مجله آشپزي دلتا مجله آشپزي دلتا .

مجله آشپزي دلتا

مرغ چوبي ، فينگر فود مدرن

براي آشنايي با طرز تهيه مرغ چوبي با مجله دلتا همراه باشيد.

مرغ چوبي نوعي فينگر فود خوشمزه است كه ظاهر خوبي دارد و براي سرو در مهماني ها و جشن ها بسيار شيك است. مرغ چوبي كه يكي از انواع غذا با مرغ است، به عنوان پيش غذا يا ميان وعده سرو مي‌شود و غذايي جديد و مدرن است.

مواد لازم تهيه مرغ چوبي :
سينه مرغ: يك عدد
پياز: يك عدد
پياز داغ: ۲ قاشق غذاخوري
تخم مرغ: ۲ عدد
پنير چدار: نصف پيمانه
جعفري و گشنيز: ۳ قاشق غذاخوري
عصاره مرغ: يك عدد
آويشن، زردچوبه و فلفل به ميزان لازم
سير: يك حبه
كره: ۲۰ گرم
چوب بستني به تعداد لازم
مواد لازم تهيه سس پنيري :
پنير خامه اي: ۲۰۰ گرم
سس كچاپ: ۳ قاشق غذاخوري
سس فلفل تند: يك قاشق غذاخوري
رشته كادايف به ميزان لازم
 

طرز تهيه مرغ چوبي :
سينه مرغ را با پياز و يك حبه سير بپزيد. پس از پختن بگذاريد خنك شود. سپس آن را در غذاساز يا خردكن بريزيد.

به مرغ خرد شده، پياز داغ، جعفري و گشنيز خرد شده، سير، پنير چدار، عصاره مرغ و ادويه ها را بيفزاييد. مخلوط مواد را دوباره در غذاساز بريزيد.

وقتي مواد خوب مخلوط و يكدست شدند، كره را اضافه كنيد.

يك كيسه فريز پهن كنيد. دو قاشق غذاخوري از مواد روي كيسه بگذاريد. روي مواد يك كيسه ديگر گذاشته و با دست حالت دهيد. بهتر است ضخامت مواد زياد نباشد.

داخل مواد به تعدادي كه مي‌خواهيد چوب بستني گذاشته و آن ها را ۲ ساعت در فريزر بگذاريد.

توجه داشته باشيد كه از نمك استفاده نكنيد، چون هم عصاره مرغ و هم پنير، شور هستند.

رشته كادايف را كامل خرد كنيد. حدود ۳۰ ثانيه در روغن تفت دهيد تا تغيير رنگ دهد. مراقب باشيد كادايف نسوزد، چون خيلي نازك است.

پنير خامه اي، سس كچاپ و سس تند را مخلوط كرده و كنار بگذاريد.

تخم مرغ ها را با چنگال بزنيد. مرغ هاي چوبي را در تخم مرغ زده و سپس در روغن سرخ كنيد.

پس از خنك شدن و وقتي روغن اضافي مرغ ها گرفته شد، از سس پنيري روي آن ها ريخته و بعد رشته هاي خرد شده را روي مرغ ها بپاشيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله  آشپزي را بخوانيد.


برچسب: پيش غذا، فينگر فود، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۳۰ آذر ۱۳۹۸ساعت: ۰۳:۰۶:۰۴ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع: نظرات (0)

خوراك گوشت و بادمجان

خوراك گوشت و بادمجان يكي از انواع خوراك هاي خوشمزه است.

خوراك گوشت و بادمجان يكي از غذاهاي ايراني بسيار لذيذ است كه به آساني تهيه مي‌شود. اين خوراك غذايي سبك است و با نان يا برنج سرو مي‌شود. براي آشنايي با طرز تهيه خوراك گوشت و بادمجان با مجله آشپزي در مجله دلتا همراه باشيد.

