مجله آشپزی دلتا مجله آشپزی دلتا .

مجله آشپزی دلتا

املت سبزیجات ، ویژه رژیمی ها

طرز تهیه املت سبزیجات رژیمی را در مجله دلتا بخوانید.

املت یکی از غذاهای خوش‌طعمی است که انواع گوناگونی دارد. املت سبزیجات یک غذای فوق‌العاده خوشمزه و سبک و مخصوص کسانی است که رژیم دارند. این املت را می‌توانید به عنوان صبحانه، میان وعده یا یک شام سبک مصرف کنید.

مواد لازم تهیه املت سبزیجات :
تخم مرغ: ۳ عدد
اسفناج خرد شده: یک پیمانه
پیاز: یک عدد
قارچ: ۱۰۰ گرم
سیر: یک حبه
پودر تخم گشنیز به میزان لازم
گوجه فرنگی خرد شده: نصف پیمانه
پنیر سفید خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن مایع یا کره به میزان لازم

طرز تهیه املت سبزیجات :
تخم مرغ‌ها را با چنگال هم بزنید تا یکنواخت شوند.

سیر را رنده و پیاز را خلالی خرد کنید.

قارچ را هم ورقه‌ای خرد کنید.

اسفناج را خرد کرده و در تابه‌ای روی شعله ملایم بگذارید تا آب اضافی آن گرفته و به اصطلاح جمع شود. مراقب باشید اسفناج نسوزد و ته نگیرد.

در کاسه‌ای تخم مرغ، اسفناج، پیاز، قارچ، سیر، پودر تخم گشنیز، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.

این املت یک غذای رژیمی است. بنابراین در صورت تمایل می‌توانید از سبزیجات مختلف مانند ذرت، بروکلی، جعفری و … استفاده کنید.
در تابه مناسبی مقداری کره یا روغن ریخته و پس از داغ شدن، از مخلوط در آن بریزید و بگذارید خودش را بگیرد.

 

پیشنهاد مطالعه: اگر می‌خواهید یک سوپ سبزیجات مقوی و مفید درست کنید، مطلب سوپ اسفناج و خامه، پیش غذای ایتالیایی را مطالعه کنید.

گوجه فرنگی و پنیر را ریز خرد کرده و کنار بگذارید.

می‌توانید گوجه فرنگی را به جای خرد کردن، حلقه حلقه کنید.
پس از آماده شدن املت، داخل آن را با گوجه و پنیر خرد شده پر و سرو کنید.

البته می‌توانید وقتی املت آماده شد، همان‌طور که در تابه است، گوجه و پنیر خرد شده را روی آن بریزید.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.


برچسب: فست فود، فینگر فود، مجله دلتا،
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ دی ۱۳۹۸ساعت: ۱۲:۴۴:۲۵ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)