرغ ها را در ظرفي بشكنيد و با چنگال خوب هم بزنيد تا يكدست شود.

آرد سفيد و پودر سوخاري را در ظرف هاي جداگانه بريزيد. فيله هاي ماهي را ابتدا در آرد سفيد و سپس در تخم مرغ و پودر سوخاري بغلطانيد.

مقداري روغن سرخ كردني در تابه بريزيد و روي حرارت ملايم بگذاريد. وقتي روغن داغ شد، ماهي ها را در آن سرخ كنيد. وقتي يك طرف ماهي سرخ شد، آن را برگردانيد تا طرف ديگر سرخ شود. در اين مرحله ورقه‌هاي بادام را اضافه كنيد تا ماهي طلايي شود.

شنيسل ماهي آماده است. مي‌توانيد آن را با سيب زميني سرخ كرده يا پوره سيب زميني و انواع سبزيجات سرو كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي  دلتا را بخوانيد.

 


برچسب: آشپزي ايراني، آموزش آشپزي، غذاهاي ايراني، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۸ آذر ۱۳۹۸ساعت: ۰۱:۵۳:۳۵ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع: نظرات (0)