مواد لازم تهيه خوراك گوشت و بادمجان :
بادمجان: ۴ عدد
گوشت چرخ كرده: ۳۰۰ گرم
پياز: ۲ عدد
آرد: ۲ قاشق غذاخوري
تخم مرغ: يك عدد
رب گوجه فرنگي: يك قاشق غذاخوري
زردچوبه، زنجبيل و دارچين به ميزان لازم
نمك و فلفل به ميزان لازم

طرز تهيه خوراك گوشت و بادمجان :
سعي كنيد از بادمجان هاي كوچك و قلمي استفاده كنيد، چون خوشمزه تر هستند و تخم ندارند.

بادمجان ها را خوب بشوييد. براي زيبايي غذا بهتر است آن ها را پوست نگيريد. سپس بادمجان ها را حلقه حلقه يا درشت خرد كنيد.

به بادمجان ها نمك بزنيد و بگذاريد يك ساعت بمانند تا تلخي آن ها گرفته شود. سپس در روغن سرخ كنيد.

يكي از پياز ها را رنده كنيد و با گوشت چرخ كرده، آرد، ادويه ها و تخم مرغ مخلوط كنيد.

مواد را خوب ورز دهيد. به اندازه يك نارنگي كوچك برداشته، گرد كنيد و در وسط بادمجان بگذاريد. سپس دو طرف گوشت و بادمجان را در روغن سرخ كنيد.

پياز ديگر را خلالي خرد كرده و در تابه اي با مقداري روغن تفت دهيد. وقتي پياز نرم و طلايي شد، رب گوجه فرنگي را به آن افزوده و خوب تفت دهيد تا خامي رب گرفته شود. سپس مقداري آب در تابه بريزيد و بگذاريد چند جوش بخورد تا سس آماده شود.

گوشت و بادمجان را در ظرف مناسب بچينيد و در فر بگذاريد. سس را روي آن ها بريزيد. روي ظرف را فويل بكشيد و در فر كه از قبل گرم كرده‌ايد، بگذاريد.

پس از ۴۵ دقيقه خوراك گوشت و بادمجان خوشمزه آماده است.

در صورت تمايل مي‌توانيد مقداري گوجه فرنگي حلقه شده سرخ و در كنار خوراك سرو كنيد.


برچسب: آشپزي ايراني، آموزش آشپزي، غذاهاي ايراني، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۳۰ آذر ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۵۲:۴۱ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع: نظرات (0)

لوبيا پلو شيرازي

لوبيا پلو شيرازي يكي از غذاهاي محلي و خوشمزه شيراز است.

لوبيا پلو شيرازي يا لوبيا چشم بلبلي پلو ، غذاي لذيذي است كه با شويد و لوبيا چشم بلبلي درست مي‌شود. اصل اين غذا با گوشت قلقلي است، ولي مي‌توان آن را با مرغ يا گوشت تكه اي هم طبخ كرد.

مواد لازم تهيه لوبيا پلو شيرازي :
برنج: ۳ پيمانه
لوبيا چشم بلبلي: يك و نيم پيمانه
گوشت چرخ كرده: ۲۰۰ گرم
پياز: يك عدد
زعفران دم كرده به ميزان لازم
ادويه كاري و دارچين به ميزان لازم
نمك و فلفل به ميزان لازم
شويد به ميزان لازم

طرز تهيه لوبيا پلو شيرازي :
لوبيا چشم بلبلي را از شب قبل خيس كنيد تا نفخ آن از بين برود و خوب پخته شود.

لوبيا را پس از خيس خوردن آبكش كنيد و روي آن آب سرد بگيريد. سپس بگذاريد با مقداري آب بپزد.

برنج را هم چند ساعت در آب و نمك خيس كنيد. سپس در آب در حال جوش بريزيد و وقتي كمي نرم شد، آن را آبكش كنيد.

پياز را ريز رنده كرده و با گوشت چرخ كرده و كمي نمك و فلفل مخلوط كنيد و ورز دهيد.

سپس گوشت قلقلي ها را آماده كرده و در روغن تفت دهيد تا سرخ شوند.

كف قابلمه مناسبي كمي روغن بريزيد و نان يا سيب زميني حلقه شده براي ته ديگ بگذاريد.

در قابلمه، لايه لايه برنج، لوبيا چشم بلبلي پخته شده، شويد، گوشت قلقلي، ادويه كاري و دارچين بريزيد.

در قابلمه را بگذريد تا برنج بخار كند. سپس دمكني بگذاريد تا لوبيا پلو دم بكشد.

قبل از اينكه دمكني بگذاريد، مقداري زعفران دم كرده روي غذا بريزيد.

در صورت تمايل مي‌توانيد گوشت قلقلي را لا به لاي برنج دم نكنيد و پس از آماده شدن لوبيا پلو ، آن را كنار غذا سرو كنيد.

لوبيا پلو شيرازي را با سالاد شيرازي و انواع ترشي سرو كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب: آشپزي ايراني، آموزش آشپزي، غذاهاي ايراني، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۳۰ آذر ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۴۳:۲۵ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع: نظرات (0)

ترشي لبو ، چاشني ترش و قرمز

ترشي لبو يكي از انواع ترشي هاي ايراني است.

ترشي لبو يكي از چاشني هاي خوشمزه ايراني است كه طعم خوبي دارد و به راحتي تهيه مي‌شود. ترشي در سفره ايراني جايگاه ويژه اي دارد و اكثر غذاهاي ايراني در كنار انواع ترشي سرو مي‌شود. ترشي لبو در تهيه سالاد هم استفاده مي‌شود.

مواد لازم تهيه ترشي لبو :
چغندر: يك كيلو
سركه سفيد به ميزان لازم
نمك به ميزان لازم

طرز تهيه ترشي لبو :
چغندر ها را پوست گرفته و در قابلمه بيندازيد. روي آن ها ۳ يا ۴ ليوان آب بريزيد. سپس قابلمه را حدود يك ساعت روي حرارت ملايم بگذاريد تا بپزند.

در اين مدت چغندر ها كم كم رنگ پس مي‌دهند و آب خوش رنگي از آن ها به جا مي‌ماند.

وقتي لبوها پخته شدند، آن ها را از آب در بياوريد و در آبكش بگذاريد تا آب اضافي آن ها خارج شود.

سپس آن ها را ورقه ورقه كرده و شكل دهيد.

البته لبو ها را به هر شكل و اندازه اي كه دوست داريد، مي‌توانيد خرد كنيد.

در صورت تمايل مي‌توانيد از انواع قالب استفاده كرده و لبو ها را قالب بزنيد.

تكه هاي لبو را در شيشه ريخته و روي آن ها سركه بريزيد. كمي نمك هم به آن اضافه كنيد.

اگر روي لبو ها فقط سركه بريزيد، ترشي خيلي تيز مي‌شود و در آن صورت فقط براي تزيين مناسب است و نمي‌توان از آن به عنوان چاشني استفاده كرد.

به همين دليل بهتر است مقداري از آب خوش رنگ لبو ها را هم در شيشه ترشي بريزيد.

پس از افزودن نمك، در شيشه را محكم ببنديد و در يخچال بگذاريد.

ترشي پس از يك هفته آماده است. بهتر است اين ترشي را ظرف مدت يك ماه مصرف كنيد. چون ممكن است تيز شود و طعم آن برگردد.

ترشي را حتماً در ظرف شيشه اي و در يخچال نگهداري كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله  آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب: آشپزي ايراني، آموزش آشپزي، غذاهاي ايراني، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۳۰ آذر ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۳۲:۴۷ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع: نظرات (0)

شيريني ناپلئوني ، سبك و خوشمزه

شيريني ناپلئوني يكي از انواع شيريني هاي خوشمزه و پر طرفدار است.

شيريني ناپلئوني شيريني سبك و خوش طعمي است كه دوستداران زيادي دارد. طرز تهيه اين شيريني بسيار ساده است و به راحتي مي‌توانيد يك شيريني ناپلئوني خانگي درست كنيد و از آن لذت ببريد.

مواد لازم تهيه شيريني ناپلئوني :
خمير هزارلا: يك بسته
خامه قنادي: ۲۰۰ گرم
خرده هاي خمير به ميزان لازم
پودرقند به ميزان لازم
پودر پسته به ميزان لازم براي تزيين

طرز تهيه شيريني ناپلئوني :
يك بسته خمير هزار لا را در دماي محيط بگذاريد تا يخ آن آب شود. به هيچ وجه از مايكروويو براي باز شدن خمير استفاده نكنيد.

وقتي خمير باز شد، كمي با وردنه روي آن بكشيد تا بافت آن منسجم شود. سپس به شكل دلخواه برش بزنيد.

در سيني فر كاغذ روغني بگذاريد و خمير هاي برش خورده را روي آن بچينيد.

سيني را در فر كه از قبل روشن و گرم كرده‌ايد، بگذاريد.

بين ۲۰ تا ۳۰ دقيقه زمان دهيد تا شيريني ها پخته شوند.

پس از گذشت اين مدت آن ها را از فر بيرون بياوريد تا كاملاً خنك شوند.

در طول اين مدت خامه قنادي را ۵ دقيقه با چنگال بزنيد تا فرم بگيرد.

وقتي شيريني ها خنك شدند، آن ها را با چاقو اره اي از هم باز كنيد تا لايه لايه شوند. سپس بين آن ها خامه بزنيد.

اضافه هاي خمير را هم پودر كرده و روي شيريني ها بپاشيد. روي آن ها كمي خامه بماليد تا خرده هاي خمير به شيريني بچسبند.

پودر قند را الك كنيد و روي شيريني بپاشيد.

سپس آن ها را چند ساعت در يخچال بگذاريد تا رطوبت خامه بين لايه ها پخش شود.

در صورت تمايل مي‌توانيد براي تزيين روي شيريني ها پودر پسته بپاشيد.

 

براي ديدن مطالب بيشت مجله  آشپزي مجله دلتا را بخوانيد


برچسب: آموزش آشپزي، دسر، شيريني، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۳۰ آذر ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۲۲:۵۷ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع: نظرات (0)

پاچيني ، پيش غذاي مجلسي

براي آشنايي با طرز تهيه پاچيني با مجله دلتا همراه باشيد.

پاچيني نوعي فست فود خوشمزه است كه با كتف مرغ درست مي‌شود. اين غذا كه در واقع نوعي فينگر فود است، يك پيش غذاي مجلسي و شيك براي سرو در مهماني ها است. پاچيني را مي‌توانيد با انواع سس ها، سيب زميني سرخ كرده و سبزيجات مصرف كنيد.

مواد لازم تهيه پاچيني :
كتف مرغ: ۱۰ عدد
پياز: ۲ عدد
زعفران دم كرده: يك قاشق غذاخوري
آبليمو:۲ قاشق غذاخوري
پودر سير: يك قاشق چاي خوري
آرد ذرت به ميزان لازم
آرد سوخاري به ميزان لازم
تخم مرغ: ۲ عدد
پنير پارمزان به ميزان لازم
روغن سرخ كردني به ميزان لازم
نمك و فلفل به ميزان لازم

طرز تهيه پاچيني :
با چاقو كتف مرغ‌ ها را از ساق برش بزنيد. سپس گوشت را به سمت پايين برگردانيد و گرد كنيد.

براي تهيه مواد مزه دار كردن مرغ، پياز را خرد كرده و با زعفران، آبليمو، پودرسير، نمك و فلفل مخلوط كنيد.

كتف ها را بشوييد و وقتي آب آن ها گرفته شد، چند ساعت در مخلوط مواد بخوابانيد.

آرد سوخاري، آرد ذرت و پنير پارمزان را با هم مخلوط كنيد. تخم‌مرغ‌ ها را هم در ظرفي بشكنيد و با چنگال خوب هم بزنيد. سپس در ظرف گودي مانند شير جوش، روغن بريزيد تا خوب داغ شود.

كتف‌ هاي مزه دار شده را در مخلوط آرد بغلتانيد. سپس آن‌ ها را در تخم مرغ بزنيد و دوباره در آرد بغلتانيد.

پس از آماده شدن، آن ها را در روغني كه داغ كرده‌ايد بگذاريد تا با حرارت ملايم سرخ شوند. توجه داشته باشيد كه مرغ بايد در روغن شناور باشد.

پس از اينكه پاچيني‌ ها خوب سرخ شدند، آن‌ها را روي توري يا دستمال آشپزخانه بگذاريد تا روغن اضافي آن‌ ها گرفته شود.

در صورت تمايل و بنا به ذائقه، مي‌توانيد مقداري رزماري خرد كرده و به مخلوط آرد و پنير بيفزاييد.

براي اينكه پاچيني راحت‌ تر خورده شود، قسمت استخواني آن را با آلومينيوم بپيچيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي را بخوانيد.


برچسب: پيش غذا، سالاد، فينگر فود، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۳۰ آذر ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۱۵:۵۷ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع: نظرات (0)

طرز پخت لازانيا ، بايدها و نبايدها

فوت و فن هاي طرز پخت لازانيا را در مجله دلتا بخوانيد.

طرز پخت لازانيا فوت و فن هايي دارد كه با رعايت آن ها مي‌توانيد يك غذاي خوشمزه و عالي داشته باشيد. در طرز تهيه لازانيا ، سس لازانيا كه همان سس بشامل است، نقش بسزايي دارد.

نكات مهم طرز پخت لازانيا :
۱. ميزان مايه لازانيا اعم از گوشت، مرغ يا سبزيجات كم باشد.

۲. مايه لازانيا كم چرب باشد.

۳. پياز استفاده شده در لازانيا خيلي ريز خرد يا رنده شود يا از پودر پياز استفاده كنيد.

۴. اگر از رب در مايه لازانيا استفاده مي‌كنيد، ميزان آن بسيار كم باشد. لازانيايي كه با سس بشامل تهيه مي‌شود، مطلوب تر است.

۵. حتماً اولين لايه اي كه در كف ظرف مي‌ريزيد، سس سفيد باشد.

۶. روي سس سفيد ورقه هاي لازانيا را بچينيد.

۷. بعد از هر لايه ورقه لازانيا، يك لايه خيلي نازك از مايه گوشتي يا سبزيجات بريزيد.

 

۸. روي هر لايه مايه گوشتي، مقدار كمي پنير پيتزاي رنده شده و پودر پنير پارمزان بريزيد.

۹. وقتي لايه ها تمام شد، بعد از گذاشتن ورق لازانيا روي آخرين لايه، مايه گوشتي يا سبزيجات نريزيد. فقط از سس بشامل استفاده كنيد.

۱۰. در آخرين لايه روي سس بشامل را با پنير پيتزاي فراوان بپوشانيد.

۱۱. قبل از گذاشتن لازانيا در فر، با آب پاش مقداري آب روي لازانيا اسپري كنيد.

۱۲. حتماً در انتهاي پخت گريل را روشن كنيد و حدود ۱۰ دقيقه از بالا حرارت دهيد تا پنير روي لازانيا طلايي شود. در اين مدت چند بار به فر سر بزنيد و مراقب باشيد پنير نسوزد.

۱۳. وقتي لازانيا را از فر بيرون آورديد، بلافاصله سرو نكنيد و صبر كنيد تا دماي پنير كمي پايين بيايد.

۱۴. در صورت امكان لازانيا را به صورت تك نفره سرو كنيد. ولي اگر اين كار مقدور نيست، بهتر است قبل از سرو لازانيا آن را برش بزنيد.

۱۵. براي تهيه لازانيا بدون فر هم اين نكات را رعايت كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي را بخوانيد.


برچسب: آموزش آشپزي، غذاهاي ملل، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۷ آذر ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۴۲:۲۸ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع: نظرات (0)

كباب چوبي ويتنامي

براي آشنايي با طرز تهيه كباب چوبي ويتنامي با مجله دلتا همراه باشيد.

كباب چوبي يكي از انواع كباب هاي خوشمزه است كه انواع مختلفي دارد. كباب چوبي ويتنامي نوعي كباب مربوط به اين كشور است كه با سس مخصوصي درست مي‌شود و طعم جديد و منحصر به فردي دارد. از اين كباب مي‌توانيد به عنوان فينگر فود در مهماني ها استفاده كنيد.

مواد لازم تهيه كباب چوبي ويتنامي :
گوشت چرخ كرده: ۸۰۰ گرم
سويا سس: يك چهارم پيمانه
آب: يك چهارم پيمانه
سير: ۳ حبه
ليموترش: ۲ عدد
پياز: يك عدد
ريحان خردشده: ۳ قاشق غذاخوري
گشنيز خردشده: ۳ قاشق غذاخوري
خرده نان به ميزان لازم
خامه به ميزان لازم
فلفل قرمز: يك عدد
شكر: ۲ قاشق مرباخوري
سركه سفيد: يك قاشق مرباخوري
روغن مايع به ميزان لازم
كاهو: يك بوته براي سرو
نمك و فلفل به ميزان لازم

طرز تهيه كباب چوبي ويتنامي :
آب ليموترش ها را بگيريد و پوست آن ها را رنده كنيد.

براي تهيه سس، سويا سس، آب، آب ليموي تازه، شكر، سركه سفيد، دو حبه سير له شده و فلفل قرمز ريز شده را در كاسه اي با هم مخلوط كنيد و به مدت يك ساعت در يخچال بگذاريد.

فر را از قبل روشن كنيد تا گرم شود. روي سيني فر مقداري روغن بماليد.

پياز را ريز رنده كرده و آب آن را بگيريد. سپس با گوشت چرخ كرده، پوست ليموي رنده شده، ريحان، گشنيز، نمك و فلفل مخلوط كنيد. كمي خرده نان را با خامه مخلوط كرده و با يك حبه سير رنده شده به مخلوط گوشت بيفزاييد.

گوشت را به قسمت هاي مساوي تقسيم كنيد و به صورت استوانه اي دور سيخ هاي چوبي فرم دهيد. سيخ ها را روي سيني فر در طبقه وسط بگذاريد.

۱۵ دقيقه زمان دهيد تا كباب بپزد. سپس گريل را روشن كنيد تا كباب ها طلايي شوند.

پس از آماده شدن كباب ها، سس را روي آن ها بماليد و سرو كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر  مجله آشپزي را بخوانيد.


برچسب: آموزش آشپزي، غذاهاي ملل، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۷ آذر ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۲۹:۰۵ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع: نظرات (0)

كاپ كيك هندوانه ، خاص و ساده

براي آشنايي با طرز تهيه كاپ كيك هندوانه با مجله دلتا همراه باشيد.

كاپ كيك هندوانه يكي از كيك هاي خوشمزه و مناسب سرو در شب يلدا است. كاپ كيك هندوانه يك كاپ كيك ساده است كه به راحتي تهيه مي‌شود و با كمي سليقه و دقت، يك دسر بي نظير خواهيد داشت.

مواد لازم تهيه كاپ كيك هندوانه :
آب: يك پيمانه
شير خشك: ۳ قاشق غذاخوري
پودر ژله هندوانه: يك بسته
تخم مرغ: ۳ عدد
آرد سفيد: يك و يك چهارم پيمانه
بيكينگ پودر: يك قاشق چاي خوري
روغن: سه چهارم پيمانه
شكر: سه چهارم پيمانه
وانيل: نوك قاشق چاي خوري
خامه قنادي به ميزان لازم
رنگ سبز خوراكي به ميزان لازم
رنگ قرمز خوراكي: نوك قاشق چاي خوري

طرز تهيه كاپ كيك هندوانه :
آب، شير خشك، پودر ژله هندوانه، روغن، شكر، وانيل و رنگ قرمز خوراكي را با هم مخلوط كرده و حدود ۵ دقيقه با همزن مي‌زنيم.

سپس ۳ عدد تخم مرغ به مواد افزوده و دوباره با همزن مخلوط مي‌كنيم.

آرد و بيكينگ پودر را با هم مخلوط كرده و ۳ بار الك مي‌كنيم. اين كار براي آن است كه هوا بين آن ها برود و كيك خوب پف كند. سپس به مواد كاپ كيك مي‌افزاييم. مواد را با ليسك هم مي‌زنيم. مواد را در قالب كاپ كيك ريخته و در فر كه از قبل گرم كرده‌ايم، مي‌گذاريم.

پس از گذشت نيم ساعت كاپ كيك ها آماده هستند. آن ها را از فر بيرون مي‌آوريم تا خنك شوند. سپس از قالب جدا مي‌كنيم.

در فاصله اي كه كاپ كيك ها آماده مي‌شوند، خامه قنادي را فرم مي‌دهيم. براي اين كار خامه را آن قدر با چنگال مي‌زنيم كه حالت كرمي بگيرد. كمي از رنگ سبز خوراكي به خامه فرم گرفته اضافه كرده و با قيف روي كاپ كيك ها مي‌ريزيم. در صورت تمايل مي‌توانيد از كاكائو هاي خيلي ريز به عنوان هسته هندوانه استفاده كرده و روي خامه بگذاريد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي  را بخوانيد.


برچسب: دسر، كيك، ميان وعده، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۷ آذر ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۲۱:۱۰ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع: نظرات (0)

سالاد كلم و انار ؛ رنگين كننده سفره

سالاد كلم و انار يكي از انواع سالاد و مناسب سرو در شب يلدا است.

با نزديك شدن به روز هاي پاياني آذر ماه و شب يلدا، تهيه خوراكي هاي اين شب رونق مي‌گيرد. سالاد كلم و انار هم يكي از سالاد هاي ويژه شب يلدا است كه طرز تهيه آساني دارد. حتماً اين مطلب را بخوانيد تا با طرز تهيه سالاد يلدايي آشنا شويد.

مواد لازم تهيه سالاد كلم و انار :
دانه هاي انار: يك پيمانه
كلم بنفش خرد شده: ۲ پيمانه
مغز گردوي خرد شده: ۲ قاشق غذاخوري
مواد لازم تهيه سس سالاد :
سس مايونز:  ۲ قاشق غذاخوري
ماست خامه اي: ۲ قاشق غذاخوري
فلفل سياه به ميزان لازم
آويشن به ميزان لازم
نمك به ميزان لازم
آب انار ترش در صورت تمايل

طرز تهيه سالاد كلم و انار :
براي تهيه اين سالاد حتماً از كلم بنفش استفاده كنيد. چون هم طعم سالاد را بهتر مي‌كند و هم با رنگ قرمز انار ظاهر خوبي به سالاد مي‌دهد.

ابتدا كلم بنفش را خرد كنيد. بهتر است كلم را خلالي خرد كنيد يا از غذاساز براي خرد كردن استفاده كنيد تا اندازه كلم ها يكدست شود. كلم هاي خرد شده را به مدت نيم ساعت در آب سرد خيس كنيد. پس از گذشت اين مدت، آن را آبكش كرده و بگذاريد آب اضافي آن خارج و كاملاً خشك شود.

كلم ها را در كاسه اي بريزيد. يك پيمانه انار دانه شده هم به آن بيفزاييد. در آخر گردوي خرد شده را افزوده و مواد را با هم مخلوط كنيد.

براي تهيه سس اين سالاد، سس مايونز، ماست خامه اي، آويشن، نمك و فلفل سياه را با هم مخلوط كرده و به مواد سالاد اضافه كنيد. سپس سالاد را حدود دو ساعت در يخچال بگذاريد تا خنك شود و سس به خورد مواد برود.

در صورت تمايل مي‌توانيد مقداري آب انار ترش هم به مواد سس بيفزاييد.

پس از گذشت دو ساعت سالاد را از يخچال بيرون آورده و با دانه هاي انار تزيين و سرو كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله  آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب: پيش غذا، سالاد، فينگر فود، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۷ آذر ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۰۲:۵۲ توسط:مجله آشپزي دلتا موضوع: نظرات (0)